Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 64 από 64

Θέμα: 3ος Αγώνας Κυπέλλου Trail Ride 2007

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Παίδιά συγγνώμη για την αργοπορημένη "απάντηση" αλλά ειχαμε και έχουμε προβληματα με το ιτερνετ στη δουλειά...

πρώτος αγώνας μου.......
    άγχος στην αρχή, ενα άγχος περίεργο όμως δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς,

αρχίζει η εκκίνηση, περισσότερο άγχος βλέποντας να φεύγουν οι πρώτοι, με το πατάω το μαγικό κουμπί και ακουσα το κατσίκι μου κάπως ηρέμησα

μου λέει ο Δημήτρης "Τανια έφυγες" και έφυγα......

τεσπα με το που πιάνω χώμα, ενα πρώτο γερούτσικο χάσιμο και δυστυχώς μια πολύ γερή τουμπα που τη στιγμή της πτώσης ενιωσα να μου φεύγει ολη η μέση κοιτάζω τη μηχανή μου πεσμένη και σκέφτομαι "οτι δεν υπαρχει περίπτωση εγκατάλειψης απο το πρώτο δευτερόλεπτο " σηκώνομαι........σηκώνω και τη μηχανή και λεω ξεχνάς τι έγινε και προχώραααααααααααααα

ενολίγοις ευχαριστήθηκα παρα παρα πολυ τον αγώνα, τη διαδρομή βέβαια την έβγαλα ολο χτυπημένη και εκείνη την ώρα ήμουν και ζεστή ημουν και αγριεμένη αλλά προς το τέλος που άρχισα να "κρυώνω" 'επεσα" φοβερά, οι ρυθμοί, ο πόνος ολο και χειροτε΄ρευε.....

έβλεπα θάλασσα και στη θάλασσα δεν έφτανα μετά γιατρε μας έβαλες και αυτό το πετρινο πανω κατω η μεση να μη μπορώ να σηκωθώ όρθια

τελος τερματίζω........ουτε το χαρτάκι μου δεν έδωσα αρχικα....δε μπορούσα να κατεβω και απο τη μηχανη ειχα παθει σαν αγγύλωση κατευθειαν νοσοκομείο για πλάκες γιατί ανησηχουσα μήπως ειχα ραγίσει τίποτα

θέλω να ευχαριστήσω όλους που με βοήθησαν τόοοσο πολύ μετά, το Λευτέρη βέβαια που αντί να κάτσει να χαρεί το τερματισμό με έτρεχε στα νοσοκομεία....και ολο το team του Trail Ride για την υπέροχη παρέα

ελπίζω την επόμενη φορά να μην υπάρχουν τέτοιου είδους καταστάσεις για κανέναν και ολοι να αρχίσουμε και να τερματίσουμε με χαμόγελα μόνο!!!

ΥΓ Μαριε ευχαριστώ για το "ξεκόλλημα" δεν είχα δύναμη να σπρώξω και οταν μου φώναξες για να με εμψυχώσεις βοήθησες αν και ημουν στη χειρότερη φάση απο αποψη πόνο για αυτό και με ειδες τοσο πεσμενη

τώρα εχω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μελανιά και ενα κύπελο που το κρύβω στη ντουλάπα γιατι είπα οτι γλυστησα σε κάτι βράχια στη θάλασσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    Πα και ενα κύπελο που το κρύβω στη ντουλάπα γιατι είπα οτι γλυστησα σε κάτι βράχια στη θάλασσα
    φερε το κυπελλο να στο φυλαω βρε! στο ράφι μου, μαζι με τ'άλλα! :rotflmao: :rotflmao:

Πήλιο με το καλό!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Tάνια πολλά μπράβο.
    Δεν το έβαλες κάτω και στο τέλος ανταμειφθηκες
    Αντε τώρα Πήλιο
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. 5ος Αγώνας Κυπέλλου Trail Ride 2007
    από marios8 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2007, 18:24
  2. 4ος Αγώνας Κυπέλλου Trail Ride 2007
    από Julius στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2007, 12:21
  3. 2ος Αγώνας Κυπέλλου Trail Ride 2007