Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 145

Θέμα: προβληματισμός..βοήθεια?

Είπα να μην το κάνω αλλά θα σκάσω αν δεν πω κάτι για όσα με εντυπωσίασαν

Doria είσαι κορίτσι 22 χρόνων, ναι?
    Να ζήσεις, είσαι (όπως λες) λίγο μεγαλύτερη από την κόρη μου. Παρεμπιπτόντως, γράφεις πολύ καλά για να είσαι τρελλοκόριτσο 22χρονο με παπί που ξαφνικά αποφάσισε να πάρει ένα τρελλόγκαζο γιατί του αρέσει εμφανισιακά...!
    Μπράβο σου!

Έδωσες εξετάσεις με R1 '05????
    Πού? Πότε? Θέλω κι εγώ να επανεξεταστώ!!!
    Τυχερή είσαι!

Κατά τα άλλα.... Συγνώμη για την αδιακρισία αλλά τι δουλειά κάνεις?
    Μαγκιά σου να σκέφτεσαι να μην πετάξεις 7-9000 ευρώ αλλά....πού τα βρήκες κορίτσι μου στα 22 σου? Λες "πετάξεις" και μου δίνεις τη χαρά να είμαι περήφανη για σένα που δεν θα τα "πετάξει" ο μπαμπάς ή όποιος τέλος πάντων αλλά εσύ.
    Μαγκιά σου και πάλι!

Τώρα... μετά απ' όσα γράφεις εγώ θα σου έλεγα να συνεχίσεις να γράφεις, να ονειρεύεσαι και γενικώς να πράττεις ότι γουστάρεις αλλά με... σεβασμό πάντα προς τον αναγνώστη.

Και φυσικά σου εύχομαι καλωσόρισες και Χρόνια Πολλά για τις μέρες που διανύουμε

οταν εισαι ετοιμος για επανεξεταση πες μου να σου στειλω το τηλεφωνο του δασκαλου,να ξερεις μονο πως ειναι στην Νεα Μακρη!

δεν κανω μια δουλεια αλλα 2.. δουλευω κατ'οικον ως κομμωτρια και τα πρωινα σε μια επιχηριση ως ταμειας...εισαγωγες αυτοκινητων...

κι απο τις 2 δουλιες βγαζω γυρω στα 2000 το μηνα...λιγα μεν αλλα απο το να καθομαι μετα το πρωινο 8ωρο καλα ειναι κι ενα χαρτζιλικι

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    λιγα λεφτα? 2000 ΕΥΡΩ???????????????????????????

θα λιποθυμισω..............

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

και εγω θελω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από doria

κι απο τις 2 δουλιες βγαζω γυρω στα 2000 το μηνα...λιγα μεν αλλα απο το να καθομαι μετα το πρωινο 8ωρο καλα ειναι κι ενα χαρτζιλικι
    popo k ti paleueis me 2 xiliarika to mina?!??
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    popo k ti paleueis me 2 xiliarika to mina?!??
    ναι αν αυτη ειναι η απορια σου καλοπερναω μηπως θελεις δανεικα?

YEC Το avatar του/της alexk
    Ντόρια με το καλό να έρθει το εργαλείο και να το χαρείς με υγεία!

www.clubcsl.com

Λοιπον, αγαπητη Ντορια διαβαζοντας τα μηνυματα σου μου δημιουργηθηκαν διαφορες αποριες (ειμαι παιδι με ερωτησεις τι να κανω... :P)

Καταρχας, ειπες οτι σου αρεσει αυτη η μηχανη εμφανισιακα. Οκ.
    Το ξερεις ομως οτι οταν μια μηχανη πεφτει κατω -και ΕΙΔΙΚΑ οι "φερινγκατες"- παυει να ειναι κ τοσο ωραια, και καθε πεσιμο κοστιζει τετραψηφιο νουμερο;; -Και οταν λεω πεσιμο εννοω ΣΤΑΤΙΚΟ ετσι;

Δεν ξερω τι σωματικη διαπλαση εχεις, αλλα σου εγγυωμαι οτι ΘΑ σου πεσει τουλαχιστον μια φορα κατω η μηχανη σε μανουβρα. Και ποσο μαλλον οταν δεν ειχες ποτε αλλωτε βαρια μηχανη. Γιατι αλλο βαρος εχει το 125αρι παπι και αλλο μια SS χιλιαρα!

Το εχεις σκεφτει αυτο καθολου; Τα κοστη αυτα τα εχεις υπολογισει;
    Εκτος του οτι τα κοστη σε μια μεγαλη μηχανη ειναι αρκετα, εκτος του κοστους εξοπλισμου (που ειπες οτι ΘΑ παρεις, οποτε το χιλιαρικο το εχεις μεσα στο νερο), πρεπει να σκεφτεις ΚΑΙ αυτο το ενδεχομενο -της πιθανης στατικης πτωσης.

Τωρα για το μισθο και τα 2 χιλιαρικα το μηνα (καθαρα υποθετω) και κατα ποσον ειναι χαρτζιλικι, δεν ξερω αν θα πρεπει να το σχολιασω...
    Τα μονα που εχω να πω ειναι:

Α. Εχεις μεγαλο σπιτι
    Β. Κουρευεις ΠΟΛΛΑ ατομα
    Γ. Το εχεις κανει κανονικο κομμωτηριο

ΟΕΟ
    Νίκος
    Open Horizons

Κράνος-Γαντια-Παντελονι ακομα και μπουφαν τα έχω ήδη...οπως ειπα και σε αλλο ποστ εχω πολλες ωρες ταξιδια σαν συνοδηγος.Το μπουφαν μονο θα θελα να αντικαταστησω.
    Απο κει και περα σε αυτον τον κοσμο ζω και ξερω τι κοστος εχουν και τα fairing και τα παντα..

τωρα οσο για τα χρηματα που βγαζω δεν νομιζω οτι θα πρεπει να δωσω λόγο στο φορουμ...με την καλη ενια παντα!

Αλλο ενα ss που δεν θα πατησουν τα λαστιχα του πιστα ποτε και θα σαπισει στο ρελαντι..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Ντόρια με το καλό να έρθει το εργαλείο και να το χαρείς με υγεία!

+1

Αρχικά δημιουργήθηκε από dreamer_19
    Αλλο ενα ss που δεν θα πατησουν τα λαστιχα του πιστα ποτε και θα σαπισει στο ρελαντι..
    τι λες βρε παιδι μου?δλδ για να αξιοπιηθει ενα ss πρεπει να μπει σε πιστα?

προτειμω να το βλεπω να σαπιζει παρα να ειναι σε μια πιστα με αλλα 40 μηχανακια

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

δεν θα σαπισει αμα δεν μπει σε πιστα αλλα σιγουρα δεν θα αξιοπιοιθει καταλληλα.

αυτα τα μαραφετια κατασκευαστικαν για αγωνιστηκη οδιγηση και οχι για βολτες στην καφετερια

τωρα για το πως το χρησημοποιει ο καθενας ειναι δικο του θεμα. αυτος το πληρωσε και το κανει οτι γουσταρει

απλα τα λεφτα που θα δωσεις δεν θα τα αξιοπιησεις 100%100

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre

κοίτα εδώ που τα λέμε...τα ss είναι για πίστα....αλλά μην το πείς πουθενά ε?

Με το καλό να το πάρεις! και καλές βόλτες

Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

.............

ΝΑΙ! ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ!

Διαφορετικά είναι σαν να έχεις έναν γκόμενο (μια που είσαι κοριτσάκι) και να τον έχεις στην γυάλα! Ωραία είναι να τον κοιτάς αλλά όπως και να το κάνεις δεν τον αξιοποιείς κατάλληλα...

Α..... και μια που λες ότι έχεις μυαλό.... τα SS και μάλιστα εκτός από γκάζι έχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για να μην έχεις τραβήγματα....

Έλεος doria.... με τα φράγκα δεν οδηγούνται αυτά τα μοτοσακά... σκέψου το λιγο και κάνε ότι θες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ΝΑΙ! ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ!

Διαφορετικά είναι σαν να έχεις έναν γκόμενο (μια που είσαι κοριτσάκι) και να τον έχεις στην γυάλα! Ωραία είναι να τον κοιτάς αλλά όπως και να το κάνεις δεν τον αξιοποιείς κατάλληλα...

Α..... και μια που λες ότι έχεις μυαλό.... τα SS και μάλιστα εκτός από γκάζι έχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για να μην έχεις τραβήγματα....

Έλεος doria.... με τα φράγκα δεν οδηγούνται αυτά τα μοτοσακά... σκέψου το λιγο και κάνε ότι θες.
    κάνω παρέα με πάνω απο 10 ανθρωπους που οδηγουν χροοοονια supersport..η γνωμη τους για την πιστα...ασε δεν θελεις πλεον....η πιστα πλεον αξιζει μονο για κανονικο αγωνα...

εν παση περηπτωση πιστευω οτι μια και το πληρωνω μπορω να το κανω οτι θελω,και για να μην χανονται αδικα και αλλα λογια ποτε δεν ειχα αμφιβολια για το αν θα το παρω η οχι,οποτε οτι και να λεγεται την αποφαση μου την εχω παρει...

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Γενικός προβληματισμός!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 11:54
  3. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks