EXEIΣ ΓΕΡΑΣΕΙ ΕΣΥ ΜΠΑΡΜΠΑ...ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ..Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
πολύ καλύτερα έτσι .....
Αν και 250 πολλά τα βλέπω.![]()
EXEIΣ ΓΕΡΑΣΕΙ ΕΣΥ ΜΠΑΡΜΠΑ...ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ..Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
πολύ καλύτερα έτσι .....
Αν και 250 πολλά τα βλέπω.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
EXEIΣ ΓΕΡΑΣΕΙ ΕΣΥ ΜΠΑΡΜΠΑ...ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ..![]()
Μπας να κάνατε σκάτζα κινητήρες με το sonic για το παπί σου?
εχει κάνει και ροική στο καπάκι :rotflmao: :rotflmao:
απο μνήμη σκίζω ομως ο όριμος![]()
![]()
Δεν μας γ@μ@τε με τα μπουρδέλ@ σας;
ο ένας ψάχνει κινητήρα ότι να ναι.. ο άλλος πουλάει αντί να πληρώνει να του το πάρουν![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αν είναι σαν εκείνη που ταίριαξε 48άρι καπάκι σε 52άρη κύλινδρο, άστο Πατέρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Εγώ προτείνω να μπεί στα τεχνικά αναλυτική περιγραφή της πατέντας απο τον sonic να μαθαίνουμε και κάτι.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
πάντως ρε παιδιά δεν είναι απόλυτο αυτό με τα κλεμμένα ανταλακτικά...
ειδικά στις παλιές κ μη εμπορικές μηχανές....
εγώ ας πούμε πολλές φορές έχω δει αγγελίες αλλά και απο κοντά παλιά zzr να πωλούνται για ανταλακτικά ή κυκλοφορία...
αν εχει πχ σπασμένα πλαστικά ένα ΖΖΡ 10ετίας δεν πιάνει τίποτα...
κάλλιστα μπορεί κάποιος έμπορος να το αγοράσει για 500 ευρώ και να το πουλήσει μετά για ανταλακτικά κ να βγάλει περισσότερα....
ή μπορεί να έχει κολλημένο κινητήρα και να πουλάει σαν ανταλακτικά κυρίως για τα πλαστικά , τα φρένα κτλ....
επειδή γενικώς ψάχνω ανταλακτικά για το χρέπι μου...έχω πέσει σε δύο περιπτώσεις που μου πουλούσαν τη μηχανή με την άδεια της κανονικά για ανταλακτικά...
αν δεν βαριόταν ο μηχανικός θα μπορούσε να τη λύσει μονος του και να την πουλήσει για ανταλακτικά....δεν πάει να πει οτι την έκλεψε....
Υ.Γ. σίγουρα σε σύγχρονα εμπορικά μοντέλα η πλειονότητα των ανταλακτικών ειναι κλεμμένα....![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
exm... 46ara kefali (c72) me 55ari kilindro...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν είναι σαν εκείνη που ταίριαξε 48άρι καπάκι σε 52άρη κύλινδρο, άστο Πατέρα....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Δεν ειναι παντα ετσι.Τα υπογεια απο τα πατρινα μαγαζια πριν απο 4-5 χρονια που ειχα δει ηταν τιγκα στο τρακαρισμενο.Φυσικα δε καθισα να τσεκαρω ολα τα μηχανακια.
Στην αθηνα το καθε μαγαζι μεταχειρησμενων διατηρει αποθηκη με ολα τα υποτιθεμενα τρακαρισμενα οπου λυνωνται και τα ανταλακτικα μεταφερονται στο μαγαζι πωλησης.Εκει πραγματικα δε μπορεις να ξερεις.
SORRY pou gam@w to thread alla epidi psaxnw apegnwsmena kinitira i meri ap auton(kylindro ktl) apo WR 200,mipws tha mporouses na mou peis merika magazia me metaxeirismena stin patra na koitaksw kathoti katoikos tis k gw???HELPPPPP!!!!!!!!!!
Ακομα κ ενα σταματημενο ρολοι λεει σωστα την ωρα 2 φορες τη μερα! ! !