Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 198

Θέμα: Τόσα και τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    μαλιστα....τωρα θα μετρησουμε αν οι αριστεροι η οι δεξιοι την εχουνε πιο μεγαλη...νομιζω οτι βγαινουμε εκτος θεματος σιγα-σιγα...

oχι Τrοοper δεν το ειπα μ αυτη την εννοια...

Αν ειναι μερικοι που αγωνιστηκαν για να φευγουμε στο 8ωρο αυτοι ειναι οι παλιοι αριστεροι
    ...

Μην τα ισοπεδωσουμε ολα...η αληθεια καλο ειναι να λεγεται...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    oχι Τrοοper δεν το ειπα μ αυτη την εννοια...

Αν ειναι μερικοι που αγωνιστηκαν για να φευγουμε στο 8ωρο αυτοι ειναι οι παλιοι αριστεροι
    ...

Μην τα ισοπεδωσουμε ολα...η αληθεια καλο ειναι να λεγεται...
    σωστο φιλε μου αλλα off topic.

το θεμα ειναι οτι οπως εχω καταδικασει ολες τις ενεργειες των αστυνομικων στις οποιες εκαναν καταχρηση εξουσιας και συμπεριφερθηκαν βαναυσα προς τα θυματα τους ετσι καταδικαζω και τωρα τη συμπεριφορα τραμπουκων απεναντι στο θυμα τους.και στις 2 περιπτωσεις εχουμε θυτη και θυμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ποιος ειναι ο θυτης και ποιο το θυμα!!!καταδικαζω την κατασταση και οποιος δεν το κανει για μενα ειναι αξιολυπητος ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη πλευρα.

ειπα αυτα που ειχα να πω.οποιος θελει το δεχεται.οποιος δεν θελει, γουστο του-καπελο του και καμποιλικι του.

over and out !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ...

ο Ford αγωνίστηκε για το 8ωρο....

Για να έχει ο κόσμος ελεύθερο χρόνο και να αγροάζει τα αυτοκίνητά του

(χωρίς πλάκα ήταν φανατικός υποστηρικτής του 8ωρου)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Rezeguet...

@@ ειχανε και οι αρχαιοι Ελληνες. Ο πολιτισμος τους στηριχτηκε σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ, και οι γυναικες ΔΕΝ μπορουσαν να ψηφισουν, ουτε καν να βγουνε απο το σπιτι τους στην Αθηνα (που ητανε το κεντρο της "Δημοκρατιας"). Δημοκρατια το λες αυτο?!
    Σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα της εποχής ναι..

Μην πας μακριά στο σήμερα... τους αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες με την έννοια του νέου σκλάβου που τους πάς; Μηδέν δικαιώματα ακόμα και αν είναι 100% εντάξει στα τυπικά έγγραφα διαμονής και εργασίας τους.

Οι γυναίκες τότε παρόλο που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου επηρεάζαν φανερά την πολιτική. Θυμίσου την Ασπασία του Περικλή στην πόλη κράτος της Αθήνας. Που μόνο αυτή είχε το πολίτευμα που αναφέρω μαζί και με την Θήβα νομίζω για κάποιο διάστημα.

Να κρίνεις πάντα με το βλέμμα της εποχής. Ακριβώς όπως το κάνεις για το δικό μας πολίτευμα σήμερα.

Για το θέμα των διαδηλώσεων...

Είναι φασιστικό να επιλέγεις ποιά μπορεί να γίνει και ποιά οχι , βάσει του θέματος της. Είναι φασιστικό όντως να αφήνεις να εκδηλώσει κάποιος με μη βίαιο τρόπο την δυσαρέσκεια του.

Είναι επίσης φασιστικό όμως εκ μέρους των διαδηλωτών να καταπατούν τα δικά μου δικαιώματα όσον αφορά την χρήση δρόμων και πόρων της πόλης για να μετακινηθώ ή ακόμα και να εξυπηρετηθώ (βλ. Ακρόπολη) σε σημεία Τουριστικά ,ειδικά αν αυτά δεν είναι κτήμα τους , αλλά χώρος εργασίας/εκδήλωσης τους.

Δεν είναι δυνατόν να είναι τα δικά μας, δικά μας... αλλά και τα δικά τους δικά μας.

Κάποια στιγμή πρέπει να επέρθει και ο συμβιβασμός ανάμεσα στους πολίτες κυρίως , πριν χρειαστεί επιβολή νόμου (Και για αυτό ρε γμτ; )για να υπάρξουν ισορροπίες.

Για το θέμα των τραμπούκων... απο πότε η βία έχει ιδεολογία, σκοπό ή χρώμα για να την υποστηρίζει;... απαντήστε μου παρακαλώ σε αυτό!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Λεωφορειολωριδάκιας
    @ alchimistis...

file den kserw pou eides to mpleksimo alla telos pantwn. ta mme gia emena einai ka8estwtika kai kateu8ynomena alla den apaitw na symfwnhseis. Epishs den kserw pou katalabes oti dior8wnei h bia thn bia sta grafomena mou.
    Ta kompleksika kai arrwsta pou les yparxoun ekaterw8en. h astynomia htan panta dief8armenh ws organismos se mia monimh pelateiakh sxesh me to kratos. exei polla krimata gia ta opoia den apolofeitai kanenas kai den timwreitai kanenas pote. auto eksegeirei.
    o kosmos prin apo xronia den antidrouse me "katadromikes" enantion astynomikwn. Otan katalabe oti o astynomikos einai ek fysews atimwrhtos ftasame sta prox8esina.
    na sou 8ymisw atimwrhsies astynomikwn? fantazomai kati 8a exei parei to auti sou...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Μαγε...

Η Ασπασια ηταν μια και μοναδικη περιπτωση οπως και ο Περικλης που την ειχε συντροφο του...επισης η Ασπασια ηξερε τα πολιτικα δρωμενα γιατι με την ιδιοτητα της παλλακιδας ειχε προσβαση σε συζητησεις ανδρων...

Σαφως και η βια εμμεσα η αμεσα υποκινειται και παροτρεινεται απο την εκαστοτε ιδεολογια...γιατι λες το αντι8ετο??
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    @ alchimistis...

file den kserw pou eides to mpleksimo alla telos pantwn. ta mme gia emena einai ka8estwtika kai kateu8ynomena alla den apaitw na symfwnhseis. Epishs den kserw pou katalabes oti dior8wnei h bia thn bia sta grafomena mou.
    Ta kompleksika kai arrwsta pou les yparxoun ekaterw8en. h astynomia htan panta dief8armenh ws organismos se mia monimh pelateiakh sxesh me to kratos. exei polla krimata gia ta opoia den apolofeitai kanenas kai den timwreitai kanenas pote. auto eksegeirei.
    o kosmos prin apo xronia den antidrouse me "katadromikes" enantion astynomikwn. Otan katalabe oti o astynomikos einai ek fysews atimwrhtos ftasame sta prox8esina.
    na sou 8ymisw atimwrhsies astynomikwn? fantazomai kati 8a exei parei to auti sou...
    Κοίτα που φτάσμε. να υπερασπίζομαι τους αστυνομικούς. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι οι οποίοι ακούγαν αστυνομικός και έτρεφαν το λιγότερο αντιπάθεια έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο; Πες μου ξέρεις; Σε πληροφορώ πάρα πολλοί! Μα πάρα πολλοί!
    Ξέρεις μήπως γιατί; Μήπως έχεις κάποια ιδέα;
    Εξαιτίας αντιλήψεων όπως οι δικές σου!!! Γι αυτό!!!
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει η ατιμωρησία των αστυνομικών με το συγκεκριμένο γεγονός; Τι σχέση; Τι σχέση έχει η διεφθαρμένη αστυνομία καιη πελατειακή σχέση με το κράτος με τον ξυλοδαρμό;
    Ο συγκεκεριμένος άνθρωπος ήταν διεφθαρμένος; Το ξέρεις; τα έπαιρνε; Τα ξέρεις εσύ αυτά;
    Και το ξαναλέω. Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι αποφασίζουν πως και ποιος θα τιμωρηθεί; Ποιοι; τι είναι αυτοί; Εκπρόσωποι των πολιτών;
    Είπαμε να λέμε κουλά αλλά όχι κι έτσι.
    Που είδες ρε άνθρωπε την εξέγερση; Που; Ξέρεις τι θα πει εξέγερση; Ξέρεις τι ακριβώς δείχνει ο όρος; ποαι εξέγερση και κουραφέξαλα;
    Δηλαδή αν 20 αστυνομικοί έβρισκαν έναν τύπο ο οποίος φορούσε μπλούζα με ένα Α πίσω ή μπροστά ή είχε ένα εξτρεμιστικό σύνθημα τι σημαίνει αυτό; Ότι θα έπρεπε να τον κάνουν ασήκωτο στο ξύλο και να κινδυνεύει να πεθάνει; Τότε όμως όλοι θα μιλάγαμε για υπερβολική βία έτσι;
    Και επειδή φαίνεταιότι δεν διάβασες το πρώτο μου ποστάκι για το θέμα κάτσε να σου πω ένα πραγματάκι μπας και καταλάβεις.
    Οι κομμουνιστές (ΚΚΕ) από τη δημιουργία του ΣΕΚΕ μετέπειτα ΚΚΕ τράβηξαν τα πάνδεινα! Το πόσοι πέθαναν άστο καλύτερα. Είδες ποτέ να κάνουν ομάδες και να κοπανάνε αστυνομικούς; είδες ποτέ να φοράνε μάσκες και κράνη και να επιτίθενται έτσι μέσα σε μια εκδήλωσε σε μαι συναυλία σε οποιονδήποτε; Συγκρούσεις υπάρχουν σε διαδηλώσεις. Ναι.
    Αλλά αυτό το πράγμα ποτέ. Και οι άνθρωποι αυτοί υπέφεραν! Το κόμμα τους. Και θα δεχτούμε ως αντίδραση και εξέγερση ή ίχνος εξέγερσης τα πιτσιρίκια; Πότε υπέφεραν ρε αυτά; Πότε; Τι διώξεις υπέστησαν; Από που;
    Λίγη λογική πια σε τούτον τον τόπο καλέ. Λίγη!

Λεωφορειολωριδάκιας
    den kserw giati yio8eteis to sygkekrimeno yfos san na mhn mporeis na syzhthseis para mono na fwnakseis alla as to pame ligo parakatw...
    file mou h autodikia (giati peri autou prokeitai) erxetai afou o kosmos katalabei oti apo tis arxes den blepei dikaiosynh.
    les:
    Ξέρεις πόσοι άνθρωποι οι οποίοι ακούγαν αστυνομικός και έτρεφαν το λιγότερο αντιπάθεια έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο; Πες μου ξέρεις; Σε πληροφορώ πάρα πολλοί! Μα πάρα πολλοί!
    Ξέρεις μήπως γιατί; Μήπως έχεις κάποια ιδέα;
    Εξαιτίας αντιλήψεων όπως οι δικές σου!!! Γι αυτό!!!

den polybgazw akrh ti ennoeis alla den eimai sigouros oti gnwrizeis tis antilhpseis mou. telos pantwn se poio shmeio ennoeis? na ta spasoune kai na barane astynomikous? den einai sth logikh mou kati tetoio alla katalabainw thn dikh tous.
    les:
    Δηλαδή αν 20 αστυνομικοί έβρισκαν έναν τύπο ο οποίος φορούσε μπλούζα με ένα Α πίσω ή μπροστά ή είχε ένα εξτρεμιστικό σύνθημα τι σημαίνει αυτό; Ότι θα έπρεπε να τον κάνουν ασήκωτο στο ξύλο και να κινδυνεύει να πεθάνει;
    safws kai oxi alla ela pou exei ginei kai oxi liges fores...
    poly apaksiwneis ta pitsirikia pou les..exoune tis apopseis tous den goustaroun auto pou tous serbiroume kai eksegeirontai. den exoun kai poly adiko oso kai na diafwnw me tis katadromikes epembaseis.
    otan les ligh logikh profanws ennoeis th dikh sou logikh mono.

Έχετε χάσει λίγο τη μπάλα...

Ο προβληματισμός μου αφορούσε όχι το γεγονός αυτό καθ' εαυτό (θεωρω αυτονόητη την καταδίκη βίας...) αλλά το γεγονός οτι στο εν λόγω φόρουμ, ενώ περιστατικά αστυνομικής βίας προβάλονται αμέσως, αυτό δεν απασχόλησε κανέναν...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θες να πεις ότι οι δύο αστυνομικοί είχαν πάει εκεί για υπηρεσία;;
    Αυτό που θέλω να πω είναι αυτό που είπα... δεν γνωρίζω αν ήταν σε υπηρεσία ή όχι. Αλλά δεν έχει και σημασία.. Είτε ήταν είτε όχι, δυστυχώς του συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν... πόυ και πάλι δεν έχει λογική..

Το ενδεχόμενο να πήγαν για να παρακολουθήσουν ως πολίτες τη συναυλία αποκλείεται ;;;
    φυσικά και δεν αποκλείεται.

Και σε κάθε περίπτωση γιατί θα πρέπει όταν κάποιος αναγνωριστεί ως "μπάτσος" να τρώει ξύλο ;;;
    Φυσικά και δεν πρέπει... δεν διαφωνούμε σε κάτι, έκανα μια περιγραφή αυτών που είδα και (επειδή δεν είδα τα πάντα ούτε ξέρω ποιοι ήταν εκεί, τι έκαναν πριν μισή ώρα ή μισή ώρα μετά) παρέθεσα και κάποιες εκτιμήσεις με βάση την παρουσία τους εκεί. δεν είδα κάποιο υπηρεσιακό όχημα με διακριτικά, τώρα αν υπήρχε και δεν είχε διακριτικά θα σε γελάσω. Απλά ήθελα να τονίσω ότι δεν ήταν κουκουλοφόροι.

Ερώτηση:
    όταν βλέπεις αστυνομικό στο δρόμο φοβάσαι;;;
    Τί λογική είναι αυτή;;

Εγώ πάλι όχι, δεν έχω κανένα φόβο απέναντι σε κανένα αστυνομικό στο δρόμο.
    Γιατί απλά δεν έχουν κανένα λόγο να μου κάνουν το παραμικρό ...

Ακόμα όμως και αν κάποιος δεν αισθάνεται άνετα, η λύση δεν είναι η βία.

Εξάλλου, το μόνο που προκαλεί η βία, είναι νέα βία κλπ κλπ κλπ
    Δεν είπα ότι φοβαμαι, είπα ότι με τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί τους τελευταίους μήνες δεν αισθάνομαι άνετα.Όχι επειδή έχω κάνει κάτι επιλήψιμο αλλά εξαιτίας των συμβάντων αυτών. για παράδειγμα, όταν είδα τον αλήτη με στολή να κλωτσάει στη μούρη έναν σε μία πορεία (δεν ξέρω ούτε εξετάζω τι είναι αυτός, σχολιάζω αυτό που είδα) και να απομακρύνεται αδιάφορα και την επόμενη στιγμή να έρχεται ο συνάδελφός του και να κλωτσάει και αυτός με τη σειρά του τον ίδιο άνθρωπο που προσπαθούσε να συνέλθει, την επόμενη μέρα που βρέθηκα δίπλα σε έναν αστυνομικό των δυνάμεων καταστολής δεν θα μπορούσα να τον κοιτάξω γλυκά στα μάτια... Φταίει ο συγκεκριμένος? φυσικά όχι... γενικά είναι περίεργο να είνα διακριτή η ιδιότητά σου στο σύνολο, χαρακτηρίζεσαι πολύ έυκολα (βλ. "΄μπάτσοι",¨"ταρίφες" κλπ κλπ)

Αντίστοιχα θα αισθανόμουν αν βρισκόμουν δίπλα σε έναν από αυτούς τους 30,40,50 άντρακλες που έδειραν έναν επειδή κάποιος τον αναγνώρισε ως "μπάτσο"..

Αυτό που λέω και πιστεύω λοιπόν είναι ότι έχει χαθεί το (όποιο) κύρος και η (όποια) αίγλη της συγκεκριμένης μορφής εξουσίας, καθώς και ο (όποιος) σεβασμός των πολιτών απέναντί τους.

αλλά όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του thread.
    Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Prince-Garbage
    Δεν είπα ότι φοβαμαι, είπα ότι με τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί τους τελευταίους μήνες δεν αισθάνομαι άνετα.Όχι επειδή έχω κάνει κάτι επιλήψιμο αλλά εξαιτίας των συμβάντων αυτών. για παράδειγμα, όταν είδα τον αλήτη με στολή να κλωτσάει στη μούρη έναν σε μία πορεία (δεν ξέρω ούτε εξετάζω τι είναι αυτός, σχολιάζω αυτό που είδα) και να απομακρύνεται αδιάφορα και την επόμενη στιγμή να έρχεται ο συνάδελφός του και να κλωτσάει και αυτός με τη σειρά του τον ίδιο άνθρωπο που προσπαθούσε να συνέλθει, την επόμενη μέρα που βρέθηκα δίπλα σε έναν αστυνομικό των δυνάμεων καταστολής δεν θα μπορούσα να τον κοιτάξω γλυκά στα μάτια... Φταίει ο συγκεκριμένος? φυσικά όχι... γενικά είναι περίεργο να είνα διακριτή η ιδιότητά σου στο σύνολο, χαρακτηρίζεσαι πολύ έυκολα (βλ. "΄μπάτσοι",¨"ταρίφες" κλπ κλπ)

Αντίστοιχα θα αισθανόμουν αν βρισκόμουν δίπλα σε έναν από αυτούς τους 30,40,50 άντρακλες που έδειραν έναν επειδή κάποιος τον αναγνώρισε ως "μπάτσο"..

Αυτό που λέω και πιστεύω λοιπόν είναι ότι έχει χαθεί το (όποιο) κύρος και η (όποια) αίγλη της συγκεκριμένης μορφής εξουσίας, καθώς και ο (όποιος) σεβασμός των πολιτών απέναντί τους.

αλλά όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του thread.
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με όλα αυτά, ιδίως με το ότι έχει χαθεί (όποιο) κύρος και η (όποια) αίγλη της αστυνομίας.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ η αστυνομία ΔΕΝ είναι εξουσία πολλοί εκεί μέσα νομίζουν ή θέλουν να είναι εξουσία και πολλοί άλλοι (έξω) νομίζουν ότι χτυπώντας την αστυνομία χτυπούν την εξουσία.
    Τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε: "μαγκιές" εκατέρωθεν, πολιτική (ή μάλλον μικροπολιτική) κόντρα για το θέμα αυτό και μία αστυνομία που χάνει χρόνο και δυνάμεις και δεν ασχολείται αποτελεσματικά με αυτά που θα έπρεπε (προστασία του πολίτη από τους κοινούς εγκληματίες)...

Kριμα το παλικαρι
    Ειναι τραμπουκισμος να την πεφτουν 30 σε δυο
    Αυτοι οι δυο τυνχανει να ειναι μπατσοι,δηλαδη στην τελικη κινδυνοι του επαγγελματος ειναι,οπλα κουβαλανε οχι μυστρι και φτυαρι.
    Επισης εγιναν και 40 προσαγωγες πολιτων.Η αστυνομια υποστιρυζει τα μπατσακια της.Αμα αυτο συνεβαινε σε μενα πχ.δε νομιζω να σκιζοταν το συστημα να βρει τους ενοχους.
    Θυμαμε εκεινη τη μερα που μου χε κολλησει ο μπατσος το αυτοματο στο κεφαλι σε "τυπικο"ελενχο μοτοσυκλετας.

Θα μου πεις ανθρωποι ειναι....
    ...Οχι φιλε δεν ειναι ανθρωποι."Ανθρωπος" ειναι ενας τιτλος που κερδιζεται.Αμα βρεθει ο μπατσος μπροστα σε αδικια συναδελφων και εναντιωθει τοτε γινεται αυτοματα ανθρωπος,αλλιως ειναι μονο "οργανο".
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

εγω εχω ξενερωσει,,,,,μαλλον θα ασχοληθω με την αριστερη η την δεξια μερια

να ριξω κατι βαρεια,επειδη με σφιγγει το παντελονι.

τα οργανα μου μεσα...
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

γαμωτ...γαμωτ.. .γαμωτ...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Ούτε χούντα θέλει , ούτε βία... το απλό χρειάζεται... Πλήρη εφαρμογή και επιβολή των νόμων σε όλα τα επίπεδα θέλει... αλλά εκεί θα πρέπει να ανοίξουμε μια φυλακή με τεράστιο μέγεθος να χωρέσει όλη την Ελλάδα μέσα.

Gandalf
    Κατά την δική μου γνώμη αυτό είναι το πρόβλημα. Στην Ελλάδα υπάρχει ατιμωρησία και για τον λόγο αυτό κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και δεν δίνει λόγο.
    Επιπλέον τα όργανα της τάξης δεν έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν τον νόμο όπως προβλέπεται επειδή τους έχουν ευνουχίσει οι πολιτικοποιημένοι Δκτές και οι εκκολαπτόμενοι πολιτικάντηδες-συνδικαλιστές.
    I search, therefore I travel...

Αυτοι που σε προηγουμενες συζητησεις μιλουσαν..ειχαν ατυχημα με μηχανη και δεν εμαθαν γι αυτο το φοβερο νεο...

Ο ρουφιανος ειναι και σε αδεια, οποτε...

Τον δειρανε ε;..Πολυ ε...;

Κακως.

Ειναι μια πρωτη ταξης ευκαιρια να δεειξουμε την ανθρωπια μας, εμεις οι συνειιδητοποιημενοι και φιλησυχοι πολιτες..
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και τα 250αρια εχουν (ειχαν) ψυχη
    από dimzan στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2012, 08:13
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2010, 14:45
  3. Ερωτηση Για Λαστιχα Και Τι Χαρακτηριστικα Εχουν
    από Jimskeet2002 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5