banditako εσυ μαθε πρωτα να οδηγας και μετα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Eίχα και τη φωτογραφική μηχανή δίπλα μου για να τραβήξω φωτό το μηχανάκι μόλις θα τελείωνε η διαδικασία αλλά μόλις είδα τι γίνεται εκεί δεν μου πέρασε απ'το μυαλό να βγάλω δυο-τρεις πόζες :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
Καλο καλο ρε Μακη?Για πες λεπτομερειες ρε μην μας αφηνεις με την αγωνια!![]()
![]()
Καλόοοοοοοο![]()
![]()
:o
:rotflmao: :rotflmao:
Αυτό είναι αλήθεια, είμαι σίγουρος ότι θά'ναι και πολύ πιο εύκολο μ'αυτόν τον τρόπο αλλά ποιος καθόταν να βγάζει τροχούς..:ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Για τέλειο αποτέλεσμα, πρέπει να βγουν οι ζάντες και τις κολλήσεις με την ησυχία σου...![]()
Ίσως ξαναδοκιμάσω όταν πάω για καινούργια λάστιχα
![]()
ποσο :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
πανε καμια βολτα με το σκουτερακι σου ρε
και το εχεις παραγαμισει στο ΣΠΑΜ
καταλαβαινω εχεις πανεληνιες αλλα κοψε λιγο την πρωινη εστω
:a12:
εχει ανοιξει ο ΒΡΟΛΑΣ ενα θεμα για να λες οτι μαλακια σου ερθει για αυτον ακριβως τον λογο.
για να μην γραφεις οπου να ναι
![]()
Μάκη, βλέπω τελικό laser. Έχω την ίδια μηχανή. Γράψε μου παρακαλώ για power commander φίλτρο και τελικά αλλαγή στις επιδόσεις. Οτιδήποτε έχεις κάνει για τη βελτίωση, με ενδιαφέρει πολυ
aleke power commander δεν παιρνει το μηχανακι. Το P.C. ειναι μονο για μηχανακια με ψεκασμο.
Στο δικο μας που ειναι καρμπυρατερατο χρειαζεται αλλαγη στα ζιγκλερ ή εστω ρυθμιση στα καρμπς αναλογα το τελικο που θα βαλεις.![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Eβαλα ταινιεs στο εργαλειο.
Χρωμα ταινιασ ΑΣΗΜΙ.
Αγορα ταινιασ 15 ευρω.
Χρονοσ τοποθετησησ περιπου 40' και για τισ δυο ζαντεσ.
Μετα απο δυο ταξιδια,πεντε πλυσιματα με πιεστικο και 3.500 χλμ η ταινια ειναι στην θεση τησ.
Η συσκευασια ειχε ταινια για δυο 19αρεσ ζαντεσ.Μετα την τοποθετηση περισεψε ταινια περιπου 20 ποντουσ.
Εργαλεια που χρειαστηκαν ειναι μονο το παπαρακι που ειχε για οδηγο και τρελη υπομονη.
Τσιμπατε και δυο φωτο να κανετε σχολια.
![]()
Σε μαυρο πανε παρα πολυ κοκινεσ λωριδες!! Το ειδα απο κοντα απο ενα τυπα που τις ειχε βαλει και εδιχνε πολυ ομορφο το μηχανακι!
![]()
Ο Κυριάκος δεν έχει βάλει λωρίδα στις ζάντες αλλά έχει γυαλίσει το χείλος τους !Αρχικά δημιουργήθηκε από CBFMAN 600
Κυριακο
Βαλε καμμια αλλη φωτο.Σ'αυτη δεν φαινεται τιποτα.
Μας δουλεύεις ε αλήτη τσαντάκια μηχανόβιε ;![]()
![]()
![]()
Παρτε και το δικο μου με μπλε! Εμενα μου αρεσει πολυ!
http://linuxweb.internet.gr/DSC00863.JPG
Πολυ ομορφο και του πανε παρα πολυ!!!
Καλοφορετες!![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Έτσι, να τα βλέπει ο Νόστρα να ζηλεύει !Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Παρτε και το δικο μου με μπλε! Εμενα μου αρεσει πολυ!
http://linuxweb.internet.gr/DSC00863.JPG![]()
![]()
![]()