Σελίδα 5 από 22 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 321

Θέμα: Θερμοκρασια και μηχανη...

you 're not alone

όσον αφορά τη λύση...

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Επαναλαμβάνω χωρίς πλάκα.
    SS είναι γεμάτος ο κόσμος.999 δεν έχω δεί κανένα, και κάνω αρκετά χιλιόμετρα την μέρα στην Αθήνα και πρός το Σούνιο το καλοκαίρι.
    Δεν νομίζω να μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κοινό μηχανάκι.
    Η τουλάχιστον είναι κοινό μηχανάκι όσο μια diablo κοινό αυτοκίνητο.
    Η αντιπροσωπία θα έχει ευθύνη εάν πρόκειται για κάποια βλάβη η κάτι τέτοιο, εάν αυτό είναι το μηχανάκι που πουλάνε τότε τι να κάνεις.
    Τώρα βέβαια σε όλα τα υπόλοιπα έχεις 1000 δίκια να φωνάζεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Επαναλαμβάνω χωρίς πλάκα.
    SS είναι γεμάτος ο κόσμος.999 δεν έχω δεί κανένα, και κάνω αρκετά χιλιόμετρα την μέρα στην Αθήνα και πρός το Σούνιο το καλοκαίρι.
    Kόψε τις μαλακίες.....

Έχεις άλλα 35 χλμ μέχρι το Σούνιο

You BETA believe...

you're not alone 2

&

you're not alone 3

Το τελευταίο link τραβάει αρκετά και δεν το διάβασα...

You BETA believe...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Φιλε Σωτηρη σε ευχαριστω πολυ για τα links... Στα υποψιν, αν και επιπλεον λεφτα δεν υπαρχουν πλεον ουτε για αστειο...

Spy, τι να σου πω με τους κωλοαντιπροσωπους... Δεν θελω να ασχοληθω αλλο γιατι εχω αηδιασει και δεν μπορω να χανω αλλο καιρο! Αρκετο καιρο εχασα ηδη και η δουλεια μου εχει παει πισω και πολλα αλλα.....

Απο εκει και περα φιλε Στεφανε, αν ηταν να πρεπει να βαλω φουλ δερματα καθε φορα που θα παω μια βολτα, η να μην μπορω να παω καν αυτη την χαλαρη βολτα λογω θερμοκρασιων τοτε να το πεταξω το μπ@@ρδελο οπως ειναι!
    Δηλαδη συγνωμη: Ολοι αυτοι που κυκλοφορανε με τζιν παντελονακια κ ελαφρυ μπουφανακι με τα καρατουμπανα SS τι ειναι; Καλυτεροι ειναι η εχουν πιο χαλαρα μηχανακια; (για να μην πω για τους ξεβρακωτους καγκουρες...)

Και ναι, τσουρουφλιστηκα με κορντουρες... Θα παρω αυριο τηλεφωνο σε ενα καλο συνεργειο Ducati που πηρε το ματι μου εδω κ θα το παω να το δουν...
    Πήγα να την πω κι εγώ τη μαλακία μου αλλά με πρόλαβες.
    Για δερμάτινο παντελόνι δηλαδή.Τέλος πάντων,Νίκο μου σού εύχομαι να βρεις την καλύτερη λύση.Μην απογοητεύσαι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ανήσυχο Μέλος...
    Νταξ δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραματα με τη ζεστα! Εδω και λιγο και καιρο που οδηγω ενα 636 ανεβαζει μεν 107 C αλλα ειναι οκ. Κατσε να σφιξουν οι ζεστες τοτε που θα ιδρωνουμε στην κινηση στο κεντρο και θα δεις...!
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Σε κουβεντα με φιλο που εχει Ducati και ασχολειτε με το χωρο, μου απαντησε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο και οτι η μηχανη εχει φτιαχτει για να οδηγειτε με δερμα και μποτες...Κανενας δεν διανοητε να την οδηγει αλλιως...

Δεν ειμαι σιγουρος οτι διαφωνω για το συγκεκριμενο μηχανακι...χωρις να κρινω την επιθυμια να το οδηγεις και πιο χαλαρα γιατι θα εκανα το ιδιο!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ με το 4κύλινδρο 954, ούτε καν περνάει απο το μυαλό μου η σκέψη να το οδηγήσω μέσα στην πόλη ή σε σφιχτές στροφές..... το πλαίσιο (είσαι τυχερός που δεν έχεις) καίει τόσο πολύ που αν δεν φοράς δερμάτινα, άμα κάνεις το λάθος και ακουμπήσεις το πόδι σου, το έκαψες...

Στην προχθεσινή βόλτα που ήμουν σχεδόν συνέχεια με βεντιλατέρ, αν δεν φόραγα τα δερμάτινα, θα το είχα παρατήσει στο βουνό.

Άρα:

1. ΔΕΝ κυκλοφορείς με αυτό στην πόλη. Ξέρω οτι γουστάρεις να είσαι επάνω του συνέχεια αλλά δεν γίνεται.
    2. Για μετακίνηση στην πόλη, αγοράζεις ένα παπί/σκουτερ/μικρό μοτοσακό
    3. Αν δεν μπορείς να κάνεις το 1 & το 2.. τότε αν δεν μπορείς να συνηθίσεις την ζέστη, θα πρέπει να το δώσεις.

Είναι σαν να έχεις μια Formula 1 και να θες να την κάνεις ΙΧΕ... δεν γίνεται όσο και να το προσπαθήσεις ή θέλεις....

Τον χειμώνα τα πράγματα αλλάζουν δραστικά και το μηχανάκι δεν θα ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες, αλλά και πάλι το χειμώνα δεν το βγάζεις και κάθε μέρα έξω....

Σκέψου κι αποφάσισε....

Υ.Γ. Το 999 είναι μηχανή πίστας. αν δεν την πήρες για τουλάχιστον 70% χρήση σε πίστα, σόρρυ αλλά πήρες λάθος μηχανάκι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Τουλαχιστον,ψαξε να βρεις αλλους κατοχους 999 εδω στην Ελλαδα.Ειπαμε δε το βλεπεις καθε μερα
    αυτο το μηχανακι αλλα κυκλοφορουν καμποσα.Εσυ ο ιδιος ειχα διαβασει οτι ενω ειχες σταμπαρει
    κοκκινο στην αρχη,στο τελος ειχανε μεινει 2-3 κοκκινα και δε τα προλαβες,οποτε ολο και καποιος αλλος υπαρχει και δεν ειναι τοσο λιγοι οσο νομιζεις.
    Παντως ολα τα SS καινε τραγικα και αναβουν με το παραμικρο,ειδικα σε κινηση.Εμενα το gsxr για πλακα κατοσταρες στην πολη και εχω δει μεχρι 110.Το R1 07 που οδηγησα,που εχει τις εξατμισεις
    κατω απο τις σελλες ηταν πολυ απαλευτο,μιλαμε για πολυ ζεστη αφορητη .
    Μπορει να ειναι και θεμα συνηθειας,και με τον καιρο να σου φαινεται ποιο λιγο.
    Στην τελικη αγορασε μια Χρυση Ευκαιρεια και αρχισε να παιρνεις τηλεφωνο εναν-εναν οσους
    δινουν το συγκεκριμενο μηχανακι να δεις τι θα σου πουν για το θεμα (Μη το γελας,εγω χαλαρα θα το εκανα)

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Λοιπόν σοβαρά πλέον πιστεύω ότι με μια άλλη εξάτμιση με πιο ψυχρό εξωτερικό...τιτάνιοή κάρμπον θα γλυτώσει την ποοοολύ ζέστη...
    απο εκεί και πέρα και ο κινητήρας που βγάζει την ζέστη (όχι το φύσημα του ζεστού αέρα) δυστυχώς δεν είναι και για πολλά...
    Συγκεκριμένα να πω και γω , μόνο μια φορά έχω οδηγήσει κατακαλόκαιρο με βερμούδα και δεν το χω ξανακάνει που έχω και αλουμινένιο χυτό χωροδικτύωμα και υποτίθεται ότι διαχέται και στο πλαίσιο η ζέστα να φεύγει πιο ομαλά... με τζινάκι και πάλι απλά όχι σε επίπεδο φουλ άνεσης...
    Και επειδή γνωρίζω ότι τα ντουκάτι ζεσταίνονται και λίγο περισσότερο... και είναι και το 999 μην το συγκρίνετε με το 749 ...
    πιστεύω η καλύτερη λύση είναι να κουβεντιάσεις με κάτοχους 999...
    απο κει και πέρα όλοι εικάζουμε, αλλά σοβαρά θα ήθελα να την νοιώσω αυτήν την ζέστη αν και απο όσο την περίγραψες έχω μια πολύ καθαρή εικόνα που κάτι μου θυμίζει...
    όταν έλεγα για τον τουρισμό να τον ξεχάσεις πλέον μαζί με το πίσω σελάκι...δυστυχώς έτσι είναι... θα τα πούμε και απο κοντά άλλωστε.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ με το 4κύλινδρο 954, ούτε καν περνάει απο το μυαλό μου η σκέψη να το οδηγήσω μέσα στην πόλη ή σε σφιχτές στροφές..... το πλαίσιο (είσαι τυχερός που δεν έχεις) καίει τόσο πολύ που αν δεν φοράς δερμάτινα, άμα κάνεις το λάθος και ακουμπήσεις το πόδι σου, το έκαψες...
    .
    [/QUOTΕ

Πληροφοριακά -και το αναφέρω γιατί πρόκειται για 'συγγενή' μοτέρ- το ΧΧ δεν είναι έτσι.

Και το χρησιμοποιώ καθημερινά μέσα στν πόλη.

You BETA believe...

Παιδια σας ευχαριστω για ολες τις αποψεις και πληροφοριες...

Sniper ναι θελω να το βαζω ΚΑΙ στην πιστα, αλλα ο κυριος λογος που το ηθελα ειναι για εκδρομες σε δρομους με στροφιλικια (ΟΧΙ να πηγαινω ταπα, απλα να πηγαινω οπως εγω νοιωθω ασφαλεια) και απο εκει και περα και ταξιδια...
    Σιγουρα οχι 70% πιστα, αλλα απο την αλλη οπως ειπα και πριν, αν ειναι για να παω οπουδηποτε να πρεπει να φοραω φουλ δερματα (που ειδικα το καλοκαιρι ειναι απαλευτα) τοτε ναι, εκανα λαθος επιλογη μηχανης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    όταν έλεγα για τον τουρισμό να τον ξεχάσεις πλέον μαζί με το πίσω σελάκι...δυστυχώς έτσι είναι... θα τα πούμε και απο κοντά άλλωστε.
    Αν ειναι να ξεχασω τον τουρισμο τοτε να παει στο διαολο το ρημαδι! Δεν περιμενα και βασιλικες ανεσεις, αλλα τουλαχιστον να ειναι υποφερτο!

Κοιταξε Λαμπρο μου... Καταρχας εισαι ευπροσδεκτος να το οδηγησεις οσο θες, αν θελεις να νοιωσεις την υπεροχη αυτη εμπειρια του να σου λιωνει το δεξι ποδι απο μπουτι κ κατω...

Απο εκει και περα αποφασισα να δωσω μια ακομα ευκαιρια στη μηχανη, ΑΦΟΥ βαλω πρωτα τα θερμομονωτικα που φαινονται και στα Links του dirtbird. Αν και παλι δεν δω ΜΕΓΑΛΗ βελτιωση τοτε θα πουληθει οσο οσο. Σιγουρα θα χασω ενα σκασμο λεφτα που εχω ηδη δωσει, αλλα να παει στο διαολο αμα ειναι να υποφερω.
    Αυτη τη στιγμη δεν θελω ουτε να το δω μπροστα μου, και αν ΠΡΕΠΕΙ να το καβαλησω το κανω με μεγαλη απροθυμια...

ΥΓ. ΑΝ και τελικα πουληθει θα ξαναπαρω ενα Ζετακι και τελος. Τουλαχιστον εκεινο το απολαμβανα και το καλοκαιρι...
    Νίκος
    Open Horizons

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Ταξιδευτή συμφωνώ και εγώ ότι μόνο από άλλους ιδιοκτήτες θα βγάλεις άκρη.

Μήπως όμως παίζει κάτι και με τις προδιαγραφές καυσαερίων? Δηλαδή μήπως το δικό σου έχει κανένα μεγαλύτερο καταλύτη ή τίποτα τέτοιο σε σχέση με παλιότερα και γιαυτό ψήνεται?

Πάντως όσοι είχαν τέτοιο πρόβλημα σε άλλες μηχανές είδαν αλλαγή μόνο με πιο ελεύθερο τελικό.

Να σου πω προσωπικά χαλάστηκα με την περίπτωση σου γιατί κάθε τόσο και εμένα μου περνάει από το μυαλό να αφήσω τα γενικά μηχανάκια και να πάρω κάτι να γουστάρω μόνο που το βλέπω αλλά εκείνα πάντα έχουν κάτι τέτοια κουσούρια που με απογοητεύουν.

Ελπίζω να βρεις λύση και να μπορέσεις να το χαρείς. Αλλιώς δεν τρέχει μία. Παίρνεις το Ζ και σου μένουν και λεφτά.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Dark Fairy Το avatar του/της angel-m
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Στο οτι το κακομοιρο το Ζετακι μου δεν με εκαιγε μου ειπε απλα οτι "Αυτο ειναι παπι! Μηχανακι για την πολη και κανα καφε... Αλλα και εσυ τι ηθελες; Ανεση;;"

Νικολή μου εσύ του είπες πόσο μ@λ@κ@ς είναι
    Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!

Πρώτα απο όλα χαιρετίζω την παρέα σας.

Μία φτηνή λύση είναι να τυλίξεις τις εξατμίσεις με θερμομονωτικό υλικό. Καλή μάρκα είναι η Thermo Tec, Design Engineering.
    link:
    http://www.demon-tweeks.co.uk/produc...code=DEI010110

http://www.demon-tweeks.co.uk/produc...pcode=NIM11151

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να αλλάξεις το θερμικό κάλυμμα με carbon που όπως ξέρεις είναι από τους καλύτερους θερμικούς μονωτές.
    Δοκίμασε στην emoto. Ότι θες στείλε mail στον Geoff, πες εκ μέρους του Kώστα με το F41000 για καλύτερες τιμές
    http://www.emotouk.com/ducati/749999carbon.htm

Σε ίδιο πρόβλημα που είχα με το MV μου άλλαξα και τα τελικά με carbon και βοήθησε σημαντικά.

Τα λεγόμενα "exhaust wraps" μεώνουν τις θερμοκρασίες κατα 75%. Μπορείς να διαλέξεις και σε μαύρο χρωμα για να φαινετε πιο όμορφο και οχι σαν μούμια η εξάτμιση
    :
    Ελπίζω να βοήθησα

Σελίδα 5 από 22 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζεστη θερμοκρασια και λυση΄? στο750...
    από adrenalin στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2007, 19:21
  2. ΜΥΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ
    από symvoulos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 17:49
  3. Για όσους έχουν το Destinator σε PPC και μηχανή Yamaha
    από billy_BMW στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2007, 23:37
  4. Προφίλ και μηχανή