σε σκηνές.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
διανυκτερευση σε σκηνες ή ξενωνες?
meeting point?
call me!!![]()
στείλε το τηλ σου
σε σκηνές.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
διανυκτερευση σε σκηνες ή ξενωνες?
meeting point?
call me!!![]()
στείλε το τηλ σου
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
παρακαλείτε ο crs-k αν μπορεί να ποστάρει εναν απ'τους τέλειους χάρτες που έχει για το κομμάτι της διαδρομής θερμιά-παρανέστι.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα προσπαθησω να σας "βολεψω" ΚΑΙ εσας κυριε, αλλα τ' απογευμα μερια...![]()
Τηρωντας την υποσχεση μου, εγω εκατσα κι εβγαλα την διαδρομη...
Παρατειθεται ο "γενικος" χαρτης απο κατω... :smilea:
ΠΡΙΝ συνεχισω ομως να μ@λ@κιζομαι με τους επι μερους χαρτες, δεν μΕ λες καλυτερα ...
Πως θα βγαλετε 240-250χλμ με τα μπουρδελ@ σας, ΧΩΡΙΣ βενζινα?![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
.
![]()
Πως θα βγαλετε 240-250χλμ με τα μπουρδελ@ σας, ΧΩΡΙΣ βενζινα?![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
. [/B][/QUOTE]
απο 1 μπετονάκι 5λιτρο ο καθένας και είμαστε μια χαρά.
ασε που οι τελευταίες πληροφορίες της οργανωτικής επιτροπής λένε οτι μπορεί να έχουμε και όχημα συνοδίας μαζί μας.(και έλεγα πως θα κουβαλήσουμε την σούβλα)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
απο 1 μπετονάκι 5λιτρο ο καθένας και είμαστε μια χαρά.
ασε που οι τελευταίες πληροφορίες της οργανωτικής επιτροπής λένε οτι μπορεί να έχουμε και όχημα συνοδίας μαζί μας.(και έλεγα πως θα κουβαλήσουμε την σούβλα)![]()
To 5litro NTEN σας βγαζει καρντια μου... :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
To 5litro NTEN σας βγαζει καρντια μου... :wacko:
θα δούμε.αν τελικά έχουμε και το όχημα μαζί μας δεν θα έχουμε πρόβλημα,κουβαλάμε οσο βενζίνη θέλουμε.
εαν δεν έρθει..... να'ναι καλά ο NONTAS:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλησπέρα παίδες,
σύμφωνα με πληροφορίες (από την σύζυγο του) ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Tener-ισιος θα σκάσει μύτη στο "Μαύρο Βουνό" φορώντας την καινούργια του ΚΡΑΝΟΥΜΠΑ. Άρα είμαστε 6 συνολικά.![]()
![]()
& εγώ θέλω ρε γαμότο!Αλλά το βλέπω πολύ χλωμό ως ακατόρθωτο να καταφέρω να ανέβω.![]()
![]()
Πάλεψε το λίγο. Και εμείς θα τα φορτώσουμε σε φορτηγό για να πάμε μέχρι Δράμα. Νομίζω ότι χωράς και εσύΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& εγώ θέλω ρε γαμότο!Αλλά το βλέπω πολύ χλωμό ως ακατόρθωτο να καταφέρω να ανέβω.![]()
![]()
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.Το πρόβλημα είναι ότι μετακόμισα Κρήτη.Ελπίζω να τα πούμε στα Άγραφα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Πάλεψε το λίγο. Και εμείς θα τα φορτώσουμε σε φορτηγό για να πάμε μέχρι Δράμα. Νομίζω ότι χωράς και εσύ
![]()