Σελίδα 5 από 82 ΠρώτοΠρώτο 123456789101555 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Ναι, και το παντοδύναμο R1 του pap το πέρασα... (οδηγούσε φίλος που είναι και 15 κιλά κάτω από εμένα).
    Και μετά ο pap μου λέει, το R1??? Το Κ7 γαμεί. Ε τι να πω τώρα...
    ΟΚ...οπως ειπα και πιο πανω,καπως θα τυχει καποια στιγμη να τα "δουμε" και απο κοντα...

Αλλιως οτι και να λεμε παει χαμενο...

Απλα οταν λες οτι εχω μονο τελικο και φιλτρο,να λες και τα υπολοιπα....Ας πουμε εχω -1 δοντι μπροστα και +2 πισω...Μαγκια σου βεβαια και καλα κανεις...

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

Απλα οταν λες οτι εχω μονο τελικο και φιλτρο,να λες και τα υπολοιπα....Ας πουμε εχω -1 δοντι μπροστα και +2 πισω...Μαγκια σου βεβαια και καλα κανεις...
    Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν τρέχω σε αγώνες ούτε έχω κανένα κόμπλεξ.

Τελικά, Υ, φίλτρο, δοχείο αναθυμιάσεων, αλυσίδα και γραναζάκια AFAM 530, μαμά σχέση μετάδοσης και ελατήρια στους συμπλέκτες.
    Αυτά
    www.clubcsl.com

Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν τρέχω σε αγώνες ούτε έχω κανένα κόμπλεξ.

Τελικά, Υ, φίλτρο, δοχείο αναθυμιάσεων, αλυσίδα και γραναζάκια AFAM 530, μαμά σχέση μετάδοσης και ελατήρια στους συμπλέκτες.
    Αυτά
    Το εχεις δυναμομετρησει ποτε?

YEC Το avatar του/της alexk
    Το εχεις δυναμομετρησει ποτε?
    Yes sir.
    157 βγάζει παρ'όλο που το πίσω λάστιχο είναι 190/55, οπότε έχει μακρύνει και το βήμα του.
    Μετά τις 10.300 και μέχρι τον κόφτη (13.800) έχει συνεχώς πάνω από 150.

Βέβαια, δεν το έχω μετρήσει μετά το δοχείο αναθυμιάσεων. Και βεβαίως θα μπούνε και οι ζαντούλες (γαμώ το γρανάζι μου) και μετά ειδικά, θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον μια αναμέτρηση με Κ7.
    Εγώ ποντάρω στο R1 πάντως...
    www.clubcsl.com

Yes sir.
    157 βγάζει παρ'όλο που το πίσω λάστιχο είναι 190/55, οπότε έχει μακρύνει και το βήμα του.
    Μετά τις 10.300 και μέχρι τον κόφτη (13.800) έχει συνεχώς πάνω από 150.

Βέβαια, δεν το έχω μετρήσει μετά το δοχείο αναθυμιάσεων. Και βεβαίως θα μπούνε και οι ζαντούλες (γαμώ το γρανάζι μου) και μετά ειδικά, θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον μια αναμέτρηση με Κ7.
    Εγώ ποντάρω στο R1 πάντως...
    Επειδη ακομα το συγγενικο Κ7 στρωνεται,και δεν εχω αποψη,σταματω εδω για το Κ7...

Αλλα να,μου ακουγεται λιγο περιεργο με 157 τροχο να παιζεις στα ισα (και να περνας) πιο δυνατα μηχανακια...

Tελοσπαντων...Βαλε και τις ζαντες με το καλο,βαλε και καμια 520....και βλεπουμε....

15Χ,ΧΧ????? WTF is that???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νορμαλ για οσο μπορω Το avatar του/της J.F
    Επειδη ακομα το συγγενικο Κ7 στρωνεται,και δεν εχω αποψη,σταματω εδω για το Κ7...

Αλλα να,μου ακουγεται λιγο περιεργο με 157 τροχο να παιζεις στα ισα (και να περνας) πιο δυνατα μηχανακια...

Tελοσπαντων...Βαλε και τις ζαντες με το καλο,βαλε και καμια 520....και βλεπουμε....

15Χ,ΧΧ????? WTF is that???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ston ena tou lene 10 aloga panw giati aytoi tou to veltiosan ,ston alo lene 10 katw giati den tou to veltiosan aytoi kai gia na ton dagosoun prepei na tou to veltiosoun.
    giayto pleon den yparxoun 1000 katw apo 180 ston troxo.
    Όταν με λίγα , σαστίζεις αυτούς που έχουν πολλά!

:rotflmao:

Γραφω εδω για να μην χαλαμε το αλλο θεμα...:rotflmao: :rotflmao:

Ειναι γεγονος οτι αυτα τα R1 '04 ειναι ανικητα...Δεν παιζονται πουθενα ουτε στον δρομο στην πιστα ουτε πουθενα...

Αν δε του βαλεις τελικα-φιλτρο τοτε ειναι που διαλυει το συναγωνισμο...:rotflmao: :rotflmao:

Τι Κ7 και μπουρδες,τι ΖΧ10 αυτα ειναι παιδικα μηχανακια....

Αυτα που λες Τιταν στο αλλο θεμα οτι περνας Κ7 ρολαριστα με 5ες και με 2ες και με 3ες μ'αρεσουν και μενα,ειναι πολυ ωραια για τα ανεκδοτα...

Αν αληθευουν,ας ερθουν και οι υπολοιποι 10 που γραφουν εδω μεσα να μας το πουν...
    Με τον Gixxerpap άνοιξα απο 5η και 2ες που έγραψε πιό πάνω μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο ίδιος!

Μπροστά ήταν και ο Meni0s με τον οποίο άνοιξα αργότερα και ο ίδιος μπορεί να στο επιβεβαιώσει
    Μπροστά ήταν και ο Pokermon,zarmagedon και οι υπόλοιποι του γρουπ1 που δε θυμάμαι τα nicknames τους!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Με τον Gixxerpap άνοιξα απο 5η και 2ες που έγραψε πιό πάνω μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο ίδιος!

Μπροστά ήταν και ο Meni0s με τον οποίο άνοιξα αργότερα και ο ίδιος μπορεί να στο επιβεβαιώσει
    Μπροστά ήταν και ο Pokermon,zarmagedon και οι υπόλοιποι του γρουπ1 που δε θυμάμαι τα nicknames τους!
    Re mipos i yamaha sou ebale katalathos moter apo M1?

Edo thess einai poli diaforetika ta pragmata to k4 pernaei to R1 kai esi mou les gia k7.....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Re mipos i yamaha sou ebale katalathos moter apo M1?

Edo thess einai poli diaforetika ta pragmata to k4 pernaei to R1 kai esi mou les gia k7.....
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΓΛΗΓΟΛΗ..

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΟΣ..
    :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΓΛΗΓΟΛΗ..

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΟΣ..
    :rotflmao: :rotflmao:
    To antitheto tha gini.

Eidika esena se pernao kai me to 250 mou. :rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    To antitheto tha gini.

Eidika esena se pernao kai me to 250 mou. :rotflmao: :rotflmao:
    καλα ελα εσυ και θα δουμε τι θα περασεις...

Tespa
    Όπως και να έχει εγώ δεν υποτιμώ την δύναμη του Κ7 μπορεί να μήν έχει δύναμη χαμηλά και να έχει ψηλά και αργότερα να μου έριχνε δεν έχει σημασία! εγώ δεν έιμαι κοντράκιας ούτε ευθειάκιας! Εγώ άνοιξα με το Κ7 και ήμουν σίγουρος οτι θα μείνω πίσω δεν άνοιξα για να το περάσω...Απλά ήθελα να δώ πώς στέκεται το συγκεκριμένο μηχανάκι που έχω κόντρα στον μαμά ανταγωνισμό!
    Το Κ7 ήταν στόκ
    το δικό μου είχε τελικό και φίλτρο και έχω βγάλει το καταλύτη απο το Υ... απο γρανάζια μαμά, ρώτησα και το μάστορα εχτές που έκανα το μεγάλο σέρβις

1.Kaiei ligotero apo to r1 kai paei poli kalitera
    2.Oso gia to frent pou les fantasou dld poso kompleksika atoma iparxoun edo mesa ego rotao ama kseri kanenas pio einai kalitero r1 i k7 kai autoi kathontai mou lene pios eisai re kai tha paris r1 i k7 re pitsiriko kai ego tous apantao analoga.
    3.Simfono oti ipostiriza to antitheto.Kai esi na paris bolta ena k7 tha thelis na to alaksis to R1 ektos an eisai toso egoistis tespa.
    4.Den exei kamia sxesi to andras se auti ti periptosi.
    5.Ta ducati ta sixenome to mono europaiko an tha paro pote tha einai to agusta
    6.Ego de prospathisa na bgalo axristo to R1 apla den einai gia kondres to mixanaki.Einai gia boltes mono.Apla eipa oti to k7 einai poli pio dinato pantou sta xamila,psila.
    Ας γράφουμε εδώ για να μήν Μαμήσουμε το άλλο Θρεντ!

1.Δε το ξέρω αν καίει, Δεν ξέρω αν πάει καλύτερα( απ'οτι είδα μαλλον όχι)
    2.Εγώ ξέρω οτι κανένας δεν ήταν μαζί σου!
    3.Θα πάρω βόλτα Κ7 αλλά και καλύτερο να το δώ στο γκάζι δεν το αλλάζω το R1 γιατί έχω κουμπώσει πάνω του και με έχει κερδίσει στο στρίψιμό του!
    4.Το αντριλίκι παίζει παντού θα το καταλάβεις αργότερα!(Μετά απο λίγα χρόνια ίσως)
    5.Το 1098 και το Αυγούστα είναι ΤΟΠ τα έπαιρνα και τα 2 γιατί είναι μουν@ρες!
    6.Αν διαβάσεις τα πόστ σου μετά την αγορά του Κ7 θα δείς οτι πήγες εσύ να τα βγάλεις άχρηστα γιατί κυρίως δεν έχει καλή αίσθηση του αριστερού σου χεριού! και γιατί θεωρείς τον εαυτό σου πρώτα εσύ απο τις δηλώσεις σου(όταν αναφέρεσαι μόνο σε κόντρες εκκινήσεις κτλ) και το Κ7 χαμηλά απ'οτι είδα είναι ψόφιο σε σύγκριση με αυτό που περίμενα!

οποιος γουσταρει δοκιμη, αυριο το βραδυ μετα τη 01:30 στο μερος το γνωστο......

το R1 του Titan, οντως μου φευγει στο ανοιγμα του γκαζιου, ειναι ομως απολυτα φυσιολογικο, γιατι του ριχνω 30 κιλα γιοματα.....

ισα που προλαβαιναμε να κανουμε μια αλλαγη.....με το ρυθμο ομως που μαζευω απο πισω, (παρολη τη διαφορα βαρους), ειναι δεδομενο οτι θα βρισκομουν μπροστα.

για να το κανω πιο λιανα, για να καταφερω να σταθω διπλα σε ενα μηχανακι με 156 αλογα και αναβατη 70 κιλων, θα πρεπει να εχω 176.5 στον τροχο!!!!!!

......ε, τοσα δεν εχω σιγουρα......

περα απο την πλακα παντως, η διαφορα στο δρομο, ειναι σημαντικη υπερ του κ7, και οσοι με ξερουν καλυτερα, γνωριζουν οτι δεν εχω κανενα κολλημα ή κομπλεξ ωστε να μην ειμαι αντικειμενικος.

επειδη ομως τα πολλα λογια ειναι φτωχια, τα λεμε την Πεμπτη......

Υ.Γ: κυριε Alexk, η μηχανη μου διατιθεται και για test ride, για να σχηματισετε καλυτερη αποψη....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    οποιος γουσταρει δοκιμη, αυριο το βραδυ μετα τις 01:30 στο μερος το γνωστο......

το R1 του Titan, οντως μου φευγει στο ανοιγμα του γκαζιου, ειναι ομως απολυτα φυσιολογικο, γιατι του ριχνω 30 κιλα γιοματα.....
    Δεχομεθα π.μ με διευκρινισεις για το γνωστο μερος....

Σελίδα 5 από 82 ΠρώτοΠρώτο 123456789101555 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