Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: Μαγαζί για τακάκια

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Post το κουράσαμε...

Το πιο φρόνιμο θα ήταν απλά να λέγαμε τους σωστούς,να μην έχουμε και μπλεξίματα με τίποτα μυνήσεις...κι από κει και πέρα,όποιος-α θέλει ας αγοράζει...Στο φινάλε μεγάλα παιδάκια είμαστε,και ο καθένας μπορεί να διαθέτει όπου και όπως θέλει τα ωραία του λεφτά,ή εκεί που νομίζει ότι γίνεται καλύτερα η εξυπηρέτησή του και η δουλειά του......δε χρειάζεται να θάβουμε κανέναν! (και δεν είναι και σωστό άλλωστε) .... και η λήθη θα μιλάει από κει και πέρα μόνη της για τους κακούς του χώρου...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Νέο μέλος Το avatar του/της mbatsi
    θελω τακακια για τη μπεμπα μου και με ολα αυτα που διαβασα με εχει φαη η περιεργια
    λεω να παω μια βολτα απο βδομαδα να κοψω κινηση
    λετε να εχω θεμα? :a017:
    sesssssskisssso

Re: περί BrakeShop Καλλιρρόης

Αρχικά δημιουργήθηκε από costav
    Επειδή και το κατάστημα και ο άνθρωπος είναι ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρξει στο αντικείμενο, η επιμονή σε δυσφημιστικές προσπάθειες δεν είναι δυνατόν να έχει άλλο κίνητρο από πρσοωπικό οικονομικό ενδιαφέρον. Η συμμετοχή σε forum με τέτοιο στόχο φυσικά αναιρεί τον ενημερωτικό σκοπό των threads. Είναι κι αυτό δυστυχώς ενα απο τα χτυπητά γνωρίσματα της ελληνικής μας αντικοινωνικότητας.
    Θα πρότεινα λοιπόν ειδικά σ' αυτή την περίπτωση αλλά και πάντοτε σ' εκείνους που αναζητούν ενημέρωση για υπηρεσίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσο αφορά στην εμπάθεια (άρα το ύφος & ήθος) των αναφερόμενων υποτιθέμενων στοιχείων.
    Δεν γράφω ποτέ "παραινετικά" posts (προτιμώ τα τεχνικά), αλλά το παιχνίδι εδώ παρατράβηξε.

η επιμονή σε δυσφημιστικές προσπάθειες δεν είναι δυνατόν να έχει άλλο κίνητρο από πρσοωπικό οικονομικό ενδιαφέρον

+1000
    r u talking to me?....who the F@ck r u?

NEO MEΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΣ Το avatar του/της kalmisurf
    Εγω εχω να πω ένα μόνο πραγμα και δεν θέλω να το κουράσω άλλο το θέμα γιατί οι πριν με εχουν καλύψει.

Όταν κάποιος χρειάζεται κάτι και αυτό το βρίσκει σε ένα μαγαζί και το βρίσκει και σωστά και σε λογική τιμή να βράσω αν μου ξινίζουν τα μούτρα του μαγαζάτορα.
    Άλλωστε δεν μας αρέσουν όλοι σε αυτή τη κοινωνία αλλά το συμφέρον μας προέχει και ειδικά όταν αυτό εκτός από οικονομικό έχει να κάνει και με την ασφάλειά μας στην οδήγηση μηχανής.

Όλα τα υπόλοιπα είτε από αφέλεια λέγονται είτε από υστεροβουλία οπότε δεν μας ενδιαφέρουν, δεν έχουν αξία για την μηχανή μας και την τσέπη μας χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν.

Μία γνώμη λέω και όποιος θέλει την σέβεται!!!

VSTROM HELLAS CLUB
    www.vstrom.gr
    http://vstromhellas.forumotion.com/
    Creative Design Solutions
    http://users.otenet.gr/~mikals/

διαβαζοντας ολα τα παραπανω και ψαχνοντας τι τακακια θα βαλω αν και δεν ελυσα τεχνικες

αποριες που ειχα αποφασισα να δοκιμασω να ρωτησω και εγω τον ειδικο στο bshop

καλυτερα ξυνος και γνωστης (μια και στις μερες μας ολοι κανουν τους πονηρους αλλα

ασχετοι στο αντικειμενο τους)

παρα χαριτωμενος και παπαρας (εχουν καψει κοσμο αυτοι!!!)

τελικα μαλακα η σκληρα? οργανικα η μεταλικα ? ????

NEO MEΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΣ Το avatar του/της kalmisurf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos

......

καλυτερα ξυνος και γνωστης .....
    παρα χαριτωμενος και παπαρας ......
    ????
    Πολύ σωστά το 'θεσες bzrmiltos γιατί όταν κάποιος θέλει να σε κλέψει το κάνει με το χαμόγελιο και ειδικά ο άσχετος με το αντικείμενο όλοι έχουμε ανάλογες τέτοιες εμπειρίες

VSTROM HELLAS CLUB
    www.vstrom.gr
    http://vstromhellas.forumotion.com/
    Creative Design Solutions
    http://users.otenet.gr/~mikals/

οτι ταιριαζει στην οδηγηση σου φιλε θα παρεις αμα οδηγεις γρηγορα και εισαι συνεχεια στο φρενο θα παρεις σκληρα,μονο που τρωει πιο γρηγορα την δισκοπλακα σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
    τελικα μαλακα η σκληρα? οργανικα η μεταλικα ? ????
    ejartate απο τη χρηση που κανεις...

σκληρα και μεταλλικα , βγαζουν περισσοτερα χιλιομετρα, μεγαλυτερη φθορα δισκων, θελουν ζεσταμα για να αποδοσουν τα μεγιστα, δεν ¨καιγονται" απο παρατεταμενη χρηση, χρειαζονται συνηθως dot 5.1 για χρηση σε χωμα και πιστες...

τα μαλακα και οργανικα , εχουν μεγαλυτερη φθορα, αλλα δεν την ακουει ο δισκος, ζεσταινονται με το καλημερα, αλλα βραζουν και πιο γρηγορα...

για την πολη και ταξιδια μαλακα το λοιπον, για πιο πιεσμενες καταστασεις, στροφιλικια, αλεπαλληλα φρεναρησματα, διαδρομες γεματες κατηφορια, χωμα και πιστα μεταλλικα και σκληρα!

Νέο μέλος
    mbatsi Τελικά πήγες απ'το μαγαζί για τα φρένα;Πες μια γνώμη αν θες να βοηθήσεις γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ

thanks!!! και παλι thanks!!

συμπερασμα¨ τα τακακια θα ειναι μαλακα τα υγρακια dot4 οπως λεει το manual9(r12gs_)

γρασσο χαλκου για να μη σσσσσφιριζουν καλο πλυσιμο τις δαγκανες για να δδδδαγκωνουν

και γιαλυστερα δισκακια μετα απο ταξιδι για να αντανακλουν τις αναμνησεις

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti

Re: Μαγαζί για τακάκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από tombell
    Καλημέρα,

Θέλω να αλλάξω τακάκια στη μηχανή μου

Που προτείνετε να πάω.

Στην αντιπροσωπεία δεν πάω. Είναι τσιμπημένες οι τιμές
    Φίλε μου, συμφωνώ με τους υπόλοιπους!

Brake Shop! Απο εκεί παίρνω κι εγώ για το Dakaraki μου! Απ'την BMW μια φορά που πήρα π.χ. τα εμπρός έκαναν 35-38 € (αν θυμάμαι καλά) και απ'το brake shop τα παίρνω 25 € περίπου, δεν είναι μικρή η διαφορά! Βέβαια δεν ξέρω αν στα τοποθετούν εκεί, δεν έχω ρωτήσει! Αλλά είναι πολύ εύκολο να τα βάλεις μόνος σου! Αν ρωτήσεις και τον τύπο εκεί θα σου εξηγήσει σίγουρα τι πρέπει να κάνεις!

ΤΕΛΟΣ

περίπου, δεν είναι μικρή η διαφορά!

εμ πεστα!!

διαφορα εδω διαφορα εκει,,,,,,,

μαζευονται ολες οι διαφορες και μετα λεμε ακριβο το service...

και δεν κανεις με τι διαφορα κατι διαφορετικο !

Νέο μέλος Το avatar του/της mbatsi
    Φιλε psycost δεν σου απαντησα γιατι θα πηγαινα σημερα και δεν ηθελα να του το κεληδηση κανα πουλακι και να τον βρω προετοιμασμενο....

Οπως ειπα πηγα σημερα το πρωι και καταλαβα οτι εκανα μεγαλη μαλακια 1 ωρα αργοτερα...
    Εξηγουμε κυριοι...
    Το παραδεχομε πηγα προκατειλημενος....
    Δεν ηξερα τι θα εβλεπα αλλα απο το κραξιμο που ειχα διαβαση για τον τυπο περιμενα να δω και να δεχτω οτι και αν γινοτανε...και ημουν ετοιμος μεχρι και να πεξω φαπες.
    Και την πατησα...νουλα η δουλεια!!!! τζιφος!!!! μαπα πληροφορια λεμε!!!!

Ο τυπος δεν νομιζω πως εχη καμια σχεση με τη λασπη που εχη φαη...
    Προσπαθησα…βρε να τον κουρδιζω απο τη μια....να τον αμφισβητω απο τη αλλη...τιποτα
    Ηρεμα να μου εξηγη και να μου αναλυη...μεχρι που κουραστηκα εγω...
    Με κερασε καφε οση ωρα δουλευε τη μπεμπα… μου χαρισε και ένα μπλουζακι στο τελος!!!!
    Μπορειτε να μπειτε στη θεση μου??
    Οπως ηταν φυσικο ενα τεραστιο ερωτηματικο ειχε σφηνωθη στο κρανιο μου.
    Γιατι ολο αυτο???
    Μηπως δεν ειναι ο ιδιος? (τον ρωτησα 3 φορες και η 3η ηταν η μονη φορα που με κοιταξε καπως)
    Μηπως του το σφυριξε καποιος? (δεν ειναι δυνατον τοσο κραξιμο ανευ λογου και αιτιας)

Μεχρι που ηρθε η στιγμη να πληρωσω και λυθηκε το μυστηριο και τουλαχιστον για μενα δωθηκε απαντηση για ολο αυτο το "σχεδιο" κραξιματος.

Δηλαδη:
    Τακακια brembo μπροστινα στο brake shop 78? με τοποθετηση. (R1200GS)
    Τακακια brembo μπροστινα στην BMW κοστος 160? στο χερι

Καλα λεω μεσα μου....ειναι δυνατον???
    Μιλαμε για τα διπλα λεφτα!!!!

Με ετρωγε ομως ο κ@λος μου και συνεχιζω τις ερωτησεις...
    Φιλε μου ποσο εχει ο πισω δισκος για R1100GS? (η πρωην μοτοσυκλετα μου αγορασμενη απο ξαδελφο που εχωσε 250? στον βαγιανελη πριν το πασχα χωρις τα τακακια στη τιμη)
    Και σκαει η σφαλιαρα....89? μου λεει ο και καλα "ξυνος"....
    brembo τον ρωταω? (δεν ειναι δυνατον ελεγα μεσα μου τοση διαφορα)
    Και ομως...χαμογελωντας με κατανοηση στην εκπληξη μου ο φιλος μου την εδειξε και εγω σαν νεος απιστος θωμας χαιδευα τις τρυπες της μην μπορωντας να φανταστω ποσο μ@λ@κας ειμαι που λεει και το τραγουδι που τοσα χρονια τα εσκαγα με τρελλα
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ (εχω τσαντιστη γιατι είναι τεραστια διαφορα)

Εμενα παντως μου λυθηκε η απορια γιατι καποιοι τον κραζουν τον φιλο...αν και καποιοι εδω το ειχαν πει ηδη αλλα εγω δεν ψηνομουνα
    Ο brake πουλαη φτηνα και "καποιοι" που δεν κονομανε οταν οι πελατες τους πανε σε αυτόν.....ξηγιουνται πολεμο underground...

Αληθεια ο φιλος ο tombell που ξεκινησε το thread που ειναι? Γιατι δεν μας ειπε τι εκανε τελικα με τα φρενα του?
    Εβαλε τακακια τελικα μετα από ένα χρονο? και που? και ποσο?
    sesssssskisssso

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Όταν θα δεις ότι και στην απόδοση/ποιότητα είναι τα ίδια ή και καλύτερα αν έχεις βάλει αυτά που απαιτείς-θες για τον τρόπο που οδηγάς τότε θα τα ξαναπούμε....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

επιτελους λιγη διαφανεια!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πειτε μαγαζι για λαστιχα...
    από OrEsTiS82 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2007, 19:31
  2. μαγαζι για βελτιωσεις?