Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
κατ αρχην εγω ειμαι ο κυριος που χαρακτηρισε μογγολους τους τουρκους!...... δεν μιλησα για μογγολισμο η συνδρομο του down, αλλα για την πραγματικη φυλη των μογγολων!
προφανως θεωρεις απαξιωτικο τον χαρακτηρισμο μογγολος!.....αν ειναι ετσι εσυ ο ιδιος αυτοματα απαξιωνεις την φυλη των μογγολων!
δες τον χαρτη της τουρκιας και θα καταλαβεις οτι φτανει μεχρι τα βαθη της ασιας!
ειναι λογικο λοιπον 1 τεραστιο μερος του τουρκικου πληθυσμου να προερχεται απο τους μογγολους!
το ΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟ στους εθνικους υμνους στα μεταξυ μας παιχνιδια δεν ελειψε ΠΟΤΕ αλλα τι να κονουμε , δυστηχως ετσι ειναι..........δεν ειναι κατι καινουργιο...............ευτυχως τουλαχιστον που βρεθηκαν καποιο πραγματικα μαγκες να χειροκροτησουν στο τελος!
οσο για το αν ΔΕΝ ακουστει το παραμικρο στην κωνσταντινουπολη........................
......το αλλο με τον τοτο το ξερεις? :rotflmao:
και σε παρακαλω πολυ, μην λες κωνσταντινουπολη αλλα instabul .........το κωνσταντινουπολη δεν αρεσει στους τουρκους και εδω και μερικα χρονια επισημο ονομα ειναι το instabul..........(προσπαθω να γινω ποιο πολιτισμενος):ZZZ:
Ευχαριστώ για το... μάθημα ιστορίας αλλά και την επεξήγηση! Απλώς είθισται να λέγεται απαξιωτικά και υποτιμητικά ότι κατάγονται από τους Μογγόλους λόγω "βαρβαρότητας" των φύλων αυτών. Και καλά ας πούμε αφού βάρβαροι είναι, γι' αυτό το έθιξα. Αν δεν το εννοούσες έτσι λάθος μου το παίρνω πίσω.
Το ξέρω ότι οι γιούχες δεν έλλειψαν ποτέ στα μεταξύ μας παιχνίδια αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι. Μια φορά έστω μια φορά μόνο μπορούσαμε να μην δείξουμε το χειρότερο πρόσωπο μας ή τουλάχιστον να είναι πιο λίγες οι αποδοκιμσίες. Εδώ το μισό γήπεδο γιουχάιζε!!! Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα από την tv.
Δεν περιμένω λουλούδια και ροδοπέταλα στην Κωνσταντινούπολη ούτε να μην γίνουν τα ίδια. Το ανέφερα για να δείξω την κατάντια μας.
Όσο για το Istanbul και τα ρέστα... βασικά αν δεν κάνω λάθος βγαίνει από το "εις την πόλη" αν γνωρίζω σωστά. Οπότε... ΄δεν καίγομαι και ιδιαίτερα.