Να σε εβαζε στην πρωτη κατηγορια τοτε? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μ' αυτό το τελευταίο με πλήγωσες θανάσιμα.![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Να σε εβαζε στην πρωτη κατηγορια τοτε? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μ' αυτό το τελευταίο με πλήγωσες θανάσιμα.![]()
:rotflmao: :rotflmao:
όχι ρε,ξέρω...έχω παπί.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Να σε εβαζε στην πρωτη κατηγορια τοτε? :rotflmao:![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ούτε γω ξέρω να οδηγάω, έχω κάποια ηλικία, αλλά τουλάχιστον δεν φοβάμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Το μηχανάκι είναι Η ΛΥΣΗ για εμάς αλλά είναι και άλλοι που χρειάζεται να μετακινηθούν. Άλλοι που δεν ξέρουν να οδηγούν μηχανάκια και άλλοι που φοβούνται ή έχουν μία κάποια ηλικία. Ας συνυπάρξουμε όλοι αρμονικά και ο καθένας ας κυκλοφορεί με ότι προτιμάει.
Το να μάθεις να οδηγάς καί μηχανή καί αυτοκίνητο από νωρίς υποχρεωτικά είναι η μόνη λύση... στον ορίζοντα, για λιγότερη κίνηση.
Έτσι θα δεις ότι το αυτοκίνητο (και δε λέω αυτό το 1χ1 μέτρα το φουτουριστικό που λανσάρεται ώς λύση για το 2018 από περιοδικά πχ), δεν σου κάνει πρωτίστως εσένα άρα είναι άχρηστο εφόσον δε κουβαλάς 75 τυρόπιτες (74 παίζει να χωράνε σε μηχανή).![]()
Τουλάχιστον στη θεωρία. Άρα το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων προέρχονται από τα πολλά αυτοκίνητα που πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Είναι πολύ περισσότερα από τα δίκυκλα και άρα το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων προέχονται από τους "κουτάκηδες". Συνύπαρξη λοιπόν και συνεργασία και προσοχή στους βρασμένους οδηγούς που κάνουν απονενοημένους ελιγμούς αυτές τις μέρες.
Και να σου πω και κατι άλλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Οσον αφορα το 2 και το 3 συμφωνω.
Οσον αφορα το 1 ομως θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.
Ενας απο τους βασικους λογους που πηρα μηχανη ειναι να περναω αναμεσα απο τα αυτοκινητα και να γλυτωνω την κινηση.
Στα διοδια οταν εχει ουρα 20 και 30 αυτοκινητα σαφως και περναω μπροστα. Και δεν ειναι το ιδιο να περιμενεις στην ουρα στο αμαξι μεσα με το να εισαι με μπουφαν πανω στη μηχανη , τον ηλιο να σε καιει και να πηγαινεις σημειωτον μεχρι τα διοδια. Η το χειμωνα με καμμια βροχη. Περναω μπροστα παντα.
Ασε δε στο λέω .....
όχι θα στο πω :smilea:
από αυτούς που είναι μέσα στα αυτοκίνητα και τους παίρνεις τη σειρά στα διόδια
οι περισσότεροι θα θεωρούν οτι είναι αυτονόητο να περάσει μπροστα η μηχανή και από αυτούς κάποιοι θα νοσταλγούν γιατί παλιά κ αυτοί έτσι έκαναν ενω κάποιοι άλλοι θα ζηλεύουν γιατί ποτέ δεν μπόρεσαν.
Πάντως από τους παραπάνω κανένας δε θα δυσανασχετήσει εκτός κ αν κάνεις 10 λεπτά να βρεις ψιλά, να βγάλεις γάντια κτλ, ίσα ίσα θα σε χαζευουν κιόλας, οπότε χάρισε τους μια γρήγορη εκκίνηση (προσοχή να έχει σηκωθεί η μπάρα προηγουμένως!).
Ίσως πάλι να βρεθεί κ κάποιος που θα πει γιατί περνάει το μηχανάκι υπάρχει ουρά κτλ, αλλά ποιος τον γα*** αυτόν.
Σωστός ????
![]()
+1!Επίσης,δεν είναι υποχρέωσή τους να μας ανοίγουν δρόμο στην κίνηση να περνάμε...αλλά όσοι θα μας κλείσουν επειδή βαριούνται να βάλουν 1η και να στρίψουν λίγο το τιμόνι,τότε:a57:
ρε φιλε τι θα γινει τωρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
[BΟ fandacid είναι παλαβός; [/B]
σε προσεβαλλα εγω???
fantacid με λενε οχι fandacid!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αν δεν ξέρεις να οδηγάς ΚΑΙ δεν φοβάσαι τότε να μας το λές να φοβόμαστε εμείς. Πού κυκλοφορείς συνήθως και τί οδηγάς για να ξέρουμε να φυλαγόμαστε;Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Ούτε γω ξέρω να οδηγάω, έχω κάποια ηλικία, αλλά τουλάχιστον δεν φοβάμαι.![]()
![]()
Χούμορ ήταν (είχε και εμότικον).
Επειδή δεν το κατάλαβες, εμένα δε θα με δεις να τρέχω στη κίνηση, το μόνο που θα έπρεπε να φοβάται κάποιος που οδηγάει μηχανή είναι οι απρόσεχτοι γύρω του -και να πράττει ανάλογα, πχ να οδηγάει αμυντικά.
Άμα σου φύγει αυτός ο φόβος πας παντού, και κόβεις ανάλογα -μόνη λύση για το κυκλοφοριακό είναι η μηχανή (η τηλεμεταφορά αργεί ακόμα).![]()
![]()
Καλά κάνουνε και χώνονται οι μηχανές στα διόδια.
Είναι προνόμιο των μηχανών έναντι ένα σωρό άλλων χιλιάδων μειονεκτημάτων, όπως παραδείγματος χάρην...του γεγονότως ότι ΚΑΝΈΝΑΝ αυτοκινητάς ΔΕΝ ξέρει να οδηγάει ΔΕΝ σέβεται τον μηχανόβιο και καθε ένας αποτελεί έναν φονιά πίσω απο τιμόνι.
Οι μηχανόβιοι ήμαστε στον πάτο της τροφικής αλυσίδας του δρόμου. Μέχρι και ο πεζός ' μοσχάρι είναι πιο πάνω απο μας.
Τώρα όσο για το χαρτάκι που πέταξε ο BMW άκιας...
Το ότι σε πείραξε είναι καθαρός δηθενισμός.
Δεν υποστηρίζω την κίνηση του, ούτε συμπεριφέρομαι ανάλογα.
Αλλά άμα όντως σε πείραξε τόσο ώστε να το αναφέρεις σε ένα forum μερικές μέρες μετά τότε μάλλον έχεις πρόβλημα με τον εαυτό σου, όχι με τον ίδιο.
Με το χαρτάκι του BMWάκια θα ασχολούμαστε τώρα...
Για κοιτάξτε λίγο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα της Αθήνας...Νομίζουμε ότι κολυμπάμε στα αυτοκίνητα ε? Νομίζουμε ότι έχουμε τόσα που δεν έχουμε που να τα βάλουμε...για αυτό και σε ορισμένες περιοχές δεν παρκάρεις με τίποτα.
ΛΆΘΟΣ.
Για μετρήστε μία φορά να δείτε σε ένα δρόμο που έχει πήξει απο αυτοκίνητα πόσοι είναι αυτοί που ευθύνονται για το φαινόμενο...αυτοί που έχουνε παρκάρει. Στην Μιχαλακοπούλου πχ... είναι 10 αυτοκίνητα όλα και όλα.
10 αυτοκίνητα αρκούνε για να καταστρέψουνε έναν ολόκληρο δρόμο.
Αλλά ρε φίλε...έχεις πρόβλημα με τον άλλον που πέρασε μπροστά στα διόδια?
Με γεια σου με χαρά σου. Εσύ να μην περνάς.
Εγώ και θα περνάω μπροστά στα διόδια, και θα περνάω μπροστά στα σταματημένα στην κίνηση, και θα βγαίνουνε μπροστά στο φανάρι χωρίς να πατάω διάζωμα και χωρίς να επιτρέπω σε άλλες μηχανές να περάσουνε μπροστά
1)Πρώτον απο σεβασμό στον πεζό
2)Απο σεβασμό στους νόμους. Πρέπει να μάθουμε τι σημάίνει γραμμή.
3)Για να μην χωθεί κανά scooterάκι 25,3 cc υπερκυβισμένο στα 30 cc μπροστά μου και μου ζαλίσει τα παπάρια.
Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να κάθεσαι και να καταριέσαι τον κάθε "μ"λ"κ" που γλυτώνει 9 ώρες απο την πολύτιμη ζωή του καθημερινώς.
Όσο για το γεγονός ότι τόνισες ότι BMWάκηδες και Harleάδες προβαίνουν σε τέτοιες ενέργεις, αυτό δείχνει καθαρό κόμπλεξ απο την πάρτη σου καθώς τόσο BMW όσο και Harley είναι ακριβές μηχανές.
και γιατί να έχω κόμπλεξ για τις ακριβές μηχανές; Η δικιά μου φτηνή είναι; Απλά η BMW είναι και status symbol και δηλώνει τις πιό high tech και κυριλέ μηχανές και περιμένω και ένα αντίστοιχο επίπεδο απο τους επιβαίνοντες. Απο τους Χαρλεάδες δεν περιμένω και πολλά για να είμαι ειλικρινής.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Αλλά ρε φίλε...έχεις πρόβλημα με τον άλλον που πέρασε μπροστά στα διόδια?
Με γεια σου με χαρά σου. Εσύ να μην περνάς.
Εγώ και θα περνάω μπροστά στα διόδια, και θα περνάω μπροστά στα σταματημένα στην κίνηση, και θα βγαίνουνε μπροστά στο φανάρι χωρίς να πατάω διάζωμα και χωρίς να επιτρέπω σε άλλες μηχανές να περάσουνε μπροστά
1)Πρώτον απο σεβασμό στον πεζό
2)Απο σεβασμό στους νόμους. Πρέπει να μάθουμε τι σημάίνει γραμμή.
3)Για να μην χωθεί κανά scooterάκι 25,3 cc υπερκυβισμένο στα 30 cc μπροστά μου και μου ζαλίσει τα παπάρια.
Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να κάθεσαι και να καταριέσαι τον κάθε "μ"λ"κ" που γλυτώνει 9 ώρες απο την πολύτιμη ζωή του καθημερινώς.
Όσο για το γεγονός ότι τόνισες ότι BMWάκηδες και Harleάδες προβαίνουν σε τέτοιες ενέργεις, αυτό δείχνει καθαρό κόμπλεξ απο την πάρτη σου καθώς τόσο BMW όσο και Harley είναι ακριβές μηχανές.
Συμφωνώ για τα περί νομιμότητας που λές και θα πρέπει να εκλείψει το φαινόμενο παπάκηδων ως επί το πλείστον να χώνονται μπροστά από το φανάρι και μη βλέποντας το χρώμα του να καθυστερούν στην εκκίνηση.
Κατατάσσω και την αναμονή στην ουρά στην πειθαρχία που χρειάζεται να αναπτύξουμε σαν λαός, ώστε και να μην εκνευρίζουμε ο ένας τον άλλον και να ρολλάρουν τα πράγματα πιό ομαλά. Αμφιβάλλει κανείς οτι η μοτό κάνει περισσότερο χρόνο στα διόδια από το αυτοκίνητο; Δεν είναι νομίζετε εκνευριστικό αυτό όταν η μοτό έχει χωθεί και τελευταία στιγμή μπροστά;
Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Αμφιβάλλει κανείς οτι η μοτό κάνει περισσότερο χρόνο στα διόδια από το αυτοκίνητο; Δεν είναι νομίζετε εκνευριστικό αυτό όταν η μοτό έχει χωθεί και τελευταία στιγμή μπροστά;
Ναι......οχι.......![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι,αμφιβάλλω οτι οι μηχανές κάνουν περισσότερο χρόνο στα διόδια(ίσως ελάχιστο),και όχι,δεν με πειράζει όταν οδηγώ το κουτί να χαζεύω το motori του τύπου μπροστά.Εδώ μέσα προτιμούμε τις μηχανές από τα αμάξια!Τώρα:a34:
Και αν είχα κοινωνική συμπεριφορά θα έπαιρνα αμάξι να έβαζα κι'άλλους μέσα![]()
Aς φτιαξουν ειδικο γκισε διοδιων για τις μοτοσυκλετες, και μετα μιλαμε για το προσπερασμα στα διοδια
Οταν καταλαβουν οτι στον δρομο κυκλοφορουν και ΑΛΛΑ οχηματα εκτος απο τα αυτοκινητα, τοτε θα ειμαι ''κοινωνικος'' και εγω