Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 96

Θέμα: einai ontos skotostres

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: fazer

Αρχικά δημιουργήθηκε από moutro83
    file gloum sosti i paratirisi sou!den exo dokimasei stis alles theseis pou ruthmizetai i maneta!pisteua pos tha evlepa diafora se aisthisi kai oxi se apotelesma!tha to dokimaso omos!euxaristo polu!Kai me to oti oi dipistones me exoun sosei ennoeis oti den mplokaroun oso oi tetrapistones?pantos to piso me to nissin pou foraei mplokarei gia tin plaka
    Φίλε μου το όνειρό σου ηταν το FZ6???
    Δεν ήξερες οτι το μηχανάκι εχει low budget αναρτήσεις και φρένα και ψαλίδι και γενικώς???
    Αν ειχε αλουμινένιο ψαλίδι, τετραπίστονες δαγκάνες και άλλο μπροστινό θα έκανε 2000 παραπάνω, αλλά τότε θα σου φαινόταν ακριβό...

Και δεν εχεις αλλάξει ποτέ την ρύθμιση της μανέτας?

Και τους περνας όλους?
    Μπράβο σου, αλλά να ξέρεις οτι τα βασικά προβλήματα στο μηχανάκι σου είναι το μοτέρ που δεν του ταιριάζει αφού ειναι ψόφιο χαμηλά και τρελλαίνεται ψηλά και το δευτερο είναι ο οδηγός του
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum

2 atoma exoun skotothei!Apla den einai xiliades giati oi perissoteroi tin exoun psiliastei tin douleia kai pane arga!
    Πώπω σε παρακαλώ μην λες τέτοια επιχειρήματα μου σηκώνετε η τρίχα..Δεν έχουν σκοτωθεί γιατί τα μηχανάκια τους είναι σκοτώστρες και επειδή το έχουν ψιλιαστεί πηγαίνουν αργά..απαπαπαπα.Μου θυμίζει το επιχείρημα Ο Παναθηναικός νίκησε την Γιουβέντους και έχασε από τον Εργοτέλη,άρα ο Εργοτέλης είναι καλύτερος από την Γιουβέντους..Ίδιας (παντελούς έλειψης) λογικής είναι και αυτό που είπες...Πάντως μετά από πολύ σκέψη βρήκα την λύση..

Ο κόσμος ψιλιάστηκε ότι τα fazer είναι σκοτώστρες άρα πηγαίνουν αργά.Εσύ όμως πηγαίνεις γρήγορα και στρίβεις τάπα.Αρα αναγκαστικά σε κάνει οδηγάρα..Αρα λογικό το fazer να μην σου κάνει για του δουλειά που θες (πχ στρίψιμο με 240?).Αρά εκεί είναι το πρόβλημα..Κοινώς..Στην χειρότερη να πάρεις hayabusa η zx-10..όλα τα άλλα παρα είναι μικρά...Πρόσεχε στον δρόμο φίλε μου γιατί μου δίνεις την εντύπωση του οδηγού που θέλει να πηγαίνει παντού τάπα..

ΑΑΑΑ και κάτι άλλο...Συνέκρινες το fazer με το monster και το tiger??...Με το Monster ok...Γνωστό μηχανάκι για την φοβερή συμπεριφορά του(γιαυτό πληρώνεις και τόσο μεγάλη τιμή για μηχανάκι με τεχνολογία δεκαετίας.....).Το tiger????ειλικρινά ΠΟΥ κολλάει??Και εμένα το παλίο μου DT ήταν αιώνες πιο ευέλικτο απο το fazer..και το gsxr..και βασικά ότι κυκλοφορεί στον δρόμο..Άρα όλα είναι δυσκίνητα???Απαπαπαπαπα
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Το οτι οι τετραπιστονες μπορει να σε ριξουν ισχυει και δεν ισχυει.Με mille ,κοντεψα να πεσω απο φρενα σε στενακι με 20χιλιομετρα.Αφου ειχα πλεον συνιθισει στις ασθενικες διπιστονες του Ζ ,που δε σε σωζει στην καμια στα ζορια.Αντιθετα στο brosaki 160kgr με καμια 60αρια αλογα (700cc) 2 δισκους ,τετραπιστονες και Tokiko (απο Rgv250) κι αργοτερα Νissin (απο gsxr1000) φρεναρα με ασφαλεια καταπληκτηκα.Αμετρητες γριες οφειλουν την ζωη τους στις τετραπιστονες.
    Το Ζ (200kgr,100Hp) ουτε τα μισα δε μπορει να βαλει στο δρομο της πολης με ασφαλειa

Οποτε προσαρμοζεις το οδηγημα σου στην μηχανη που εχεις,και στο ρολο για τον οποιο την επελεξες, ηπια πραγματα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Οποτε προσαρμοζεις το οδηγημα σου στην μηχανη που εχεις,και στο ρολο για τον οποιο την επελεξες, ηπια πραγματα
    +1

Ή αλλάζεις τα περιφεριακά, μετά από μελέτη ώστε να την φέρεις , το δυνατόν ασφαλέστερα, στα μέτρα και τα σταθμά σου..

Ή αλλάζεις μηχανάκι, με ίσως λίγο περισσότερη έρευνα, σύμφωνα με τις οδηγικές σου απαιτήσεις και ανάγκες.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από moutro83
    2 atoma exoun skotothei!Apla den einai xiliades giati oi perissoteroi tin exoun psiliastei tin douleia kai pane arga!

Νταξει μη τρελαθουμε που ειναι σκοτωστρα το Fazer.Εν Δυναμει ολα τα μηχανακια με 80+ ιππους μπορουν να θεωρηθουν σκοτωστρες αφου διακοσαριζουν και δε σταματανε φυσικα, αμα προκυψει το απροοπτο.Αλλα στη πολη, και SS na'χεις και 200ρισεις και γινει μαλακια ,δε σωνεσαι.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Είναι σαν να λέμε....πώ πώ πώ γκάζι που έχει το άτιμοοοοο, αλλά πίνει και πολύ βενζίνη....τα άντερά του. :rotflmao: :rotflmao:

Εδώ που τα λέμε έχω και μια αγκύλωση στον δεξί καρπό.....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Νέο μέλος

fazer

den einai etsi!Den einai to idio!allo na sou troei merika euro parapano ki allo na theteis se kinduno tin somatiki sou akeraiotita!!Ki auto giati uparxoun kai mixanes(pou ki an theorisoume oti oles oi mixanes einai skotostres me tin euriteri ennoia) pou exoun polu kaluteri odigiki apolausi!Kai pragmatiki apolausi,auto pou zitas apo mia mixani!ki etsi eno mporei na exoun kai parapano gkazi apo to fazer na se voithoun na xairesai auto to gkazi ki oxi na min mporoun na vgaloun ta laoga sto dromo otan ki opote to zitiseis!kai na sou kanoun kai to frenarisma apolausi kai kathe eligmo!giati otan anoigeis to gkazi oles stetheres einai alla otan epivraduneis liges einai oi mixanes pou stamatoun EYTHEIA!EMENA VEVAI ME EXOUN KALUPSEI KAPOIA ATOMA POU EIPAN OTI EINAI LOGIKO!TI PARAPANO NA PERIMENO APO ENA LOW BUDGET MIXANAKI!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

den einai etsi!Den einai to idio!allo na sou troei merika euro parapano ki allo na theteis se kinduno tin somatiki sou akeraiotita!!

Δηλαδή ειλικρινά προσπαθείς να μας πείσεις ότι αγοράζοντας Φείζερ έθεσες σε κίνδυνο την σωματική σου ακεραιότητα ???

Είπα να μην συνεχίσω γιατί κατάντησε χαζοχαρούμενο το θέμα, αλλά δεν μ'αφήνεις.... Ακόμα και αν έχεις κάπου ψήγματα δίκιου, χρησιμοποιώντας τέτοιες εκφράσεις απλά γίνεσαι γραφικός ....

Τι να πω τώρα πάνω σε αυτό... μάλλον ένα άλλο σπόρ όπως σκάκι,τάβλι, κλπ θα σου ταίριαζε περισσότερο... Φαντάζομαι ότι με αυτά θα νοιώθεις τουλάχιστον ασφαλής.... Σκέψου το...ποτέ δεν είναι αργά....

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Για να καταλάβω , δηλαδή.....

Πωλείται fazer???

Αφού δεν σε ικανοποιεί, ενώ κάποιοι άλλοι το βρίσκουν τουλάχιστον βολικό.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για τι πράγμα μιλάει.

Μήπως τη μηχανή δεν την αγόρασες καινούρια και έχει ένα σωρό προβλήματα και δεν μπορείς να βρείς άκρη με το μάστορα που την αγόρασες?

Γίνε πιο συγκεκριμένος? Διότι κι εγώ δεν το έχω πολύ καιρό (σχεδόν 2 χρόνια, 31500χλμ) και μέχρι στιγμής δεν διαπίστωσα τίποτα, τίποτα όμως από αυτά που λές.

Ή μηχανή να αλλάξεις, ή τρόπο οδήγησης.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

GEORGE NO BRAKES Το avatar του/της SAM46
    1 εικονα 1000 λεξεις!!!

και σε πληροφορω οτι δεν ειμαι ''χερας''

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_sel1114 (small).jpg 
Προβολές:	252 
Μέγεθος:	48,0 KB 
ID:	82490
    George no brakes

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αφού το μηχανάκι ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!

Ρε 'συ moutro83 άμε αντράκι μου να πάρεις κανένα παπάκι και παράτα μας ............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stratospr

...giati otan anoigeis to gkazi oles stetheres einai alla otan epivraduneis liges einai oi mixanes pou stamatoun EYTHEIA!
    Αυτό κανένας δε το είδε...? Ρε παληκάρι, θες να μας πεις ότι οι περισσότερες μοτοσυκλέτες όταν φρενάρουν κάνουν ζικ-ζακ? Αν όταν εσύ φρενάρεις με το fazer έχεις την αίσθηση ότι δεν σταματάει ευθεία, τότε δυό πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή έχει πρόβλημα το μηχανάκι σου (στραβό μπροστινό ή κάτι άλλο που σίγουρα θέλει κοίταγμα) ή δεν ξέρεις να φρενάρεις (τα χέρια στο τιμόνι πρέπει πάντα να είναι χαλαρά - αν σφίγγεις πολύ δυνατά το τιμόνι, ασυναίσθητα θα το στρίψεις προς κάποια κατεύθυνση).

Σίγουρα οι διπίστονες με γλύστρα είναι πιο αδύναμες απο τετραπίστονες, αλλά όχι και ότι δεν σταματάνε το fazer... Μην τρελαθούμε κιόλας...
    Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)

Honda Innova 125 Το avatar του/της yiagt
    Νομίζω οτι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από το thread που άνοιξε ο φίλος moutro83 είναι..... η φώτο του sam!!
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΥΓΕ SAM46

Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
    και σε πληροφορω οτι δεν ειμαι ''χερας''

και σε πληροφορώ ότι έχεις και λάθος θέση σώματος!

ΜΠΟΥΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(μη μου παρεξηγηθέις... έτσι; )

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ayta einai provlhmata!!!
    από greekshadow στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 00:53
  2. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55
  3. Apla Mathimatika Einai>>>>
    από Todi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 15:09
  4. Pia einai h diefthinsh me ta metaxeirismena apo germania?
    από tryfonidis_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 18:11
  5. re einai xenerotoi toutoi edo sas leoooooo
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 20:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας