Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 92

Θέμα: προσοχη!ειδικα αν εχετε μικρα παιδια!!

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mavroforemenos
    Ακόμα και αν υποθέσω ότι ξέρουν να χτυπάνε...όπως διάβασες οι φίλοι του ήταν 5 μαζί με το παιδί και τα μικρά ήταν 2...

φιλε ποσο χρονον εισαι????αμα σου την σκασουν και εσενα πισοπλατα τοτε τι θα κανεις θα μπορεσεις να αντιδρασεις????οσοι και να ειναι....εδω μπορει να δεις και 1 ατομο να πλακονει 10 τοτε τι θα πεις????
    bariemai na kano olo ta idia kai ta idia

Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    φιλε ποσο χρονον εισαι????αμα σου την σκασουν και εσενα πισοπλατα τοτε τι θα κανεις θα μπορεσεις να αντιδρασεις????οσοι και να ειναι....εδω μπορει να δεις και 1 ατομο να πλακονει 10 τοτε τι θα πεις????
    Όπως είδες έσβησα το post μου διότι πρόσεξα το νεαρό της ηλικίας του thread, εκ των υστέρων, οπότε ήταν άστοχη η παρατήρησή μου.

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY

....εδω μπορει να δεις και 1 ατομο να πλακονει 10 τοτε τι θα πεις????

και τι με αυτο;

Re: προσοχη!ειδικα αν εχετε μικρα παιδια!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    δεν θα αναφερω περιοχη,ωρα κλπ.. θα αναφερω οτι σημερα ξημερωματα δεχτηκαμε επιθεση απο 2 ατομα..ημασταν παρεα 5 ατομων..περασαν με το δικυκλο τους κ τσαντιστηκαν γιατι το κοιταξαμε..σε ανυποπτο χρονο σταματησαν για εξηγησεις..κατεβηκαν κ αφου λυθηκε η παρεξηγηση κ γυρισαν να φυγουν.....μου αρπαζουν το κρανος κ βγαζουν σιδηρομπουνια.. αποτελεσμα? ενα δοντι σπασμενο σε ενα φιλο, ενας με ανοιχτη μυτη, ο αλλος με χτυπημα στο μαγουλο και εγω με αρκετης ωρας δυσπνοια μιας κ εφαγα κρανια κανονικοτατη.. ηταν αλλοδαποι..

το αλλο αποκορυφωμα? την ωρα που σηκωθηκαν να φυγουν ενα περιπολικο περνουσε για "καλη μας τυχη" ..ετρεξα του λεω "μας επιτεθηκαν δυο με το ταδε μηχανακι κ σιδηρομπουνια κλπ κλπ κ πηγαν προς τα κει" κ τι απαντησε "φιλε δεν γινεται τωρα εχουμε δουλεια"..εγω παντως τον ειχα δει να σταματαει μια mercedes και να της κοβει κληση..ηταν δηλαδη Α-Ν-Ε-Τ-Ο-Σ...

προσοχη παιδια..ακομα κ αν βγειτε ανεπαφοι απο μια τετοια συμπλοκη το σοκ ειναι μεγαλο..απο κεινη την ωρα ειμαι σπιτι και κοιταω ακομα και τον ισκιο μου.... ..αν εχετε μικρα παιδια προφυλαξτε τα..κυκλοφορει μαφια εκει εξω..

δεν ξερω τι αποψη εχετε για ολα αυτα απλα εγω ενιωσα 2 πραγματα..οτι το κακο δν αργει πολυ να γινει..μια δυνατη μπουνια με το σιδερο αυτο ή κανα στιλετο σε "στελνει" στον αλλο κοσμο..ενιωσα ομως κ εντελως απροστατευτος..πρωτον γιατι μεχρι να καταλαβουμε τι εγινε ειχαμε φαει τα πρωτα χτυπηματα και δευτερον γιατι ενω αλλοι διαμαρτυρονται "που ειναι η αστυνομια" εμεις την ειχαμε μες στα ποδια μας κ δεν εκανε τιποτα..

περαστικα στα φιλαρακια που μασταν μαζι

Καλα ρε στη πλατεια Αγ.Σοφ... φαγατε ξυλο; παλια ο Υφ.... εκρυβε ξυλα και κατσαβιδια στην πανω πλατεια για τετοια γεγονοτα.
    Τι μηχανακι ηταν μηπως το ξερουμε,γραψτο.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    ξαναπερασαν χθες..ολοι οι θαμνοι της πλατειας ηταν γεματοι με λουστους,ξυλα και τουλβα..τις μαζεψαν κ εφυγαν..παγκρατιωτες ειναι..

Μέλος
    ξαναπερασαν χθες..ολοι οι θαμνοι της πλατειας ηταν γεματοι με λουστους,ξυλα και τουλβα..τις μαζεψαν κ εφυγαν..παγκρατιωτες ειναι..

φιλε προσεχε γτ παιζει να κσαναπερασουν...

Ορεστη κατ αρχην προχθες περασες απο πλατεια και σου φωναξα αλλα δεν ακουσες ή δεν σταματησες..
    κ δευτερον σοβαρολογεις με αυτα που λες? τι κατσαβιδια κ ξυλα λες? ειναι δυνατον? δεν παμε για πολεμο στην πλατεια.. αυτα του στυλ "να βγω εξω καβατζωμενος" εγω δν τα συμπαθω..ποτε δεν ψαχνομουν για τετοια

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ρε παπαρα που εμπλεξες μου λες?Αν δεν κανω λαθος και συ εισαι εξω 5 η ωρα το πρωι σορυ αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο.Εσεις τι δουλεια ειχατε τετοια ωρα στην πλατεια με την παρεα σου?Συμμοριες και λοιπες μαλακιουλες?Κοψτε τις μαλακιες οσο ειναι νωρις μην μπλεκεται αλλο η υποθεση.Εγω σου προτεινω αν ειναι παγκρατιωτες οπως λες τελικα και δεν ειναι αλλοδαποι να μιλησετε σταρατα και να λυθει η παρεξηγηση εκει οταν τους δειτε και μην παιξετε μπουνιες.

Κανατε μαλακια και εσεις που κοιταζατε δεν ξερω πως το μηχανακι τους,μην καρφωνεστε σαν ψωμολιγουρες ρε παιδες.Και γω εχω εδω στην γειτονια μου την "πλατεια "που πηγαινα παλια αλλα τωρα εχουν αλλαξει οι ρολοι!Δεν βγαινουμε εξω για κρυφτο και πιο μεγαλοι για μπαλα.Πλεον βγαινουν για κανα μπαφο,κανενα τσακωμο μεταξυ περιοχων και τετοιες μαλακιες.Ετυχα σε μια τετοια περιπτωση οπως λες και σταμπαρα ενα πιτσιρικα ηταν ο γιος της κοπελας που μου εκανε καποτε αγγλικα.Τον τραβηξα απο το αυτι και τον αρχισα στις κλωτσιες!Ξερεις τι μου ειπε την αλλη μερα?Συγγνωμη ρε Γιαννη μαλακια μου.Δεν τον ξαναειδα στην πλατεια μεχρι αργα και εγινε και μηχανοβιος ο πιτσιρικος!(νταξ ενα παπακι εχει. )

Το συμπερασμα πιο ειναι?Ξεκολλατε και μην πλακωνεστε σαν να ειστε αναρχικοι στα εξαρχεια.Αν οπως λες οι "φιλοι" σου ετοιμαζονται για αντιποινα να περιμενεις πολυ χειροτερα σκηνικα στο μελλον και μην πας αν σου πουν για ξυλο κανοντας τον μαγκα.Αλλο να πλακωθεις με εναν και οποιος φαει τις πιο πολλες μπουνιες και αλλο να στην πεσουν 3-4 και να μην βλεπεις απο που σου ερχονται οι μαχαιριες και οι σιδερογροθιες.

Υσ.Αυτα που εγραψα τα εγραψα για σενα και ελπιζω να μην το παρεις απο κακο ρε συ.
    Keep spamming!!!:a13:

Ορεστη κατ αρχην προχθες περασες απο πλατεια και σου φωναξα αλλα δεν ακουσες ή δεν σταματησες..
    κ δευτερον σοβαρολογεις με αυτα που λες? τι κατσαβιδια κ ξυλα λες? ειναι δυνατον? δεν παμε για πολεμο στην πλατεια.. αυτα του στυλ "να βγω εξω καβατζωμενος" εγω δν τα συμπαθω..ποτε δεν ψαχνομουν για τετοια
    A χθες λες, ναι περασα αλλα δεν ειδα κανεναν γνωστο της ηλικιας μου και ακουσα μια φωνη αλλα δεν καταλαβα οτι ηταν για μενα γιατι κανει θορυβο το μηχανακι, μετα εφυγα προς τα πανω και ξανα γυρισα και ειδα οτι ειχε σταματησει περιπολικο στη πλατεια και την εκανα οπως θα ειδες.
    Θα περασω και σημερα μετα τις 00:00 να δω τι γινεται.
    Δεν πιστευω οτι σας την πεσανε τυχαια, κατι θα εχει γινει με κανεναν απο την περιοχη.

γιαννη εγω εχω 19αρισει κ επισης εκεινη την ωρα γυριζα απο γλυφαδα κ συναντηθηκα με τους φιλους μου εκει που γυριζαν απο γερακα.. αλλα για πες μου λιγο..ειναι δυνατον να μου λες να μην κοιταω ενα μηχανακι που περναει? με την ιδια λογικη θα πρεπει να μην κοιταω τιποτα που να ανηκει σε αλλον..που να ξερω τι μαλακας ειναι ο αλλος κ οτι θα παρεξηγηθει..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    πειτε τα με πμ αυτα ............σε λιγο θα μαθουμε ονοματα και καταστασεις .........δε θελουμε να μαθουμε στουμε. λεω εγω τωρα. το νετ το κοιτανε 1000 ματια που δε φαινοντε και δε θα το πιστευατε οτι κοιτανε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μέλος
    γιαννη εγω εχω 19αρισει κ επισης εκεινη την ωρα γυριζα απο γλυφαδα κ συναντηθηκα με τους φιλους μου εκει που γυριζαν απο γερακα.. αλλα για πες μου λιγο..ειναι δυνατον να μου λες να μην κοιταω ενα μηχανακι που περναει? με την ιδια λογικη θα πρεπει να μην κοιταω τιποτα που να ανηκει σε αλλον..που να ξερω τι μαλακας ειναι ο αλλος κ οτι θα παρεξηγηθει..

φαντασου εγω τι ξυλο θα επρεπε να ειχα φαει που οταν βλεπω μια μηχανη την κοιταω μεχρι να εκσαφανιστει....

Ξαναπερασαν χθες; εγω οταν περασα ειδα οτι ειχατε μαζευτει πολλα ατομα, τους πιασατε;

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    να δειτε τη παιζει με διαφορους αλοδαπους εδω

κλασικα μαζευονται μεγαλη παρεα και βγαινουν στο δρομο για να πλακωσουν διαφορους (για αυτους ειναι η διασκεδασει τους. πως παμε εμεις ενα πραγμα για καφε εεε αυτοι πανε για ξυλο , πως παμε εμεις ενα σαββατο σε κανα κλαμπακι ε αυτοι πανε για να δειρουν)

κλασικα πρωχωρανε και μην τυχον τους κοιταξεις. και αμ ερθουν και περασουν διπλα σου προκλητικα και σε σπρωξουν κι ολας μην τυχον αντιδρασεις (τη γ@μισες )

ειναι μαγκες μονο και μονο επειδη ειναι 10-20 ατομα και αν βαρεσουν τηλεφωνα γινονται 50 !!!!!!

δυστηχως σε τετοια κοινωνια ζουμε

ορεστη τις μαζεψανε κ φυγανε..εγω τωρα γυρισα απο βολτα πειραια με τον πατερα μου κ θα παω κατα πλατεια μερια να δω τι παιζει..

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 127
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 11:51
  2. για όσους έχουν μικρά παιδιά
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2006, 01:11
  3. Μην οδηγειτε αν εχετε πιει ρεεεεεε!!!
    από ledz στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 09:12
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2006, 13:01
  5. Αν ΕΧετε Προβλημα Φωναξτε Την......
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 16:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε