Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 214

Θέμα: Ribooooooooooooooooooooooooooooo

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ακούω για τη συνεργασία του Ρίμπο με τον Φερέρ....
    παιδιά αυτό ήταν πριν 8 χρόνια....
    κατά την άποψή μου η μεταγραφή Ρίμπο ειναι απλά μεταγραφή για να μαζέψει διαρκείας παρά μεταγραφή ουσίας....
    ο Ρίμπο αποκλείεται να βοηθήσει στα ευρωπαικά παιχνίδια...είναι πολύ μεγάλος πια για να κάνει μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε καλούς αμυντικούς....
    επίσης φέτος έκανε ένα μετριότατο πρωτάθλημα ....και ενώ στο περσινό πρωτάθλημα τα ντέρμπι τα έπαιρνε σχεδόν μόνος του, φέτος εξαφανίστηκε στα σημαντικά παιχνίδια....
    (βλ. με βάζελο όπου τον εξαφάνισε 2 φορές ο μέτριος Μπόβιο)....

ο Φερέρ στην Μπαρτσελόνα ειχε τη δυνατότητα να απελευθερώσει τον Ρίμπο γιατί είχε σημαντικούς παίχτες στις υπόλοιπες γραμμές ....
    οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να παίζουν με ένα παίχτη λιγότερο όταν αμύνονται....ειδικά αν στην επίθεση βρίσκονται παίχτες σαν τον Λυμπερόπουλο, που ούτε αυτοί πρεσάρουν.....
    αν παίξει 4-2-3-1 ο Έμερσον και ο Ζήκος θα κληθούν να βγάλουν όλο το βάρος της μεσαίας γραμμής και στην ηλικία τους αμφιβάλω αν θα αντέξουν....

επίσης ειμαι περίεργος να δω αν θα βγάλει τον ρυθμό των προπονήσεων του Φερέρ χωρίς τραυματισμούς....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    παιδιά αυτό ήταν πριν 8 χρόνια....
    κατά την άποψή μου η μεταγραφή Ρίμπο ειναι απλά μεταγραφή για να μαζέψει διαρκείας παρά μεταγραφή ουσίας....
    ο Ρίμπο αποκλείεται να βοηθήσει στα ευρωπαικά παιχνίδια...είναι πολύ μεγάλος πια για να κάνει μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε καλούς αμυντικούς....
    επίσης φέτος έκανε ένα μετριότατο πρωτάθλημα ....και ενώ στο περσινό πρωτάθλημα τα ντέρμπι τα έπαιρνε σχεδόν μόνος του, φέτος εξαφανίστηκε στα σημαντικά παιχνίδια....
    (βλ. με βάζελο όπου τον εξαφάνισε 2 φορές ο μέτριος Μπόβιο)....

ο Φερέρ στην Μπαρτσελόνα ειχε τη δυνατότητα να απελευθερώσει τον Ρίμπο γιατί είχε σημαντικούς παίχτες στις υπόλοιπες γραμμές ....
    οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να παίζουν με ένα παίχτη λιγότερο όταν αμύνονται....ειδικά αν στην επίθεση βρίσκονται παίχτες σαν τον Λυμπερόπουλο, που ούτε αυτοί πρεσάρουν.....
    αν παίξει 4-2-3-1 ο Έμερσον και ο Ζήκος θα κληθούν να βγάλουν όλο το βάρος της μεσαίας γραμμής και στην ηλικία τους αμφιβάλω αν θα αντέξουν....

επίσης ειμαι περίεργος να δω αν θα βγάλει τον ρυθμό των προπονήσεων του Φερέρ χωρίς τραυματισμούς....

ΑΣΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...............ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....!!!!!!!

Μή σέ πιάνουν οί κακίες σου...........
    Σά τούς γαύρους κάνεις..................

Γιά ΑΤΡΑΞΙΟΝ............τόν πήραμε τόν άνθρωπο........καί γιά νά τή σπάσουμε
    στούς γαύρους..........!!!!!!!!!!!
    Ξέρεις τί είναι νά φεύγεις κλαμμένος ή ΚΛΑΣΜΕΝΟΣ.....άπό κάπου καί νά
    άνοίγει τίς στοργικές φτερούγες του καί νά σέ αγκαλιάζει ό ....
    ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.........??????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΑΣΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...............ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....!!!!!!!

Μή σέ πιάνουν οί κακίες σου...........
    Σά τούς γαύρους κάνεις..................

Γιά ΑΤΡΑΞΙΟΝ............τόν πήραμε τόν άνθρωπο........καί γιά νά τή σπάσουμε
    στούς γαύρους..........!!!!!!!!!!!

όχι και γαύρος ρε.....όλα κι ολα ....και οι προσβολές έχουν τα όρια τους...

δεν ειναι κακία ρε...μια ποδοσφαιρική εκτίμηση έκανα....
    απλά αυτή η μεταγραφή μου φαίνεται αντιδιαμέτρου αντίθετη με αυτό που φερόταν να είναι το όραμα του προέδρου σας....
    αλλά μαλλον αποτελεί και επιθυμία του Φερέρ...οπότε κατι θα έχει στο μυαλό του ο προπονητής σας....θα δείξει....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Δεν είμαι από αυτούς που πανηγυρίζουν για την έλευση τού Ριβάλντο,όμως το χάρηκα!

Αν γίνει κανα μπαμ και μπορέσουν οι υπόλοιποι παίχτες να ακολουθήσουν τίς εμπνεύσεις του,θα έχουμε γέλια.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν είμαι από αυτούς που πανηγυρίζουν για την έλευση τού Ριβάλντο,όμως το χάρηκα!

Αν γίνει κανα μπαμ και μπορέσουν οι υπόλοιποι παίχτες να ακολουθήσουν τίς εμπνεύσεις του,θα έχουμε γέλια.
    η αρρώστια του μπαλαδόρου δεν είναι κολλητική δυστυχώς....

αλλιώς κάτι θα είχε κολλήσει ο Μπασινάς απο τον Σόουζα....
    και ο Κωσταντίνου θα βάραγε φάουλ μπανάνα με το αριστερό....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

η αρρώστια του μπαλαδόρου δεν είναι κολλητική δυστυχώς....

αλλιώς κάτι θα είχε κολλήσει ο Μπασινάς απο τον Σόουζα....
    και ο Κωσταντίνου θα βάραγε φάουλ μπανάνα με το αριστερό....
    Έλα ρε συ... δεν εννοώ αυτό.

Αυτό που θα μπορούσε να γίνει(κυρίως λόγω Φερέρ)είναι το να δουλέψουνε στίς προπονήσεις τον τρόπο παιχνιδιού του.

Επειδή στο ματς με την Μπενφίκα η ΑΕΚ,στο πρώτο 20άλεπτο έπαιξε πολύ χωρίς μπάλα,έφτιαξε φάσεις.
    Με πιο καλή,την ασσίστ τού Σέζαρ στο γκολ,αλλά και άλλες από τα πλάγια κυρίως και εκεί που δεν το περίμενε η Μπενφίκα.
    Με τον Ριβάλντο θα γίνουν πολλά τέτοια,αρκεί οι υπόλοιποι να είναι προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι,πράγμα δύσκολο.
    Δύσκολο γιατί τη μεγαλοφυΐα δεν την προφταίνεις,τρέχει πολύ.

Θυμάμαι τη μοναξιά τού Ντέταρι στον Ολυμπιακό.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Έλα ρε συ... δεν εννοώ αυτό.

Δύσκολο γιατί τη μεγαλοφυΐα δεν την προφταίνεις,τρέχει πολύ.

Θυμάμαι τη μοναξιά τού Ντέταρι στον Ολυμπιακό.
    +10000
    η ποδοσφαιρική ιδιοφυία κρίνεται κυρίως απο την αντίληψη χώρου, την ταχύτητας σκέψης και ανάλυσης της φάσης , πράγματα που κάνουν τους μεγάλους παίχτες να ξεχωρίζουν ακόμα και στην ηλικία του Ριβάλντο....(κάτι ηξερε ο Λομπανοφσκι με τα τεστ που εφάρμοζε σε ποδοσφαιριστές με ηλεκτρονικούς υπολογιστές)...
    ας πούμε στον Ολυμπιακό ο μόνος ισως που μπορούσε να αντιληφθεί το μυαλό του Ριβάλντο ηταν ο Καστίγιο....
    αν βάλεις για παράδειγμα τον Καπετάνο να συνεργαστεί με τον Ριβάλντο κλάψτα χαράλαμπε....

ο μονος στην επίθεση της ΑΕΚ που έχει ποδοσφαιρικό μυαλό ειναι ο Λυμπε....
    ο Σεζαρ παρότι ξέρει μπάλα χαραμίζεται με το κεφάλι κάτω....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ο μονος στην επίθεση της ΑΕΚ που έχει ποδοσφαιρικό μυαλό ειναι ο Λυμπε....
    ο Σεζαρ παρότι ξέρει μπάλα χαραμίζεται με το κεφάλι κάτω....
    Σωστό.Ελπίζω μόνο να ξεπεταχτεί και κανας άλλος.

όσο για τον Σέζαρ....δεν τονε γουστάρω ρε πούστη μου!!Μού 'χει κάτσει στραβά.Δεν λέω πως δεν ξέρει μπάλα αλλά να....εδώ μού κάθεται.

Θα ρωτήσω και τον ψυχολόγο μου.
    moto perpetuo

hasta luego.

O Εμερσον μας τελειωσε......εδω και καιρο.

Παλαιό μέλος
    Και ποιά είναι,ρε παιδί,η φιλοσοφία τού Άρη δηλαδής;
    Μάλλον κάτι ανάμεσα σε Όγιος και Ερνάτεθ

Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
    Μάλλον κάτι ανάμεσα σε Όγιος και Ερνάτεθ
    γιατί εμένα αυτό μου κάνει κάτι σε επιστροφή σε παλαιές εποχές..???
    ελληνάρας προπονητής, και τα παιχνίδια στον τσαμπουκά....και μετά απο κανα δύο χρόνια επιστροφή στην παρακμή...

ειναι δυνατόν να σου έχουν κάτσει δύο προπονητές λαχείο, με εμφανές έργο και να μην μπορείς να κρατήσεις κανένας απο τους δύο???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
    Βασικά φίλε μου θα έπρεπε να χαίρεσαι σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, μήπως γίνει λίγο ποιο ανταγωνιστικό το κατακαημένο το πρωτάθλημα μας, και αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο τίτλος που αξιώνεις δικαίως, αν κρίνουμε την φετινή σου παρουσία, να πάρεις. Τώρα άμα γουστάρεις την κλασική τριάδα με ανακατατάξεις ανά καιρους.......!!!????!!!!!
    Φιλε μου την ομαδα που ευχαριστηθηκα περσυ πιο πολυ και απο την ΑΕΚ ηταν ο ΑΡΗΣ
    Εγω θελω πρωταθλημα με εδρες που θα πρεπει να ματωσεις για να περασεις και οχι
    να ξερεις το αποτελεσμα απο πριν η με το ετσι θελω οπως το ειχε καταντηση ο γαυρος
    κυριωσ τα πρωτα χρονια επι βατραχοπριγκηπα.

Οσο για ΡΙΜΠΟ ΖΖR εμεις τον θελουμε για το πρωταθλημα.Ποσο σιγουρος εισαι οτι
    ο γαυρος θα επαιρνε τα 3 τελευταια χωρις αυτον;Βαλτου 2 τρεχαλατζηδες απο
    πισω του και αστον αυτον να αλλωνιζει
    ΚΑΠΛΑΝΙ

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    γιατί εμένα αυτό μου κάνει κάτι σε επιστροφή σε παλαιές εποχές..???
    ελληνάρας προπονητής, και τα παιχνίδια στον τσαμπουκά....και μετά απο κανα δύο χρόνια επιστροφή στην παρακμή...

ειναι δυνατόν να σου έχουν κάτσει δύο προπονητές λαχείο, με εμφανές έργο και να μην μπορείς να κρατήσεις κανένας απο τους δύο???
    Σωστος ο παικτης
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    gia να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους . για μενα ο Ριμπο σαν παιχτης ειναι απο τους καλυτερους που βγηκαν γενικως .- ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ-
    η ΤΣΕΛΣΙ δεν μπορει να το σηκωσει και αυτο ειναι παλι @@@@ες των δημοσιογραφων για να μειωσουν προσπαθειες καλες γενικως..........
    παραταυτα
    στο ημιχρονο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΟΣΦΠ 0 - 1
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ? ΠοΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ? ( οχι οτι αν περναγε θα το επαιρνε ο ΟΣΦΠ)ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ,ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ?

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ

ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΚΡΑΤΗ.
    τι λε ρε παιδι μου????????

Το γκολ/φαουλ του ριμπο με τη λιβερπουλ ε???
    να ρωτησω και εγω κατι τωρα?????
    ....................στα υπολοιπα 17 ματς τσαμπιονς λιγκ του οσφπ τα 3 τελευταια χρονια, ο ριμπο που ηταν???

οταν αγοραζουμε κατι, καλο ειναι να ξερουμε ΓΙΑΤΙ το αγορασαμε!!!
    και οχι να λεμε 3 χρονια τωρα οτι ο ριμπο καθαριζε και το πρωταθλημα!
    αλλα στην ελλαδα ζουμε!!!
    τη χωρα της υπερβολης!

καλος ο ριμπο για να πουλησει καμια φανελα και διαρκειας αλλα μεχρι εκει!
    ο ντεμης το ξερει και καλα εκανε να τον αγορασει!!!

για τη μεταγραφη του ριμπο στην αεκ..............
    τι 32 τι 35..............ο ριμπο το ιδιο ΔΕΝ μπορει να τρεξει μιας και ο ριμπο απ τα 29 εχει παρει την κατω βολτα οταν οι γιατροι του ειπαν να σταματησει να παιζει λογο του προβληματος και στα 2 γονατα!

ο ριμπο για την αεκ................
    το καλο ειναι οτι εχει σοβαρο λογο να τα δωσει ολα μιας και εχει πισμωσει!
    το κακο ειναι οτι τωρα που δεν ειναι παικτης του οσφπ ΔΕΝ θα εχει τη δυνατοτητα να κτυπαει 4/5 φαουλ εξω απ την περιοχη!..........αρα τελος τα πολλα γκολ/φαουλ!

στον οσφπ ηταν ενας απ τους πολλους που δεν τρεχαν!
    ο ριμπο θα κολλησει καλυτερα στην αεκ, γιατι αν εξαιρεσουμε το λυμπε (αν δεν φυγει) ολοι οι αλλοι τρεχουν.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Ποτε δεν ησασταν μισητοι αντιπαλοι......

Καιρο στο φωναζω αλλα δεν θες να καταλαβεις.....

Ησασταν....... Κακομοιροι αντιπαλοι !!!!!

Μισητοι ειναι οι αλλοι........ Και πρεπει να αλλαξει τρομερα η νοοτροπια σας για να γινετε βεζυρης στην θεση του βεζυρη !!!

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF