Ποτε πρόλαβες ρε, ακόμα το dvd δεν κυκλοφόρησε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Μόλις παρέλαβα αναμνηστικό μπλουζάκι Long Way Down...
ναι, ήμουν κι εγώ εκεί....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω και γω...![]()
![]()
![]()
Ποτε πρόλαβες ρε, ακόμα το dvd δεν κυκλοφόρησε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Μόλις παρέλαβα αναμνηστικό μπλουζάκι Long Way Down...
ναι, ήμουν κι εγώ εκεί....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω και γω...![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Ναι,αλλα τα μπλουζακια και τα αλλα παραφερναλια ειναι ηδη σε κυκλοφορια ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ποτε πρόλαβες ρε, ακόμα το dvd δεν κυκλοφόρησε...![]()
Θέλω και γω...![]()
![]()
![]()
Οταν δειτε το DVD παντως να σκαει μυτη,ριχτε σημα!
(Οχι τιποτε αλλο,αλλα μας βλεπει κι ο Ουραϊας και ποιος τον ακουει μετα!![]()
![]()
)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
το 1ο επισόδιο του BBC από το Long way down υπάρχει ήδη σε torrent
μόλις το είδα και ανεμένω με αγωνία το 2ο.....
Moto Adventures blog
The Moto Travel Blog
Kαλά ρε αυτός ο Mc Gregor έσπασε το πόδι του 2 μήνες πριν ξεκινήσουν με τη μηχανή και τελικά την πάλεψε και ξεκίνησε?? Απάλευτος!
Έχω δει ως τώρα και τα 3 επεισόδια που έχουν βγεί και είναι φοβερά !!
Μοναδική εμπειρία ένα τέτοιο ταξίδι!! Και εννοείεται μόνο με BMW!!!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Paidia as hremhsoume ligo, oi typoi den kanoun kai tipota fovero.
Etsi opws pane autoi; me ta synergeia kavatza kai olh thn omada....
Pas kai sto feggari me BMW ;h kai me papi akoma......
To long way round... eixe mia dosh adventurias..., htan pio gnhsio.
To long way down to ekanan sapounopera![]()
![]()
![]()
Adventure riders tou kolou...![]()
![]()
www.kykeon.eu
Ε με παπάκι μπορεί να πας αλλά δεν πας και με οτιδήποτε και αυτό φάνηκε στο Long way round που η Ktm όταν είδε ότι θα περνούσαν από το the road of bones στη Ρωσία πήρε πίσω την προσφορά της για τις μηχανές!!
Και κατά τη δική μου γνώμη μια χαρά περιπέτεια είναι να διασχίσεις την Αφρική έστω και με 2 οχήματα υποστήριξης να σε ακολοθούν και να σε συναντούν στα σύνορα της κάθε χώρας!!![]()
So in her I do confide
Gives me all I need
Παίδες σταθείτε λίγο... Από τις χώρες που περάσανε (Αίγυπτος, Λυβύη) μέχρι τώρα αναγκάστηκαν να είναι όλοι μαζί και να έχουν αστυνομική συνοδεία...
Ας δούμε στα επόμενα επεισόδια τι θα παίξει...
Teaser: Σε κάποια φάση τους ακολουθεί για δεκα μέρες πάνω σε BMW650gs η γυναίκα του Ewan, η οποία μάλιστα είναι από έλληνα πατέρα...![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Και κατά τη δική μου γνώμη μια χαρά περιπέτεια είναι να διασχίσεις την Αφρική έστω και με 2 οχήματα υποστήριξης να σε ακολοθούν και να σε συναντούν στα σύνορα της κάθε χώρας!!![]()
![]()
Apla gia mena de nomizw oti mporei na thewrhthei "peripeteia", otan eisai ek tou asfalous, me oxhmata synodeias, giatrous klp klp.
An einai adventures, as paroun oti einai na paroun me tis mhxanes kai na pane. Kameres on board exoun arketes.
Oso gia to papaki, OK. Sxhma logou htan.
![]()
![]()
www.kykeon.eu
Δίκιο έχεις για το θέμα της περιπέτειας αλλά το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας!
Εμένα θα με ενδιέφερε περισσότερο να οδηγήσω με μια μηχανή σε αυτά τα μέρη και όχι το να επιβιώσω εκεί!!
Όταν ο Ewan έμεινε απο ανάρτηση πίσω αν δεν είχαν τα οχήματα υποστήριξης άντε βρες ανταλλακτικό εκεί κάτω!!
Περιπέτεια ήταν ένας τύπος που συνάντησαν στην Αφρική ο McGregor και που με ένα ποδήλατο είχε ξεκινήσει από Αμερική αν θυμάμαι καλά και έκανε τον γύρο του κόσμου μόνος του! Έσερνε ένα καροτσάκι με τα πραγματά του μόνο!!
![]()
![]()
![]()
So in her I do confide
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Περιπέτεια ήταν ένας τύπος που συνάντησαν στην Αφρική ο McGregor και που με ένα ποδήλατο είχε ξεκινήσει από Αμερική αν θυμάμαι καλά και έκανε τον γύρο του κόσμου μόνος του! Έσερνε ένα καροτσάκι με τα πραγματά του μόνο!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19: :a19:
Kala ta les giauto tsako.
![]()
![]()
![]()
www.kykeon.eu
Thanku!! Και από μένα μερικές!!!
![]()
![]()
![]()
Κατά προτίμηση paulaner weiss!!!
So in her I do confide
Gives me all I need
Ειδα και το 4ο επεισοδια(πολλη τουμπα και πολλη λασπη)
Σε αυτες τις διαδρομες μαλλον θα πρεπει να αναρρωτηθηκαν γιατι δεν επελεξαν να παρουν αντι για το ''bus in two wheels" GS-Adventure κατι πιο καταλληλο πχ κανενα ΗΡ2...
Πραγματικα συγκλονιστικη η επισκεψη σε σχολειο στην Κενυα στην ακρη του πουθενα στο οποιο πριν απο λιγα χρονια μπηκαν επιδρομεις και σκοτωσαν δεκαδες παιδια οχι μονο πυροβολωντας αλλα τσακιζοντας τα με ροπαλα και μαστιγια.Ανατριχιαστικες εικονες απο παιδια που επεζησαν με κομμενα μελη και τσακισμενα κοκκαλα απο τα κτηνη που τα χτυπησαν.Πραγματικα δεν το χωραει ανθρωπου νους ποιος μπορει να κανει τετοιο πραγμα![]()
Αποδεικνυεται τελικα οτι ειμαστε πιο ζωα απο τα ζωα![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
+1200Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Kαλά ρε αυτός ο Mc Gregor έσπασε το πόδι του 2 μήνες πριν ξεκινήσουν με τη μηχανή και τελικά την πάλεψε και ξεκίνησε?? Απάλευτος!
Έχω δει ως τώρα και τα 3 επεισόδια που έχουν βγεί και είναι φοβερά !!
Μοναδική εμπειρία ένα τέτοιο ταξίδι!! Και εννοείεται μόνο με BMW!!!![]()
![]()
![]()
Είδα όλο το DVD τις προάλλες... εντάξει, καλούτσικο, σίγουρα καμία σχέση με το Long Way Round. Πολύ πιο οργανωμένα όλα, με πρόγραμμα, επισκέψεις σε εγκαταστάσεις της UNICEF και άλλα τέτοια, αλλά σαν θέαμα, δεν λέει και πολλά...
Την βλέπω τη δουλειά σε κανά-δυο χρόνια, Long Way Πέρα-Δώθε....:o
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Το επομενο προτζεκτ ειναι(λενε οι κακες γλωσσες) το Long way up(Παταγωνια-Αλασκα)
Αυτο θα ειναι πραγματικα καλο....
Αυτη η σειρα επεισοδιων ηταν οντως πιο χαλαρη σε σχεση με το πρωτο αλλα και εστιασμενη στην Αφρικανικη κουλτουρα η οποια συνοψιζεται στην απιστευτη ατακα:
"We met people who literally have nothing but they are willing to share every little thing they got...''
Aπιστευτοι ανθρωποι και με τρομερη φιλοξενια,και με το χαμογελο στα χειλη παρα την φτωχεια τους...
Αυτα να τα βλεπουμε οι Νεοελληνες που εχουμε λεει ''προβληματα''![]()