Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: z750-προβλημα ευσταθειας

Νέο μέλος

1H απάντηση από ΤΕΟΜΟΤΟ

Σήμερα πήγα στην ΤΕΟΜΟΤΟ.
    Το μηχανακι οδήγησε πρώτα ο chief engineer.
    AΠΑΝΤΗΣΗ:-Τραβάει όπως όλα τα Ζ750 (τα παλία και τα νέα) οπότε δεν έχω τιποτα να κάνω.
    Ακολούθησε ένας ευγενικός αλλα λίγο έντονος διάλογος και αμέσως με παρέπεμψε στο ισόγειο στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης.
    Το μηχανακι οδήγησε ο υπευθυνος του τομέα ο οποίος είπε ακριβως τα ίδια μόνο που μου τόνισε ότι πιεζει την kawasaki ολλανδίας για επίσημη απάντηση πάνω στο θέμα.
    Ευελπιστει ότι μπορεί να περιοριστει το φαινόμενο με καποια ρυθμιση στην ανάρτηση...φυσικά ύστερα απο υποδειξη των ολλανδων.

Συνοψίζοντας η ΚAWASAKI μεχρι τώρα δίνει την απάντηση ότι το μηχανακι δεν είναι κατασκευασμένο να οδηγείται χωρίς χερια!!!!!!και θεωρει οτι είναι ακρως φυσιολογικο ενα προιον που κοστιζει με το ABS 8590Euro να παρουσιαζει τετοια εικονα.

Λοιπον απαντω αρχικα σε εσας που ενδιαφερθηκατε για το προβλαμα μου και σας ευχαριστω ότι:

α)Ή θα αποκαταστήσουν με καποιο τεχνικα ορθό τρόπο την ασταθεια

β) ή θα μου απαντησουν εγγραφως και επισήμως οτι έτσι ειναι σχεδιασμενο και κατασκευασμενο και οτι αυτο δεν απειλει τη σωματικη μου ακεραιοτητα

γ) αν δεν συμβει τιποτα απο τα παραπανω θα κινηθω δικαστικα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: 1H απάντηση από ΤΕΟΜΟΤΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από xarris
    Σήμερα πήγα στην ΤΕΟΜΟΤΟ.
    Το μηχανακι οδήγησε πρώτα ο chief engineer.
    AΠΑΝΤΗΣΗ:-Τραβάει όπως όλα τα Ζ750 (τα παλία και τα νέα) οπότε δεν έχω τιποτα να κάνω.
    Ακολούθησε ένας ευγενικός αλλα λίγο έντονος διάλογος και αμέσως με παρέπεμψε στο ισόγειο στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης.
    Το μηχανακι οδήγησε ο υπευθυνος του τομέα ο οποίος είπε ακριβως τα ίδια μόνο που μου τόνισε ότι πιεζει την kawasaki ολλανδίας για επίσημη απάντηση πάνω στο θέμα.
    Ευελπιστει ότι μπορεί να περιοριστει το φαινόμενο με καποια ρυθμιση στην ανάρτηση...φυσικά ύστερα απο υποδειξη των ολλανδων.

Συνοψίζοντας η ΚAWASAKI μεχρι τώρα δίνει την απάντηση ότι το μηχανακι δεν είναι κατασκευασμένο να οδηγείται χωρίς χερια!!!!!!και θεωρει οτι είναι ακρως φυσιολογικο ενα προιον που κοστιζει με το ABS 8590Euro να παρουσιαζει τετοια εικονα.

Λοιπον απαντω αρχικα σε εσας που ενδιαφερθηκατε για το προβλαμα μου και σας ευχαριστω ότι:

α)Ή θα αποκαταστήσουν με καποιο τεχνικα ορθό τρόπο την ασταθεια

β) ή θα μου απαντησουν εγγραφως και επισήμως οτι έτσι ειναι σχεδιασμενο και κατασκευασμενο και οτι αυτο δεν απειλει τη σωματικη μου ακεραιοτητα

γ) αν δεν συμβει τιποτα απο τα παραπανω θα κινηθω δικαστικα
    Υπάρχει ΘΕΟΣ!

Θα έχουμε λοιπόν μια επίσημη απάντηση από την KAWASAKI ότι το φτηνό Ζ750 είναι μπουρδέλο και πάει στραβά!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

xarris, μας τα μπλέκεις λιγο...

Θα κινηθείς δικαστικα επειδή δεν μπορείς να οδηγήσεις το μηχανάκι χωρίς χέρια; (τουλάχιστον αυτό γράφεις)

Συνοψίζοντας η ΚAWASAKI μεχρι τώρα δίνει την απάντηση ότι το μηχανακι δεν είναι κατασκευασμένο να οδηγείται χωρίς χερια!!!!!!
    Εκ των προτέρων σου λέω οτι όχι μονο θα το χάσεις το ζήτημα αλλά θα γελάνε και χρόνια μαζί σου

Διευκρίνισε pls
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    xarris, μας τα μπλέκεις λιγο...

Θα κινηθείς δικαστικα επειδή δεν μπορείς να οδηγήσεις το μηχανάκι χωρίς χέρια; (τουλάχιστον αυτό γράφεις)

Εκ των προτέρων σου λέω οτι όχι μονο θα το χάσεις το ζήτημα αλλά θα γελάνε και χρόνια μαζί σου

Διευκρίνισε pls
    δεν εννοεί αυτό ρε Λια το παλικαρι...

είναι σα να παίρνεις αμάξι και στη ευθεία (χωρίς αέρα κλπ.κλπ. ) να αφηνεις το τιμονι και να τραβαει...

Δεν ξέρω τι και πως αλλά ΟΛΑ τα μοτοσακά πάνε ευθεία χωρίς χέρια.....

από τότε που το πρώτο μοτοσακό το έσερνε βόδι μπροστά.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    είναι σα να παίρνεις αμάξι και στη ευθεία (χωρίς αέρα κλπ.κλπ. ) να αφηνεις το τιμονι και να τραβαει...
    Πρώτον άλλο αμάξι, άλλο μηχανή

Δεύτερον, ρωτάω επι ποιας βάσης θα κινηθεί δικαστικά.

Για να μην πληρώνει τζαμπα δικηγόρους
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ρε Ηλία μάλλον εννοεί ο φίλος οτι θα τους παει δικαστικά που η μηχανή δεν κινείται ευθεία (εφόσον το πουν δημόσια κι επίσημα αυτό ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ)

σαν τα TRX της Yamaha που θεωρουν φυσιολογικό να πινει 1λιτρο λάδι το μηχανάκι στα 1000 χλμ...

Ε ρε πουτ@να τεχνολογία....

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon

Στο οτι το μηχανακι εχει προβλημα που το ξερουνε και το παραδεχονται αλλα εφοσον το αγορασε λογικα.. Δεν πιστευω να του το ειπανε πριν να το αγορασει οτι "ξερεις φιλαρακο, τραβαει λιγο δεξια το μηχανακι αλλα ακομα δεν ξερουμε τι φταει, περιμενουμε να μας πουνε.."

Το ιδιο εγινε σε μια περιπτωση R1 και του το αλλαξανε και ας ειχε 15000χλμ. Του δωσανε καινουργιο και τελειωσε εκει..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Φίλε xarris πόσα χλμ έχεις γράψει στο Ζ?
    Υπάρχει δυνατότητα να οδηγήσεις άλλο Ζ750 σαν το δικό σου για να δεις αν υπάρχει διαφορά?

Πρακτικά έχεις πρόβλημα στο να το οδηγήσεις?
    Δεν προσπαθώ να απαξιώσω το μάλλον υπαρκτό πρόβλημα σε καμμια περίπτωση,αλλά αν "τραβάει σαν όλα τα Ζ750" τότε όοολοι αυτοι που τα οδηγάνε το θεωρούν μάλλον ασήμαντο και ίσως έχουν δίκιο.
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    6000 αναβατες με Ζ στην ελλαδα κανεις δεν εκανε τπτ.

οδηγουσαν ΠΑΝΤΑ και σε ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΗ με τα χερια ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ .

υσ¨οταν βγαζετε χολη να μην γινεστε αστειοι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέο μέλος
    Λοιπον οσο το οδηγω τοσο εκνευριζομαι αλλα υπομονη εως την παρασκευη 06/07/07 ημερομηνια ραντεβου για το σερβις των 1000 και deadline που έθεσε ο υπευθυνος για να δωσει μια εξηγηση - λυση.

Θα προσπαθησω να βρω αμεσα ενα ιδιο να οδηγησω και φυσικα θα τους ζητησω αυτο που δινουν για test drive...

Προσπαθω να μην απαντω σε αυτους που γραφουν απλα για να βρισουν.
    Αν διαβασει αλλος κατοχος new Z750 παρακαλω απλα να τεσταρει και να επιβεβαιωσει ή οχι αυτα που υποστηρίζουν στην αντιπροσωπεία.

Θα σας κρατω ενημερους...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    το ξαναγραφω γιατι πριν σβηστηκε

ρωτησε κανεις αν αυτο το "προβλημα" δημιουργει κανενος ειδους ουσιαστικες αρνητικες παρενεργιες στη συμπεριφορα της μοτοσυκλετας? ή αρχισαμε παλι τις θεωριες?

παντως εχετε πλακα... θα ηθελα να πατε στο δικαστιριο και να πειτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΕΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... και μετα να δω τη φατσα του δικαστη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπον οσο το οδηγω τοσο εκνευριζομαι αλλα υπομονη εως την παρασκευη 06/07/07 ημερομηνια ραντεβου για το σερβις των 1000 και deadline που έθεσε ο υπευθυνος για να δωσει μια εξηγηση - λυση.

Θα προσπαθησω να βρω αμεσα ενα ιδιο να οδηγησω και φυσικα θα τους ζητησω αυτο που δινουν για test drive...

Προσπαθω να μην απαντω σε αυτους που γραφουν απλα για να βρισουν.
    Αν διαβασει αλλος κατοχος new Z750 παρακαλω απλα να τεσταρει και να επιβεβαιωσει ή οχι αυτα που υποστηρίζουν στην αντιπροσωπεία.

Θα σας κρατω ενημερους...

ναι κρατα μας.

ρε φιλε πες μου για να καταλαβω

ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΕ

το οδηγεις ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ? η χωρις?

οταν τα χερια σου ειναι στο τιμονι οπως πρεπει εχει προβλημα το μηχανακι? τριφτω τους στη μουρη και εγω μαζι σου

τωρα αν εκνευριζετε οταν αφηνεις τα χερια απο τιμονι τι να σου πω.

το ξερεις φυσικα οτι απαγορευετε να μην εχεις τα χερια στο τιμονι οταν οδηγησεις μοτοσυκλετα βαση κοκ.? οτι λες ειναι ενα τεραστιο λαθος.

ευχομε να βρεις τι θες .
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Καί τα ποδήλατα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

εισαι σιγουρος?

κατι για καποιο BMW ακουσα καποτε

και για κατι αλλα.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. προβλημα z750,βοηθεια?
    από fazer1000s στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2011, 16:46
  3. καθρέπτες Z750s ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
    από gtheof στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 22:50