δεν μπορω τους καθρεπτες για τι χανω το φαναρι οταν σταματανε πισω μου γλαστρες!
ασε που φαινονται πολυ μικρες!!
![]()
δεν μπορω τους καθρεπτες για τι χανω το φαναρι οταν σταματανε πισω μου γλαστρες!
ασε που φαινονται πολυ μικρες!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
και γω την πηρα μεταχειρισμενη ΜΕ καθρεπτες που οπως και να τους ρυθμηζα δεν εβλεπα τιποτα
κι ομως οταν τους ΞΥΛΟΣΑδεν ξερω γιατι αλλα για κανα 3-4 μερες ενιωθα οτι λυπουνε και ημουν καπως ανασφαλεις.
μετα το συνηθισα και τωρα αισθανομαι καλα
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Καλά κάνετε και βγάζετε τους καθρέφτες.
Πότε προλάβατε και βάλατε κάμερες στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας και οθόνη ανάμεσα στα όργανα, ούτε που ξέρω.![]()
Βέβαια υπάρχει και ο τρόπος της ενδοσυνεννόησης και του συνεπιβάτη καθισμένος ανάποδα πάνω στην μοτοσυκλέτα.![]()
Εγώ πάντως, θέλω να ξέρω τι γίνεται πίσω μου.![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Σου έδωσε πολλά άλογα η μετατροπή στους καθρέφτες, εσένα , μάλλον!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ακομα κι εγω (θελω να ξερω), που ειμαι ο ΓΛΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ του κοσμου...![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
ποτε μου πηρες την πρωτια;:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ακομα κι εγω (θελω να ξερω), που ειμαι ο ΓΛΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ του κοσμου...![]()
:rotflmao:
![]()
και στα φαναρια χρειαζονται για να κιτας αν τελικα θα σταματησει εκεινο το
κουτι που ο οδηγος του νωμιζει οτι εχει τα φρενα απο f1![]()
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Και συνεχιστε να βριζετε τα κουτια που ΔΕΝ σας ειδαν στον ΚΑΘΡΕΠΤΗ! :wacko:
Γιατι, ως γνωστον, ΑΥΤΟΙ πρεπει να τους κοιτανε, ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ... :a24:
+ 1000![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Τα έχουμε ξαναπεί φίλτατη Maira, στην Οδήγηση...
(ποιός κάθεται να τη διαβάσει όλη όμως...)
Οι καθρέφτες δεν βγαίνουν από τα πραπρά μου λέμε, ακόμα και στη περίπτωση που είμαι μόνος στο δρόμο είναι πλεονέκτημα να τους έχεις πάνω (σκεφτείτε μόνοι σας γιατί), στη κίνηση καλό είναι να βλέπεις πίσω τις άλλες λωρίδες (όχι αυτή που είσαι, κυρίως τις άλλες), και να χρησιμοποιείς και το κλασικό απότομο τσεκάρισμα για τα νεκρά σημεία -όπως ειπώθηκε για μια ακόμη φορά.
Όποιος δει τους καθρέφτες μου θα αλλάξει γνώμη για ότι δικαιολογία έχει που τους βγάζει από ss [δεν κόβουν 0.00037 από την συνολική αεροδυναμική όπως οι μαμά (σημαντικότατο νούμερο, τί να σου πω), δεν βρίσκουν κάτω ούτε εξέχουν, είναι γκαμάτοι γενικά, και είναι φυσικά άφτερ μάρκετ -αν και το 20% που δείχνουν παραπάνω οι μαμά δεν υπάρχει πλέον].
Άμα τους έχω πάνω εγώ που μόνος μου βολοδέρνω συνήθως στο δρόμο, εσείς τί δικαιολογία άραγε βρίσκετε που τους βγάζετε;
Η μόνη δικαιολογία για ξύλωμα αφορά χρήση σε πίστα, αλλιώς είστε όλοι κουλάντζες (είπα κάτι νέο, έ; ).![]()
Οταν αγορασα την μηχανη ειχε τους εργοστασιακους καθρεπτες. Οταν περασαν 2 εβδομαδες τους εβγαλα και πραγματικα πορωθηκα απο το look της μηχανηςΟταν ομως εκανα την δοκιμαστικη μου βολτα αρχισαν τα δυσκολα!!!
Η ανασφαλεια, της ανασφαλειας, Ω... ανασφαλεια
Αντεξα 15 ολοκληρα λεπτα και μετα τους ξαναβαλα
Πριν λιγες μερες πηρα βολτα ενα gsxr 1000 χωρις καθρεπτες. Παλι τα ιδια!!! Προσπαθησα να συμβασω τον ιδιοκτητη του να ανταλλαξουμε καθρεπτες μιας και οι δικοι του ειχαν και φλας (πολυ μουρη λεμε τωρα)
Δεν σηκωνε ομως συζητηση
"Αι κουρεψου, δεν τους δινω, ας λιωσουν στην αποθηκη!!!"
Τεσπα,το μονο συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι πως υπαρχουν οδηγοι που βολευονται με καθρεπτες και υπαρχουν και .....ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... Παιδια, πολλοι αναβατες χωρις καθρεπτες οταν ανεβηκαν στην μηχανη μου επανεξετασαν την αποψη μεταξυ μουρης και ασφαλειας. Γιατι πως να το κανουμε... Αλλο η "ανεση και ασφαλεια" και αλλο η "μουρη".
![]()
Σωστός!!!!!
αλλά όπως πιστεύουν μερικοί η μηχανή είναι πάνω από νόμους!!!! Τι να τους κάνει τους καθρέφτες αφού έχει και μάτια στην πλάτη???![]()
![]()
![]()
Είχα, έχω και θα έχω καθρέφτες! Μου έσωσαν τη ζωή πολλές φορές, και θα με σώσουν άλλες τόσες!!!!![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
![]()
![]()
![]()
![]()
ελπιζω να το λες για πλακα...![]()
οταν μας βλεπουν και πεταγονται σαν μ@λ@κες και σε κοιτανε μες στα ματια να δουν θα καταφερεις να φρεναρεις η.....καλα τελος παντων εχετεε δικιο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
![]()
![]()
![]()
ελπιζω να το λες για πλακα...![]()
οταν μας βλεπουν και πεταγονται σαν μ@λ@κες και σε κοιτανε μες στα ματια να δουν θα καταφερεις να φρεναρεις η.....καλα τελος παντων εχετεε δικιο...![]()
Κανε πρωτα μια προσπαθεια να καταλαβεις... :wacko:
ΔΕΝ μιλαμε για την περιπτωση που σε ειδαν, αλλα για την περιπτωση που ΔΕΝ σε ειδαν, διοτι ΔΕΝ κοιταξαν τους γ@μωκαθρεπτες ή διοτι τους "εβγαλαν για ομορφια"...![]()
Εγώ εφαρμόζω αυτό το σύστημα
http://www.ekho.com/elton/PC800/imag..._BACKWARDS.jpg
Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!
Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!
Υπομονή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Εγώ εφαρμόζω αυτό το σύστημα
http://www.ekho.com/elton/PC800/imag..._BACKWARDS.jpg
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τεσπα...κατι τετοιες μ@λακιουλες περι ομορφιας και χαρης δε μου λενε τιποτα ... να δουμε τι ωραιοι 8α δειχνουν ολοι αυτοι που κυκλοφορουν χωρις κα8ρεφτες αμα ειναι τιγκαρισμενοι στο γυψο...
Καλο ειναι να μην προκαλουμε την τυχη μας ... με κα8ρεφτες λοιπον ολοι μπας και δουμε λιγο παραπανω απο την τυφλα μας...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...