Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 151

Θέμα: ρατσισμος στο ελληνικο ποδοσφαιρο?

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

μαζί σου... αλλά μόνο η απέλαση δεν είναι λύση και μας κοστίζει και τρελά λεφτά κιόλας .....
    Πιστεψέ με το να τους στέλνουμε πίσω στην πατρίδα τους, στοιχίζει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από το να έχουμε τις φυλακές μας γεμάτες και να τους ταΐζουμε και όταν ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ να κάνουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!

Αλλά το ποστ έχει ξεφύγει τελείως από το αρχικό.

@ EVI
    Μένω στην Κρήτη στο Ηράκλειο και ο πατέρας μου σε μια περιοχή που ονομάζεται Αρχάνες .....
    Στο Παγκράτι είναι το διαμέρισμα που αγόρασα όταν έμενα (12 χρόνια) Αθήνα ....

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Έξω Μπούσι από την παράγκα.

Από το καθαρά αθλητικό θέμα θα αντλήσουμε σκόρπιες σκέψεις για το ανησυχητικό φαινόμενο του Βαλκάνιου μετανάστη στην Ελλάδα. Γιατί να το κρύψομε άλλωστε, ότι δεν έχουμε πρόβλημα με άλλες φυλές μεταναστών παρά μόνο με τις Βαλκανικές. Μπορεί και οι «φιμέ» να μας ξενίζουν και να μας ενοχλούν κυρίως οικονομικά (ιδίως αν σε λένε SONY – Minos EMI κ.α.) μπορεί οι Φιλλιπινέζες να καθαρίζουν τα σπίτια μας και να μεγαλώνουν τα παιδιά μας και μπορεί οι ασιάτες να χτυπάνε την εγχώρια αγορά με τις χαμηλές τιμές τους ΑΛΛΑ όλοι οι προαναφερθέντες λαοί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Δεν εκφέρουν άποψη. Και αν ποτέ το κάνουν, η γενικότερη ευγένεια και φιλησυχία τους εκλαμβάνετε ως δουλοπρέπεια.
    Από την άλλη οι βαλκάνιοι μετανάστες έχουν άποψη. Και ενώ δεν εξετάζω καν αν είναι σωστή ή λάθος η άποψη τους, έχω την αίσθηση ότι και μόνο που την εκφράζουν μας τσαντίζει. Αν προσθέσεις στο βαλκανικό ταμπεραμέντο και τις χρόνιες απαγορεύσεις της ελεύθερης έκφρασης από τα αυταρχικά καθεστώτα των χωρών τους τότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στο μέλλον.
    Γιατί ως γνωστών μεγάλη γλώσσα και μεγάλο στόμα δεν έχουν μόνο οι οικονομικά καταπιεσμένοι αλλά και οι καλοζωισμένοι εύρο – εθνοπατέρες μας. Που έχουν επενδύσει στην περιφέρεια τους (και εννοώ την περιφέρεια της μέσης τους) τα καλύτερα τας κεμπαπ – γαρδούμπα και από τον Κατέλη και τον Παναγιώτη Κολλημένο του je t’aim.

Όλα αυτά είναι πρόλογος κύριοι και κυρίες για το θέμα που είναι μπροστά στα μάτια μας αλλά εμείς βλέπουμε τους 300 και νοιώθουμε πιο έθνος.
    Τι θα κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους που τους βάλαμε στο σπίτι μας ανεξέλεγκτα και τους επιτρέψαμε να κάνουν αυτό που ο καθένας ήξερε καλύτερα; Και για να εξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν φταιει ο επισκέπτης αλλά ο οικοδεσπότης. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα κάνουμε τίποτα αλλά θα τα αφήσουμε στην τύχη όπως εξελιχθούν και θα προσπαθήσουμε να θεραπεύσουμε (τρόπος του λέγειν δηλαδή) οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει μεμονωμένα στο μέλλον. ΔΗΛΑΔΗ ? Περισσότερη μελλοντική τροφή για τα ΜΜΕ που θα έχουν και λίγο από ρατσισμό-ξενοφοβία στο πλούσιο ρεπερτόριο τους.
    Βέβαια μην νομίζετε ότι το θέμα αυτό είναι καινούριο. Το έχουμε από παλιά σε ένα μακρινό από την Αθήνα κομμάτι της Ελλάδος που το λένε Έβρο.

Θυμάστε όταν πήγατε φαντάροι κάτι μελαψούς συμπολίτες μας που δεν κρατούσαν όπλο (για να μην προδώσουν τα ιερά και όσια, τρομάρα μας) και φοβόντουσαν το μπάνιο όπως ο διαιτητής ποδοσφαίρου τον «θείο»; Ε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι είναι μουσουλμάνοι και οι ιστορίες λένε ότι βγάζουν ένα κέρατο στο κούτελο και σφάζουν χριστιανούς. Αλλά για αυτούς την έχουμε βρει την λύση χρόνια τώρα. Όταν εκφράζουν άποψη, τους υποκινεί η γείτονα εξ ανατολών. Έχουμε βρει και την πατέντα με τους μουφτήδες και όλα μια χαρά. Ρίξαμε τις σκόνες κάτω από το χαλί και μοστράρουμε νοικοκυροσύνη στις γειτόνισσες των «25».
    Οι άνθρωποι όμως που επιλέγουν την χώρα μας για να δουλέψουν και να μεγαλώσουν τα παιδία τους αυξάνονται δραματικά και σε μερικά χρόνια δεν θα χωράνε κάτω από το χαλί. Και τότε δεν θα είναι μόνο «αυτοί» που μας τρωνε τις δουλειές και έφεραν την εγκληματικότητα στην χώρα (λες και τα μπουμπούκια μας ήθελαν βοήθεια) αλλά και οι αλλόθρησκοι που θέλουν να υπερισχύσουν της πίστης μας.
    Και τα δύο πρώτα δεν αποτελούν μείζωντα κοινωνικά προβλήματα ακόμα, γιατί ενδόμυχα ξέρουμε ότι για το θέμα της παραβατικότητας φταιει ΚΑΙ η ΕΛ.ΑΣ όσο στο θέμα της εργασίας έχουμε πασάρει της δουλείες που ούτως η αλλέως δεν θα αναλαμβάναμε.
    Το θέμα της πίστης όμως; Είμαστε έτοιμοι ως έθνος ή θα μαζεύουμε υπογραφές πάλι στα συνοικιακά υποκαταστήματα της Εκκλησίας της Ελλάδος; Γιατί αυτήν την φορά δεν θα μείνει εκεί μακριά στον Έβρο, αλλά θα έρθει δίπλα στο σπίτι μας.
    Ο ορθόδοξος πάπας σαν πολύ δεν έχει λουφάξει τελευταία; Ασχολείται με τον Κωλοσούζα ή έχει πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα όπως επί επαναστάσεως;
    Όσο για την Μαριέτα που είναι και συμπάθεια μου μια συμβουλή. Αφού με τα της παιδείας τα έχεις κάνει αχταρμά, δεν ασχολείσαι λίγο και μετά της θρησκείας, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας βρε καρντασίνα.

Λίγο πριν βραδιάσει στον εγκέφαλο μας μια τελευταία αναφορά από τον τύπο. Εφημερίδα Καθημερινή στις 20-4-2006, του Σταυρου Τζιμα

«Πριν από δύο μήνες, στο Καυταντζόγλειο στάδιο, η σύζυγος του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή δέχθηκε βάναυση επίθεση από «φιλάθλους» στην εξέδρα των επισήμων, μπροστά στα μάτια των αδιάφορων αστυνομικών, όταν τόλμησε να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε ο Μπούσι.»

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    να τα μας και υποδείξεις περί ρατσισμού με έμμεσο τόνο.

Οι απόψεις φίλε μου είναι σαν τις ...πισινο-τρυπίδες.... όλοι απο μια.

Η διαφορά είναι οτι αυτοί που κανονικά μπορούν να τις εκφέρουν είναι και μέτοχοι σε όλα τα υπόλοιπα. Σε ευθύνες και υποχρεώσεις. Κάτι που η μεγάλη μερίδα των ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ στην χώρα, δεν τις τηρεί.
    Γιατί λοιπόν αφού δεν τηρούν να έχουν και δικαίωμα άποψης;
    Φασιστικό;... καθόλου!... σε ενα σπίτι που δεν πληρώνεις ενοίκιο δεν μπορείς να έχεις άποψη για το πως θα διαμορφωθεί το garaz του για παράδειγμα , ούτε στο πως και πότε θα γίνονται κάποιες λειτουργίες. Και επιπλέον να ζητάς και ευθύνες απο τους ιδιοκτήτες για αυτό το πράγμα.!!!

Αυτοί οι πλασματικοί παιάνες περί δήθεν αδιαφορίας και δήθεν ρατσισμού της Ελληνικής κοινωνίας είναι ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ. Πρέπει να ζήσετε σε χώρες όπως η Γερμανία ή η Αυστρία , Γαλλία για να βιώσετε συμπεριφορές ρατσισμού.
    Οι μουφτήδες απο την άλλη... ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ώς ΤΟΥΡΚΟΙ... εμείς πρέπει να σκύψουμε δηλαδή και μάλιστα πλυμμένοι;

Επαναλαμβάνω λοιπόν, ... όσοι θέλουν να ζούν σε μια χώρα , υπακοούν στους κανόνες της τοπικής κοινωνίας και τηρούν κάποια πράγματα για να έχουν και την απόλαυση της αποδοχής τους. Τουλάχιστον στον βαθμό που το κάνουν και οι ιθαγενείς της χώρας. Απο εκεί και πέρα...

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...

Και ναι ... φέρει και ευθύνες το κράτος... που δεν είναι αυστηρό και δεν τους στέλνει καραβιές πίσω απο εκεί που ήρθαν την ίδια στιγμή , παρά τους φιλοξενεί μέχρι να τους απελάσει!!
    Να σας θυμίσω το καράβι στις ακτές της Ιταλίας που του απαγορεύτηκε η είσοδος , με απειλή οτι θα το βούλιαζαν;... και το οτι επέστρεψε στις ακτές της Αλβανίας;

Τι να λέμε τώρα;... κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να μπούν και κάποια όρια. Και σε εμάς σαν πολίτες προς τις υποχρεώσεις και τις απολαβές μας,... αλλά και στο κράτος που θα πρέπει σε κάποια σημεία να βγάλει το βούρδουλα , γιατί όπως και να το κάνουμε... η πολλή ελευθερία βλάπτει τελικά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Επαναλαμβάνω λοιπόν, ... όσοι θέλουν να ζούν σε μια χώρα , υπακοούν στους κανόνες της τοπικής κοινωνίας και τηρούν κάποια πράγματα για να έχουν και την απόλαυση της αποδοχής τους. Τουλάχιστον στον βαθμό που το κάνουν και οι ιθαγενείς της χώρας. Απο εκεί και πέρα...

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ...

+1000 δεν λέμε τιποτα διαφορετικο

Και ναι ... φέρει και ευθύνες το κράτος... που δεν είναι αυστηρό και δεν τους στέλνει καραβιές πίσω απο εκεί που ήρθαν την ίδια στιγμή , παρά τους φιλοξενεί μέχρι να τους απελάσει!!

Gandalf
    μόνος σου απαντησες

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Να σας θυμίσω το καράβι στις ακτές της Ιταλίας που του απαγορεύτηκε η είσοδος , με απειλή οτι θα το βούλιαζαν;... και το οτι επέστρεψε στις ακτές της Αλβανίας;

Εγώ θυμάμαι πως τούς βουλιάξανε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εγώ θυμάμαι πως τούς βουλιάξανε.
    ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!!!!!

Δεν λέμε βέβαια ότι ήταν σωστό σαν πράξη, αλλά οι γείτονες Ιταλοί ΔΕΝ έχουν πρόβλημα με "μετανάστες" κάθε είδους πλέον ................ δεν πλησιάζει κανείς !!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!!!!!

Δεν λέμε βέβαια ότι ήταν σωστό σαν πράξη, αλλά οι γείτονες Ιταλοί ΔΕΝ έχουν πρόβλημα με "μετανάστες" κάθε είδους πλέον ................ δεν πλησιάζει κανείς !!!!!!!!!!!
    Οι μάγκες με την παντόφλα,είχανε βάλει πλώρη για το βορρά.Ποιός ξέρει....κάπου θα είχανε ακούσει ότι εκεί υπάρχει χρήμα.
    Οι Ιταλοί,από τη φρεγάτα,τούς έλεγαν στον ασύρματο να σταματήσουν και να κάνουν μεταβολή.
    Αυτοί όμως συνέχιζαν ακάθεκτοι και δεν απαντούσαν.Πέσανε μια δυο προειδοποιητικές,τίποτα.
    Η τρίτη,τούς έστειλε στον πάτο.Πού πα ρε καραμήτρο!

Κι εμείς οι πονηροί,τούς βάζουμε σπίτι μας,τούς δίνουμε δουλειά γιατί μάς έρχεται φτηνότερα(ασχέτως αν τα κάνουνε σκατά,φτάνει που είναι φτηνά)και αν πούμε κάτι ενάντια στην αθλιότητα και την απολιτισιά που κουβαλάνε,μάς λένε ρατσιστές!
    Ναι ρε φίλε,είμαι ρατσιστής!!Ρατσιστής στην αμορφωσιά,ρατσιστής στην ασχήμια τής ψυχής,ρατσιστής στο"κάνω τα πάντα για το χρήμα"....
    Δεν δέχομαι να μού γκρεμίσουν τον Παρθενώνα που έχτισα.
    Δεν δέχομαι να χάσω την ομορφιά τής Ελληνικής μου γλώσσας.
    Δεν δέχομαι να φοβάμαι το βράδυ να πάω στην Ομόνοια.
    Δεν δέχομαι να καίνε τη σημαία που είναι ποτισμένη με το αίμα και τα ιδανικά μου.

Και μη μού πείτε ότι δεν φταίνε αυτοί για το χάλι στο οποίο γαλουχήθηκαν.Δεν με νοιάζει!!
    Ούτε κι εγώ φταίω όταν με κλέβουν και με σκοτώνουν.Δεν τούς διάλεξα,μού τούς επέβαλλαν.

Και όχι....δεν χάρηκα που τούς σκοτώσανε.Είχανε όμως δίκιο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Παλαιό μέλος
    Αργήσατε! Παρενέβει η αρχή λογοκρισίας..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Ναι ρε φίλε,είμαι ρατσιστής!!Ρατσιστής στην αμορφωσιά,ρατσιστής στην ασχήμια τής ψυχής,ρατσιστής στο"κάνω τα πάντα για το χρήμα"....
    Δεν δέχομαι να μού γκρεμίσουν τον Παρθενώνα που έχτισα.
    Δεν δέχομαι να χάσω την ομορφιά τής Ελληνικής μου γλώσσας.
    Δεν δέχομαι να φοβάμαι το βράδυ να πάω στην Ομόνοια.
    Δεν δέχομαι να καίνε τη σημαία που είναι ποτισμένη με το αίμα και τα ιδανικά μου.

Και μη μού πείτε ότι δεν φταίνε αυτοί για το χάλι στο οποίο γαλουχήθηκαν.Δεν με νοιάζει!!
    Ούτε κι εγώ φταίω όταν με κλέβουν και με σκοτώνουν.Δεν τούς διάλεξα,μού τούς επέβαλλαν.

Και όχι....δεν χάρηκα που τούς σκοτώσανε.Είχανε όμως δίκιο.
    1. στο "κάνω τα πάντα για το χρήμα" το master το κατέχουν οι έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και το Αμέρικα...ρώτα τους εκεί πολίτες και θα σου πουν την άποψή τους...
    2. αμα τελείωσεις τον τελευταίο όροφο του Παρθενώνα ξεκουράσου λίγο...το πιλοφόρι ειναι πακέτο δουλειά και δεν σου κολλάνε και όλα τα ένσημα
    3. η ομορφιά της ελληνικής γλώσσας φαντάζομαι οτι ειναι η καθομιλουμένη που περιέχει χιλιάδες λέξεις αρβανιτικης καταγωγής, τούρκικης, αγγκλικής, γαλλικής και βουρλάρικης???
    4. ρε τελικά τα άτομα που ζητάνε κατοστάρικα στην Ομόνοια ειναι Αλβανοί που μιλάνε τέλεια ελληνικά ???και εγώ ο μαλάκας τους πέρναγα για έλληνες....
    5. φαντάζομαι όμως ότι δέχεσαι να φιλάνε τη σημαία οι δοσίλογοι και οι Χίτες και οι απόγονοι των προδοτών που κυβερνούνε τώρα την Ελλάδα.....

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ????
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ....Ο ΚΟΥΒΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    1. στο κάνω τα πάντα για το χρήμα το master το κατέχουν οι έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και το Αμέρικα
    2. αμα τελείωσεις τον τελευταίο όροφο του Παρθενώνα ξεκουράσου λίγο...το πιλοφόρι ειναι πακέτο δουλειά και δεν σου κολλάνε και όλα τα ένσημα
    3. η ομορφιά της ελληνικής γλώσσας φαντάζομαι οτι ειναι η καθομιλουμένη που περιέχει χιλιάδες λέξεις αρβανιτικης καταγωγής, τούρκικης, αγγκλικής, γαλλικής και βουρλάρικης???
    4. ρε τελικά τα άτομα που ζητάνε κατοστάρικα στην Ομόνοια ειναι Αλβανοί που μιλάνε τέλεια ελληνικά ???και εγώ ο μαλάκας τους πέρναγα για έλληνες....
    5. φαντάζομαι όμως ότι δέχεσαι να φιλάνε τη σημαία οι δοσίλογοι και οι Χίτες και οι απόγονοι των προδοτών που κυβερνούνε τώρα την Ελλάδα.....

1.Γενικά,οι Έλληνες τού εξωτερικού δεν σκοτώνουν για ένα πεντοχίλιρο.
    2.Τον Παρθενώνα,τον τελείωσα πρίν από 2500 χρόνια.
    3.Αρβανίτες,Τούρκοι,Άγγλοι,Γάλλοι,Πορτογάλοι κλπ,έμαθαν να μιλάνε επειδή τούς έμαθα εγώ.
    4.Για τα πρεζάκια τής Ομόνοιας,φταίω εγώ που δεν τα ανέθρεψα σωστά και δεν είναι ΑΥΤΟΙ ο κανόνας.Πουθενά δεν υπάρχει απόλυτη ευδαιμονία.
    5.Αυτό που φαντάζεσαι,είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ φαντασία.
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    1. στο "κάνω τα πάντα για το χρήμα" το master το κατέχουν οι έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και το Αμέρικα...ρώτα τους εκεί πολίτες και θα σου πουν την άποψή τους...

Και λίγα τα λόγια και τις συγκρίσεις του κώλου για τους Έλληνες μετανάστες !!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Και λίγα τα λόγια και τις συγκρίσεις του κώλου για τους Έλληνες μετανάστες !!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    +1 Οι Έλληνες μετανάστες είναι πιο ''Έλληνες'' από εμάς εδώ που έχουμε ξεχάσει τι είμαστε και έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα...
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ότι έγραψα, το έγραψα ειρωνικά. Η παράλειψή μου ήταν να προσθέσω το "ο νοών, νοείτω" ώστε να καλύπτεται 100% η δική σου περίπτωση!

Το τι ξέχασες και τι δεν ξέχασες το έχω γραμμένο στο γνωστό μέρος καθώς και σένα μαζί! Μην απαντάς σε μένα για να μη σε ενοχλώ! Με τις μ%$@#ς που λες, δε συγκινείται ούτε το αριστερό @ μου.
    αν το εγραψες ειρωνικα ζηταω συγγνωμη!

βλεπεις εγω ειμαι αντρας και τιμαω τα παντελονια μου αναγνωριζοντας τα λαθη μου...δε βριζω μαναδες και οικογενειες.εσυ???????

στο 2ο μερος τωρα......

αυτο το μερος που αναφερεις φροντισε να μη βρεθουμε γιατι θα σου το δωσω να το φας.και πληροφοριακα θα απανταω οπου και οποτε γουσταρω.αν δε σου αρεσει τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια μπεμπη.και φυσικα δε τιθεται θεμα συγκινησεως των ορχεων σου..........οσο τους εχεις τουλαχιστον....ΑΝ ΕΧΕΙΣ.....

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Too late.. <-- Φοβερό κομμάτι, ε; Τα 80s και early 90s ήταν αθάνατες δεκαετίες για τη μουσική!

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 22:13
  2. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 09:24
  3. ΥπαρΧει Διαφορα Στο Ελληνικο Cbr 600 F Kai Το Γερμανικο???
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2005, 12:13
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47
  5. παγκοσμιο s/m στο ελληνικο!
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2004, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία