Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 141

Θέμα: Γιατι ΔΕΝ πρεπει να φοραμε κρανος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    οδιγο απο 9 χρονον και ειμαι 31....κμ εχω κανει χιλιαδες και Ελλαδα και εξωτερικο..."βροντακιας" δεν ειμαι .Μονο ετσι πεφτω απο μηχανη,μονο αν με κοπανησει καποιος.

Το βροντακας τα ανεφερα γιατι κι εγω οδηγω 2κυκλο με μοτερ απο τα 15 και τωρα αισιως εχω φτασει τα 47(...γμτ).Αυτοκινητο δεν με εχει χτυπησει ποτε.
    Μηπως εχεις και καποιο λαθος στον τροπο που οδηγεις.Μαλλον θα'πρεπε να'σαι πιο προσεκτηκος...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Καταρχην οσες καταγγελιες και να κανετε σε αρμοδιους φορεις το site δεν θα κατεβει.
    Διοτι ναι μεν ειναι νομος το κρανος αλλα αυτο δεν αφαιρει το δικαιωμα σε καποιους να διαφωνουν.

Τρανο παραδειγμα Ο Γιωργακης ο οποιος παλαιοτερα ειχε εκφρασει την αποψη να αποποινικοποιηθει το χασις. Εκανε ο ανθρωπος μια προταση.(ασχετα αν τωρα το εχει κανει τουμπεκι μπας και γινει πρωθυπουργος.) Ετσι και αυτοι οι τυποι λενε τα δικα τους. Ειναι δικαιωμα τους. Δεν παραβιαζουν κανενα νομο υποστηρηζοντας οτι δεν πρεπει να φοραμε κρανος . Τον νομο τον παραβιαζουνε οταν δεν το φορανε. Προσπαθουνε και αυτοι μεσω της σελιδας (λεμε τωρα) να βρουν και αλλους ομοιδεατες , να μαζευτουν και εαν ειναι πολλοι να πιεσουν και αυτοι με τη σειρα τους ως κοινωνικη ομαδα κατα του κρανους τους φορεις.

Ειναι δικαιωμα τους.

Οπως ειναι δικαιωμα μας να διαφωνουμε , να μαζευομαστε εδω να το συζηταμε , να αγωνιστουμε το προστιμο του κρανους να φτασει τα 1500 € και ουτω καθ'εξης.

+1
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι ΟΛΕΣ οι πτωσεις που εχω κανει ειναι 4 και στις δυο πλαγιομετωπικη συγγρουση με αυτοκινητο που με μαζεψε με αρκετα χλμ.
    Στην πρωτη με πεταξε απεναντι και στην 2η εκανα τουμπα πανω απο το αυτοκινητο.
    Σε καμια απο τις 4 πτωσεις δεν φορουσα κρανος και μονο στην πρωτηη τρακα εσπασα αρκετα δοντια χτυπωντας το σαγονι στον ομω μου..πιστευω αν φοραγα το κρανος θα ειχα σπασει τον ομω μου.Ηταν και η μοναδικη φορα που χτυπησα κοντα στο κεφαλι.
    Δεν εχω σπασει απολυτος τιποτα εκτος απο 6 δοντια μεχρι τωρα.
    Κατα τα αλλα ειναι ενστικτωδη οι κινησεις που κανεις σε μια πτωση αρα χρησιμοποιεις και τα χερια οπως εκανα και εγω.
    Οι δυο τρακες με αυτοκινητα θα σου πω μονο οτι μου κατεστρεψαν 2 μηχανες καινουργιες...και ξερεις τι λεφτα σου δινει η ασφαλεια μετα.

Αν θελεις πραγματικη ασφαλεια στην μηχανη η λυση ειναι μονο το κρανος σε συνδυασμο το airbag γιλεκο που δινει η BMW

Είσαι πολύ τυχερός τότε και σου εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι.Εγώ πάλι μία φορά όλη και όλη που ενεπλάκην σε ατύχημα κοπάνησα πάνω σε ένα αμάξι και έσκασα με μεγάλη δύναμη το κράνος στην άσφαλτο.Οι πονοκέφαλοι κράτησαν μέρες και είμαι σίγουρος πως αν δεν φορούσα κράνος ή θα ήμουν ακόμα στην εντατική ή απλά θα ήμουν κάτω από φρεσκοσκαμμένο χώμα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Καταρχην οσες καταγγελιες και να κανετε σε αρμοδιους φορεις το site δεν θα κατεβει.
    Διοτι ναι μεν ειναι νομος το κρανος αλλα αυτο δεν αφαιρει το δικαιωμα σε καποιους να διαφωνουν.

Τρανο παραδειγμα Ο Γιωργακης ο οποιος παλαιοτερα ειχε εκφρασει την αποψη να αποποινικοποιηθει το χασις. Εκανε ο ανθρωπος μια προταση.(ασχετα αν τωρα το εχει κανει τουμπεκι μπας και γινει πρωθυπουργος.) Ετσι και αυτοι οι τυποι λενε τα δικα τους. Ειναι δικαιωμα τους. Δεν παραβιαζουν κανενα νομο υποστηρηζοντας οτι δεν πρεπει να φοραμε κρανος . Τον νομο τον παραβιαζουνε οταν δεν το φορανε. Προσπαθουνε και αυτοι μεσω της σελιδας (λεμε τωρα) να βρουν και αλλους ομοιδεατες , να μαζευτουν και εαν ειναι πολλοι να πιεσουν και αυτοι με τη σειρα τους ως κοινωνικη ομαδα κατα του κρανους τους φορεις.

Ειναι δικαιωμα τους.

Οπως ειναι δικαιωμα μας να διαφωνουμε , να μαζευομαστε εδω να το συζηταμε , να αγωνιστουμε το προστιμο του κρανους να φτασει τα 1500 € και ουτω καθ'εξης.

+ οσα θελεις

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    xrider...φοράς δεν φοράς ... το ίδιο μας κάνει... το δικό σου κεφάλι - ζωή ρισκάρεις.

Απο όσο φαίνεται ούτε μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα παραπάνω.

Το οτι οδηγείς μέχρι τώρα και δεν έχεις σπάσει κεφάλι μετά απο 4 ατυχήματα σοβαρά , είναι στατιστική ανωμαλία/εξαίρεση και οχι ο κανόνας.

Αλλά επειδή έθιξες κάποια πράγματα περί χρήσης κράνους... Για να μαθαίνεις.

1- Κάθε κράνος έχει διάρκεια ζωής μόνο αν είναι φτιαγμένο με υλικά όπως polycarbon και άλλα μειωμένης συνοχής. Στην Ελλάδα πάντως λόγω καθημερινής χρήσης σε extreme συνθήκες , (έντονος ήλιος , έντονη βροχή κτλ.) προτείνουν την αλλαγή στα κράνη κάθε το πολύ 3 χρόνια στα συγκεκριμένα και οχι 2 που λες.

2- κράνος φτιαγμένο απο carbon fiber ή carbon axial ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΗ... Θέλει βέβαια προσοχή. Πάντως αν νιώθεις ανασφαλής μπορείς να το πετάξεις μετά απο μ.ο. ζωής 4-5 έτη, έτσι για να αλλάξει ρε αδερφέ.

3- Το κράνος δεν παθαίνει τίποτα με ενα χτυπηματάκι στον τοίχο ή μια χαζοπτώση απο καρέκλα ... πέρα απο τον πληγωμένο εγωισμό μας (γμτ...γμτ... καινούριο...γμτ) και μια ωραία γρατζουνιά στο χρώμα. Βέβαια αν το σκάσεις κάτω με δύναμη, χαλάει η συνοχή του εσωτερικού υλικού και δεν απορροφά σωστά τις δυνάμεις απο ενα πιθανό τρακάρισμα.

Σημείωσε επίσης οτι μετά απο πτώση , για ποιά εγγύηση μιλάμε;... το κράνος είναι ήδη ρημάδι και δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχει γίνει. Σημείωσε επίσης οτι τα κράνη που είναι εγκεκριμένα και φέρουν CE σήμα, έχουν δεχτεί κάποια test για να είναι εξακριβωμένο τι αντέχουν και τι οχι.

Για το θέμα εξαερισμού της κεφαλής... μου θυμίζεις τους αρθρογράφους στο εν λόγω site... Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς οτι είναι καλύτερα να κυκλοφορείς 2-3 ώρες κάτω απο τον μεσημεριάτικο ήλιο , μόνο με το τριχωτό της κεφαλής;... Ηλίαση έχεις πάθει ποτέ σου;;; σου εύχομαι να μην σου τύχει.

Όσο για τα περί θερμοπληξίας... ΜΗΝ ΦΟΡΑΣ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΚΡΑΝΟΣ... χώρια που υπάρχουν τα ΜΧ, Half face , jet helmets... Έλεος δηλαδή... τι θα διαβάσουμε ακόμα εδώ.

Αν θες λοιπόν , φίλε xrider, μην το φοράς το κράνος.. είπα και πριν.. δικό σου κεφάλι είναι.. εμάς δεν μας "ακουμπάει". Αλλά μην μας βγάζει οτι είναι και σωστό απο πάνω. Θα ξεχάσουμε και αυτά που έχουμε μάθει πλέον...

ΓΜΤ.. και αυτοί οι οδηγοί αγώνων , όλο μλκς.. κάνουν. Ακούς εκεί να φοράνε κράνος επειδή νομίζουν οτι θα τους σώσει... Να δώ Alonso και Rossi, Stoner, Pedrosa, να περνάνε με γυαλι ηλίου στην πίστα πάνω στα θηρία , δηλαδη και τι στον κόσμο.. αφού το κράνος ούτως ή άλλως είναι επικίνδυνο αξεσουάρ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... ΕΛΕΟΣ... ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos

ασχετοι

οι ανθρωποι ειναι παντελως ασχετοι απο μοτοσυκλετες & οχι μονο, ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ !!!
    [SIZE=3] [COLOR=darkred] ΖΩ ΑΚΟΜΑ & ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ !!![SIZE=3][COLOR=darkred] & φασιστας-δογματικος ειναι οποιος χωρις βιωματικη εμπειρια λει οτι το κρανος σκοτωνει[SIZE=3] "ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΡΑΓΑ"!?!: [U]

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    xrider...φοράς δεν φοράς ... το ίδιο μας κάνει... το δικό σου κεφάλι - ζωή ρισκάρεις.

Απο όσο φαίνεται ούτε μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα παραπάνω.

Gandalf
    Επειδη διαβασα αυτα που εγραψες εκανα το πρωτο ποστ.
    Μπηκα στον κοπο να μπω στις σελλιδες της HJC k Shoei και σου εβαλα τους ορους της εγγυησης γιατι τα πραγματα δεν ειναι οπως νομιζεις.
    Εγω βαριεμαι να ψαξω να σου βρω και απο τις αλλες εταιριες την εγγυηση.
    Το χειροτερο ειναι να λες τι θα ηθελες να γινεται και οχι τι πραγματικα γινεται.
    Και ναι ,ενα χτυπηματακι στο κρανος ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ και μπορει λιγοτερο απο ενα αυτοκολλητο που θα κολλησεις.
    Η εγγυηση ειναι ενδικτικη..εγω σε προκαλω να στηλεις ενα μαιλ σε οποια εταιρια θελλεις και ρωτα τους οτι,κολλησες ενα αυτοκολλητο,χτυπησες το κρανος στο τραπεζι ,το αφησες στον ηλιο ενω επινες καφε για μιση ωρα το μαξιλαρακι μεσα εχει ψιλοκατσει....και ρωτα η εγγυηση του κρανους ισχυει ακομα???
    Ετσι θα δουμε μετα ποιος λεει ιστοριες για αγριους....
    Αναφορικα με τα ατυχηματα που ειχα ειναι 2 με αυτοκινητο και τα αλλα 2 απο καθαρα μαλακια δικη μου.

CRs
    Για να νομιζει καποιος οτι "ειναι δικο του το κεφαλι και το κανει οοοτι θελει" ...

Θα πρεπει...

Να ΜΗΝ εχει καμμια μανα, πατερα, αδερφια και φιλους που θα το κλαψουν και θα πικραθουν αφανταστα...

Να ΜΗΝ παει ΠΟΤΕ σε καποιο νοσοκομειο και κατασπαταλαει το δημοσιο χρημα, για την δικη του μαμακια...

Και στην τελικη...

Να ΜΗΝ ζει σε ΚΑΜΜΙΑ ευνομουμενη κοινωνια!

Ετσι, μαλιστα, να το καταλαβω ...
    Δεν νομιζω να ζητησει τα ρεστα απο κανεναν απο εσας καποιο συγγενικο μου ατομο αν μεινω στον "τοπο"...ουτε νομιζω κανενας που δεν με γνωρηζει θα τον παρει απο κατω.
    Η ιατρικη περιθαλψη ξερεις,ειναι πληρωμενη αναλογα τι δουλεια κανεις και εχει 2 κατηγοριες οπου στην πρωτη αν εχεις μισθο 3000 ευρια πληρωνεις στο ασφαλιστηκο αλλα 2500 το λιγοτερο τον μηνα...οποτε δεν ειναι σπαταλη του κρατους,ουτε εσυ πληρωνεις τα δικα μου σπασμενα..γιατι αν βαλεις το 2500 χ 11 χρονια σου λεω εγω θα δεις ποσα εχω σκασει εγω για την ασφαλεια που θα μπορουσα να εχω και ιδιοτικη και να σκαω και λιγοτερα...
    Αν τωρα το παρεις ετσι οπως το ειπες θα επρεπε πριν παρει καποιος μηχανη να κοιτανε τι δουλεια κανει και τι εισφορες εχει ετσι ωστε να ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
    Προς το παρων με τα λεφτα τα δικα μου πληρωνω ιστοριες αλλων...
    Εγω πιστευω οτι τετοιου ειδους υποθεσεις ειναι καθαρα ενα "πλιατσικο" για να γεμιζουν τα ταμεια του κρατους-ΦΠΑ κ κλησεις- και να κερδιζουν ορισμενοι-αφου ειναι σχεδον μονοπωλιο οι μαρκες και οι εισαγωγεις τους-...

παρεπιπτωντος για το ποστ του μελους που εσπασε το σαγονι του λογω του κρανους δεν ειδα να πειτε τιποτα,που πηγε η εγγυηση του?
    Για ρηξτε μια ματια πρωτα και μετα τα ξαναλεμε.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Χrider μή προβάλλεις το προσωπικό σου φάρδος για επιχείρημα, δεν είναι.

Εγώ σε κωλοτούμπα με μηχανή πάντως, ακόμα και βάζωντας τα χέρια μπροστά, δέ γλίτωσα τα ράμματα -το να κάνω μαθήματα καταδύσεων αντί να φοράω κράνος δεν είναι λύση...

Όσοι έχετε παιδικά κολλήματα με το πόσο λάθος οι κρατικοί μηχανισμοί επιβάλλουν τη χρήση του κράνους με πρόστιμα, ξεπεράστε τα, και φοράτε πάντα κράνος -εσείς κερδίζετε.

Κάθε μέρα προσπαθούν διάφοροι να με ρίξουν, το γεγονός ότι τους περιμένω να κάνουν κάτι λάθος δε σημαίνει ότι κάποια στιγμή η τούμπα δεν θα έρθει. Δεν περιμένω από κανέναν να έχει την όποια εμπειρία που έχω οδηγώντας κουτιά και μηχανές από τα 15 μου χωρίς να προκαλέσω ατύχημα, το ακριβώς ανάποδο, περιμένω πάντα τη στραβή -και γλιτώνω συνέχεια επειδή αφήνω αποστάσεις, και κόβω σε περίεργα σημεία, για κανένα άλλο λόγο.

Ακόμα και στις πιο χαλαρές μου βόλτες, περιμένω τα πάντα. Έτσι κάνω περισσότερα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Τα εύκολα επιχειρήματα είναι για τους εύκολους ανθρώπους, τα επιχειρήματα που άκουσα από τον Χrider δεν είναι καν επιχειρήματα. Το μόνο επιχείρημα που μπορεί να έχει ένας ξεκράνωτος άν και δεν πλέει στα μονοπάτια της λογικής (το "δικό μου είναι το κεφάλι, άμα θέλω να το σπάσω τί σε νοιάζει;"), μέχρι ένα σημείο εγώ θα το σεβαστώ σαν προσωπική άποψη.

Υποτίθεται όμως ότι εδώ συζητάμε μεταξύ φίλων, και εγώ στους φίλους άμα λένε μαλακίες μέχρι ένα σημείο προσπαθώ να το συζητήσω μαζί τους μπας και βάλουνε μυαλό έγκαιρα.

Το θέμα είναι απλό:

Το δάχτυλό μου ρε άμα χτυπήσω σε ξεκράνωτο, θα πάθει ζημιά, ζημιά που θα τη γλύτωνε άμα φόραγε το κωλοκράνος.

Το καινούριο μου Shoei έρχεται, είναι ανοιχτόχρωμο, πανάλαφρο, με γαμώ τους εξαερισμούς (που σημαίνει και ωτασπίδες σε κάποιες φάσεις, όπως και υποσιάγωνο το χειμώνα να μη μπάζει), και το κυριότερο, δεν τρίζει, σφυρίζει, κουνάει κλπ μετά τα 200 -που λόγω δουλειάς είναι σπάνια αλλά ο έχων υπομονή τρέχει για περισσότερα χρόνια.

Νέο μέλος
    Boxer

Έχω την εντύπωση οτι υπάρχει νόμος που τιμωρεί όσους ωθούν ή προτρέπουν άλλους σε παράνομες πράξεις, εξάλλου και η ηθική αυτουργία κάτι τέτοιο είναι. Αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος στο φόρουμ, μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα σε αυτό.

Xrider

Πριν λίγο καιρό φίλος μου που φορούσε κράνος έφαγε τούμπα στον Κηφισό με περίπου 140 χαω και καθώς κουτρουβάλησε ήρθε το κεφάλι του σε επαφή με την άσφαλτο 3-4 φορές. Το παιδί βγήκε ανέπαφο, πλην κάποιων καψιμάτων στο σώμα του από την τριβή.
    Πριν ένα χρόνο συνάδελφός μου που δε φόραγε κράνος έπεσε σε στενό με μηδέν χλμ και ίσα που ακούμπησε το κεφάλι του, αφού είχε προλάβει να βάλει τα χέρια του, όπως λες οτι κάνεις εσύ. Σαν αποτέλεσμα είχε μια βαρβάτη διάσειση που τον ταλαιπώρησε πολύυυυ καιρό και πάλι τυχερός ήταν...
    Θες να σου πω και το καλύτερο? Παιδικός μου φίλος είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο πριν χρόνια, με ταχύτητα πρόσκρουσης όχι πάνω από 40 χαω και επειδή δεν φόραγε ζώνη, χτύπησε το κεφάλι του στο πλαίσιο του παραθύρου. Αποτέλεσμα? Ενώ όταν τον βγάλανε δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά, ένα εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι ήταν αρκετό για να τον κρατήσει παραπληγικό στο κρεβάτι, όπου και βρίσκεται ακόμα...

Και εσύ εξακολουθείς να πιστεύεις οτι είσαι ικανός που δεν έχεις χτυπήσει και όχι απλά κωλόφαρδος... τι να πω... vivere pericolosamente...

Καλά λένε ρε σεις, το κράνος είναι μια μ@λακία και μισή.
    ΄(τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ):
    Κατεβαίνω Θησέα με 70-80, το κράνος ανοιχτό, φταρνίζομαι και…απ’ το τράνταγμα κατεβαίνει το καπάκι και σταματάει ακριβώς μπροστά στα μάτια μου.
    Γκουλπ, σκότος βαθύ, μέχρι να καταλάβω τι έγινε φρένα του σκοτωμού, σφίξιμο κάργα στο τιμόνι, για 3-4 δεύτερα πήγαινα φρεναριστός χωρίς να βλέπω την τύφλα μου.
    Πάνω στον ψιλοπανικό δε μου ‘κοψε να κάνω μια με το κουλό μου και να το κατεβάσω (ή ανεβάσω).:a31:
    Καπάκι, δεύτερο φτάρνισμα ευτυχώς κι απ’ το δεύτερο τράνταγμα πεφτει το γ@μημένο και κλείνει και βλέπω ξανά, ακριβώς την ώρα που σταμάτησα.
    Τι βλέπω όμως; Την ταλασσιά καρότσα φορτηγού στα 5 εκατοστά μπροστά μου.
    Φρενάροντας και πηγαίνοντας στα γκαβά, μάλλον άλλαξα και λωρίδα γιατί το φορτηγό δεν ήταν μπροστά μου πριν.
    Αρα, άμα δεν είχα κράνος θα φτερνιζόμουνα μια χαρά και δε θα πάθαινα τέτοιο χουνέρι.
    Ασε που τα περισσότερα κωλόκρανα σε κόβουν στο χέρι άμα τα φοράς στον αγκώνα.

πιρικικλώστιτς

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamogio
    Καλά λένε ρε σεις, το κράνος είναι μια μ@λακία και μισή.
    ΄(τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ):
    Κατεβαίνω Θησέα με 70-80, το κράνος ανοιχτό, φταρνίζομαι και…απ’ το τράνταγμα κατεβαίνει το καπάκι και σταματάει ακριβώς μπροστά στα μάτια μου.
    Γκουλπ, σκότος βαθύ, μέχρι να καταλάβω τι έγινε φρένα του σκοτωμού, σφίξιμο κάργα στο τιμόνι, για 3-4 δεύτερα πήγαινα φρεναριστός χωρίς να βλέπω την τύφλα μου.
    Πάνω στον ψιλοπανικό δε μου ‘κοψε να κάνω μια με το κουλό μου και να το κατεβάσω (ή ανεβάσω).:a31:
    Καπάκι, δεύτερο φτάρνισμα ευτυχώς κι απ’ το δεύτερο τράνταγμα πεφτει το γ@μημένο και κλείνει και βλέπω ξανά, ακριβώς την ώρα που σταμάτησα.
    Τι βλέπω όμως; Την ταλασσιά καρότσα φορτηγού στα 5 εκατοστά μπροστά μου.
    Φρενάροντας και πηγαίνοντας στα γκαβά, μάλλον άλλαξα και λωρίδα γιατί το φορτηγό δεν ήταν μπροστά μου πριν.
    Αρα, άμα δεν είχα κράνος θα φτερνιζόμουνα μια χαρά και δε θα πάθαινα τέτοιο χουνέρι.
    Ασε που τα περισσότερα κωλόκρανα σε κόβουν στο χέρι άμα τα φοράς στον αγκώνα.

επειδη το εχουμε αυτο το κακο οι Ελληνες να χρησημοποιουμε λαθος τα πραγματα

ΤΟ σπαστο κρανος δημιουργηθηκε μετα απο προτροπη των Γαλλων γειατρων ωστε να μπορουν να διασοληνοσουν των τραυματια μεχρι να τον πανε νοσοκομειο
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Xrider δεν θα βγαλεις ακρη εδω περα...
    Ειναι παγια τακτικη των τρομαγμενων και υποταγμενων καθε ειδους να προσπαθουν να βαλουν ολους τους υπολοιπους στο ιδιο καλουπι με καθε τροπο...
    Ευχομαι να μη χρειαστει ποτε να τους βγαλει κανενας ανεκπαιδευτος τραυματιοφορεας το κρανος απο το κεφαλι μετα απο ατυχημα χωρις προηγουμενως να εχει ακινητοποιησει τη σπονδυλικη τους στηλη με ειδικο ναρθηκα που ΦΥΣΙΚΑ δεν φερει στον εξοπλισμο του ασθενοφορου. Ευχομαι επισης να μην τους τονωσει τοσο η χρηση του το αισθημα ασφαλειας που τους διακαταχει και καρφωθουν στο Μπραλλο με καμμια 250αρα...
    Ευχομαι επισης να μην δυσανασχετησουμ πολλοι που στην Αγγλια ξεκινουν πιστοποιηση και διαβαθμιση των κρανων κατα NCAA πραγμα που μαλλον θα διπλασιασει την τιμη των καλων κρανων. Στην Αγγλια που 80% των τραυματισμων και 70% των θανατων απο μηχανες οφειλεται σε κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις παρ'ολο που ΟΛΟΙ φορανε κρανος, ανακαλυψαν οτι αν ανεβουν τα επιπεδα προστασιας που παρεχουν τα κρανη, θα σωσουν 50 ζωες το χρονο. Ισως αν γινει πια τοσο περιπλοκη και ακριβη η υποθεση μοτοσυκλετα να σωσουν μερικες χιλιαδες...
    Να σας δω παλικαρια να τρεχετε στα δικαστηρια τα περιοδικα για διαφημιση παρανομης συμπεριφορας και να κανετε deface τα site τους. Με πιστοποιητικο εθνικοφροσυνης και νομιμοφροσυνης απο αυριο ολοι.
    Εδω σεβομαστε το νομο, πηγαινουμε στην πολη με 50 σταματαμε, πληρως στα STOP, δεν κανουμε μετατροπες στις μηχανες μας και προπαντως δεν κανουμε σφηνες.
    Υποκρισια φουλ...

