Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 147

Θέμα: Laguna Seca U.s. Gp

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Άσε με ρε J... Να είχανε στημένα μηχανάκια να μην ήταν ο μικρός 11 δεύτερα μπροστα...

Ήμαρτον... Γιατί στις πίσω θέσεις δεν είχε πλάκα;;;

+44

Αν διαβασες ολη την απαντηση μου d...... θα ειδες οτι τα χωνω στη yamaha...

Για τα Ducati δεν εχω πει ποτε τιποτα! Ισα ισα που τα γουσταρω και πολυ!!! Οπως επισης και τον Stoner... (απο περσι...)

Τωρα για τις πισω θεσεις: ειχε καποιο ενδιαφερον οι μαχη του Rossi-Melandri & Pedrosa... αλλα πιο πισω τιποτα...θελω να πω οτι με ενδιαφερει η μαχη για την πρωτια!!! Δε με αποσχολει που ο Roger Lee περασε τον Edwards και βγηκε 10ος...οσο κι αν ειναι καλο αποτελεσμα γι αυτον εμενα απλα δε με νοιαζει...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Όπως είπα και παραπάνω, να φτιάχνανε μοτο , για να είχε ενδιαφέρον...Και δεν έχω μόνο Ducati...

Ποιοι να φτιάχνανε και τι σημασία έχει άμα φτιάξανε ή δεν φτιάξανε; Εσύ είδες θέαμα που σε ικανοποιήσε; Αυτή είναι η ερώτηση. Όλα τα άλλα τώρα τι σχέση έχουν;
    Θάνος..

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Δεν ξερω για σενα ...
    αλλα εμενα δυσκολο, εχω το 800ρακι του 2003, ειμαι κατηγορια.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σέλω και γω...

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear

Αν διαβασες ολη την απαντηση μου d...... θα ειδες οτι τα χωνω στη yamaha...

Για τα Ducati δεν εχω πει ποτε τιποτα! Ισα ισα που τα γουσταρω και πολυ!!! Οπως επισης και τον Stoner... (απο περσι...)

Τωρα για τις πισω θεσεις: ειχε καποιο ενδιαφερον οι μαχη του Rossi-Melandri & Pedrosa... αλλα πιο πισω τιποτα...θελω να πω οτι με ενδιαφερει η μαχη για την πρωτια!!! Δε με αποσχολει που ο Roger Lee περασε τον Edwards και βγηκε 10ος...οσο κι αν ειναι καλο αποτελεσμα γι αυτον εμενα απλα δε με νοιαζει...

Δε σε είπαμε και καμπούρη... την άποψή μου είπα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Παιδιά κάπιοι δεν μπόρεσαν να δουν τον αγώνα.
    Να μάθουμε τι έγινε τα καϋμένα; Ξέρει κάποιοςτη δεκάδα ή αλλιώς την οκτάδα;
    Thanks

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    εχει δικιο ο Θανος ...οκ , κερδισε η ducati, τον ηπιε ο Hayden και ο Pedrosa ...εμενα αυτα μΕ αρκουν.

αλλα ο αγωνας και γενικα φετος το πρωταθλημα δεν εχει την ενταση και τις μαχες που υπηρχαν τις περασμενες χρονιες...μας καλομαθανε ρε γαμοτο και αν δεν γινεται σκοτωμος μεχρι το τελος δεν εχει πολυ πλακα....σοβαρα μιλαω.

απεχει ακομα απο την F1, αλλα η αληθεια ειναι οτι μετα απο τους πρωτους 5 γυρους αρχιζεις να βαριεσαι...

Επισης ενα στον West και την Kawasaki που στους τελευταιους αγωνες τα πανε πολυ καλα!!!
    Ελπιζω να κρατησουν τον West και του χρονου και με την προσθηκη του Hopkins να γινουν ακομα πιο ανταγωνιστικοι και να τα πανε ακομα καλυτερα!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ποιοι να φτιάχνανε και τι σημασία έχει άμα φτιάξανε ή δεν φτιάξανε; Εσύ είδες θέαμα που σε ικανοποιήσε; Αυτή είναι η ερώτηση. Όλα τα άλλα τώρα τι σχέση έχουν;
    Πως δεν έχει βρε Θάνο... Ήταν εμφάνιση αυτή για Yamaha & Honda???;;;
    Και αν δεν περιμένω απο τις κορυφαίες εταιρίες να έχουν μηχανάκι για να προσφέρουν θέαμα, τι να περιμένω απο το GP;;;;???

Τον Runner να μπεί με το 800;;;???

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    .........
    αλλα ο αγωνας και γενικα φετος το πρωταθλημα δεν εχει την ενταση και τις μαχες που υπηρχαν τις περασμενες χρονιες...μας καλομαθανε ρε γαμοτο και αν δεν γινεται σκοτωμος μεχρι το τελος δεν εχει πολυ πλακα....σοβαρα μιλαω.
    ..........
    + 1

Αυτο λεω κι εγω!!!

Και αν δεν περιμένω απο τις κορυφαίες εταιρίες να έχουν μηχανάκι για να προσφέρουν θέαμα, τι να περιμένω απο το GP;;;;???

Ετσι!!!

Η ducati ειναι η μονη που στεκεται στο υψος της και στη ιστορια της...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Παιδιά κάπιοι δεν μπόρεσαν να δουν τον αγώνα.
    Να μάθουμε τι έγινε τα καϋμένα; Ξέρει κάποιοςτη δεκάδα ή αλλιώς την οκτάδα;
    Thanks
    Race results – Laguna Seca.
    Sunday, 22nd July 2007

Full MotoGP race results from the Red Bull US Grand Prix at Laguna Seca, round eleven of the 2007 world championship.

1. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team (B) 44min 20.325 secs
    2. Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki MotoGP (B) 44min 30.190 secs
    3. Marco Melandri ITA Gresini Honda (B) 44min 45.966 secs
    4. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team (M) 44min 50.989 secs
    5. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team (M) 44min 55.947 secs
    6. Randy de Puniet FRA Kawasaki Racing Team (B) 44min 58.631 secs
    7. Anthony West AUS Kawasaki Racing Team (B) 45min 01.747 secs
    8. Makoto Tamada JPN Dunlop Tech 3 Yamaha (D) 45min 02.680 secs
    9. Alex Barros BRA Pramac d'Antin MotoGP (B) 45min 03.845 secs
    10. Roger Lee Hayden USA Kawasaki Racing Team (B) 45min 04.045 secs
    11. Colin Edwards USA Fiat Yamaha Team (M) 45min 07.701 secs
    12. Shinya Nakano JPN Konica Minolta Honda (M) 45min 13.173 secs
    13. Sylvain Guintoli FRA Dunlop Tech 3 Yamaha (D) 45min 18.735 secs
    14. Carlos Checa SPA Honda LCR (M) 45min 35.691 secs
    15. John Hopkins USA Rizla Suzuki MotoGP (B) +2 laps
    16. Chaz Davies GBR Pramac d'Antin MotoGP (B) +3 laps
    DNF ....

Banned

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	97,8 KB 
ID:	97279

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Ξέρω γω... τι να περιμένουμε;

Εμένα δεν μ'ενδιαφέρει ούτε η yamaha ούτε η honda... εντέλει έχω gsxr και θα μπορούσα τώρα να πανηγύριζα την επιτυχία του vermulen και την άνοδο της suzuki... αλλά θεωρώ ότι οι μηχανές πρέπει να αναδεικνύουν το ταλέντο του αναβάτη και όχι το αντίστροφο...

Μ'αυτή την έννοια, θέλω να δω του κορυφαίους αναβάτες full ανταγωνιστικούς να τσακώνονται σε κάθε αγώνα για το πρωτάθλημα... ρόδα-ρόδα μέχρι τη σημαία! Όπως π.χ. πέρσυ ή τις προηγούμενες χρονιές.

Τι ενδιαφέρον έχει να βλέπω σε κάθε αγώνα ένα μοναχικο Stoner να κερδίζει μόνος του με διαφορά και να απομακρύνεται μπροστά στο πρωτάθλημα;

Αυτό θυμίζει τη φόρμουλα πριν μερικά χρόνια, όταν η ferrari έκανε περίπατο και όλοι οι υπόλοιποι ήταν αιώνες πίσω...
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ευχαριστώ παιδιά...

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ξέρω γω... τι να περιμένουμε;

Εμένα δεν μ'ενδιαφέρει ούτε η yamaha ούτε η honda... εντέλει έχω gsxr και θα μπορούσα τώρα να πανηγύριζα την επιτυχία του vermulen και την άνοδο της suzuki... αλλά θεωρώ ότι οι μηχανές πρέπει να αναδεικνύουν το ταλέντο του αναβάτη και όχι το αντίστροφο...

Μ'αυτή την έννοια, θέλω να δω του κορυφαίους αναβάτες full ανταγωνιστικούς να τσακώνονται σε κάθε αγώνα για το πρωτάθλημα... ρόδα-ρόδα μέχρι τη σημαία! Όπως π.χ. πέρσυ ή τις προηγούμενες χρονιές.

Τι ενδιαφέρον έχει να βλέπω σε κάθε αγώνα ένα μοναχικο Stoner να κερδίζει μόνος του με διαφορά και να απομακρύνεται μπροστά στο πρωτάθλημα;

Αυτό θυμίζει τη φόρμουλα πριν μερικά χρόνια, όταν η ferrari έκανε περίπατο και όλοι οι υπόλοιποι ήταν αιώνες πίσω...
    Πέρα απο το τι θέλουμε ο καθένας, για να υπάρχει ενδιαφέρον πρέπει οι υπόλοιπες εταιρίες να κλείσουν την ψαλίδα Ducati-Υπόλοιποι..... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι πολύ μπροστά το σύνολο και δεν το φτάνουν ούτε με αυτό που έκανε ο Runner παρουσίαση...
    Να δείς που στο τέλος (2-3 αγώνες) θα πάρουν γραμμή την συνταγή και θα τρέχουν για του χρόνου...

Εκτός και αν ο Ιταλός σκέφτηκε πάλι...

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Laguna Seca Moto GP
    από pan_ski στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 172
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2008, 12:46
  2. Moto Gp Laguna Seca
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 176
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2007, 06:37
  3. MotoGp Laguna Seca
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2006, 09:54
  4. Αποτελέσματα Laguna Seca
    από Tigas στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 20:56
  5. MotoGP Aμερικης - Laguna Seca - and the winner is.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF