Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 94

Θέμα: εναν ηλεκτρολογο βρε παιδιαα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    μαλλον το ηξερες , κουφαλιτσα!
    μπα, που να το ξέρω ρε...

τουλάχιστον εκεί το έχουν στα "εκτός θέματος" (που είναι)

Εδώ ειναι moto.gr, θεραπεύει πασα νοσον και πάσαν μαλακίαν....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Η εταιρεια που εχεις βαλει τηλ,και ιντερνετ εχει ΔΙΚΟ της δικτυο?Αν οχι τοτε παλι τον οτε χρειαζεσαι.
    Για να καταλαβεις.
    Για να εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ πρεπει να εχεις γραμμη τηλεφωνου στο σπιτι σου.
    Αλλο η γραμμη και αλλο το ιντερνετ.
    Και επειδη εσυ δεν εβαλες οτε σου ειπαν οτι δεν εχουν καμια δουλεια.
    Αν η εταιρεια που εβαλες ιντερνετ ειναι μονο παροχεας υπηρεσιων ιντερνετ και δεν εχει δικο της τηλεφωνικο δικτυο τοτε παλι πρεπει καποια αλλη εταιρεια να σου φερει τηλ.
    Το αν υπαρχουν ρεκλετες η οχι στην πολυκατοικια δεν εχει σημασια.
    Και να υπηρχαν ρεκλετες τι να τις κανεις αφου θα ηταν ιδιοκτησια του οτε και εσυ δεν εχεις οτε?
    Οποτε πρεπει καποια τηλεφωνικη εταιρεια να σου φερει γραμμη πρωτα.
    Ο ηλεκτρολογος αντε και σου τραβαει μια γραμμη απο την ρεκλετα η οποια θα ειναι ο αριθμος 210659865.Του οτε θα ειναι αυτος ο αριθμος και θα πρεπει να τον ενεργοποιησει για να δουλεψει.
    Εννοω δηλαδη οτι ολο αυτο το τηλεφωνικο δικτυο ειναι ιδιοκτησια του οτε,μεχρι και το καλωδιο που ερχετε στην πολυκατοικια σου ειναι του οτε.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Η εταιρεια που εχεις βαλει τηλ,και ιντερνετ εχει ΔΙΚΟ της δικτυο?Αν οχι τοτε παλι τον οτε χρειαζεσαι.
    Για να καταλαβεις.
    Για να εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ πρεπει να εχεις γραμμη τηλεφωνου στο σπιτι σου.
    Αλλο η γραμμη και αλλο το ιντερνετ.
    Και επειδη εσυ δεν εβαλες οτε σου ειπαν οτι δεν εχουν καμια δουλεια.
    Αν η εταιρεια που εβαλες ιντερνετ ειναι μονο παροχεας υπηρεσιων ιντερνετ και δεν εχει δικο της τηλεφωνικο δικτυο τοτε παλι πρεπει καποια αλλη εταιρεια να σου φερει τηλ.
    Το αν υπαρχουν ρεκλετες η οχι στην πολυκατοικια δεν εχει σημασια.
    Και να υπηρχαν ρεκλετες τι να τις κανεις αφου θα ηταν ιδιοκτησια του οτε και εσυ δεν εχεις οτε?
    Οποτε πρεπει καποια τηλεφωνικη εταιρεια να σου φερει γραμμη πρωτα.
    Ο ηλεκτρολογος αντε και σου τραβαει μια γραμμη απο την ρεκλετα η οποια θα ειναι ο αριθμος 210659865.Του οτε θα ειναι αυτος ο αριθμος και θα πρεπει να τον ενεργοποιησει για να δουλεψει.
    Εννοω δηλαδη οτι ολο αυτο το τηλεφωνικο δικτυο ειναι ιδιοκτησια του οτε,μεχρι και το καλωδιο που ερχετε στην πολυκατοικια σου ειναι του οτε.
    Αφού είπαμε πιο πάνω ότι έβαλε τηλεφωνία και Internet από εναλλακτικό πάροχο (όχι ΟΤΕ).
    Όσο για το ποιανού ιδιοκτησία είναι τα καλώδια ας μην το συζητήσουμε εδώ :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

Στο προκείμενο : αν δεν κάνω λάθος, ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος να παραδώσει ένα ζεύγος χαλκών στη ρεγκλέτα της πολυκατοικίας. Για να κουμπώσει με το ζεύγος χαλκών που πάει στο σπίτι σου η ευθύνη είναι του παρόχου και όχι δική σου (αν δεν κάνω λάθος και πάλι)

Σίγουρα σου είπαν από τον εναλλακτικό πάροχο ότι δεν μπορούν να στο φτιάξουν;

:
    Ο οτε δεν εχει καμια ευθυνη αφου εχεις βαλει τηλεφωνο απο αλλη εταιρεια.
    Αμα παρεις ενα κτμ η γιαμαχα θα σου καλυψη την εγγυηση?
    Αν η εταιρεια ΔΕΝ εχει δικο της δικτυο οπως η φορθνετ ή η τελας τοτε σημενει οτι νοικιαζει γραμμες του οτε.Αλλα και παλι πρεπει πρωτα να εχεις τηλεφωνο του οτε,και να πληρωνεις το παγιο του οτε.
    Ο οτε δεν κουμπωνει στις ρεκλετες της πολυκατοικιας γιατι δεν λειτουργουν.Απο το κοντινοτερο γκρι κουτι που βρισκετε σε καποιο δρομο σου ενεργοποιουν το τηλεφωνο και επειτα απο την πολυκατοικια σου τραβανε απλα το καλωδιο στο σπιτι.
    Το θεμα λοιπον δεν ειναι ποιος θα τραβαξει ενα καλωδιο απο την ρεκλετα.
    Γιατι,απο ποιο οριο θα παρει?
    Ποιο οριο ειναι ο αριθμος σου?
    Πως θα παρει γραμμη του οτε αφου εχεις αλλη εταιρεια?
    ποιος θα στο ενεργοποιησει?
    Οποτε πηγαινε στον οτε και δωστους να καταλαβουν τι εχεις κανει(γιατι εγω μαλλον ειμαι λιγο χαζος και δεν καταλαβα ακομα)και θα σου βρουνε λυση.
    www.tsakosart.gr

Αφού είπαμε πιο πάνω ότι έβαλε τηλεφωνία και Internet από εναλλακτικό πάροχο (όχι ΟΤΕ).
    Όσο για το ποιανού ιδιοκτησία είναι τα καλώδια ας μην το συζητήσουμε εδώ :smilea:

Αρα ο παροχος πρεπει να της φερει την γραμμη.Θα πρεπει δηλαδη απο καποιο δικο του κατανεμητη να δωσει μια γραμμη στην πολυκατοικια και επειτα στο σπιτι της!!!
    Δεν μπορει να το κανει ενας ηλεκτρολογος αυτο.

ΡΕ island που εισαι τωρα που σε χρειαζομαστε?
    www.tsakosart.gr

Sorry φίλε soundstorm γιατί μπερδεύτηκα
    Εσύ κατάλαβες ότι ο εναλλακτικός πάροχος που λέγαμε έχει δικούς του χαλκούς που φτάνουν ως και τον τελικό καταναλωτή; Δε νομίζω να το έχει κάνει κάποιος αυτό (ακόμα)...

Εγώ εννοώ ότι νοικιάζει τους χαλκούς του ΟΤΕ (αδεσμοποίητη πρόσβαση στον τοπικό βρόγχο)

Sorry φίλε soundstorm γιατί μπερδεύτηκα
    Εσύ κατάλαβες ότι ο εναλλακτικός πάροχος που λέγαμε έχει δικούς του χαλκούς που φτάνουν ως και τον τελικό καταναλωτή; Δε νομίζω να το έχει κάνει κάποιος αυτό (ακόμα)...

Εγώ εννοώ ότι νοικιάζει τους χαλκούς του ΟΤΕ (αδεσμοποίητη πρόσβαση στον τοπικό βρόγχο)
    Α μπραβο,αρα ο οτε σου το φερνει τοτε αλλα πρεπει πρωτα να εχεις κανει αιτηση στον οτε και να του πληρωνεις το παγιο(μεσω της εταιριας σου βεβαια).
    ή θα επρεπε απο την εταιρεια που αγορασε το πακετο τηλ-ιντερνετ να κουνηθουν λιγο και να φροντισουν να φερει ο οτε γραμμη και να κανουν την συνδεση εκεινοι.
    www.tsakosart.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Α μπραβο,αρα ο οτε σου το φερνει τοτε αλλα πρεπει πρωτα να εχεις κανει αιτηση στον οτε και να του πληρωνεις το παγιο(μεσω της εταιριας σου βεβαια).
    ή θα επρεπε απο την εταιρεια που αγορασε το πακετο τηλ-ιντερνετ να κουνηθουν λιγο και να φροντισουν να φερει ο οτε γραμμη και να κανουν την συνδεση εκεινοι.
    Επιτέλους συνεννοηθήκαμε

Μήπως είδατε κανένα ηλεκτρολόγο ρε παιδιά

shameless self promotion Το avatar του/της island
    οεο

νά με

λοιπόν δεν διάβασα όλες τις παραπάνω σελίδες οπότε ίσως κάποια να τα έχετε ξαναπεί.

1.) Για τα καλώδια από τα δωμάτια ή το σπίτι μας έως την είσοδο της πολυκατοικίας (εσωτερικό δίκτυο) είμαστε υπεύθυνοι εμείς οι πελάτες.

2.) Πάντα στις νέες πολυκατοικίες υπάρχει ένα σημείο (κατανεμητής) όπου φτάνουν (τερματίζουν) όλα τα καλώδια των διαμερισμάτων και εκεί έρχεται και σε συνδέει ο ΟΤΕς.

3.)Σε παλιά σπίτια τριακονταετίας (τσε βάλε) δέν υπάρχει εσωτερικό δίκτυο γιατί τότε τα τηλέφωνα ήταν είδος πολυτελείας. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να εγκαταστήσει καλώδιο που να συνδέει το εσωτερικό τηλεφωνικό δίκτυο του σπιτιού του με το σημείο που βολεύει τον ΟΤΕ για να του φέρουν γραμμή.

4.)άλλες φορές φορές υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι καλωδίου (δύο σύρματα δηλαδή) το οποίο είναι αρκετό άν θέλουμε να έχουμε τηλεφωνία και ADSL μέσω ΑΡΥΣ (ΟΤΕ) αλλά υπάρχει πρόβλημα άν θέλεις και LLU (να φέρει ο ιδιωτικός πάροχος δικιά του γραμμή απ όπου θα σου παρέχει το ADSL)

Shared LLU= Διαμοιραζόμενος βρόγχος [τηλέφωνο από OTE - γραμμή ADSL από Ιδιωτική εταιρία
    FULL LLU = Πλήρης βρόγχος [τηλέφωνο και γραμμή ADSL από ιδιωτική εταιρία]
    ΑΡΥΣ = Τηλέφωνο και γραμμή ADSL από OTE, πρόσβαση DSL από ιδιωτική εταιία

5.)Αν δηλώσεις βλάβη η ευθύνη του ΟΤΕ φτάνει έως το σημείο σύνδεσης του δικού του δικτύου με το εσωτερικό, το δικό σου δηλαδή (άσχετα αν καμια φορά ανοίγουν και καμία πρίζα μέσα στο σπίτι αυτό δεν είναι υποχρέωση τους εκτός και αν σε χρεώσουν)

6.)Κανένας ιδιωτικός πάροχος δεν θα φέρει καλώδια στο σπίτι του καθ ενός μας. Η λειτουργία των ιδιωτικών παρόχων είναι να γίνει συστέγαση στο τηλεφωνικό κέντρο του κατα τόπου ΟΤΕ και απο εκει να παραλάβουν το ζευγάρι του καλωδίου που αντιστοιχεί στον συνδρομητή και να το συνδέσουν με το τηλεφωνικό τους κέντρο.
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    εγώ πάντως ένα πράγμνα κατάλαβα

δεν είναι να ζητάς σε αυτό το τρελοσαιτ ηλεκτρολόγο...1820 πράγματα θα σου προτείνουν, ηλεκτρολόγο κανένας....

:rotflmao:
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    ηλεκτρολογος ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
    ηλεκτρολογος ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΕΙΜΑΙ. ΜΕΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ. ΠΕΡΝΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΕΙΜΑΙ. ΜΕΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ. ΠΕΡΝΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ουτε εγω!

εχεις πμ εδωκ ωρα...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο
    από energizer6666 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2004, 13:14
  2. Μια φορά και έναν καιρό στην αρχαία Αίγυπτο
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 07:57
  3. Σε κάθε έναν ξεχωριστά...
    από DEMINIO στο forum Off topic