Το να κα8ονται στη μεση και να μην ξεκουνανε λιγο για να περασεις αναμεσα....
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Mα εγω δεν ειπα οτι δεν ειμαστε σωστοι. Ισα ισα που ειμαστε πολυ σωστοι, σχεδον ολοι. Το 90% τουλαχιστον πιστευω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εδώ είναι το λάθος (και η αιτία που τίποτα δεν παει καλα στο ρημαδότοπο). Εμείς πρέπει να είμαστε σωστοί ασχέτως του τι κάνουν οι άλλοι.
Με αυτή τη λογική
- περνάμε κόκκινο (αφού περνάνε κι άλλοι)
- χτίζουμε αυθαίρετα (αφού έχτισαν κι άλλοι)
- πετάμε σκουπίδια (αφού έχει ήδη πεταμένα)
- οδηγούμε πάνω απο τα όρια (αφού όλοι γρήγορα πάνε)
- λαδώνουμε (αφού λάδωσαν κι άλλοι)
- κλπ
(συμπληρώστε αναλόγως)
![]()
![]()
Αλλα διαβαζοντας το κειμενο καποιος, θα σχηματισει περιεργη αποψη. Οτι για ολα, φταινε τα μηχανακια και ποιος πουστης τα σκεφτηκε πρωτος και τα εφτιαξε και μας χαλανε την κινηση και πρεπει να προσεχουμε και εχουμε το νου μας για να μην τους σκοτωσουμε.
Εγω αυτο καταλαβα.
Αυτα που εγραψες πιο πανω ομως θελουν σκεψη και συζητηση.
Π.Χ. ας πουμε... Στην εθνικη προσωπικα προσπαθω να παω λιγο παραπανω απο τους υπολοιπους οδηγους αυτοκινητων (οταν ειμαι με την μηχανη) γιατι αν παω πιο σιγα στανταρ καποιος αφηρημενος (ή και δολοφονος, παιζει) θα με παρει σβαρνα.
Αυτο ειναι αποτελεσμα των πραξεων των αυτοκινητων. Αφου δεν πας στα ορια τοτε δεν θα παω ουτε εγω. Οχι για τιποτα αλλο αλλα για να φτασω εκει που θελω να παω σωος.
Το οτι προσπαθω να προστατεψω τον εαυτο μου πηγαινοντας πιο γρηγορα +30 περιπου δεν μπορει να με χρεωσει κανεις.
Μην βγαζεις λοιπον ενα κειμενο που λεει κοιτα αυτον παει με +30 απο μενα και τρελλενομαι. Βγαλε ενα κειμενο που λεει οτι ΕΓΩ παω πανω απο το οριο και ειμαι ΠΡΩΤΑ εγω ο παρανομος.....
Μετα ξεκινα για τα αλλα....
Ισως βγηκα εκτος θεματος αλλα δεν μου εχει μεινει και πολυ μυαλο. (κλεινουμε τευχος σημερα)![]()
Ναι, καλά πάντα υπάρχουν και αυτοί και πάντα θα υπάρχουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
(αλλά είναι μειοψηφια...)
Κάντε υπομονή, αυτό λέω μόνο γενικότερα στη ζωή σας. Υποτίθεται έχουμε μηχανή ώστε (και)να γλυτώνουμε χρόνο μετακίνησης, άρα δε χρειάζεται να τρελαινόμαστε με τα δευτερόλεπτα, αφού ΠΑΝΤΑ πιο γρήγορα θα φτάσουμε
![]()
![]()
είπε ο θαλασσόλυκος και κοίταξε τον ορίζοντα...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κόψε απο το 90%.... και κόψε πολύ δυστυχώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Mα εγω δεν ειπα οτι δεν ειμαστε σωστοι. Ισα ισα που ειμαστε πολυ σωστοι, σχεδον ολοι. Το 90% τουλαχιστον πιστευω.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κόψε απο το 90%.... και κόψε πολύ δυστυχώς...
![]()
Παντως εγω που ανεβοκατεβαινω κεντρο 3 φορες τη μερα, εχω να δω καγκουρι κατι αιωνες...
Αντε 80%.![]()
Εχω γραψει και σε αλλο ποστ. Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος. Απλα ειναι θεμα ανθρωπιας και ζωης μεσα σε μια κοινωνια και οχι μεσα στις σπηλιες.
Εκνευριζομαι αφανταστα ομως οταν διαβαζω ενα κειμενο και ουσιαστικα διαβαζω ενα στερεοτυπο.
Καβαλας μοτοσυκλετα???? Εισαι αλητης. Αυτοματα.
Δεν είναι θέμα μόνο το καγκούριΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
Παντως εγω που ανεβοκατεβαινω κεντρο 3 φορες τη μερα, εχω να δω καγκουρι κατι αιωνες...
(και τις ώρες που πηγαινοερχόμαστε στις δουλειές μας δε θα δεις καγκούρια όντως - βγαίνουν απόγεμα σαν τις σκνίπες :rotflmao: )
Απλά τσέκαρε πόσες μηχανες στα φανάρια πατάνε διαβάσεις πεζών.... ενώ είναι τόσο απλό να περιμένουν πίσω
(τα πρωινά στην Κηφισίας ακούω συνήθως μπινελικια γι' αυτό αλλα στ' @@@ μου)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εμα κανε λιγο πιο μπροστα ρε καπτεν να βγουμε και εμεις......![]()
![]()
![]()
Σωστά. Ειμαι ΚΑΤΑ των στερεοτύπων....Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Εκνευριζομαι αφανταστα ομως οταν διαβαζω ενα κειμενο και ουσιαστικα διαβαζω ενα στερεοτυπο.
Καβαλας μοτοσυκλετα???? Εισαι αλητης. Αυτοματα.
σαν το παρακάτω
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Opoios odigaei mono amaksi kai de kseri pos einai me ti mixani einai gia ton Foutso.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πάντως ήδη στην Αγγλία που οι άνθρωποι μπορούν να δουν λίγο πιο σωστά τα πράγματα, το να περνάνε τα μηχανάκια ενδιάμεσα από τις λωρίδες των αυτοκινήτων είναι πια εδω και (1 ή 2 χρόνια) ΝΟΜΙΜΟ. Διότι το σκεπτικό είναι ότι υπάρχει διαθέσιμος χώρος και διευκολύνεται κατα πολύ η κυκλοφορία συνολικά.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
ΝΑ ΠΗΞΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Εμα κανε λιγο πιο μπροστα ρε καπτεν να βγουμε και εμεις......![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Πάντως ήδη στην Αγγλία που οι άνθρωποι μπορούν να δουν λίγο πιο σωστά τα πράγματα, το να περνάνε τα μηχανάκια ενδιάμεσα από τις λωρίδες των αυτοκινήτων είναι πια εδω και (1 ή 2 χρόνια) ΝΟΜΙΜΟ. Διότι το σκεπτικό είναι ότι υπάρχει διαθέσιμος χώρος και διευκολύνεται κατα πολύ η κυκλοφορία συνολικά.
Οριστε..ειδες οι Αγγλαρες???και εχουν και βροχη 363 μερες το χρονο.(κοινως στα @@@ οι μοτο/στες δε νομιζω οτι κυκλοφορουν και πολλοι...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Οριστε..ειδες οι Αγγλαρες???και εχουν και βροχη 363 μερες το χρονο.(κοινως στα @@@ οι μοτο/στες δε νομιζω οτι κυκλοφορουν και πολλοι...)
![]()
![]()
![]()
Κυκλοφορούν πολύ περισσότερες απο αυτές που νομίζουμε.... και πολύ μεγαλύτερες απο αυτές που κυκλοφορουν εδώ (κατ' αναλογία)....
Οι δρόμοι εκεί είναι απλά.... εκπληκτικοί.... ακόμα και στην βροχή....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Βασικα υπαρχει μια λογικη στο οτι αν οδηγας μονο αμαξι δεν ξερεις πως αντιδρα μια μοτο....(δεν ειναι για τον φουτσο φυσικα, απλα....
...Ολοι εδω μεσα σχεδον ολοι δηλαδη εχουμε ΚΑΙ αυτοκινητο. Επειδη το αυτοκινητο ειναι εργαλειο. Μεταφερω τον καναπε μου στο καινουργιο μου σπιτι π.χ.
Αλλα το ποσοστο αυτων που εχουν μοτοσυκλετα (σε ενα αντιστοιχο φορουμ) ειναι πολυ μικροτερο.
Δεν υπαρχει απλα λογος να εχουν μοτο. Δεν μπαινουν στην διαδικασια να μαθουν...
Φυσικα και υπαρχουν οδηγοι αυτοκινητων που προσεχουν τις μοτοσυκλετες και ειναι πολλοι αλλα πιο πολλοι ειναι αυτοι που δεν καταλαβαινουν μια.
Το πιο ευπαθες μεσον πρεπει να προσεχει αλλα και να το προσεχουν περισσοτερο.
Οσο για τα φαναρια και τις διαβασεις προσωπικα παντα τις καβαλαω. Και ο λογος????? Οτι αν κατσω ενδιαμεσα με εφαγαν. ΜΙΑ μονο φορα το εκανα πισω απο το καραβελ επειδη βαριομουνα να κουνηθω και επεσε πανω μου ενα Fiat punto παλιο.
Οποτε κανε μπροστα καπτεν....χωραμε....![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
Οι δρόμοι εκεί είναι απλά.... εκπληκτικοί.... ακόμα και στην βροχή....![]()
Οπ κατσε να δεις που το ειχα διαβασει.............
Οι δρομοι στην Ελλαδα κρατανε οπως κραταει μια βρεγμενη λευκη διαχωριστικη γραμμη στην Αγγλια
Κορυφαιο.