Για τους ασχετους, στην Αμερικη οι πολιτειες χωρις υποχρεωτικο κρανος ειναι πανω απο τις μισες και οι θανατοι συνεχως μειωνονται απο σεμιναρια οδηγικης επιμορφωσης τοσο των μοτοσυκλετιστων οσο και των οδηγων ΙΧ.
    Αλλα εδω τα σκλαβακια ξερουμε καλυτερα απο τους χαζοαμερικανους.

Παω τωρα για μπανιο με μπρατσακια γιατι φοβαμαι.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    Xrider δεν θα βγαλεις ακρη εδω περα...
    Ειναι παγια τακτικη των τρομαγμενων και υποταγμενων καθε ειδους να προσπαθουν να βαλουν ολους τους υπολοιπους στο ιδιο καλουπι με καθε τροπο...
    Ευχομαι να μη χρειαστει ποτε να τους βγαλει κανενας ανεκπαιδευτος τραυματιοφορεας το κρανος απο το κεφαλι μετα απο ατυχημα χωρις προηγουμενως να εχει ακινητοποιησει τη σπονδυλικη τους στηλη με ειδικο ναρθηκα που ΦΥΣΙΚΑ δεν φερει στον εξοπλισμο του ασθενοφορου. Ευχομαι επισης να μην τους τονωσει τοσο η χρηση του το αισθημα ασφαλειας που τους διακαταχει και καρφωθουν στο Μπραλλο με καμμια 250αρα...
    Ευχομαι επισης να μην δυσανασχετησουμ πολλοι που στην Αγγλια ξεκινουν πιστοποιηση και διαβαθμιση των κρανων κατα NCAA πραγμα που μαλλον θα διπλασιασει την τιμη των καλων κρανων. Στην Αγγλια που 80% των τραυματισμων και 70% των θανατων απο μηχανες οφειλεται σε κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις παρ'ολο που ΟΛΟΙ φορανε κρανος, ανακαλυψαν οτι αν ανεβουν τα επιπεδα προστασιας που παρεχουν τα κρανη, θα σωσουν 50 ζωες το χρονο. Ισως αν γινει πια τοσο περιπλοκη και ακριβη η υποθεση μοτοσυκλετα να σωσουν μερικες χιλιαδες...
    Να σας δω παλικαρια να τρεχετε στα δικαστηρια τα περιοδικα για διαφημιση παρανομης συμπεριφορας και να κανετε deface τα site τους. Με πιστοποιητικο εθνικοφροσυνης και νομιμοφροσυνης απο αυριο ολοι.
    Εδω σεβομαστε το νομο, πηγαινουμε στην πολη με 50 σταματαμε, πληρως στα STOP, δεν κανουμε μετατροπες στις μηχανες μας και προπαντως δεν κανουμε σφηνες.
    Υποκρισια φουλ...

Για τους ασχετους, στην Αμερικη οι πολιτειες χωρις υποχρεωτικο κρανος ειναι πανω απο τις μισες και οι θανατοι συνεχως μειωνονται απο σεμιναρια οδηγικης επιμορφωσης τοσο των μοτοσυκλετιστων οσο και των οδηγων ΙΧ.
    Αλλα εδω τα σκλαβακια ξερουμε καλυτερα απο τους χαζοαμερικανους.

Παω τωρα για μπανιο με μπρατσακια γιατι φοβαμαι.

Εσύ δεν είσαι αυτός που ενώ φόραγες κράνος σε έκλεισε ένας ταρίφας πρόσφατα και γλίστρησες σε μια διαχωριστική και έπαθες ζημιά στον αυχένα (πάλι);

Έχεις ιδέα τί θα πάθαινε το κεφάλι σου άμα κοπάναγε στο ταξί χωρίς κράνος με 40;

Γιατί το φόραγες; Δεν είχες λεφτά να πληρώσεις απλά το πρόστιμο;

xireous,

Αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν να ητανε πατινι. Το κρανος και μαζι το κεφαλι μου ουτε που πλησιασε το ταξι η το εδαφος. ΑΝ δεν φορουσα το fullface μπορει να τον ειχα δει οταν ηταν ακομα διπλα μου και οχι μπροστα μου.
    Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι τις περισσοτερες φορες φοραω κρανος. Τα'χουμε ξαναπει, εχω ενα για καθε δουλεια.
    1 για πιστα
    1 για βροχη
    1 ανοιγομενο
    1 σκειτμπορντ για την πολη (το καλυτερο απο ολα και σε ποιοτητα και σε ασφαλεια και εξαερισμο)
    2 για dragster
    3 για το χωμα
    2 Jet κλασσικα
    Και μερικα αλλα
    Ολα αυτα ειναι αντελως ασχετα με το νομο.

Λεφτα για την κληση εχω, το διπλωμα μου δεν με παιρνει να χασω.
    Η απολυτη υποκρισια...
    Και καλα για την ασφαλεια μας, τωρα ολη η Αθηνα ειναι με fullface, σορτσακια και σαγιοναρες να πηγαινουν σαν χαζα μες στη ζεστη στο θαλαμο των αεριων.
    Οι εμποροι ξεπουλησαν σε μερικες μερες. Πρεπει να πουλαμε πιο πολλα κρανη απο την Αγγλια.
    Πολυ βολικο και για τα παρανομα τοποθετημενα μπλοκα, ο μπατσος σε βλεπει απο μακρια και επειδη εχεις μηχανακι σε σταματαει ευκολα και χωρις να μπλοκαρει την κυκλοφορια ενω επειδη μαλλον ανηκεις κατα 80% σε αδυνατη "ταξη" θα σκασεις και θα πληρωσεις γρηγορα και χωρις αντιρρησεις τα μισα. Αντε τωρα να σταματας για ζωνες, φθαρμενα λαστιχα, κτεο, καταλυτες κλπ.
    Ο ενας συνεταιρος μου εφαγε κληση την Πεμπτη και του πηραν το διπλωμα για 10 μερες. Μετα το αφησαν να φυγει (χωρις διπλωμα). Το ιδιο ισχυει για ΟΛΟΥΣ.
    Κανονικα επρεπε να ακινητοποιουν το μηχανακι και να πηγαινεις να το παρεις με φιλο σου με διπλωμα η γερανο. Το ιδιο και τα ΙΧ. Αν γινοτανε ομως αυτο, ο νομος θα αλλαζε σε μια εβδομαδα και μετα ζεστο χρημα γιοκ!
    Δεν συμφωνω με το site, νομιζω οτι δεν μπορεις να προτρεπεις κανεναν να μην φοραει κρανος ασχετα αν πιστευω οτι αν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ τα κρανη μαλλον θα ειχαμε λιγοτερους νεκρους απο μηχανες τελικα.
    Προσπαθειες τετοιου ειδους χρειαζονται οργανωμενη αντιμετωπιση απο καλους δικηγορους και πολλα χρηματα.
    Εγω ηδη εχω ανθρωπους να σκαλιζουν τα περιστατικα προκλησης βλαβων απο αφαιρεση κρανων και κακωσεις σπονδυλικης στηλης και να μαζευουν στοιχεια. Επισης (σημαντικοτερο) τους θανατους και τραυματισμους στο κεφαλι ματαξυ οδηγων και επιβατων ΙΧ αυτοκινητων και λεωφορειων. Αν η κυβερνηση θελει να το παιξει μπαμπακας πρεπει να μαθει να παιζει με τους κανονες και να σεβεται το Συνταγμα. Η πολυνομια εχει διπλη κοψη. Δεν γινεται και η πιτα ολακερη και ο σκυλος χορτατος.
    Θα γουσταρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οταν σταματησουν παντως να τα παιρνουν απο τα κρανη κι αρχισουν το κυνηγι για σφηνες, υπερβολικη ταχυτητα, εξατμισεις, πινακιδουλες, αντικοφτες κλπ. Τοτε να δω ολους τους "νομοταγεις πολιτες" του φορουμ τι επιχειρηματα θα εχουν.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Νέο μέλος
    To έχω ξαναρωτήσει και θα την κάνω και πάλι την ερώτηση, απευθυνόμενος σε εσένα.
    Αν έχεις φτάσει στο σημείο μετά από κάποιο ατύχημα να αγχώνεσαι πώς θα σου βγάλουν το κράνος για να μην μείνεις παράλυτος, μήπως χωρίς αυτό θα ήσουν ήδη νεκρός με τα μυαλά χυμένα στην άσφαλτο?

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί δεν πρέπει να ενοχλούμε έναν μηχανόβιο!!!
    από Billymuse στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2012, 19:26
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2008, 18:31
  3. Να γιατί πρέπει να φοράμε σωστό εξοπλισμό
    από anf125 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2007, 20:02
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων