Επειδή αυτό που λέτε μερικοί ισχύει και όταν κάποιος κάνει πλάκα παίζει και να παρεξηγηθεί με κάποιον που τη παίρνει στραβά (με τα γνωστά αποτελέσματα), εγώ προσπαθώ ακόμα και στη πλάκα να το μειώσω (εκεί κολλάνε οι διέσεις και η καθαρεύουσα στα μπινελίκια μου).
Από ένα σημείο και μετά που διάφοροι αρπάχτηκαν με αυτά που είπα είχα αποφασίσει να ασχολούμαι προσωπικά με καθέναν που μου την έλεγε...
Λάθος μου, από δω και πέρα, απλά δέν θα ασχολούμαι με προσωπικές επιθέσεις (κατανοώ το πρόβλημα της ζέστης) -δεν αδειάζω επίσης.
Το φιλικό σπαμ το γουστάρω (είναι εποικοδομητικότατον κατά τη πενιχρή μου γνώμη), αλλά άμα στραβώνω προτιμώ να τα βάζω με ανθρώπους όξω από το νετ -όταν βάζω προειδοποίηση για σπάμερς στα τόπικς μου συχνά αναφέρομαι καί σε μένα.![]()
Διαφέρει κατά πολύ όμως αυτό από το να αρπάζομαι με άγνωστους για κοινωνικοπολιτικοθρησκευτικοποδοσφαιρικά θέματα.
Άμα το παρακάνω κάντε με ban ψυχρά.
Η λύση του άφρο είναι 1000 χρόνια μπροστά -αυτή με την στυγνή εκμετάλλευση των μπινελικωμάτων δια λόγους "ιδεολογικούς"... Κάντε τη πράξη.![]()