Οχι ρε Αντρεα τώρα το είδα...![]()
φίλε κουραγιο...
σου ευχομαι γρήγορα να την βρεις φιλαρακι και αν δεν τοτε ...
"ουδέν κακό αμειγές καλού" και το ανάποδο. Η ζωή δίνει και παίρνει για να κρατά τις ισορροπίες.
Οχι ρε Αντρεα τώρα το είδα...![]()
φίλε κουραγιο...
σου ευχομαι γρήγορα να την βρεις φιλαρακι και αν δεν τοτε ...
"ουδέν κακό αμειγές καλού" και το ανάποδο. Η ζωή δίνει και παίρνει για να κρατά τις ισορροπίες.
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
To Forum ΔΕΝ εχει καποια Νομικη υποσταση και κατι τετοιο ειναι (δυστυχως) ανεφικτο (και παρανομο)...![]()
Ακομα και το ανοιγμα ενος λογαριασμου (απο ιδιωτη), για συλλογη χρηματων απο ερανο, ειναι παρανομο συμφωνα με την ισχυουσα νομοθεσια και επιτρεπεται ΜΟΝΟ κατοπιν ΕΙΔΙΚΗΣ αδειας...![]()
ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...........
Μήπως είχε νομική ύπόσταση ή πράξη τού κλέφτη............
Μόνο ένας λογαριασμός τού παιδιού πού κλέψανε τό μηχανάκι,άντε καί μιά
φωτοτυπία τής δήλωσης τής κλοπής άπό τήν άστυνομία..........
Άπό κεί καί πέρα .........ύποτίθεται ότι...........
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..........
καί όποιος γουστάρει ότι θέλει κάνει..............
Έμένα πώς μού έχουν έρθει δηλαδή τόσα mail μέ τόσους άριθμούς λογαριασμών
καί έκκληση γιά βοήθεια.........??????
Όλοι αύτοί έχουν νομική ύπόσταση...??????
Άλήθεια όταν πάει κάποιος σέ μιά έκκλησία καί καρφώνει τά πενηντάρικα
στίς είκόνες .............
ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ........????????
Θά μπορούσε άραγε νά μάς κατηγορήσει κάποιος γιά άπάτη άν .......
ύπήρχαν άποδείξεις ότι ή βοήθεια μας πήγαινε σέ κάποιον πού όντως τόν
είχαν κλέψει....???????
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...........
Μήπως είχε νομική ύπόσταση ή πράξη τού κλέφτη............
Μόνο ένας λογαριασμός τού παιδιού πού κλέψανε τό μηχανάκι,άντε καί μιά
φωτοτυπία τής δήλωσης τής κλοπής άπό τήν άστυνομία..........
Άπό κεί καί πέρα .........ύποτίθεται ότι...........
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..........
καί όποιος γουστάρει ότι θέλει κάνει..............
Έμένα πώς μού έχουν έρθει δηλαδή τόσα mail μέ τόσους άριθμούς λογαριασμών
καί έκκληση γιά βοήθεια.........??????
Όλοι αύτοί έχουν νομική ύπόσταση...??????
Άλήθεια όταν πάει κάποιος σέ μιά έκκλησία καί καρφώνει τά πενηντάρικα
στίς είκόνες .............
ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ........????????
Θά μπορούσε άραγε νά μάς κατηγορήσει κάποιος γιά άπάτη άν .......
ύπήρχαν άποδείξεις ότι ή βοήθεια μας πήγαινε σέ κάποιον πού όντως τόν
είχαν κλέψει....???????
![]()
Απλως λεω πως ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ μορφης "ερανος", ειναι παρανομος (οπως και πολλα που αναφερεις)... :wacko:
Το τι μπορει και θελει να κανει ο καθενας ειναι αλλο πραγμα και αλλο ειναι κατι "οργανωμενο"...![]()
Πάντως εγώ επειδη έιμαι περιεργος ανθρωπας, θα ήθελα να μάθω ένα τυχαίο νούμερο λογαριασμού κάποιας τράπεζας, λεμε τώρα, γιατι δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα και θέλω να δω ένα πριν κλεισω τα ματια μου... σε ... 68 χρόνια...
έστω και σε πμ
αντε γιατι λογαριασμο στην τσεπη μου δεν γουσταρω να κανει κανεις και αυτα που έχουν γινει για να μας προστατευουν - ελεγχουν, δεν μου αρεσει να γυρνανε πάνω μας...![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
τωρα το ειδα...τι να πω ρε Αντρεα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από AXL954
Φίλε σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ. Εμένα το 2004 (9/1/2004) μου έκλεψαν ένα cbr929 το το΄οποίο είχα μόλις 8 μήνες και το χρωστούσα 2 χρόνια....
Δεν θα σε παραμυθιάσω με ελπίδες, γιατί και εσύ το ξέρεις πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Απλά βάλε νέα σχέδια και σύμφωνα πάντα με τις δυνάμεις σου όπως έκανα τότε και εγώ. Τελικά πήρα καινούργιο μηχανάκι (και έχω καταλήξει να το έχω χιλιοκλειδομένο και να κυκλοφορώ με παπί).
Μετά από λίγο καιρό από την κλοπή συνέβησαν μερικά πολύ θετικά γεγονότα στην ζωή μου στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα που τελικά με έκανα να σκεφτώ πως "ουδέν κακό αμειγές καλού" και το ανάποδο. Η ζωή δίνει και παίρνει για να κρατά τις ισορροπίες. Περίμενε τα καλύτερα και πραγματικά στο έυχομαι. [/QUOTE
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!![]()
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!
Τι να πω ρε παιδια!! Κρεμασμα θελουν στην κεντρικη πλατεια για παραδειγματισμο των αλλων και μετα στην ΠΥΡΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον Ιούλιο στους Metallica στο Terra Vibe, εκλεψαν το LC4 Φιλου που ειχε ανεβει απο Ναυπλιο και οταν βγηκαμε το βραδυ δεν βρηκαμε ΟΥΤΕ τα λουκετα(2). Φανταστειτε ποσες μηχανες σηκωθηκαν εκεινο το βραδυ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαζευω λεφτα εδω και μηνες να παρω και εγω την καλη μου και δεν χωραει στο μυαλο μου αυτη η παρανοια που δερνει καποιους
Αντρε μην τα παρατας Φιλικα Παναγιωτης
Αρχικά δημιουργήθηκε από Normaden
Τι πω ρε παιδια!! Κρεμασμα θελουν στην κεντρικη πλατεια για παραδειγματισμο των αλλων και μετα στην ΠΥΡΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον Ιούλιο στους Metallica στο Terra Vibe, εκλεψαν το LC4 Φιλου που ειχε ανεβει απο Ναυπλιο και οταν βγηκαμε το βραδυ δεν βρηκαμε ΟΥΤΕ τα λουκετα(2). Φανταστειτε ποσες μηχανες σηκωθηκαν εκεινο το βραδυ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαζευω λεφτα εδω και μηνες να παρω και εγω την καλη μου και δεν χωραει στο μυαλο μου αυτη η παρανοια που δερνει καποιους
Αντρε μην τα παρατας Φιλικα Παναγιωτης
Γ@μα τα...Εκείνο το βράδυ λοιπόν, είδα ένα παλικάρι να φωνάζει και να χτυπιέται πως του κλέψανε τη μηχανή του. Εκεί το μέρος, ήταν ότι πρέπει για να σου κλέψουν τη μηχανή...Εγώ πήγα με αυτοκίνητο γι αυτό ακριβώς το λόγο...
ΑλήτεςΜας έχετε καταντήσει να μην αφήνουμε τη μηχανή στιγμή από τα μάτια μας...μήπως και σας γυαλίσει και την κλέψετε
![]()
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
συμφωνω και επαυξανω φιλος!και αν μαθεισ κανεναν τυχαιο λογαριασμο στειλε πμ και προς τα εδω!Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Πάντως εγώ επειδη έιμαι περιεργος ανθρωπας, θα ήθελα να μάθω ένα τυχαίο νούμερο λογαριασμού κάποιας τράπεζας, λεμε τώρα, γιατι δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα και θέλω να δω ένα πριν κλεισω τα ματια μου... σε ... 68 χρόνια...
έστω και σε πμ
αντε γιατι λογαριασμο στην τσεπη μου δεν γουσταρω να κανει κανεις και αυτα που έχουν γινει για να μας προστατευουν - ελεγχουν, δεν μου αρεσει να γυρνανε πάνω μας...![]()
κουραγιο αντρεα...........ο ηλιος βγενει για ολους....