Δεν με νοιαζει..
Τι σε νοιαζει
Οι δρομοι που τραβανε
Κι ο δικος μου
Κι ο δικος σου
Στο πουθενα μας πανε..
![]()
![]()
Δεν με νοιαζει..
Τι σε νοιαζει
Οι δρομοι που τραβανε
Κι ο δικος μου
Κι ο δικος σου
Στο πουθενα μας πανε..
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αυτό θα τα εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο afro.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Δεν με νοιαζει..
Τι σε νοιαζει
Οι δρομοι που τραβανε
Κι ο δικος μου
Κι ο δικος σου
Στο πουθενα μας πανε..
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μπα??? Για μαστούρα λέει? Πως μου διέφυγε?Υπ'οψιν, οτι το συγκεκριμενο τραγουδι μπορει να εχει τιτλο "la gasolina"
πάντως το video που έπαιζε στην Ελλάδα πριν από κάνα 2 χρόνια στο τέλος πλακωνόταν με μπάτσους.Είναι αναρχικός-κάγκουρας![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Τι τραβάνε και αυτοί οι ταλαίπωροι φτωχομπινέδες ισπανόφωνοι ράπερ, άκου γκαζολίνα ο στόκος -στου τεπόζιτου ρε τη βάζουμι, ούχι στη μύτη, σκασμένου...Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Μην ξεχνάμε και τον ύμνο της Καγκουριας: "la gasolina-daddy yankee"
Τρο-με-ρό βγάζει τον κάγκουρα από μέσα μου.
http://www.youtube.com/watch?v=haxN3xboOHU![]()
Ρε άμα δε βάλεις Motorhead, Metallica, Iron Maiden, Black Sabbath κλπ πρώτα, πως θα φτιαχτείς για να βάλεις τον εξοπλισμό και να πας με σκάρτα 120 χαλαρά για μπάνιο... :rotflmao:
Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση στα mp3 μου βρήκα τα παρακάτω:
Tom Robinson Band - 2-4-6-8 Motorway
Manic Street Preachers - Motorcycle Emptyness
Junior Walker And The Allstars - (I'm A) Roadrunner
Black Rebel Motorcycle Club - We're All In Love
Saxon - Motorcycle Man
Tracy Ulman - Bad Motorcycle
Chris Speeding - Motor Biking
Prodigy - Speedway
Pixies - Motorway To Roswell
Metallica - Motorbreath
Ugly Kid Joe - Jesus Ride A Harley
Tom Waits - The Black Rider
Leadbelly - Easy Rider
Janis Joplin - Easy Rider
Eric Clapton - Key To The Highway
Allman Brothers Band - Midnight Rider
Bruce Hornsby - I Know You Rider
Howard Shore - The riders of rohan
Bruce Springsteen - Drive All Night
poly to goystarw se boltes, poly taksidiariko moy bgazei (h kithara oxi o titlos)...
"the raveonettes - love in a trashcan"
http://www.youtube.com/watch?v=BowFH...elated&search=
NeLSoN
Θα συμφωνήσω για το πρήξιμο που παίζει με το Born to be wild,αλλά μάλλον κάτι δεν ξέρεις για τον "Κουρσάρο".Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω ξερω τα χειροτερα τραγουδια για μοτοσυκλετα ...αυτα ειναι:
Stepenwolf - born to be wild ...γιατι μας εχουν πρηξει τα π@π@ρι@ με το Αμερικανικο προτυπο του Χαρλεα που και καλα αντιπροσωπευει ολους του μοτοσυκλετιστες
Παπακωνσταντινου - Ο κουρσαρος...η Ελληνικη εκδοχη του Born to be wild,εμπνευσμενη απο τις ταινιες του Δαλιανιδη....αλλο ενα προτυπο με το οποιο πολλοι ταυτιζoυν την μοτοσυκλετα + η κλαψομουνομιζεριτιδα του Παπακωνσταντινου...ελεινος συνδυασμος
Απο όσο ξέρω,το τραγούδι αυτό αναφέρεται στον αδερφό του Βασίλη που σκοτώθηκε στην Αλεξάνδρας με μηχανή,περιμένωντας το ασθενοφόρο!
Το τραγούδι είναι άψογο!!!δεν ξέρω αν μου/σου/μας κάνει για "μοτο-τράγουδο" αλλά είναι άψογο!
Για μένα επίσης καλός για "ταξίδι" είναι και ο Don McLean.
ειδικά το "Vincent (stary stary night)" δεν παίζεται.
Καλό,δυνατό και διαχρονικό επίσης και το "Sound of Silence" από Simon & Garfunkel!!!![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
sorry φιλε αλλα δεν μπορω να ταυτιστω με τα ''εχεις την ζωη στην σελα σου γραμμενη'', ''κυκλοφορας μοναχα φτιαγμενος'' κτλ-κτλ....Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Θα συμφωνήσω για το πρήξιμο που παίζει με το Born to be wild,αλλά μάλλον κάτι δεν ξέρεις για τον "Κουρσάρο".
Απο όσο ξέρω,το τραγούδι αυτό αναφέρεται στον αδερφό του Βασίλη που σκοτώθηκε στην Αλεξάνδρας με μηχανή,περιμένωντας το ασθενοφόρο!
Το τραγούδι είναι άψογο!!!δεν ξέρω αν μου/σου/μας κάνει για "μοτο-τράγουδο" αλλά είναι άψογο!
και στην τελικη διαφωνω καθετα με την εικονα που προβαλλει το τραγουδι....ανηκει πιστευω στο παρελθον η εικονα του περιθωριακου και αποκληρου τυπου που καβαλαει μοτοσυκλετες...
την αποψη μου λεω απλως...![]()
A όχι φίλε.μάλλον παρεξηγήθηκαν αυτά που είπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
sorry φιλε αλλα δεν μπορω να ταυτιστω με τα ''εχεις την ζωη στην σελα σου γραμμενη'', ''κυκλοφορας μοναχα φτιαγμενος'' κτλ-κτλ....
και στην τελικη διαφωνω καθετα με την εικονα που προβαλλει το τραγουδι....ανηκει πιστευω στο παρελθον η εικονα του περιθωριακου και αποκληρου τυπου που καβαλαει μοτοσυκλετες...
την αποψη μου λεω απλως...![]()
ούτε εγώ ασπάζομαι την εικόνα του περιθωριακού βρώμικου μηχανόβιου (και ας είμαι βρώμικος) που δε μιλάει σε κανέναν.
Εγώ απλά για το τραγούδι σε ενημέρωσα.δεν μιλάει στην τύχη και γενικά,αλλά για κάποιον συγκεκριμένα.
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
´´Jesus built my car´´-Ministry το παραβλεπουμε το ''car'' και συνεχιζω....αμα δεν ''καρφω8ειτε'' που8ενα ακουγοντας αυτο το κομματι πανω στη μοτο εμενα να μου γραψετε...Ααααπιστευτα τσιτατο κομματι....![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
"tattooman" Τι να πω! Όπως θέλει την βλέπει κανείς την μηχανή.
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/