Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 99

Θέμα: Μπιλιάρδο

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Κανονιστε να με κανετε να ψαχνω τις στεκες μου μετα απο τοσα χρονια

:wacko: :wacko:

κ γαλλικο κ αμερικανικο, οπου θελετε

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Μονοστεκιά σε κλασσικό αμερικάνικο με 15 μπάλες είναι μακράν δυσκολότερη από το τρίσποντο γαλλικό. Αυτά που λέτε τώρα είναι χάριν εντυπωσιασμού...
    Αυτό τώρα τι τό 'θελες;Μπορεί κάποιος θνητός να κάνει μονοστεκιά ένα σετ στίς τρίσποντες;Δεκαπέντε καραμπολίτσες δηλαδή.

Αμερικάνικο έχω παίξει δυο τρείς φορές στη ζωή μου γιατί δεν το γουστάρω.Δεν το υποτιμώ όμως.

Δεν συγκρίνεται όμως με το γαλλικό πιστεύω.Μικρότερο φίμπερ και μεγαλύτερες μπάλες σημαίνει και μεγαλύτερη ακρίβεια καθώς και υψηλότερη πιθανότητα λάθους.

Άντε....μ' ανάψατε φωτιές και δεν προλαβαίνω να σηκώσω κεφάλι.

Να παίξουμε όμως!Και γαλλικό και αμερικάνικο.Όχι στην κόντρα αλλά μού έχει λείψει το γαμημένο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Συνηθως, εσεις του Αμερικανικου λεω ...

Ειστε βαθια νυχτωμενοι ...

... αν νομιζετε πως παιζετε Γαλλικο...
    Άιντεε..

Δεν έχει νόημα... εγώ ξέρω τι λέω. Εσύ μάλλον υποθέτεις. Πρέπει να τα παίζεις όλα για να τα λες αυτά. Με σκέτο γαλλικό μάλλον... σου λείπουν τα επιχειρήματα.

Δεν δηλώνω γνώστης γαλλικού. Παίζω γιατί μ'αρέσει και γιατί το βρίσκω πολύ χρήσιμο για το αμερικάνικο. Ένας καλός παίκτης γαλλικού θα με ξεσκίσει για πλάκα. Με τους μέσους παίκτες γαλλικού όμως παίζω αξιοπρεπώς... Το αντίστροφο δεν ισχύει!
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ela re?
    ti epa8e o Nikos?
    exei perasei kai mia 10etia apo tote pou paixame mazi teleutaia fora.
    Και ξέχασες και τ' όνομά του.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Άιντεε..

Δεν έχει νόημα... εγώ ξέρω τι λέω. Εσύ μάλλον υποθέτεις. Πρέπει να τα παίζεις όλα για να τα λες αυτά. Με σκέτο γαλλικό μάλλον... σου λείπουν τα επιχειρήματα.

Δεν δηλώνω γνώστης γαλλικού. Παίζω γιατί μ'αρέσει και γιατί το βρίσκω πολύ χρήσιμο για το αμερικάνικο. Ένας καλός παίκτης γαλλικού θα με ξεσκίσει για πλάκα. Με τους μέσους παίκτες γαλλικού όμως παίζω αξιοπρεπώς... Το αντίστροφο δεν ισχύει!

Εχω παιξει πολλες φορες κι αμερικανικο ρε...

Οταν κουραζομασταν απ' το γαλλικο το παιζαμε (το μπιλιαρδο ε?) για να ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Με τους μέσους παίκτες γαλλικού όμως παίζω αξιοπρεπώς... Το αντίστροφο δεν ισχύει!
    Τι μουαγέν έχει ένας μέσος παίκτης τού γαλλικού κατά τη γνώμη σου;
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτό τώρα τι τό 'θελες;Μπορεί κάποιος θνητός να κάνει μονοστεκιά ένα σετ στίς τρίσποντες;Δεκαπέντε καραμπολίτσες δηλαδή.

Αμερικάνικο έχω παίξει δυο τρείς φορές στη ζωή μου γιατί δεν το γουστάρω.Δεν το υποτιμώ όμως.

Δεν συγκρίνεται όμως με το γαλλικό πιστεύω.Μικρότερο φίμπερ και μεγαλύτερες μπάλες σημαίνει και μεγαλύτερη ακρίβεια καθώς και υψηλότερη πιθανότητα λάθους.

Άντε....μ' ανάψατε φωτιές και δεν προλαβαίνω να σηκώσω κεφάλι.

Να παίξουμε όμως!Και γαλλικό και αμερικάνικο.Όχι στην κόντρα αλλά μού έχει λείψει το γαμημένο.
    το γαλλικό δεν έχει μονοστεκιά... έχει σερί, άρα κατά μία έννοια ήταν άτυχη η σύγκριση που έκανα. Ήθελα μόνο να τονίσω ότι μία μονοστεκιά που ξεκινάει με το σπάσιμο σε τραπέζι με 15 μπάλες θέλει τέχνη που συμπεριλαμβάνει σημάδι, φάλτσα, τζόγο. Πρέπει να έχεις αρκετές γνώσεις γαλλικού και μεγάλο ρεπερτόριο.

Χρόνια φοιτητής είχα στέκα γαλλικού για να παίζω αμερικάνικο. Δεν λέει κάτι... Ωστόσο είναι παιχνίδι που θέλει οργάνωση και πολλή τέχνη. Είναι αστείο να το υποτιμάνε και πολύ καλά τα λες. Όσοι ξέρουνε, το σέβονται δεόντως... οι υπόλοιποι απλά το απαξιώνουνβ και σ'αυτούς απευθύνομαι.
    Θάνος..

Τι μουαγέν έχει ένας μέσος παίκτης τού γαλλικού κατά τη γνώμη σου;
    Δεν ξέρω... Γαλλικό παίζω για να ξεκουράζομαι από το αμερικάνικο (το αληθινό μπιλιάρδο ε; )... Άμα πέσω σε κανέναν καλό και καθίσω πάνω από 5 λεπτά στην καρέκλα, πάω για τάβλι... δεν κάθομαι να μετράω.
    Θάνος..

το γαλλικό δεν έχει μονοστεκιά.
    Πώς δεν έχει...Έχει και παραέχει!Ανάλογα την κατηγορία και το παιχνίδι.Στούς 150,στούς 250 πόντους ή τρία σετ τών 15 στις τρίσποντες.

Αν δηλαδή στο ελεύθερο ξεκινήσεις πρώτος και κάνεις 250 δεν είναι μονοστεκιά;
    moto perpetuo

hasta luego.

Πώς δεν έχει...Έχει και παραέχει!Ανάλογα την κατηγορία και το παιχνίδι.Στούς 150,στούς 250 πόντους ή τρία σετ τών 15 στις τρίσποντες.

Αν δηλαδή στο ελεύθερο ξεκινήσεις πρώτος και κάνεις 250 δεν είναι μονοστεκιά;
    Έλα τώρα μη χάσουμε την ουσία. Λέμε τα ίδια με άλλο όνομα. Εγώ χρησιμοποιώ ορολογία που έμαθα φοιτητής στα μπιλιάρδα της Ξάνθης. Ήδη στα παραπάνω ποστ διάβασα πολλές άγνωστες λέξεις...

Μονοστεκιά είναι μόνο μία! Σπας 15 μπάλες, βάζεις τις 8 και τελειώνεις το παιχνίδι. Κατ'αντιστοιχία στο γαλλικό δεν θα άντεχα να δω τόσες καραμπόλες που μου λες... θα με είχε πάρει ο ύπνος πολύ νωρίτερα...
    Θάνος..

Έλα τώρα μη χάσουμε την ουσία. Λέμε τα ίδια με άλλο όνομα. Εγώ χρησιμοποιώ ορολογία που έμαθα φοιτητής στα μπιλιάρδα της Ξάνθης. Ήδη στα παραπάνω ποστ διάβασα πολλές άγνωστες λέξεις...

Μονοστεκιά είναι μόνο μία! Σπας 15 μπάλες, βάζεις τις 8 και τελειώνεις το παιχνίδι. Κατ'αντιστοιχία στο γαλλικό δεν θα άντεχα να δω τόσες καραμπόλες που μου λες... θα με είχε πάρει ο ύπνος πολύ νωρίτερα...
    Ωραίος!

Λοιπόν....κάποια στιγμή να πάμε.

Μπήκα πάλι στην πρίζα
    moto perpetuo

hasta luego.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ουφφφφφ βαρέθηκα...

Σαν γκόμενες κάνετε.....

Πολύ μπλα μπλα κι ουσία καθόλου!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ουφφφφφ βαρέθηκα...

Σαν γκόμενες κάνετε.....

Πολύ μπλα μπλα κι ουσία καθόλου!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Με σένα θα τα πούμε το βράδυ πάνω στο τρύπιο τραπέζι punk. Να είσαι πλυμένος.
    Θάνος..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ....
    Ο Μανος (Χωματινος), που επεζε στο Πανελληνιο το παιδι, εκανε πιο πανω μια αναλυση του γιατι το Γαλλικο και δη οι τρισποντες, ειναι ΠΟΛΥ πιο δυσκολο απο το Snooker, πολλω δε μαλλω απο το απλο Αμερικανικο...

Διαβασε την...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ο Μανος (Χωματινος), που επεζε στο Πανελληνιο το παιδι, εκανε πιο πανω μια αναλυση του γιατι το Γαλλικο και δη οι τρισποντες, ειναι ΠΟΛΥ πιο δυσκολο απο το Snooker, πολλω δε μαλλω απο το απλο Αμερικανικο...

Διαβασε την...
    Ο Μάνος (Χωμάτινος) μπορεί να πάει να γ@μηθεί

Δλδ κάποιος που παίζει ποδοσφαιρο μπορεί να μας πει πόσο ποιο δύσκολο είναι απο το rugby;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γαλλικο μπιλιαρδο
    από Lioulios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2010, 23:35
  2. Μπιλιάρδο?????
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα