Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 107

Θέμα: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    πολύ δύσκολο Νίκο, γιατί θέλει τουλάχιστον 2 ώρες : πάρε 2 γκρουπ (δεν λεω 3, ας πουμε οτι το 3ο ειναι αγωνιζόμενοι, οπότε βγάλε τους απο τη διαδικασία). x 20 ατομα (που ειναι παραπάνω) x 3 γύρους ο καθένας (να ζεσταθεί, και να κάνει εναν χρονομετρημένο) x 1.10 (βάζω ενα μέσο όρο, ισως αισιόδοξο) = 140 λεπτά. Και βγάλε τους έξω μετά, φτιάξε γκρούπ, ξεκίνα...πάμε σε κοντα 3 ώρες, εχει χαθεί η μισή μέρα...

πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος
    Φυσικά και δεν γίνεται.

Καί χωρίζονται τα γκρουπ ανάλογα με το τι δηλώνει ο καθένας ή του λέει η γκόμενα ότι είναι ("Μωρό μου ήσουν αέρας σήμερα" ) ή η παρέα στο Αρτεμήσιο, όπως μου είπε πριν λιγο μια φίλη
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    πολύ δύσκολο Νίκο, γιατί θέλει τουλάχιστον 2 ώρες : πάρε 2 γκρουπ (δεν λεω 3, ας πουμε οτι το 3ο ειναι αγωνιζόμενοι, οπότε βγάλε τους απο τη διαδικασία). x 20 ατομα (που ειναι παραπάνω) x 3 γύρους ο καθένας (να ζεσταθεί, και να κάνει εναν χρονομετρημένο) x 1.10 (βάζω ενα μέσο όρο, ισως αισιόδοξο) = 140 λεπτά. Και βγάλε τους έξω μετά, φτιάξε γκρούπ, ξεκίνα...πάμε σε κοντα 3 ώρες, εχει χαθεί η μισή μέρα...

πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος
    Ναι ρε παιδιά, σιγά μην βγάλουμε και δελτίο οδηγικών φρονημάτων...........

Δλδ ΔΕΝ φαίνεται κάποιος που έχει 30 δευτερόλεπτα διαφορά ε? ΔΕΝ μπορούν να παρατηρούν "κριτές" στην πίστα και να πράττουν αναλόγως στο επόμενο session?!?

Λοιπόν, το 0-300 απλά θέλει να προωθήσει τα μαθήματα του!!! Τόσο απλό είναι αλλά κολλάνε να μας το πουν στα ίσα.......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    ....

Λοιπόν, το 0-300 απλά θέλει να προωθήσει τα μαθήματα του!!! Τόσο απλό είναι αλλά κολλάνε να μας το πουν στα ίσα.......
    Καλά... τόσο καιρό, σε αυτό ήθελες να καταλήξεις;

Και λογικό δεν είναι αυτό σαν συμπέρασμα; Γιατί όχι άλλωστε;

Επιχείρηση είναι. Δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση (άσχετα αν εχουν σωθεί πολλοί από αυτά τα μαθήματα)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Καλά... τόσο καιρό, σε αυτό ήθελες να καταλήξεις;

Και λογικό δεν είναι αυτό σαν συμπέρασμα; Γιατί όχι άλλωστε;

Επιχείρηση είναι. Δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση (άσχετα αν εχουν σωθεί πολλοί από αυτά τα μαθήματα)
    Κάτσε να δεις την προβολή που θα έχουν τα CSS (και καλά θα κάνουν) απ΄την εκπομπή του Διατσίδη. Ο ΔΔ έκανε LvL2 & 3 το ΣΚ στις Σέρρες, και ναι υπήρχε και κάμερα !!!
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    και ναι υπήρχε και κάμερα !!!
    onboard;
    Προστυχιες....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    onboard;
    Προστυχιες....
    Όχι onboard. (Τουλάχιστον δεν είδα εγώ κάτι). Τράβαγε τα μαθήματα του ΘΧ που γίνονταν με την μοτοσυκλεττα σε stand.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ίσως μερικά πράγματα να άλλαζαν...

... ξεκινώντας κανείς με το να δηλώνει σε ένα TD αυτό που πραγματικά είναι και όχι αυτό που νομίζει ή του λένε!

Μία επαφή με τη πίστα, δε μας κάνει εμπειρότερους στην οδήγηση, απλά γίνεται γνώριμος ο χώρος της πίστας, η ποιότητα της ασφάλτου και μικρές λεπτομέρειες ακόμα.

Είναι 1002 τα πράγματα που πρέπει να μάθει κανείς για την οδήγηση μέσα στη πίστα. Ακόμη και αν κάνει μαθήματα, δε σημαίνει ότι τα ξέρει όλα και μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει.

(Τα μαθήματα όλοι τα περνάμε... τις εξετάσεις έχει τολμήσει κάποιος να δώσει???)

Το να έχει χρονομετρηθεί κάποιος και να είναι γρήγορος, δε σημαίνει ότι οδηγεί με πάντα με ασφάλεια. Όσοι οδηγούν με ασφάλεια, πιστέψτε με, φαίνονται μέσα στη πίστα.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα μπεί κάποιος στη πίστα και δε θα μπορεί να προσπεράσει τον μπροστινό του, καλό θα είναι πρώτα να αναρωτηθεί αν έχει την υπομονή και τη σωστή κρίση να το κάνει και... αν δήλωσε στο σωστό group

Τώρα αν η διοργάνωση δει ότι κάποιος είναι ασφαλές να μπει σε άλλο group θα το κάνει ώστε να ισορροπήσει τον αριθμό αναβατών.

Τελειώνω με αυτό που ξεκίνησα. Όσο διαφημιστική καμπάνια και αν ακούγεται! Στα TD, για την δική μας ασφάλεια και την ασφάλεια των συναδέλφων μοτοσικλετιστών που πάνε να γνωρίσουν τη πίστα, να μελετήσουν την οδήγηση, να προπονηθούν για τον αγώνα, απλά δηλώνουμε στο group που πραγματικά πρέπει να οδηγήσουμε.
    Ας μή τα θέλουμε όλα δικά μας και στη τελική όσοι διοργανώνουν δε μασάνε φύλλα δάφνης, ούτε "διαβάζουν" από τον γραφικό χαρακτήρα, αν είσαι γρήγορος, αν θα γίνεις γρήγορος ή αν θα "θερίσεις" όσους υπάρχουν μέσα στη πίστα!

Καλό το γκάζι, αλλά να το κλείνουμε και να σκεφτόμαστε που και που....

Thanx
    Εύη
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    Ναι ρε Θάνο, όλα καλά, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά....

Έχοντας βρεθεί σε φάση που με προσπερνάει κάποιος γρηγορότερος αναβάτης, έχοντας
    την λιγοστή εμπειρία που έχω μαζέψει μέσα από τα track days της οδήγησης σε ένα
    διαφορετικό επίπεδο, μπορώ να πώ ότι όλα καλά, το περιμένω, και ακόμα και αν δεν τον
    έχω δεί ή αντιληφθεί, ξέρω τι πρέπει να γίνει και πώς να (μήν) αντιδράσω....
    Πάμε όμως και στην αντίπερα όχθη, όπου πετυχαίνω έναν πιο αργό αναβάτη και τον
    προσπερνάω... Εγώ το κάνω με ασφάλεια έχοντας την εμπειρία της ταχύτητας και των
    πιο ασφαλών κινήσεων προσπέρασης βάση οδήγησης σε πίστα... Τί μου λέει όμως ότι
    αυτός ο οδηγός την συγκεκριμένη στιγμή που θα ακούσει να τον περνάει το ΔΙΜΠΟΥΚΟ
    του τρόμου από δίπλα του, δεν θα πανικοβληθεί και η αντίδρασή του μπορεί να είναι
    άκρως επικίνδυνη για εμένα ή και για επερχόμενους αναβάτες.....
    Αυτά πιστεύω προσπαθούν να αποφύγουν στο 0-300, αλλά κατά την γνώμη μου,
    όπως και το έχω ξαναπεί, τα γκρούπ δεν χωρίζονται ισοδύναμα, με αποτέλεσμα
    να έχουμε αυτές τις γκρίνιες και παρατράγουδα σε κάθε track day, είτε είναι του 0-300,
    ή του Ζαφειρόπουλου, ή του Χάλαρη κλπ κλπ κλπ κλπ......
    Αυτά πάντα βέβαια υπό την υπόθεση ότι οι προσπεράσεις γίνονται σε είσοδο-κορυφή-έξοδο
    στροφής γιατί δεν πιστεύω ότι το προσπέρασμα σε ευθεία είναι δύσκολο....

ΚΑΙ σε περίπτωση που έχουμε πιο αδύναμο μηχανάκι από αυτόν που θέλουμε να περάσουμε
    και αυτός στις στροφές καίει τα led του STOP και στην ευθεία ξάφνου μεταμορφώνεται στον
    γιό του ανέμου...... μήν χαλιέσται στο πώς θα τον περάσετε... απλά κάντε ένα πέρασμα
    μπροστά από τα Pits, και ξαναμπείτε σε άλλη θέση.... Δέν κάνουμε χρονομετρημένα, και ούτε
    θα χάσουμε δέκατα με ένα drive by.... Απλά ξεκολήστε από αυτά τα ανώριμα σχόλια τύπου
    είμαστε γρήγοροι και πιστόβιοι και ευθειάκηδες και δεν ξέρω και εγώ τί άλλες μαλακίες..
    Αυτές οι ανωριμότητες δυστυχώς είναι που ΜΟΥ έχουν κοστίσει σε φίλους και σε ΕΣΕΝΑ, και
    σε ΕΣΕΝΑ, και σε ΕΣΕΝΑ και σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

ΑΠΛΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ
    Να θυμίσω ότι όλη η διαφωνία ξεκίνησε για τις προσπεράσεις των πιο αργών οδηγών που όμως δεν είναι 4-5 δευτερόλεπτα πιο αργοί, γιατί τότε είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και δεν τίθεται θέμα, αλλά γι'αυτούς που είναι 20-30+ δευτερόλεπτα πιο αργοί...

Εντάξει, αλλά όσες μέρες και να το συζητάμε θα το βρίσκω εντελώς άστοχο επιχείρημα... 30 δευτερόλεπτα σημαίνει αιώνες διαφοράς. Σημαίνει ότι κινείται τόσο αργά που είναι 100% προβλέψιμος και η προσπέραση δεν θα διαρκέσει ούτε 2 δευτερόλεπτα. Τσάμπα μελάνι χαλάμε. Ακόμα και αν αυτός ο οδηγός τα χώσει στην ευθεία, για να φτάσει να χάσει μετά 30 δευτερόλεπτα σημαίνει ότι σε όλη την υπόλοιπη πίστα θα τον περάσουμε σαν σταματημένο.

Εντέλει.. μπορεί το όλο θέμα να πάσχει, αλλά σίγουρα όχι στις δυναμικότητες του 1.10-1.15 που παραπονιούνται συνέχεια. Εμένα π.χ. περισσότερο με ενοχλούν οι αγωνιζόμενοι που μπαίνουν όποτε τους καπνίσει σε όποιο γκρουπ κι αν είναι μέσα γιατί θέλουν να δοκιμάσουν κάτι... Με ενοχλούν επίσης αυτοί που γυρίζουν κοντά στο 1.10 χωρίς να ξέρουν τα στοιχειώδη και περνάνε τους εαυτούς τους και για έμπειρους. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι και μέχρι σήμερα μόνο απ'αυτούς έχω κινδυνέψει.
    Θάνος..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Nομίζω οτι η Electra περιέγραψε πολύ σωστά το πρόβλημα και τις λύσεις.

Παρ όλα αυτα υπάρχουν κι αλλοι παράγοντες.
    πχ πριν 2 βδομάδες που πήγα Μεγαρα στο 0-300TD, ηθελα να μπω στο CSS group, αλλά μια και ειχαν καλυφθει οι θέσεις, με βαλανε στα 2 τελευταία session που ειχε ακόμα θέσεις.
    Μια θέση στο γρήγορο στο προτελευταίο session και μια θέση στο αργό στο τελευταίο.
    Τελικά εβρεξε και δεν μπήκα καθόλου, αλλά αν έμπαινα θα ημουν σημαδούρα για τους γρήγορους και γρήγορος για τους αργούς μια και γυριζω περίπου 1.12.

Θεωρω οτι δεν κάνω υπερβολές και σκοπός μου δεν ειναι οι χρόνοι, αλλά να βελτιωθώ, να ευχαριστηθώ και να παω σπίτι στην οικογένεια σώος κι εγω και το μηχανάκι που καβαλάω κάθε μέρα.
    Η αδρεναλίνη ειναι ευκολο να σε παρασύρει, όσο κι αν εισαι εγκρατής, οπότε πρέπει να εχουμε το μυαλό μας να δουλευει εκεί μέσα.
    Τελικά ειναι στο χέρι του καθενός μας τι θα κάνει και πως θα το χειριστεί, ωστε να ειναι ολοι ευχαριστημένοι και να μην δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Moderator
    Να πω και κάτι άλλο που σηκώνει πολύ κουβέντα.

Οι του CSS γενικά σε μέγάλο ποσοστό, χρησιμοποιούν τις γραμμές των μαθημάτων, οι οποίες διαφέρουν κατα πολύ, ειδικά σε ορισμένες στροφές, από την 'γρήγορη' γραμμη.

κατα την γνώμη μου αυτο το γεγονός από μόνο του δημιουργεί προβλήματα οταν ειναι μεσα στην πίστα και οι μεν και οι δε .
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αυτό λοιπόν με τις γραμμές είναι μία παρεξηγημένη κατάσταση που πρέπει τελικά να φτάσεις στο τέλος του CSS για να βγάλεις την άκρη...

Οι γραμμές του CSS όπως τις λένε έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Είναι έτσι για να βγουν κάποια πράγματα στην οδήγηση και όχι γιατί κάποιος σου έδειξε αυτές τις γραμμές και σου είπε έτσι θα οδηγάς... Αν φτάσεις κοντά στο τελευταίο level να κατανοήσεις στο 100% όσα σου έχουν πει και να ξέρεις και μπορείς να τα εφαρμόσεις αποδοτικά.. τότε μπορείς εσύ να φτιάξεις τις γραμμές σου.

Άραγε αναρωτιέμαι πόσοι από όσους ακολουθούν τις γραμμές που βλέπουν από τους άλλους, ξέρουν γιατί και πώς να τις ακολουθήσουν...

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ λέω ας κοιτάξει ο καθένας πρώτα τον εαυτό του και όχι επειδή ρίξαμε ξαφνικά τους χρόνους να μας ενοχλούνε οι "αργοί" ή οι "άσχετοι" του CSS...
    Θάνος..

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Αυτό λοιπόν με τις γραμμές είναι μία παρεξηγημένη κατάσταση που πρέπει τελικά να φτάσεις στο τέλος του CSS για να βγάλεις την άκρη...

Οι γραμμές του CSS όπως τις λένε έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Είναι έτσι για να βγουν κάποια πράγματα στην οδήγηση και όχι γιατί κάποιος σου έδειξε αυτές τις γραμμές και σου είπε έτσι θα οδηγάς... Αν φτάσεις κοντά στο τελευταίο level να κατανοήσεις στο 100% όσα σου έχουν πει και να ξέρεις και μπορείς να τα εφαρμόσεις αποδοτικά.. τότε μπορείς εσύ να φτιάξεις τις γραμμές σου.

Άραγε αναρωτιέμαι πόσοι από όσους ακολουθούν τις γραμμές που βλέπουν από τους άλλους, ξέρουν γιατί και πώς να τις ακολουθήσουν...

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ λέω ας κοιτάξει ο καθένας πρώτα τον εαυτό του και όχι επειδή ρίξαμε ξαφνικά τους χρόνους να μας ενοχλούνε οι "αργοί" ή οι "άσχετοι" του CSS...
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Κι εγω μετα το 3ο Level αρχισα να το σκέφτομαι.
    Οταν όμως βρέθηκα να ακολουθω αγωνιζόμενους 'εκπαιδευτες' σε Ducati Weekend, μουηταν αδύνατο στην αρχή να ακολουθήσω τις γραμμές που μου υποδείκνυαν.
    Ειδικά στην Κ5 στις Σερρες ειχα τεράστιο πρόβλημα.
    Κι αυτο γιατί οταν εχεις μάθει αυτες τις 'εκπαιδευτικές' γραμμές, και ξαφνικά καλεισαι να πατήσεις εντελως αλλού, χάνεις τον μπούσουλα (εγω τουλάχιστον) και αισθάνεσαι ανασφαλής.
    Θέλει προπόνηση και συνήθεια.

Οταν προσππαθησα να το συζητήσω με τους ανθρώπους εκει, βρήκα τοίχο.
    Δεν λέω ονόματα δεν χρειάζεται.

Ειναι πάντως άλλο ενα πρόβλημα
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    καλησπέρα σε όλους, νομίζω πως έχει ξεφύγει εντελώς το θέμα και μάλλον πρέπει να πάρουμε τα πράγματα ΚΑΙ ΠΑΛΙ από την αρχή.
    Ερωτώ, πόσοι από εσάς ξέρετε τους κανόνες που διέπουν κάθε πίστα, πόσοι από εσάς ενώ δεν ξέρετε διαβάζετε το χαρτί που υπογράφετε σε κάθε TD.
    Ελάχιστοι έως καθόλου γι' αυτό σας το στέλνω να το διαβάσετε είναι ευκαιρία:

•Η πίστα έχει μία είσοδο και μία έξοδο ΜΟΝΟ.
    •Δεν σταματάμε μέσα στην πίστα για κανένα απολύτως λόγο, αν υπάρχει πρόβλημα βγαίνουμε στον διάδρομο των pits ή στα paddocks.

Βλέπετε ατύχημα και όλοι σταματάτε

•Όταν βγαίνουμε από την πίστα, σηκώνουμε το αριστερό μας χέρι ψηλά, όσο νωρίτερα μπορούμε. Με αυτόν τον τρόπο ειδοποιούμε τον οδηγό που ακολουθεί για τις προθέσεις μας.

Πόσοι το κάνουν;

•Πριν από το πρώτο session, κάνουμε ΕΝΑN αναγνωριστικό γύρο στην πίστα.

Όλοι μπαίνετε σαν να είχατε βγάλει μόλις τις κουβέρτες από τα λάστιχα

•Στην πίστα κινούμεθα με τη φορά του ρολογιού, ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο δεν πηγαίνουμε ανάποδα μέσα στην πίστα.

το έχουμε δει και αυτό

•Απαγορεύονται οι προσπεράσεις πάνω σε στροφή, ή στην είσοδο της στροφής. Μπορούμε να προσπεράσουμε ΜΟΝΟ στην έξοδο της στροφής και στις ευθείες της πίστας.

Και εδώ είναι το κλειδί όλης της ιστορίας, προσπερνάτε από παντού, συνεχώς ακόμα και 20 group να είχαμε πάλι θα υπήρχε η ίδια "γκρίνια", αν προσπερνάτε ΜΟΝΟ εκεί που πρέπει τότε να ξέρετε πως τα προβλήματα θα ήταν ελάχιστα έως καθόλου.

•Σεβόμαστε πάντα τους άλλους οδηγούς. Δεν κάνουμε κοντινές προσπεράσεις. Αφήνουμε πάντα ένα χώρο ακτίνας 2 μέτρων γύρω από τον οδηγό που προσπερνάμε.

Ακούω ποιος το σέβεται αυτό;

•Απαγορεύεται κάθε είδους «επίδειξη» μέσα στην πίστα και τα pits, δεν κάνουμε σούζες, και ειδικά endo ή άλλου είδους «ακροβατικά».
    •Οι διοργανωτές των Track Days έχουν το δικαίωμα να βγάλουν από την πίστα όποιον δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς που διέπουν την κυκλοφορία.

ΣΗΜΑΙΕΣ:
    Κίτρινη: κίνδυνος σε συγκεκριμένο σημείο της πίστας, πρέπει να μειώσετε ταχύτητα, απαγορεύεται η προσπέραση.
    Κόκκινη: πρόβλημα μέσα στην πίστα, απαγορεύεται η προσπέραση, ολοκληρώνουμε το γύρο με μεγάλη προσοχή και ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ από την πίστα.
    Καρό: είναι η σημαία τερματισμού, έχει ολοκληρωθεί ο χρόνος στην πίστα, ολοκληρώνουμε το γύρο και βγαίνουμε από την πίστα.
    Μαύρη: έχετε υποπέσει σε παραβάσεις των κανονισμών και πρέπει να βγείτε στα pits.

Ξέρετε πόσοι από εσάς ενώ έχει βγει κίτρινη σημαία εξακολουθείτε να κινήστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, σαν να αφορά η σημαία τους άλλους και όχι εσάς;;;;

Για πολλά χρόνια η πίστα ήταν κλειστή για τις μοτοσυκλέτες, βρήκαμε ευκαιρία και πιέσαμε την πίστα να μας την παραχωρεί και να κάνουμε TD για τους μαθητές για να εξασκούνται μετά από σχολεία, και παράλληλα κάναμε και ένα group για όσους δεν έχουν περάσει από σχολείο, αν δεν είχε ξεκινήσει αυτό από εμάς δεν θα υπήρχε κανένας άλλος τα τελευταία 3 χρόνια. Και τώρα μας λέτε γιατί προσέχουμε τους μαθητές μας περισσότερο, λογικό δεν είναι να το κάνουμε. Οι παλιοί ας μην ξεχνάνε και οι καινούριοι ας ρωτάνε.
    Ιωάννα
    Περιοδικό 0-300

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas

Talking

Opos einai copy/paste kai forward sto D.Diatsidi

Ioanna mipos na sou doso to tilefono tou Dieuthinti mou na ton piseis oti xreiazomai proponisi gia na me afinei na erxomai sta track day?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
    Opos einai copy/paste kai forward sto D.Diatsidi

Ioanna mipos na sou doso to tilefono tou Dieuthinti mou na ton piseis oti xreiazomai proponisi gia na me afinei na erxomai sta track day?
    Πολύ ευχαρίστως, θα τον καταφέρω να αγοράσει μοτοσυκλέτα και να έρχεστε μαζί

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απορια για τα φιλτρα Κ Ν
    από gianhs8 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2011, 11:40
  2. Απορια για τα Chopper................
    από yiannis172 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 147
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2010, 21:57
  3. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 16:48
  4. ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ 0-300 Track Day
    από FZ1S στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 12:08
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 20:55

Κανόνες δημοσιεύσεων