Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 94

Θέμα: Τα στρουμφακια βγηκαν παγανια !!!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    χθες βραδυ δυο φορες με ελενξαν..μια εξω απο το Πενταγωνο περιπου στις 1:30 γιατι ειχα μεινει απο βενζινη κ εσπρωχνα με ενα φιλο μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και μια κοντα στην πλατεια Κουμουνδουρου για αλκοτεστ..επισης ειδα στρουμφσ στημενα στη Σταδιου κ στην Αθηνας..

άρχοντας με χαρέμι! Το avatar του/της elias_21
    1.200 αυτογραφα σήμερα και ανεβαίνει ο μετρητής!!!

Το θέμα είναι ότι το κάνουνε αυτό σήμερα για να αποδείξουν οτι δεν φοβούνται να κόψουν τέτοια πρόστιμα καθώς είχε αμφισβητηθεί η εφαρμογή τόσο τσουχτερών προστίμων απο τους αστυνομικούς....
    Αυτό θα το δούμε σε κανένα τρίμηνο αν συνεχίσουνε έτσι....

Και το θέμα είναι να μην βγαίνουνε Χριστούγεννα και Πάσχα να κόβουν κλήσεις για το δώρο τους...

Καλό θα είναι τουλάχιστον αφού πάρουν τα λεφτά απο ανεγκέφαλους, να τα δώσουν σε προγράμματα οδικής αγωγής στα σχολεία για να μην δημιουργηθούν κι αλλοι ανεγκέφαλοι!

Και για όσους κλέγονται που είναι τόσο αυστηρά τα πρόστημα:
    Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται....!!!
    ειναι ωραία η επιστήμη της μηχανολογίας!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_21

Καλό θα είναι τουλάχιστον αφού πάρουν τα λεφτά απο ανεγκέφαλους, να τα δώσουν σε προγράμματα οδικής αγωγής στα σχολεία για να μην δημιουργηθούν κι αλλοι ανεγκέφαλοι!
    Καλα είπαμε να είμαστε αισιόδοξοι...όχι και ουτοπιστές.

Φιλικα ε ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    thePrince τι άλλο να κάνουμε δηλαδή? Δεν φορολογούμαστε όλοι για να έχουμε καλύτερους δρόμους? Πόσες διαδηλώσεις - πορείες μοτοσικλετιστών έχουν γίνει για όλα αυτά τα θέματα? Δεν είπα ότι είμαι κατά των αυστηρών μέτρων για όλους , είπα ότι είμαι κατά των αυστηρών μέτρων για τους λίγους ,που στη συγκεκριμένη είμαστε εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε μοτοσυκλετιστές.Εκτός και αν έχεις την εντύπωση - πιστεύεις πραγματικά πως αντιμετωπίζεσαι ίσα με τους άλλους που οδηγούν αυτοκίνητο.Τόσα χρόνια εσύ ρε φίλε πες μου πραγματικά τι έχει κάνει αυτό το γαμοκράτος για εσένα έκτος από το να σου τα παίρνει με χίλιους δυο τρόπους! Που ζεις ? Και μη μου πεις πως δε σε υποχρεώνει κανένας να οδηγείς μηχανή - αυτή τη καραμέλα που έχουν όλοι...
    Και όσον αναφορά για το κράνος αν και εγώ προσωπικά φοράω ΠΑΝΤΑ είναι παράνομο να σου κόβουν κλήση αν δε φόρας ,πουθενά αλλού δε συμβαίνει αυτό (ξέρεις τι εννοώ) , πες μου δηλαδή πως μπορώ να προξενήσω κακό σε κάποιον άλλο όταν δε φοράω κράνος εκτός του εαυτού μου? Απόδειξη του ΚΑΘΑΡΑ εισπρακτικού χαρακτήρα που έχουν τα μέτρα αυτά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Τι λες ρε φιλαράκο τι άλλο να κάνουμε δηλαδή? Δεν φορολογούμαστε όλοι για να έχουμε καλύτερους δρόμους? Πόσες διαδηλώσεις - πορείες μοτοσικλετιστών έχουν γίνει για όλα αυτά τα θέματα? Δεν είπα ότι είμαι κατά των αυστηρών μέτρων για όλους , είπα ότι είμαι κατά των αυστηρών μέτρων για τους λίγους ,που στη συγκεκριμένη είμαστε εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε μοτοσυκλετιστές.Εκτός και αν έχεις την εντύπωση - πιστεύεις πραγματικά πως αντιμετωπίζεσαι ίσα με τους άλλους που οδηγούν αυτοκίνητο.Τόσα χρόνια εσύ ρε φίλε πες μου πραγματικά τι έχει κάνει αυτό το γαμοκράτος για εσένα έκτος από το να σου τα παίρνει με χίλιους δυο τρόπους! Που ζεις ? Και μη μου πεις πως δε σε υποχρεώνει κανένας να οδηγείς μηχανή - αυτή τη καραμέλα που έχουν όλοι...
    Και όσον αναφορά για το κράνος αν και εγώ προσωπικά φοράω ΠΑΝΤΑ είναι παράνομο να σου κόβουν κλήση αν δε φόρας ,πουθενά αλλού δε συμβαίνει αυτό (ξέρεις τι εννοώ) , πες μου δηλαδή πως μπορώ να προξενήσω κακό σε κάποιον άλλο όταν δε φοράω κράνος εκτός του εαυτού μου? Απόδειξη του ΚΑΘΑΡΑ εισπρακτικού χαρακτήρα που έχουν τα μέτρα αυτά.
    Λάθος...αν πάθεις τίποτα....(χτυπα ξυλο) θα πιασεις μια θέση στην εντατική και θα τη στερήσεις απο κάποιον άλλον που δεν πήγαινε γυρευοντας.
    Χωρια τα έξοδα.

το "εσυ" ειναι γενικο...δεν αναφερεται σε σενα προσωπικα.

Ναι αλλά μπορεί να είμαι και δωρητής οργάνων το ξέχασες ή θες να στο αναλύσω κιόλας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Ναι αλλά μπορεί να είμαι και δωρητής οργάνων το ξέχασες ή θες να στο αναλύσω κιόλας?
    κρανος και μαλακίες....δικιο έχεις...τα κράνη ειναι για τους φλώρους.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

***Louder Pipes Save Lives***.....Έχεις δίκιο - όντως...

Αλήθεια οι εντατικές πως ''πάνε'' όπως στο Space invaders? Kανονάκι και έτσι? και στις 100 στούκες παίρνεις και μια επιπλέον???

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    να τα δώσουν σε προγράμματα οδικής αγωγής στα σχολεία για να μην δημιουργηθούν κι αλλοι ανεγκέφαλοι!

Συγνωμη ρε φιλε αλλα γελασα πολυ μ αυτο...

Και εγω κανω τετοιες σκεψεις και μετα ανοιγω την τηλεοραση
    και ακουω για κουμπαρους,
    κορες βουλευτων 32 χρονων διευθυντριες κλινικων:hypnotize ,
    Παντου μιζα και κλεψια...
    και οι δυο μ&$^*%^*$% υπουργοι να μοιραζουν φυλλαδια με τον νεο κοκ
    σε οδηγους Κυριακη πρωι...Ο ενας ασχετος γενικα με το αντικειμενο...βλαχος εντελως...
    ο αλλος να δηλωνει στα γνωστα γεγονοτα της Παιδειας "Και οι αστυνομοι ανθρωποι ειναι
    και μαλιστα οπλοφορουν...γι αυτο μην τους προκαλειτε "

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΑΥΤΟΙ" ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ...

1.να κλεισουν καμια τρυπα με τσιμεντο κι οχι με χαλικια...

2.Να φτιαξουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πεταλο του Μαλλιακου???

3.Να ξαναριξουν πισσα Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μιας και παντου γλυστραει???

ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΗ ΡΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ...Για να εισαστε ορθιοι και ορθιες...

Και οταν φευγεται απ το μπλοκο ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Διαφωνω με τα προστιμα...

Την ημερα που θα αρχισουν να πεφτουν καμαπανες στου ανευθυνους εργολαβους των τρυπιων δρομων, στους κατασκευαστες - λαμογια και στους πολιτικους που επωφελουνται της καταστασης, δεν θα ειχα προβλημα να βαλουν 4.000 την κληση για το κρανος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    ολα καλα με τον νεο κοκ,αλλα θελω να μου το πειτε εσεις οι υπερμαχοι ,αν θα σας παρουν το διπλωμα και θα φατε την εφατκοσαρα αμα σε δρομο με οριο 40 πηγαινατε με 74κμ....τοτε θα ξαναμιλησουμε για δικαιοσυνη...
    το κοκκινο να το δεκτω,το αλκοτεστ να το δεκτω περιτρανα...την αναστροφη σε αυτοκινητοδρομο επισης,αλλα τα ορια ταχυτητας με τιποτα,τουλαχιστον ετσι οπως τα εχουν θεσπισει οι φωστηρες...
    δηλαδη στην ευθεια της βαρκιζας δρομο με τρεις λωριδες και μπαριερα,με οριο 50,πας με 81 κμ και χανεις διιπλωμα γιατι εισαι ο δολοφονος των δρομων..
    ρε δεν γα@@μαστε λεω εγω...
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μπηκα πριν λιγο Α.Ο εστριψα την πρωτη δεξια με καμποσα + και την δευτερη αριστερη με επισης καμποσα+ και μετα ειδα την ταμπελα των 80.
    Τηρησα το οριο ταχυτητας περασα τα στρουμφακια που με σημαδευαν και μετα συνεχισα με καμποσα.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Διαφωνω με τα προστιμα...

Την ημερα που θα αρχισουν να πεφτουν καμαπανες στου ανευθυνους εργολαβους των τρυπιων δρομων, στους κατασκευαστες - λαμογια και στους πολιτικους που επωφελουνται της καταστασης, δεν θα ειχα προβλημα να βαλουν 4.000 την κληση για το κρανος.
    +1000

τα προστιμα κτλ ας πουμε ολα ΟΚ...
    τα φακελακια για να παρεις το διπλωμα γιατι δεν τα κοβουν αλλα αντιθετα γινονται ολο και ποιο απαραιτητα??????? αρα τα φουμαρα οτι ολα γινονται για εμας ας τα πουνε αλλου....

και ανεξαρτητα απο τα νεα προστημα στα π@π@ρια μου αν θα γραψει το μαλακα που δεν φοραει κρανος εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει το cayene ομως που πηγαινε προχθες στιν εθνικη με 140 και εκανε 8ρια γιατι η γκομενα μιλαγε στο τηλεφωνο και μπορει να με σκοτωσει δεν την γραφουν οποτε παλι ολα σε εμας γυρνανε....

η μηπως θα γραπσουν τα τσογλανια αστυνομικους που μπηκαν αναποδα σε μονοδρομο και ειχαν και την απαιτηση να κανω στην ακρη?
    ειπανε τιποτα για ολα τα κρατικα και μη οχηματα που εκπεμπουν οσα καυσαερια εκπεμπουν 100 αυτοκινητα και εχουν καταντησει ολα τα παιδιακια να εχουν ασθμα???
    οποτε ας κανουν πρωτα τα αυτονοητα και μετα να προσπαθουν να μας πεισουν για τις προθεσεις τους...

Αν δεν σταματησεις στο ΣΤΟΠ εντελως λεει 750 ευρω!!! για να σας δω επειδη τσουλατε με 5km/h να πληρωνετε το προστιμο και ο κουστουμαρισμενος μποστα σας περναει αερα και τα ξαναλεμε....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με εχουν γραψει ποτε για καμια παραβαση γιατι δεν κανω και προσπαθω να ειμαι σωστος (εκτος απο το οριο ταχυτητας σε αυτοκινητοδρομους) αλλα αυτο δεν σημανει οτι θεωρω και σωστο αυτο το θεατρο παραλογου...
    Αντιθετα θελω κι εγω να μπει μια ταξη επιτελους στους δρομους αλλα διαφωνω με ολα αυτα γιατι γινονται χωρις κανενα προγραμματισμο και σχεδιο απο ατομα τα οποια δεν εχουν κυκλοφορησει ποτε σε κανονικες συνθηκες (αμα ειχα και εγω σωφερ να δειτε τι ωραια μετρα θα εβγαζα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    Και το κράνος φορολογείται με φόρο πολυτελείας (αν δεν κάνω λάθος 26%)....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Λαθος κανεις...δεν υπαρχει τετοιος φορος.
    Απλα οπως και σε πολλα αλλα αγαθα απιβαλλεται ο μεγαλος συντελεστης ΦΠΑ 19%.
    κανονικα βεβαια θα επρεπε να υπαρχει απαλλαγη

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  3. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5