Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Κατσε ρε φιλε γιατι δε τα ειπαμε κι ολα ,φαγαμε τετοια βροχα που φτασαμε μεχρι σειριο και ειπαμε :"ωπα" καλα ειναι ως εδω.Μα να θολωνει η ζελατινα να θολωνει και το γυαλι (μυωπες γαρ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εε καλά δε λεω τώρα να ρίχνει και ποτάμια απ' τον ουρανό γιατί συμφωνώ μαζί σου πως τα πράγματα αλλάζουν απο "πρόκληση" σε "επιβίωση" :o .

Και 'γω 4 φορές εχω βρεθεί σε πολύ δυσχερή κατάσταση με τα καιρικά φαινόμενα σε βαθμό που είπα "δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να φτάσω στον προορισμό μου σώος".

Η τελευταία φορά:

1. 127χλμ (πήγαινε-ελα)
2. Βράδυ
3. Απίστευτη βροχή (απο εκείνο το βράδυ κι' έπειτα έβρεχε για 2 μέρες συνεχόμενα!!! - ξεκωλόθηκε )
4. Πάρα πολύ κρύο (στην πόλη μέσα είδα σε θερμόμετρο 8 βαθμούς, οπότε στην εθνική δεν θέλω να ξέρω)
5. Η ζελατίνα, αν και super anti-fog της Uvex, θαμπωμένη συνέχεια.

Οταν με το καλό έφτασα στο σπίτι η κάθε μπότα έβγαλε μισό νεροπότηρο, το μπουφάν είχε ποτήσει ολόκληρο - το βαλα στην μπανιέρα και το νερό έσταζε τρεχτό και 'γω (μάλλον) με υποθερμία αφού χέρια, πόδια κ.α "δεν υπήρχαν στη λίστα".

ΡΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ!!!! ΠΑΡΑΛΥΤΑ ΟΛΑ!!!

...αλλα απ' την αλλη, νιώθω περήφανος (και λίγο :a31: ) που τα κατάφερα και άντεξα ως το τέλος.