Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 123

Θέμα: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Μπορεις να σκεφτεις ενα "ανθρωπο γεματο αγαπη" να ειναι παραλληλα και γεματος παθος;
    Σκληροτητα;
    Να ειναι επικυνδινος;
    Ανεξαρτητος;
    Δεν ζηταμε απο το-την συντροφο μας να ειναι μονο καλος-η, ...ζηταμε κι ολα τα αλλα

Μετα δε ζηταμε απο το-την συντροφο μας να νιωθει αγαπη για ολο τον κοσμο παρα μονο για μας.
    Πχ μια γυναικα "γεματη αγαπη" θα αγαπουσε κι αλλους αντρες.Κι εννοω θα ηταν και με αλλους αντρες .Το ιδιο ισχυει και για εναν αντρα "γεματο αγαπη".Απο αυτους ζηταμε να ειναι καλοι με ολους αλλα να αγαπανε μονο εμας.

Σκεφτομαι να εχει ματια γεματα αγαπη και να σου ρχετε να του ριξεις μια μουτζα ,γιατι δεν ειναι ανθρωπινος.Δεν ειναι προσβασιμος.Γιατι κατα βαθος θα του ζητηθει να θημωσει,να εναντιωθει ,να κακιωσει.Να συγκρουστει,να μαλωσει.Κανεις δεν δεχεται εναν απολυτα καλο ανθρωπο.(Αν υπαρχει τετοιος)Γι αυτο και κρυβονται.
    Εχεις απόλυτο δίκιο!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Δεν εχω γνωρισει ποτε τετοιους ανθρωπους.Εχω διαβασει γι αυτους στη λογοτεχνια.Δε μπορω να καταλαβω αν ενας ανθρωπος "γεματος" αγαπη ειναι υγειης ,ή φυσιολογικος ή αρρωστος.Η απαντηση δεν ειναι αυτονοητη.
    Ξερω πως οι καλοι ανθρωποι που εχω γνωρισει ,κατα κανονα ,το κρυβουν.
    Μπα !
    ξέρω πολλούς και κανείς δεν το κρύβει!
    το δείχνουν και τα μάτια του και το χαμογελό του!

Αλλα γιατι αναφερθηκες στους "ανθρωπους γεματους αγαπη";
    Τετοιοι ανθρωποι,αν υπαρχουν, θα ειναι εντελως ανικανοι για σχεσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Μπα !
    ξέρω πολλούς και κανείς δεν το κρύβει!
    το δείχνουν και τα μάτια του και το χαμογελό του!

Kαι οι δυο εχουμε δικιο:rotflmao:
    Βασικα μιλαμε για αλλο πραγμα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Την απαντηση την εδωσε ο gavos ,την πρωτη απαντηση σε αυτο το τοπικ

"...η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι αυτη που καθορίζει τελικά και τη σχέση με τον οποιονδήποτε..."

Λαθος στοχοι. Δεν γνωριζουμε τις αναγκες μας το ιδιο και οι συντροφοι μας,αρα λαθος επιλογες

Δεν αναλαμβανουμε την ευθηνη του εαυτου μας.

Προβαλουμε παντα την ιδιωτικη μας λογικη χωρις να ακουμε τα αιτηματα του αλλου.Στην ουσια δεν ακουμε ουτε τον εαυτο μας.

Δεν γνωριζουμε πως να επικοινωνουμε.Λειτουργουμε ανταγωνιστικα.Εμπιστευομαστε ελαχιστα.Πολλες φορες ή παντα ,προσπαθουμε να αποτυχουμε ετσι ωστε να ξανααποδειξουμε στον εαυτο μας τη σαχλαμαρα που πιστευουμε (ιδιωτικη λογικη),οτι οι σχεσεις ειναι ανεφικτες οτι ολες οι γυναικες ειναι που.... οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια,οτι ειμαστε μονοι μας ,οτι κανεις δε μας καταλαβαινει κι ολες τις αλλες σαχλαμαρες.
    Κανουμε ετσι τρομερα λογικα λαθη. Απο τις μια,δυο,πεντε εμπειριες βγαζουμε συμπερασματα για ολους κι ολα.Και μονο του οτι οι ιστοριες επαναλαμβανονται με παραλλαγες θα επρεπε να μας θορυβει,οτι κατι κανουμε λαθος εμεις.Κυριως δεν ακουμε τον εαυτο μας

Να ειστε βεβαιοι οτι αν αποτυνχανεται ,φταιτε.Εγω το πιστευω για μενα.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    [B]Συμφωνώ

Να πω και κάτι ακόμα .....

υπάρχουν αναμεσα μας κάποιοι που αποτελούν εξέραιση. Και τους αντιμετωπίζουμε σαν από άλλο πλανήτη. Ανθρώπους χωρίς εγωισμούς, χωρίς ανταγωνισμούς. Γεμάτους αγάπη και δεν μορούμε να τους καταλάβουμε. Έχουμε αποξενωθεί τόσο πολύ, έχουμε χάσει κάθε επαφή με τον εαυτό μας, που δεν αγαπάμε ούτε καν εμάς. Δεν αναγνωρίζουμε την αγάπη. Κι όμως σε κάθε λέξη μας την γυρεύουμε. Και μπορεί να είναι εκεί μπροστά. "Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου" είχε πει κάποιος. Και βέβαια πρέπει πρώτα να μάθουμε να αγαπάμε εμάς για να δώσουμε αυτό το μεγαλείο και στον απέναντί μας. Ή μάλλον όχι απέναντί μας, στον δίπλα μας, γιατί σε μια σχέση δεν είμαστε ποτέ απέναντι. είμαστε δίπλα!!!!

Δεν εχω γνωρισει ποτε τετοιους ανθρωπους.Εχω διαβασει γι αυτους στη λογοτεχνια.Δε μπορω να καταλαβω αν ενας ανθρωπος "γεματος" αγαπη ειναι υγειης ,ή φυσιολογικος ή αρρωστος.Η απαντηση δεν ειναι αυτονοητη.
    Ξερω πως οι καλοι ανθρωποι που εχω γνωρισει ,κατα κανονα ,το κρυβουν.

Αλλα γιατι αναφερθηκες στους "ανθρωπους γεματους αγαπη";
    Τετοιοι ανθρωποι,αν υπαρχουν, θα ειναι εντελως ανικανοι για σχεσεις.

σορρυ παιδια αλλα ...εχω μπερδευτει..

προφανως , μιλαμε για ατομα χωρις αναιτιο σνομπισμο , κ εγωκεντρικη διαθεση... αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να αφιερωθουν σε ενα ατομο , απλα επειδη φερονται ανθρωπινα σε ολους! ουτε οτι δεν μπορουν να υπερασπιστουν την αξιοπρεπεια τους , επειδη δεν ειναι σνομπ με το καλημερα..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    φανταζομαι οτι δεν αναφερομαστε στην μριδα των ανθρωπων που προσπαθωντας να γινουν αποδεκτοι απο το περιβαλλον τους γινονται χαλι σε ολους ...= αβουλα πλασματα , τους καλους τους λενε κ μαλακες , κ αλλα παρομοια..

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    σορρυ παιδια αλλα ...εχω μπερδευτει..

προφανως , μιλαμε για ατομα χωρις αναιτιο σνομπισμο , κ εγωκεντρικη διαθεση... αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να αφιερωθουν σε ενα ατομο , απλα επειδη φερονται ανθρωπινα σε ολους! ουτε οτι δεν μπορουν να υπερασπιστουν την αξιοπρεπεια τους , επειδη δεν ειναι σνομπ με το καλημερα..
    Νταξει βασικα το ριξαμε στη φιλοσοφια.Εμενα και πετρα να μου πεταξεις θα την εξιδανικευσω και θα τη φιλοσοφησω.

Τωρα τι να σου πω;Οτι αμα παρεις εναν "υπερτατα" καλο ανθρωπο,θα ισχυουν ολα αυτα που ειπα;
    Η Maira καποια στιγμη μιλησε και για ενδιαμεσες περιπτωσεις.Αυτους δηλ. που αναφερεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    φανταζομαι οτι δεν αναφερομαστε στην μριδα των ανθρωπων που προσπαθωντας να γινουν αποδεκτοι απο το περιβαλλον τους γινονται χαλι σε ολους ...= αβουλα πλασματα , τους καλους τους λενε κ μαλακες , κ αλλα παρομοια..

Νομιζω οτι αναφερθηκαμε και σ'αυτους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk

Re: Re: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ολες αυτές οι σκέψεις και είσαι ακόμα ανύπαντρος? Σκέψου να παντρευτείς.
    Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον γρύλο :rotflmao:
    Λοιπόν να σε πληροφορήσω σαν παντρεμένος, οτι το πως θα καταλήξεις (τηλεορασάκιας, με κοιλίτσες κτλπ) είναι θέμα προσωπικό σου και όχι αποτέλεσμα του γάμου.
    Στο χέρι σου είναι να μην αφήσεις μια σχέση να ρουτινιάσει.
    Μάλλον δεν διάβασες όλο το ΄θεμα φίλε μου.Πάντως συμφωνώ μαζί σου.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εγω παλι δε καταλαβα καποια πραγματα.

πρωτον το αρχικο ποστ το εγραψε παντρεμενος η ελευθερος?

απο οτι καταλαβα ελευθερος οκ..................

ενας ανθρωπος που δεν εχει μπλεξει σε γαμο ακομα πως ξερει τι συμβαινει? απο αυτα που λενε οι αλλοι? τα σηριαλ ?

και γιατι κλαιει και κατεβαζει μπουκαλια μεχρι το πρωι? γιατι οι φιλοι του ξενοπηδανε στο πλει στεσιον? δε καταλαβαινω τιποτα ρε παιδια και εγω ξερω οτι επερχετε κριση στους γαμους αλλα δε κλαιω ουτε πινω ουτε τιποτα για αυτο το λογο

χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας η χλευασμου προς τον φιλο μας μηπως συμβαινει κατι αλλο?

επισεις να πω οτι δεν ειναι ολοι πλαταραδες και λεπτοι και δεν ειναι ολες σεξομβοβες που κοπανιουντε στα πατωματα και στους πολυαιλεους με τους αντρες τους τα πρωτα χρονια!

υπαρχουν και αυτοι που αγαπανε αληθινα τον αλλον ακομα και αν εχει κοιλια και ψωμακια και ειναι εραστες -φιλοι κολλητοι- συντροφοι -συνοιδοποροι και δεν εχουν μια εικονα μονο για τον αλλον αλλα κατι πολυ βαθυτερο που δε γερνα με τα χρονια

+1

Και 'γω ημουν 23 οταν αγάπησα την κοπελιά μου. 10 πόντους πιο κοντή απο 'μενα και καμιά 30αριά κιλά βαρύτερη αλλα και ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑ!

Δε χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια ή να παντρευτώ για να ξεραθεί το "πράσινο λιβάδι" της σχέσης μας. Άλλοι ηταν οι λόγοι...

Φίλε arisk το "πράσινο λιβάδι" ΥΠΑΡΧΕΙ απλά πρέπει κι' οι δυό να θέλουν να ζούν μέσα του.

Υ.Γ: Μην απογοητεύεσαι, μερικές φορές υπάρχει φως μεσ' το σκοτάδι.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk

Re: Re: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    resital aftolipisis

merika xronia prosopikis anazitisis isos voi8isoun pigene ke se kana psixologo

na se enimeroso mono oti enas patsino i enas nteniro
    mono omorfi den ine ke exoun pola perisotera apo osa po8is na sou do8oun me parakalia ston 8eo:rotflmao: :rotflmao:

an isoun xirafetimenos andras opos ke na isoun den 8a ixe simasia

[edited by Nostra]
    :rotflmao:
    Ρεσιτάλ γέλιου.Όσο για το παράδειγμα με τον Ντε Νίρο μεγάλη επιτυχία.Το σκεφτόσουν πολύ ώρα?Δεν με ξέρεις.Δεν ξέρεις αν είμαι χειραφετημένος ή όχι,προοδευτικός ή μη.Με την εμφάνισή μου δεν έχω κανένα πρόβλημα.Διάβασες παραπάνω οτι κολύωμαι?
    Και να μην ξεχάσω.Σου επιστρέφω το σχόλιο περί αυτολύπησης.Θα σου έλεγα και άλλα αλλά δεν περιμένω να καταλάβεις.

off topic.
    καθεστε και κοβετε απαντησεις δηθεν ασχετες με το θεμα ,και μενει το τοπικ καθαρο και στειρο.
    Αφηστε και λιγο σπαμ και λιγο χιουμορ δε χαθηκε κι ο κοσμος.Εγω νιωθω οτι φτωχενει η συζητηση,δε καθαριζει.Τι διαολο δεν αντεχουμε λιγη καζουρα;
    Δεν το λεω για να ανοιξω κουβεντα.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    off topic.
    καθεστε και κοβετε απαντησεις δηθεν ασχετες με το θεμα ,και μενει το τοπικ καθαρο και στειρο.
    Αφηστε και λιγο σπαμ και λιγο χιουμορ δε χαθηκε κι ο κοσμος.Εγω νιωθω οτι φτωχενει η συζητηση,δε καθαριζει.Τι διαολο δεν αντεχουμε λιγη καζουρα;
    Δεν το λεω για να ανοιξω κουβεντα.

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Εγώ είμαι κατά του γάμου καταρχήν (και τα παιδιά, μακριά επίσης όσο και αν μου αρέσουνε), θα θυμίσω ότι όταν ερωτεύονται δύο άνθρωποι όμως οι ενδορφίνες και η ντοπαμίνη που είπε κάποιος παραπάνω παίζουν μπάλα και μάλιστα χωρίς διαιτητή και επόπτες...

Είναι καλό να υπάρχουν κοινά σημεία, ισορροπία, ειλικρίνεια και αληθινή φιλία, όπως και άφθονο σεξ. Άμα παραμυθιάζεις μια γυναίκα, μπορεί να τη ρίξεις στην αρχή, αλλά δε πας πουθενά αργότερα. Άμα υπάρχει εμπιστοσύνη και από τους δύο τότε είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

Επίσης καλό είναι να υπάρχουν και ώρες αποχής του ενός από τον άλλο, αλλά και μερικά ετερώνυμα στοιχεία.

Θέλει προσπάθεια, και να βρίσκετε καινούρια πραγματάκια να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο.

Όπως και τα παιδιά για τη γυναίκα είναι βιολογική ανάγκη, έτσι και για τους άντρες μια γυναίκα είναι και αυτή μια βιολογική ανάγκη (δεν εννοώ το σεξ). Άν έχεις σιδερένια θέληση, μερικές φορές μπορεί να νιώσεις ότι τη ξεπερνάς, και μετά μια βραδιά σου χαμογελάει μια γυναίκα, και σε κάνει φυτίλια...

Η τριβή με τη καθημερινότητα είναι το κλειδί, άμα θέλετε και οι δύο, πολεμήστε την.

Ο γάμος είναι ένα μυστήριο κατά την εκκλησιά , και ένας νέο τρόπος ζωής για τους ανθρώπους .

Η απομάκρυνση των ανθρώπων απο την εκκλησιά είναι ο λόγος που γίνονται κομμάτια οι σχέσεις .

Διότι η εκκλησιά πέρα από πολυελαίους και αγιαστούρες , είναι ο θεματοφύλακας του μυστηρίου του γάμου, και είναι ο μόνος θεσμός υποστήριξης, του θεσμού του γάμου . !!! ( και κατά επέκταση των σχέσεων των δυο φύλλων )

Η ίδια η εκκλησιά έχει παρουσιάσει επανειλημμένα το How to , για την επιτυχία ενός γάμου .

Κάποτε ρώτησα , που συχνάζουν τα καλά κορίτσια ?!! , έτσι ώστε να κάνω καμιά γνωριμία της προκοπής, εννοώντας σε ποια καφετέρια ...... και η απάντηση ήταν ,
    στην εκκλησιά, την Κυριακή . :smilea:

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Ο γάμος είναι ένα μυστήριο κατά την εκκλησιά , και ένας νέο τρόπος ζωής για τους ανθρώπους .

Η απομάκρυνση των ανθρώπων απο την εκκλησιά είναι ο λόγος που γίνονται κομμάτια οι σχέσεις .

Διότι η εκκλησιά πέρα από πολυελαίους και αγιαστούρες , είναι ο θεματοφύλακας του μυστηρίου του γάμου, και είναι ο μόνος θεσμός υποστήριξης, του θεσμού του γάμου . !!! ( και κατά επέκταση των σχέσεων των δυο φύλλων )

Η ίδια η εκκλησιά έχει παρουσιάσει επανειλημμένα το How to , για την επιτυχία ενός γάμου .

Κάποτε ρώτησα , που συχνάζουν τα καλά κορίτσια ?!! , έτσι ώστε να κάνω καμιά γνωριμία της προκοπής, εννοώντας σε ποια καφετέρια ...... και η απάντηση ήταν ,
    στην εκκλησιά, την Κυριακή . :smilea:

:rotflmao: :rotflmao:

Να 'σαι καλα...

Μου 'φτιαξες την μερα!

Κι εγω ο κακομοιρος ο Αθεος, νομιζα πως εχω μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σχεση που αριθμει ΗΔΗ 27 χρονια, ΑΝΑΛΟΙΩΤΗ και ΜΑΚΡΥΑ απ' την (οποια) Εκκλησια...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  2. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι...
    από fastheo στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 11:24