ΣωστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
....................
GSXR1000 το απολυτο οπλο
![]()
![]()
ΣωστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
....................
GSXR1000 το απολυτο οπλο
![]()
![]()
Αν ήθελε η αστυνομία θα μπορούσε να βάλει μια τάξη. Αλλά.............Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 44 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ......
ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ "ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ" ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ.....
ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟ HAYABUSA ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ....
Όσο για τις συγκετρώσεις που λες με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.
Μάκης
μεχρι στιγμης εχω παει σε 4 συγκεντρωσεις μοναχα, σιγουρα υπαρχουν ατομα τα οποια εχουν παει παραπανω φορες απο εμενα.
καθε χρονο υπαρχουν ατομα τα οποια πηγαινουν να χαρουν αυτη την συγκεντρωση και οι 'κανιβαλοι' οι οποιοι εκμεταλευονται το γεγονος και κανουν μοστρα συμφωνα με την προσωπικη τους αποψη.
δεν τουσ συνεριζομαι και ουτε επικροτω τετοιες ενεργειες, αλλα αν κατσουμε και το σκεφτουμε παρομοιες καταστασεις σε μικροτερο βαθμο βεβαια συμβαινουν και στα νυχτερινα μαγαζια οπου βλεπεις καθε περιεργο να το παιζει καποιος....
υπαρχουν ορισμενα ατομα τα οποια νιωθουν οτι ετσι προβαλλονται και κανουν κατι σπουδαιο.
ας μην ασχολουμαστε με αυτους αλλα ας ασχοληθουμε με την ομοσπονδια που καθε χρονο αυξανει το εισητηριο χωρις προφανη λόγο. οκ φετος υπηρχε καλυτερη οργανωση στην εισοδο με barcode αλλα αν πουμε για τα ντους και τις τουαλέτες θα στεναχωρηθούμε. μην μιλησω για το ανυπαρκτο mini market........
με 70€ εμενες σε καμπινγκ αυγουστο μηνα τουλαχιστον 15μερες ενω εμεις κληθηκαμε να δωσουμε τα ιδια χρηματα μοναχα για 3 μερες. συμφωνα με ατομα του ομιλου του χρονου το εισητηριο θα ειναι 80€ δεδομενα. αληθεια ολα αυτα τα χρηματα ΠΟΥ ΠΑΝΕ???
αν υπαρχει καποιος απο την μοτοε ο οποιος διαβαζει αυτο το μυνημα και μπορει να απαντησει καλοπροαιρετα θα ειναι πολυ καλο για ολους. δημιουργειτε η εντυπωση της κλασσικης ελληνικης αρπαχτης. φετος ειχε λιγοτερο κοσμο απο τα τελευταια 3χρονια και αυτο ειναι ενα μυνημα που πρεπει να δωσουν σημασια. αντι να φερνουν και αλλο κοσμο τον διωχνουν.
φετος η παρεα μου ηταν 15μηχανες και καναμε τα παντα μαζι απο εκδρομες μεχρι φαι, για του χρονου ειπαμε απο τωρα οτι θα κανονησουμε κατι μονοι μας και δεν θα ακολοθησουμε την συγκεντρωση. αυτο ειναι τουλαχιστον λυπηρο, ας τα βλεπυν αυτα οι υπευθυνοι και να σκεφτουν τις μελλοντικες τους ενεργειες
Να πω και εγώ τα δικά μου!
Είμαι απο ΚΑΒΑΛΑ.
Μοτοσυγκέντρωση δεν πήγα. οι λόγοι ήταν αρκετοί με με 2 βασικότερους 1ον την τιμή και 2ον ένας φίλος έκανε επέμβαση κύστης κόκκυγα και δεν θέλαμε να τον κουράσουμε!
Τελικά πήγαμε Θάσο. Αν και μόνο 4 άτομα, περάσαμε τέλεια παρόλου που πήγαμε με αμάξι!
ΜΟΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Πέρσι απροβάλτα ήταν πολύ ωραία, αν και απο οργάνωση δεν ήταν και ότι καλύτερο!
Πολύ ωραία και τα 60€ για αυτά τα συγκροτήματα που περάσανε για μένα ήταν καλά (σχετικά).
Αν και θα μπορούσανε να υπάρχουν διαβαθμίσεις σχετικά με το πόσες μέρες κάθεται ο καθένας, διότι το βρίσκω λίγο άδικο κάποιος να πληρώνει 60€ ή 70€ για την φετινή μόνο για ένα βράδυ, μόνο και μόνο για να βάλει την μοτό του μέσα!
Όπως είτε είναι ένας πάνω στην μοτό είτε 2 είναι το ίδιο!
Η ιδανική μοτοσυγκέντρωση για μένα θα ήταν:
1. Ένα τεράστιο Κάμπινγκ με επαρκή φωτισμό
2. Με Καθαρίστριες ανά 1 ή 2 ώρες στις τουαλέτες (ζεστό νερό δεν ζητάω)
3. Με καλή οργάνωση και έλεγχο στις εισόδους - εξόδους
4. Με διαβαθμίσεις στις τιμές (άλλη τιμή για 5 μέρες, άλλη για 3 και άλλη για 1)
5. Ίσως ξεχωριστός ελεγχόμενος συναυλιακός χώρος για να διασφαλίζεται η είσοδος στους επισκέπτες κλπ.
6. Κλείσιμο δρόμων και ορισμός επιτροπής διεξαγωγής - Αγώνων Μαμακίας (για μένα), η οποία επιτροπή να συνεργάζεται με την Αστυνομία, την πυροσβεστική και γενικά με τις Τοπικές Αρχές για καλύτερη πιότητα και ασφάλεια (πάν' απ' όλα)
Νομίζω αρκετά είναι αυτά!
Δυστυχώς για τις καγκουριές δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε να προτείνω, διότι δεν θέλω να ξεχωρίσω- διαχωρίσω τον καθένα που συμμετέχει σε μια μοτοσυγκέντρωση.
Υ.Γ. Μπορεί να τα παραείπα λιγάκι, αλλά δεν βαριέσαι!
Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!
Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!
Υπομονή...
Ήταν η πρώτη φορά που παραβρέθηκα σε πανελλήνια συγκέντρωση και σίγουρα η τελευταία.
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω το λόγω που γίνεται.
Αυτό που είδα ήταν ένας μεγάλος διαγωνισμός για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη μ@λ@κια σίγουρα 100-200 άτομα έφταναν να χαλάσουν την όλη εικόνα και πέστε μου τη γνώμη έβγαλε ο κόσμος βλέποντας όλα αυτά που γινόταν; Προσωπικά χαλάστηκα όταν έβλεπα τον κάθε ανεγκέφαλο να κάνει όλες αυτές τις βλακείες μέσα στο στενό δρομάκι της παραλίας ανάμεσα σε αυτοκηνιτα και κόσμο αυτή λοιπόν είναι η μοτοσυκλέτα και ο κόσμος της;
Ο μεγαλύτερος σκοπός κατά τη γνώμη μου είναι να μαζέψει χρήμα η μοτοε και τίποτα άλλο. Οργάνωση υπήρχε μόνο στα ταμεία και στον έλεγχο για να μην μπεις μέσα στο τσάμπα. Εντός κάμπινγκ απολύτως τίποτα
Η πανελλήνια πρέπει να γίνετε με σκοπό να προβληθεί η μοτοσυκλέτα να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας αλλά έτσι όπως γίνεται μόνο το αντίθετο πετυχαίνουμε
Όσο για τις τιμές… 70 ευρώ είναι πολλά πάρα πολλά για αυτά που προσφέρει
25 ευρώ για μόνο ένα βράδυ σαν επισκέπτης να δω τι; Πέρα από 3 συγκροτήματα όλα τα άλλα ήταν….να μην πω
SV1 FTI
ΝΙΚΟΣ
OΙ τιμες για τα μελη λεσχων που ειναι στη ΜΟΤΟΕ ηταν 40 ευρω...
Το 95% των καραγκιοζηδων που κανουν τις αηδιες στις πανελληνιες δεν ειναι μελη λεσχων
Υπαρχει η σκεψη στο μελλον να μπορουν να συμμετεχουν τα μελη των λεσχων μονο (προσωπικα συμφωνω) για να μην υπαρχουν παρατραγουδα,αλλα απο την αλλη καποιος που θελει να ρθει χωρις να ναι μελος λεσχης και δεν ενοχλει τους γυρω του πως να του πεις οτι ειναι υποχρεωμενος να γραφτει σε λεσχη?
Εγω παντως θα συνεχισω να πηγαινω γιατι 1 φορα το χρονο βλεπω φιλους απο ολη την ελλαδα
βλεπω κανεις δεν αναφεειι οτι βγαιναν εθνικη γκρουπ ολοκληρο , ολοι χωρις κρανη και την εκλειναν για να βαλουν κοντρες (σταματουσαν τα αυτοκινητα κανονικα).
οσο για τα περιοδικα που ειπε καποιος ποιο πανω, ποια περιοδικα?
αυτα που δινουν βιντεακια με χιλιες δυο βλακειες στους δρομους (πχ μοτο και το βιντεο που υπαρχει στο youtube με τον τυπο στην κινηση ) και στα περιοδικα τους εχουν το σηματακι (ΚΡΑΝΟΣ , ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ)
ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ....
ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ XL......
και του χρονου να ειμαστε καλα να παμε οπως καθε χρονο
Το σαββάτο έκανα μια βόλτα με την μηχανή και σταμάτησα για καφέ στα Καμμένα Βούρλα.
Τα σημάδια στο δρόμο από τα BURN OUT και τα DONUT κάνανε μπαμ.![]()
Μάκης
Φιλε Αφρικανε 31 για να εισε μελος της ΜΟΤΟΕ πρεπει πρωτα να εισε μελος καποιας λεσχης .Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
OΙ τιμες για τα μελη λεσχων που ειναι στη ΜΟΤΟΕ ηταν 40 ευρω...
Το 95% των καραγκιοζηδων που κανουν τις αηδιες στις πανελληνιες δεν ειναι μελη λεσχων
Υπαρχει η σκεψη στο μελλον να μπορουν να συμμετεχουν τα μελη των λεσχων μονο (προσωπικα συμφωνω) για να μην υπαρχουν παρατραγουδα,αλλα απο την αλλη καποιος που θελει να ρθει χωρις να ναι μελος λεσχης και δεν ενοχλει τους γυρω του πως να του πεις οτι ειναι υποχρεωμενος να γραφτει σε λεσχη?
Εγω παντως θα συνεχισω να πηγαινω γιατι 1 φορα το χρονο βλεπω φιλους απο ολη την ελλαδα
Αρα εξοδα εγκραφης στην λεσχη συν εξοδα εγκραφης στην ΜΟΤΟΕ ΣΥΝ 40 παλι 70 μας κανουν.
Οσο για τους καραγκιοζηδες δεν κατταλαβαινω πως κατεληξες στο 95% οτι ειναι εκτος λεσχων ,εκτος και εαν νομιζεις οτι μια τετοια σκεψη βαζει την ΜΟΤΟΕ εκτος ευθηνης για την καταντια της πανελληνιας.
Αν ειδες την πινακιδα εγραφε 26 πανελληνια , δηλαδη μετα απο 26 συγκεντρωσεις η εμπειρια και η γνωση εξακολουθει να δινει τετοιες αθλιες συγκεντρωσεις.
Προσωπικα δεν θελω να ειμαι μελος καμιας λεσχης ,αν και οταν εγινε η πανελληνια στον ΑΡΔΑ εργαστικα εθελοντικα επι τρεις μερες για την συγκεντρωση.
Το οτι θα γινουν παρατραγουδα στην συγκεντρωση θα γινουν .
Εδω λοιπον εχει λογο η ΜΟΤΟΕ .
Η επιλογη του χωρου να ειναι τετοια που να μπορουν να γινουν και αυτα με ασφαλεια.
Οταν πληρωνουμε μηπως ειναι παραλογο να εχουμε απαιτησεις.
Εκτος και εαν αληθευουν οι πληροφοριες οτι δεν μας θελουν πουθενα και παμε παρακαλετα δηλ η ΜΟΤΟΕ οποτε εαν ειναι αληθεια αυτο η αποτυχια της ειναι δεδομενη
Παντα φιλικα![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Ρε suzuki οδηγάω τόσο καιρώ? Γιατί δεν μου το είπατε ρε κολώπεδα στην ΠλαστήραGSXR1000 το απολυτο οπλο![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Πάντως στην άλλη πανελλήνια (την καλή) το 70% των συμμετοχών ήταν από Χαμουτζία (Athens) και δεν παρατηρήθηκε καμιά καγκουρία εξαιρουμένων των συμμετοχώντων από τα Σέρας![]()
![]()
![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Φιλε Αφρικανε 31 για να εισε μελος της ΜΟΤΟΕ πρεπει πρωτα να εισε μελος καποιας λεσχης .
Αρα εξοδα εγκραφης στην λεσχη συν εξοδα εγκραφης στην ΜΟΤΟΕ ΣΥΝ 40 παλι 70 μας κανουν.
Οσο για τους καραγκιοζηδες δεν κατταλαβαινω πως κατεληξες στο 95% οτι ειναι εκτος λεσχων ,εκτος και εαν νομιζεις οτι μια τετοια σκεψη βαζει την ΜΟΤΟΕ εκτος ευθηνης για την καταντια της πανελληνιας.
Αν ειδες την πινακιδα εγραφε 26 πανελληνια , δηλαδη μετα απο 26 συγκεντρωσεις η εμπειρια και η γνωση εξακολουθει να δινει τετοιες αθλιες συγκεντρωσεις.
Προσωπικα δεν θελω να ειμαι μελος καμιας λεσχης ,αν και οταν εγινε η πανελληνια στον ΑΡΔΑ εργαστικα εθελοντικα επι τρεις μερες για την συγκεντρωση.
Το οτι θα γινουν παρατραγουδα στην συγκεντρωση θα γινουν .
Εδω λοιπον εχει λογο η ΜΟΤΟΕ .
Η επιλογη του χωρου να ειναι τετοια που να μπορουν να γινουν και αυτα με ασφαλεια.
Οταν πληρωνουμε μηπως ειναι παραλογο να εχουμε απαιτησεις.
Εκτος και εαν αληθευουν οι πληροφοριες οτι δεν μας θελουν πουθενα και παμε παρακαλετα δηλ η ΜΟΤΟΕ οποτε εαν ειναι αληθεια αυτο η αποτυχια της ειναι δεδομενη
Παντα φιλικα![]()
![]()
Ρε παιδια πειτε μου 3 οργανωμενα μερη στην ελλαδα παυ να χωρανε 3000 μοτο?
Να οργανωθούνε να φτιάξουν, τόσα λεφτά που μαζεύονται τι γίνονται?Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Ρε παιδια πειτε μου 3 οργανωμενα μερη στην ελλαδα παυ να χωρανε 3000 μοτο?
Αυτοκόλλητα?![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ
1oν ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΕΣΧΗΣ
2ον ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
ΕΚΕΙ ( ΟΧΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ )
ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΑ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΣΤΙΣ ΠΟΡΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΤΛ
![]()
![]()
![]()
![]()