Για να μπουν στα τεχνικα να ρωτησουν κατι και την επομενη να πανε να τα σΜπρωξουν οσο-οσο ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κοίτα να δεις ρε 'ούστη μου...
Και εγώ κυνηγάω τα τσογλάνια να πάρουν μηχανάκι !!!![]()
![]()
Για να μπουν στα τεχνικα να ρωτησουν κατι και την επομενη να πανε να τα σΜπρωξουν οσο-οσο ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κοίτα να δεις ρε 'ούστη μου...
Και εγώ κυνηγάω τα τσογλάνια να πάρουν μηχανάκι !!!![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Πως το λυσατε το προβλημα?????
Υπομονετικά και με πολλές μα πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες συζητήσεις.
ας τους δώσει να καταλάβουν το λόγο που θέλει να πάρει 2τροχο (γρήγορη μετακίνηση κλπ κλπ) και κάποια στιγμή θα τον αφήσουν!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Το θέμα είναι πόσο εσύ γουστάρεις να ζήσεις και να μειώσεις τα ρίσκα στην οδήγησή σου -άσχετα άν από λάθος άλλων είναι το πιθανότερο ότι κινδυνεύεις.
Εγώ πάντως τους γέρους μου τους είχα για το κίτσο (παράφρασις), και έσπαγα το κεφάλι μου μέ ότι μέσο μπορούσα για χρόνια (καί με τα πόδια), μή κοιτάς τώρα που ρίχνω μια ματιά στο τι κάνουνε καθότι ακόμα και αργά καλό είναι να λέμε και καμμιά κουβέντα (δεν τους δίνω μηχανή μου με τίποτα όμως). Πήρα όμως μια μηχανή που ήθελα χρόνια πολύ αργά και μετά από κάμποσα άλλα που είχα και ακόμα πιο κάμποσα που οδήγησα -ας πρόσεχαν οι ιδιοκτήτες τους να μή μου τα δάνειζαν.![]()
Άμα είχανε μυαλό θα μου παίρνανε εντουράκι και εξοπλισμό εγκαίρως τουλάχιστον να έχω το βουνό για παιχνίδι, και όχι να βγαίνω και να κάνω αηδίες στο δρόμο (που έκανα αρκετά νεώτερος, τώρα εκεί που τις κάνω μόνο κάτι νυχτερίδες ενοχλούνται).
Κάτι λιμανάκια, κάτι κόντρες και αυτά όμως, δέ μου λένε τίποτα. Άμα σου χτυπάνε καμπανάκια πριν ασχοληθείς με μηχανές τέτοια, το νού σου.
Με 1000 να ασχοληθείτε με μηχανές, αλλά σε μεγαλουπόλεις με κίνηση εγώ πάω κότα πάντως, και αυτό θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για μερικούς ανθρώπους. Εγώ λόγω κακιάς πείρας, κόβω πρώτα και μετά σκέφτομαι γιατί πρέπει.
Όσο και να εκπαιδευτείς, όσο μέντιουμ και αν είσαι στο δρόμο, κάποιος κάποια στιγμή θα αποφασίσει έστω και ακούσια να σου τη κάτσει, ε αυτόν τον πούθτη τον άλλον πρέπει να θυμάμαι να ψάχνω στη κίνηση.
Πάντως δοκίμασα να μη πάω βόλτα για κάμμια βδομάδα με μηχανή... Το allou fun park βοήθησε, αλλά τα G δεν κάνανε δουλειά για πολύ, ακόμα και μια μισάωρη βόλτα στην εξοχή, πότε χαλαρή πότε όχι, πάντα σου φτιάχνει τη διάθεση.
Το θέμα είναι να θες να πηγαίνεις πολλές τέτοιες.
Κατά την γνώμη μου η αγορά της πρώτης μότο είναι πάντα πολλή δύσκολο να γίνει αποδεκτή από τους γονείς μας ανεξαρτήτου ηλικίας.
Ειδικά αν είναι σαν τους δικούς μου
Πιστεύω πάντως ότι όσο πιο μικρός ξεκινήσεις τόσο το καλύτερο
Ναι όπως και πόλοι άλλοι έτσι και εγώ είχα για δάσκαλο την βούτα και τον κάθε μουρλό σαν και εμένα
Το πρώτο μηχανάκι μου ώμος το πήρα στα 16 μου και ήταν ένα ΜΒ 50
Όσο και να προσπαθούσα να κάνω ταρζανιες η ταχύτητες με τις οποίες κατάφερνα να κάνω βλακείες ήταν πολύ μικρές
Αν έχεις την τρέλα στα 16 και πάρεις μηχανή στα 23 η τρέλα δεν θα έχει αλλάξει μόνο η μηχανή θα είναι πολύ μεγαλύτερη και δυνατότερη
Έτσι ο κίνδυνος θα είναι μεγαλύτερος θα μάθεις να οδηγάς δυσκολότερα και μάλλον φοβισμένα γιατί θα καβαλάς κάτι που θα είναι πολύ πάνω από τα όρια και της εμπειρίες σου.
Για αυτό προτρέπω όσους θέλουν να πάρουν μηχανή να το κάνουν σε μικρή ηλικία και με μικρού κυβισμού μηχανάκι
Το μόνο επιχείρημα που έκανε τους δικούς μου να δεχτούν την απόφαση να αγοράσω μηχανάκι ήταν.
Αφού ούτος η άλλος ανεβαίνω σε μηχανές σαν συνεπιβάτης
Προτιμώ να οδηγάω εγώ το δικό μου και αν πέσω να εξαρτάτε από εμένα και όχι από τον κάθε φίλο μου που θα με πάρει μαζί του σαν συνεπιβάτη.
Υγ. Την απόφαση την είχα πάρει και ήταν τελική και αμετάκλητη την συνείδηση των γονιών μου προσπαθούσα να κατευνάσω.
έχοντας γυρίσει από μιά ζωηρή βόλτα,με κάτι φιλαράκια και να συζητάμε:Τι;Να μου ζητήσει κάποτε ο γιός μου μηχανή;Θα τον
Το πρόβλημα συνήθως λύνεται όταν δουλεύεις και έχεις δικά σου χρήματα-σε βλέπουν αλλιώς πλέον και σε σέβονται.Και αφού το παιδί έχει δικά του χρήματα τότε GOOOOOOOOOOOO!!!