Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
+ μπόλικα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Γειά σου ΛΙΝΑ!!!
![]()
περιμενω να μου ευχηθεις στο αυριανο thread που θα ανοιξω επισης .... ευχαριστω πολυ !!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
+ μπόλικα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Γειά σου ΛΙΝΑ!!!
![]()
περιμενω να μου ευχηθεις στο αυριανο thread που θα ανοιξω επισης .... ευχαριστω πολυ !!
![]()
Ρε ακατανομαστε Afro εγω λιωνω με τον ψηλο αθηνα και εσυ πας και πιανεις τον Μαη ακομα ????
Σα δε ντρεπεσαι ... Παλιο τεντυμπου σαρδαναπαλεεεε
![]()
www.fazerclub.gr
ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ![]()
![]()
ΦΟΥΛ ΤΑΪΜ ΣΚΙΑ
Να πω και εγω σε όλους τους διοργανωτές, σε όλα τα παιδιά του group 9 και όχι μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ που πέρασα τόσο ωραία και ανεχτήκανε τα 249 κυβικά μου.
Χάρηκα που γνώρισα καινούργια παιδιά . Λυπάμε που δεν κατάφερα να γνωριστώ με όλους.![]()
Μπράβο στον group leader μας Ανδρέα (που μας "οδήγησε" τελικός εκει που έπρεπε ) . Ελπίζω να του πέρασε ο πονοκέφαλος.
Αν και φτάσαμε τελευταιοι στην ταβέρνα , και καλό τράπεζι βρήκαμε και φτάσαμε την ώρα που "έβγαινε" το γουρουνόπουλοΡε λες να το έκανε και καλά κατα λάθος ?
Επίσης μπράβο και στην σκούπα μας ,Ηλία (που μάλλον τσάμπα τον λένε και καπετάνιο)
με την ιώβια υπομόνη που είχε.![]()
Η βάφλα στον γυρισμό ήταν όλα τα λεφτά .
![]()
Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.
Mπραβο στους διοργανωτες για την γεματη μερα που μου χαρησαν.Μπραβο και στους συμμετεχοντες που γυρισανε ολοι πισω χωρις παρατραγουδα.Επισης ενα ξεχωριστο μπραβο σε ολα τα παιδια του SS2 και στον adam που καθε αλλο παρα βαρετη εκανε την διαδρομη με τον ρυθμο του![]()
Χ.Ι.Δ.
Ηταν πραγματικά πολύ όμορφα...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε leader και σκούπα του 9ου group...
Ειδικά στον captain για την... εξαιρετική του υπομονή μαζί μου....!
(σου υπόσχομαι... θα βελτιωθώ....!)
Βέβαια... οφείλω να ομολογήσω εν πάσα τιμή ότι επιβεβαιώθηκε.. (τουλάχιστον πάνω μου)...
εκείνο το παλιό τραγουδάκι που λέει...
"ότι αρχίζει ωραίο.... τελειώνει με πόνο....!!!"
Ρε παιδιά... όλη νύχτα πονούσα ΠΑΝΤΟΥ...!
Επιβεβαιώθηκε όμως κι εκείνο το άλλο... που λέει...
"πονάει .... αλλά μ'αρέσει...!!!"
Πάω καλά...? η να το κοιτάξω....?
Περάσαμε ωραία, φάγαμε, ύπιαμε... άντε και του χρόνου παίδες! (μαζί με όσους έλειψαν φέτος)![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Πολύ όμορφα ήταν αλλά με το που γύρισα σπίτι έτσι και μου έλεγες τί προτιμάς μία βόλτα με τη Μ1 του Ρόσι ή ένα παγωμένο μπάνιο θα έπερνα το πρώτο!
Πάντως τα παιδιά με τα ΟΝ-ΟΦ πρέπει να το ευχαρηστηθήκαν πολύ!
Τα SS πνιγότανε λίγο και ανεβάζαν θερμοκρασία! Για να μη πώ για τα χέρια μου και για τα οπίσθιά μου που πονάνε ακόμα!
παρ'όλα αυτά ήταν ΜΠΕΣΤ!
Ενα έξτρα θενκς που μας τίμησαν και τα παιδιά απο τη Κρήτη στο γκρούπ1
:wacko:
Ας μην τον απειλούσα ότι στην επόμενη στροφή αν κόψει θα τον περάσω σουβλάκι και θα σου έλεγα εγώ που θα είμασταν ακόμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από tattooman
Επισης ενα ξεχωριστο μπραβο σε ολα τα παιδια του SS2 και στον adam που καθε αλλο παρα βαρετη εκανε την διαδρομη με τον ρυθμο του![]()
![]()
![]()
![]()
Και ο άγιος την θέλει την φοβέρα του...![]()
![]()
Σήμερα θα είσαι και πιασμένη παντούΑρχικά δημιουργήθηκε από yfantra
"ότι αρχίζει ωραίο.... τελειώνει με πόνο....!!!"
Ρε παιδιά... όλη νύχτα πονούσα ΠΑΝΤΟΥ...!
![]()
Don't worry απλώς θέλουμε εξάσκηση .
Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
η 8η ομαδα των 13ωνε..![]()
Μιά χαρα 13άρι όμως ήμασταν τελικά!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
wild things..![]()
![]()
RESPECT ΛΕΜΕ!!!
![]()
![]()
Ρε αρχηγε μονος σου διαταζεις μονος σου απαντας ;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
![]()
χαρηκα που τα ειπαμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Φοβερη η εκδρομη boyz...Ηταν η πρωτη μου με τους φιλους απο το ''moto'' και περασα φοβερα και τρομερα..Μακαρι να κανουμε κι αλλη συντομα αλλα με προορισμο που να περιλαμβανει θαλασσα για καμια βουτιτσα...Απ οτι καταλαβατε και εσεις δεν παλευοταν εχθες η ζεστη..![]()
Artistas Email me!!!!
Δεν βαρεθηκα τις διαταγες..Βαρεθηκα αυτους που δινουν τις διαταγες..
Death is certain..life is not..:a24: