Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 71 από 71

Θέμα: Ειδικά αφιερωμένο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

...οσον αφορα το παιδι...κυριακη πρωι κατω απο το σπιτι μου τυπος πλενει το αμαξι του και εχει παρεα τον 6χρονο γιο του.καποια στιγμη περναει αλλο αυτοκινητο απο το στενο και ο πατερας εξανισταται γιατι λεει ολοι απο δω θα περασετε???λεωφορο δεν εχει 3 στενα πιο πανω???ο οδηγος του διερχομενου αυτοκινητου του λεει κατι γαλικα μια και το επιχηρημα ειναι το λιγοτερο σαχλο και τοτε ο μικρος περνει φορα και κλωτσα το διερχομενο οχημα κατα μανα κατα κυρη...επισης στο θρεντακι για τη κυκλοφοριακη αγωγη λεμε και ξαναλεμε οτι την παιδεια την αποκτας μικρος και οσοι ειναι γονεις πρεπει να δινουν το καλο παραδειγμα στα παιδια τους προκειμενου να αλλαξουν τα πραματα.γιατι το λεμε ακριβως αυτο???μηπως γιατι αν μεγαλωσει με σωστα προτυπα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να γινει σωστος ανθρωπος ενω σε διαφοερτικη περιπτωση εχει περισσοτερες πιθανοτητες για το αντιθετο???στη προκειμενη περιπτωση μηπως μιλαμε για το αντιθετο???α και κατι ακομα...δεν ειναι ο θανατος του παιδιου ανεπαισθητος???ΟΧΙ????ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ???ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΛΔ...
    Τώρα ,τι παράδειγμα είναι αυτό ???
    Κάθε παιδί θα γίνει σαν τον πατέρα του???
    Δηλαδή , τα παιδία των φονιάδων και των βιαστών πρέπει να τα χώνουμε κι αυτά φυλακή από μικρά για να μην κάνουν τα ίδια ???
    Ακόμη και ΑΝ ο πατέρας-οδηγός ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα (και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν δικάζουμε και καταδικάζουμε έναν νεκρό με ελαφριά την καρδιά…) το παιδί του ήταν το μεγαλύτερο ΘΥΜΑ του .
    Το να μην κοιμηθείς το βράδυ για ένα ατύχημα που είχαν κάποιοι άνθρωποι που δεν τους γνωρίζεις , δεν είναι υποκριτικό .είναι φυσιολογικό.
    Υποκριτικό είναι να λες «καλά να πάθουν που σκοτώθηκαν όλοι τους …» γιατί αν αυτή η οικογένεια ήταν γνωστή σου ,πίστεψε με , πράγματι δεν θα κοιμόσουν το βράδυ ….

ΥΓ1:Όταν θα κανείς παιδί …θα καταλάβεις πολλά πράγματα….

ΥΓ2:Άμα έχεις χάσει φίλους με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να είσαι υποκριτής …

θεωρεις ειναι ευκολο να το λεω γιατι δε με ξερεις προσωπικα.το θεμα ειναι στη δυσκολη στιγμη να εχεις τη ψυχραιμια να αντιμετωπισεις σωστα (κατα τη κριση του καθενος φυσικα) τα πραγματα.

ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ) : ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ (Μ@ΛΑΚΑΣ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ!!!

XeRox member......
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!
    +100000

καταλαβαινεις απολυτα......
    i'm no supergenius, or are i...???

smells like summertime....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
    φιλε μου εχω μαθει να μην εμπιστευομαι ουτε τον ιδιο μου τον εαυτο........
    γιατι ειμαι ανθρωπος πανω απ'ολα.....κ σαν ανθρωπος θα υπαρξουν στιγμες που
    θα κανω κ καποια λαθη....
    δωσε μου ενα λογο για να πιστεψω εσενα......

οσο για τα υπολοιπα......+10000

αν δε μπορεις να πιστεψεις στον ιδιο σου τον εαυτο δεν μπορεις να πιστεψεις πουθενα φιλε μου.επισης δεν υπαρχει λογος (δε βρισκω εγω τουλαχιστον) να σου δωσω ενα λογο για να με πιστεψεις.εγω δεν εχω αναγκη να σε κανω να πιστεψεις τπτ.αν εχεις αναγκη εσυ να πιστεψεις καπου-καποιον-κατι βρες εσυ ενα λογο.
    τα λαθη ειναι ανθρωπινα.κανουμε ολοι.και ολοι τα πληρονουμε αργα η γρηγορα.that s life.αν κανεις εσυ λαθος και το πληρωσεις, εγω δεν θα στεναχωρηθω.κι το ιδιο θα ηθελα να συμβει αν αλλαζαμε ρολους.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Τώρα ,τι παράδειγμα είναι αυτό ??? πραγματικο
    Δηλαδή , τα παιδία των φονιάδων και των βιαστών πρέπει να τα χώνουμε κι αυτά φυλακή από μικρά για να μην κάνουν τα ίδια ???ρε διαβαζετε τι γραφω η τσαμπα ο κοπος ?
    Ακόμη και ΑΝ ο πατέρας-οδηγός ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα (και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν δικάζουμε και καταδικάζουμε έναν νεκρό με ελαφριά την καρδιά…) το παιδί του ήταν το μεγαλύτερο ΘΥΜΑ του . δικο του το παιδι, δικο του το λαθος, δικο του το θυμα
    Το να μην κοιμηθείς το βράδυ για ένα ατύχημα που είχαν κάποιοι άνθρωποι που δεν τους γνωρίζεις , δεν είναι υποκριτικό .είναι φυσιολογικό. εξ ισου φυσιολογικο ειναι το να μη νιωσεις τπτ αφου δεν τους ξερεις
    Υποκριτικό είναι να λες «καλά να πάθουν που σκοτώθηκαν όλοι τους …» γιατί αν αυτή η οικογένεια ήταν γνωστή σου ,πίστεψε με , πράγματι δεν θα κοιμόσουν το βράδυ …. δεν ξερεις αν εχω χασει φιλους μου (και οχι μονο) και πως

ΥΓ1:Όταν θα κανείς παιδί …θα καταλάβεις πολλά πράγματα….και θα ειμαι υπευθυνος για αυτα

ΥΓ2:Άμα έχεις χάσει φίλους με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να είσαι υποκριτής … απαντηθηκε νομιζω...

ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ) : ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ (Μ@ΛΑΚΑΣ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!

δεν παρεξηγω τπτ και κανεναν.αυτο να το ξεκαθαρισω!!!

τωρα αυτα που μου εγραψες νομιζω σου τα απαντησα...ειπα λοιπον οτι εχω βρεθει σε αναλογη κατασταση με ανθρωπους δικους μου.το πως αντεδρασα το βλεπεις και απο αυτα που γραφω.δεν αλλαξε τπτ!!!τωρα αν θα ειμαι εγω στη θεση του υπαιτιου για μια τραγωδια ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ !!!!αν αυτο σημαινει να χασω τη ζωη μου θελω να τη χασω και κανεις να μη κλαψει !!!
    ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

ΦΤΑΙΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ !!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!

Ο απόλυτος τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς και τα λάθη πληρώνονται αργά η γρήγορα άλλοτε φθηνά και άλλοτε ακριβά ειδικά στην οδήγηση.
    Τώρα το να αναθεματίζω τους νεκρούς είτε φταίνε η οχι είτε οδηγούν"κουτί" η μηχανή η άμαξα
    οχι μόνο δεν μας παραδειγματίζει αλλά με βρίσκει εντελώς αντίθετο.
    Οφείλουμε ενα στοιχειώδη σεβασμό σε αυτούς.
    Στην Αρχαία Ελλάδα σταματούσαν πολέμοι για την ταφή τους.
    Άλλο το"φαγε το κεφάλι του απο μαλακία του και εντελώς διαφορετικό το καλά να πάθει.
    Τέλος πάντων,τις γνώμες μας καταθέτουμε εδώ και ο καθένας έχει τη δική του προσωπική άποψη σεβαστές όλες.
    Φιλικά πάντα.
    so far so good.

δεν παρεξηγω τπτ και κανεναν.αυτο να το ξεκαθαρισω!!!

τωρα αυτα που μου εγραψες νομιζω σου τα απαντησα...ειπα λοιπον οτι εχω βρεθει σε αναλογη κατασταση με ανθρωπους δικους μου.το πως αντεδρασα το βλεπεις και απο αυτα που γραφω.δεν αλλαξε τπτ!!!τωρα αν θα ειμαι εγω στη θεση του υπαιτιου για μια τραγωδια ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ !!!!αν αυτο σημαινει να χασω τη ζωη μου θελω να τη χασω και κανεις να μη κλαψει !!!
    ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

ΦΤΑΙΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ !!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΞΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΩΤΕ, ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgeboy
    Ο απόλυτος τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς και τα λάθη πληρώνονται αργά η γρήγορα άλλοτε φθηνά και άλλοτε ακριβά ειδικά στην οδήγηση.
    Τώρα το να αναθεματίζω τους νεκρούς είτε φταίνε η οχι είτε οδηγούν"κουτί" η μηχανή η άμαξα
    οχι μόνο δεν μας παραδειγματίζει αλλά με βρίσκει εντελώς αντίθετο.
    Οφείλουμε ενα στοιχειώδη σεβασμό σε αυτούς.
    Στην Αρχαία Ελλάδα σταματούσαν πολέμοι για την ταφή τους.
    Άλλο το"φαγε το κεφάλι του απο μαλακία του και εντελώς διαφορετικό το καλά να πάθει.
    Τέλος πάντων,τις γνώμες μας καταθέτουμε εδώ και ο καθένας έχει τη δική του προσωπική άποψη σεβαστές όλες.
    Φιλικά πάντα.
    δεν αναθεματιζω τους νεκρους φιλε μου.μια κινιτη βομβα αναθεματιζω 2 μερες τωρα.δεν ειπα καλα να παθει η κακα να παθει.ειπα δε με αγγιζει.καλυτερα που δεν πηρε κανεναν μαζι του.και φυσικα αποψεις καταθετουμε και ειναι σεβαστες ολες.

ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΞΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΩΤΕ, ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!
    ειμαι πολυ απολυτος (καλος η κακος) και το οτι δε συμφωνεις ειναι σεβαστο.το δευτερο σκελος της απαντησης σου το κραταω αυτουσιο, συμφωνω 1000% και κερναω και

να προσεχετε ολοι σας και να εισατε παντα καλα.το οτι εγινε μια κουβεντα 2 μερες τωρα απο το να λεγατε απλα ενα κριμα και να βαζατε σκυθρωπες φατσες το θεωρω κερδος.απο εκει και περα προσωπικα θα συνεχισω να κρινω αυστηρα τον εαυτο μου καθως και ολους τους αλλους οποιοι και αν ειναι αυτοι.

ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ!!!!!!! !!!! Το avatar του/της reptile4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Τώρα ,τι παράδειγμα είναι αυτό ???
    Δηλαδή , τα παιδία των φονιάδων και των βιαστών πρέπει να τα χώνουμε κι αυτά φυλακή από μικρά για να μην κάνουν τα ίδια ???
    ;
    Δεν θα επρεπε να τα βαλουν φυλακη αλλα σε καποιο προγραμμα οσο ειναι μικρα πχ στο σχολειο να τα κρατανε μια ωρα παραπανω για να τα διδαξουν οτι αυτο δεν ειναι σωστο τροπους συμπεριφορας κτλπ. Δεν ειναι αναγκη να πανε φυλακη σε καλυτερο περιβαλλον πρεπει να πανε.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. αφιερωμένο
    από Nefeli- στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2004, 14:12
  2. Ένα τραγουδάκι αφιερωμένο εξαιρετικά!
    από superfour στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 10:16
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 22:56
  4. Αφιερωμένο....
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 10:21
  5. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον JULIUS
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2