Αμα το κανονισετε για το αλλο σ/κ θα σκασω και εγω μυτη με το νεο(θεου θελωντος) πρα-πρα μου
απλα πειτε κανα 2 μερες νωριτερα για να το παρουμε χαμπαρι
Αμα το κανονισετε για το αλλο σ/κ θα σκασω και εγω μυτη με το νεο(θεου θελωντος) πρα-πρα μου
απλα πειτε κανα 2 μερες νωριτερα για να το παρουμε χαμπαρι
Ο πυργος της Βαβελ
Ρε παιδια σορρυ αλλα δεν καταλαβα!Ειναι τζαμπε η ολη φαση????![]()
Και κατι ασχετο,αληθεια ποιος την εφτιαξε?Ανηκει σε κανενα???
Απλα μου εκανε εντυπωση ολο το σκηνικο!
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
\Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ρε παιδια σορρυ αλλα δεν καταλαβα!Ειναι τζαμπε η ολη φαση????![]()
Και κατι ασχετο,αληθεια ποιος την εφτιαξε?Ανηκει σε κανενα???
Απλα μου εκανε εντυπωση ολο το σκηνικο!
![]()
τζαμπε ολα ειναι η ολη φαση
καποτε πηγε να γινει πιστα αλλα τελικα δεν ολοκληρωθηκε (δεν ξερω το λογο)
Ευχαριστω ρε Bandit-ako!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
\
τζαμπε ολα ειναι η ολη φαση
καποτε πηγε να γινει πιστα αλλα τελικα δεν ολοκληρωθηκε (δεν ξερω το λογο)
Y.g.Aν και το ξαναεγραψα εχθες στο λεω και εσενα....μιλαμε εχεις τρελοοοοοο αβαταρ!!!!:rotflmao:
![]()
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ευχαριστω ρε Bandit-ako!
Y.g.Aν και το ξαναεγραψα εχθες στο λεω και εσενα....μιλαμε εχεις τρελοοοοοο αβαταρ!!!!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φευγω τωρα με φωναζει το αβαταρ μου
:rotflmao: :rotflmao:
Λεγε μας τετοια τωρα!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η πιστα εγινε αλλα την σταματησαν οι οικολογοι γιατι ζουσε ενα σπανιο ειδος πελεκανου ή κατι τετοιο.αλλα η μαλακια του ελληνα δεν σταματα ποτε και τωρα ειναι χωματερη
προσοχη παιδια γιατι το να αγορασεις οικοπεδο ειναι απλη υποθεση![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
στον δρομο μπορω και πλαγιαζω περισσοτερο απ' οτι μεσα σε αυτη την πιστα. Εχει πολλα χωματα με κλειστες στροφες. Η πιστα ειναι για motard. Το μονο καλο που εχει ειναι πως οταν πεσεις θα πεσεις σε λασπονερα. Οσοι πατε, να προσεχε μαγκες...
Ωχ.στον δρομο μπορω και πλαγιαζω περισσοτερο απ' οτι μεσα σε αυτη την πιστα. Εχει πολλα χωματα με κλειστες στροφες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Ωχ.
Αυτο το θελουμε on camera!![]()
Νίκος
Open Horizons
Παιδες το Αιγινιο κρατα τρωμερα ! και δεν ειπαρχη περιπτοση δρομος να κρατα καλιτερα απο το Αιγινιο !!! εγω προσοπηκα εχω ξυση σε ολες της στροφες του Αιγινιου !!!!
οποτε μιν το δενετε σκινη κορδονη οτι δεν κρατα η πιστα,απλα ειναι εκατελιμενη και εχει πετραδακια στης ακρες οπου αν πασ στης γραμες κανενα προβλιμα.![]()
παμε οποτε θελετε.
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Αν οδηγάς όπως γράφεις, σίγουρα ΣΚΙΖΕΙΣ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από NINJA2
Παιδες το Αιγινιο κρατα τρωμερα ! και δεν ειπαρχη περιπτοση δρομος να κρατα καλιτερα απο το Αιγινιο !!! εγω προσοπηκα εχω ξυση σε ολες της στροφες του Αιγινιου !!!!
οποτε μιν το δενετε σκινη κορδονη οτι δεν κρατα η πιστα,απλα ειναι εκατελιμενη και εχει πετραδακια στης ακρες οπου αν πασ στης γραμες κανενα προβλιμα.![]()
παμε οποτε θελετε.![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...