ΚΑΙ ΣΤΙς ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΥΡΙΛΕ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
εντάξει τότε... προσλαμβάνεσαι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΡΑ?
ΚΑΙ ΣΤΙς ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΥΡΙΛΕ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
εντάξει τότε... προσλαμβάνεσαι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
τωρα εσυ περνιεσαι για σοβαρος ανθρωπος που μπορει να κανει σοβαρη κουβεντα???Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
ΑΓΑΜΙΑ ΕΓΩ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ..?ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΡΕΝΤΑΜ ΕΧΩ ΠΑΕΙ...
ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ STICKY ΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
ΕΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ?ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ?
ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟς ΜΟΥ ΤΡΟΜΠΕΡ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙς ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕς...ΛΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ?
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΘΑ ΙΔΡΥΣΩ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΥ..
ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕς...
ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ,ΚΟΛΗΜΕΝΟ,ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗ ΚΤΛ..
ΑΙΝΤΕ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΤΕ...ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μλκς !!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΤΡΟΜΠΕΡ μην βριζεις γιατι θα σου δειξω και αλλες αμαρτιες που κανω..
θες μια?γδερνω το κουνελι και το κανω στιφαδο...εχεις σφαξει στο λαιμο ζωντανο οργανισμο και μετα να το γδαρεις?να βγαινει το αιμα ζεστο και κατακοκκινο?
ανθρωπινο συναισθημα και αυτο...
εσυ δηλαδη που ξεκινησες να κανεις την κουβεντα σαλατα εκανες σοβαρη κουβεντα?
ριχνω το επιπεδο που εσυ εριξες πρωτος και επιμενεις..
απαντησες πουθενα σε αυτα που ρωτησα?
ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟς ΜΟΥ ΤΡΟΜΠΕΡ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙς ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕς...ΛΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ?
οταν ειπα για το αγιο φως παλι γελαγατε για μαγους κτλ..
ξεστραβωθειτε ποιο πριν να διαβαζετε αυτα που εγραψα,και δειτε ποιοι και ποιοι κανανε πουτανα την κουβεντα....δεν ξεκινησα εγω παντως.
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
εδω δεν σε ειδα να απαντας...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ASTRAKITCAR
μαλλον κατι εχεις μπερδεψει και δεν το καταλαβαινεις.καπου το εγραψα αλλα το προσπερασες.
ειπα λοιπον το εξης.
δεν υπαρχει ανθρωπος ο οποιος δεν πιστευει πουθενα και τιποτα κατα τη γνωμη μου.η αποδειξη ειναι οτι πιστευει στο καλο και στην αγαπη τα οποια προσπαθει να υπηρετησει η στο κακο και στο μισος η στον εαυτο του η σε μια ανωτερη δυναμη η οποια απλα υπαρχει (δεν ειναι τιμωρος, δεν ζηταει δοξασιες κλπ).
μηπως εχεις μπερδεψει τη λεξη αθεος με τη λεξη απιστος?
και κατι ακομα...
το να σου παραθετουμε ενα σκασμο επιχειρηματα και εσυ απλα να λες οτι που ειναι τα επιχηρηματα σας ρε πουθεναδες κατανταει ενοχλητικο για να μη πω τπτ πιθο βαρυ.εμεις σου λεμε.ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ??????????????
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
θες μια?γδερνω το κουνελι και το κανω στιφαδο...εχεις σφαξει στο λαιμο ζωντανο οργανισμο και μετα να το γδαρεις?να βγαινει το αιμα ζεστο και κατακοκκινο?
ναι, ανθρωπινο συναισθημα ειναι, αλλα ωραιο!:smilea:
![]()
οσο για αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
εσυ δηλαδη που ξεκινησες να κανεις την κουβεντα σαλατα εκανες σοβαρη κουβεντα?
ριχνω το επιπεδο που εσυ εριξες πρωτος και επιμενεις..
απαντησες πουθενα σε αυτα που ρωτησα?
οταν ειπα για το αγιο φως παλι γελαγατε για μαγους κτλ..
ξεστραβωθειτε ποιο πριν να διαβαζετε αυτα που εγραψα,και δειτε ποιοι και ποιοι κανανε πουτανα την κουβεντα....δεν ξεκινησα εγω παντως.
φιλε σουγαμωταστρακιτκαρ (οσο λες τρομπερ εγω θα σου γαμω τα αστρα)
τι αλλες αμαρτιες λεει κανεις???με απειλεις με καποιον τροπο η ειναι ιδεα μου???
οχι γιατι αν με απειλεις με το εγδαρα το κουνελι...ποτε μου δεν αρνηθηκα οτι εσφαξα ανθρωπο.
τωρα που ξερεις θα το συνεχισουμε η μηπως να παρεις τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια???
ου με απειλεις.....
γαμεις και αυτοκινητα...
ου εσεις οι αθεοι τι καλοι που ειστε...
ελα τρομπαρε το μοριο σου τρομπερ και βαλτο στην αποληξη απο το καζανακι μου
οταν τελειωσεις πες μου να ριψω μιζια..
ρουφας και τρομπονια τρομπερ...
εχει ο Γκουσγκουνης ενα....
ΣΟΒΑΡΑ τωρα που μαζευστε και τα λετε..εσεις που συμμετεχετε εδω σε αυτο το topic?
ελα δελεαρ τη δευτερα να μου τα πεις αυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
ου με απειλεις.....
γαμεις και αυτοκινητα...
ου εσεις οι αθεοι τι καλοι που ειστε...
ελα τρομπαρε το μοριο σου τρομπερ και βαλτο στην αποληξη απο το καζανακι μου
οταν τελειωσεις πες μου να ριψω μιζια..
ρουφας και τρομπονια τρομπερ...
εχει ο Γκουσγκουνης ενα....
ΣΟΒΑΡΑ τωρα που μαζευστε και τα λετε..εσεις που συμμετεχετε εδω σε αυτο το topic?
το γαμησαμε και ψοφησε
να σου πω θα μιλησεις σοβαρα η θα το συνεχισουμε ετσι?
εγω δεν εχω προβλημα και δε σε απειλω.
χεσμενο σε εχω βασικα.
αλλα αμα τραβας και πολλα ζορια με τη παρτυ μου δεν εχω προβλημα.ποτε και που.
ε μα με με τον κοπανο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Trooper...
Ουουουουουου... βρε παλιοαλμπάνη... πες μας που θεραπεύεις να μην επισκεφτούμε το ίδρυμα....
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
![]()
![]()
![]()
ρε μαγε ποτε θα τα πουμε???
αντε τελειωσε το τσου λου και ακομα ....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
δε ξέρω που περιμένεις να πας φίλε ...
το μόνο σίγουρο είναι ότι δε ξέρεις τι θέλεις να κάνεις, πού είσαι ή τί ακριβώς πιστεύεις...
οι ακαείς φλόγες, το τί θεωρείται αμαρτία και τί όχι και τα διάφορα άλλα καλούδια που ακόμα και οι κληρικοί τα μεταφράζουν όπως θέλουν σε έχουν μπερδέψει τόσο πολύ που έχεις μπλέξει τα μπούτια σου...
όχι μόνο δε ξέρεις σε τί ακριβώς πιστεύεις αλλά δε το ψάχνεις κιόλας...
πρόβατο εν σφαγή είσαι και φαντάζομαι ότι έτρεχες και στις συγκεντρώσεις για το θρήσκευμα στις ταυτότητες,....
![]()
![]()
οχι μονο ετρεχα αλλα η Λουκα ειναι νονα μου:rotflmao:
παιδια κοψτε το χασισακι (οσοι και αν παιρνετε)....σας επηρεαζει και βγαζετε ψυχολογικα προφιλ για τον φουτσο...
δεν εκανα κριτικη σε κανενα ουτε κατηγορησα...
εσεις επιτιθεστε συνεχεια...γιατι ομως?
το οτι δεν το ψαχνω πως το λες?
εγραψα αυτο..η σφαιρικη(οχι μονοπλευρη) -ανοιχτομυαλη προσεγγιση με πολυ καχυποψια (παρατηρητης δεν ειμαι,αλλα το ψαχνω)αποροφηση καινουριων στοιχειων που αφορα την επιβιωση και βελτιωση μου,σωματικη και πνευματικη.
και αυτο ....κοιτα εγω ξερω οτι αυτο που πιστευω μπορει να ειναι λαθος.
.
θα τα πουμε απο κοντα ομως...
μενει να δω πως καποιοι ανεχονται εδω να ακουγονται βρισιες και προσωπικες επιθεσεις...
αν εχετε κανει κλικα μεταξυ σας και προστατευετε ο ενας τον αλλον τοτε αντε γεια...δεν ασχολουμαι αλλο και οπως ειπε ο trooper οτι με εχει χεσμενο,τοτε σας εχω χεσμενους και εγω.
αν διαπιστωσω οτι η παραπανω σκεψη δεν εχει εδαφος,τοτε ευχαριστως να βριζω και εγω,δεν εχω προβλημα.μεχρι τοτε οσοι πινουν χασισακι να κανουν μια παυση για να κανουμε σοβαρη κουβεντα.
και αν καποιον τον πηγαινε ο πατερας του μικρο στην εκκλησια και μετα τον βιαζε μαζι με τον παπα της ενοριας,ας αποβαλει το κομπλεξ με το παπαδαριο...
η κουβεντα ειναι γιατι ο αθεος επελεξε αυτη την σταση...η απαντηση δεν ειναι γιατι η ορθοδοξια εχει αυτα τα αρνητικα...πιστεψε στο Βουδα στην τελικη....αν οχι στον Βουδα ας μου πει καποιος γιατι ειναι αθεος?
ειναι σαν να ρωταω καποιον γιατι δεν σου αρεσει η ferrari...και αντι να μου πει δεν μου αρεσει επειδη καιει,εχει ακριβη συντηρηση,ειναι μικρη,κανει θορυβο κτλ.
να μου απαντησει δεν μου αρεσει επειδη δεν μπορω να την αγορασω...
ετσι και ο αθεος..γιατι δεν πιστευεις σε ανωτερη δυναμη?ε γιατι οι παπαδες πηδιουνται και τα παιρνουν....μα δεν ρωταω γιατι δεν πιστευεις στην ορθοδοξια,ρωταω γιατι εισαι αθεος?
κατανοητος τωρα πως περιμενα να παει ο διαλογος?
αντε γειαΑρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
αν εχετε κανει κλικα μεταξυ σας και προστατευετε ο ενας τον αλλον τοτε αντε γεια...
Μου φαίνεται οτι στο μυαλό σου είναι μπερδεμένες 2 διαφορετικές εννοιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
Άλλο "άπιστος" με την έννοια του δεν πιστεύω γενικά τίποτα (που γι αυτόν μιλάς) και άλλο "αθεος" που γι αυτό σου μιλάει το υπολοιπο forum.
Τώρα με τα βρισίδια ο καθένας δείχνει το επίπεδο του σαν άνθρωπος (αυτό το τελευταίο είναι γενικό).![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
mario8 για το αθεος μιλαμε...οπου αναφερω πιστευω, εννοω το αθεος..εκ παραδρομης ενδεχομενως να αφησα υπονοουμενο οτι εχουν σχεση οι δυο εννοιες.
TROOPER
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
αν εχετε κανει κλικα μεταξυ σας και προστατευετε ο ενας τον αλλον τοτε αντε γεια...
αντε γεια
αρα εχετε προστατη...προσοχη οχι στο μοριο σας...
Πείτε μου ένα, ΕΝΑ, λόγο για να μην στείλω το άναρχο και γελοίο thread στον αγύριστο...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.