Μαλλον στο.............χουμορ μου.......Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
θελεις να πεις....πεζος....στον χαρακτηρα σου??![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλλον στο.............χουμορ μου.......Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
θελεις να πεις....πεζος....στον χαρακτηρα σου??![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
όσο πιο ήρεμος είσαι όταν οδηγείς τόσο λιγότερα λάθη κάνεις .
Και μην ξεχνάτε οτι ο πεζός έχει δίκιο.![]()
![]()
![]()
ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Kαι το Tuono τί είναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ευτυχώς δεν έχει πριόνι!![]()
![]()
![]()
![]()
δευτερα 26 μαρτιου γυρω στις 2...
τελευταια βολτα πριν δωσω το z.
βγαινω απο εθνικη προς λενορμαν και 50 μετρα πριν το φαναρι σε διηθηση με περιπου 40 χαω μπροστα απο βαν πετιεται πακιστανος στο μισο μετρο με ολο τον εξοπλισμο : φακους μπρελοκ φορτιστες κτλ... τον εμβολισα και του εριξα και μια κατακεφαλη (καλο το nolan τελικα)
εγω κατεληξα σε μια mercedes αριστερα μου και ο πακισταν αφου διεγραψε ελειπτικη τροχεια σηκωθηκε και εφυγε τρεχοντας! το γελειο ειναι οτι εγω ειμαι τρελαμενος για τον ανθρωπο που χτυπησα, ο οδηγος του mercedes φοβαται για μενα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΛΚΣ μαζευουν απο την ασφαλτο το εμπορευμα του πακιστανου.
ευτυχως ουτε τραυματισμο ειχα (δεν εμαθα φυσικα ποτε για τον μαυρουκο) ουτε ιδιαιτερες ζημιες εγω και το αμαξι...
απο τοτε διπλα απο μεγαλο οχημα ..... ΚΟΤΑ ! αν δε βλεπω δεν κινουμαι.
υ.γ. την ιδια μερα κατα τις 19:00 εδωσα το z... και οδηγησα για μια περιπου εβδομαδα το tuono με το σφιξιμο που περιγραφει η ζαχη μονιμο. ασχημο συναισθημα.....![]()
ρε τιτανα της συμφορας ..... απλα δοκιμαζα τα αντανακλαστικα σου!!!!![]()
τι φταιω εγω αν μπαινεις μπροστα στο θηριο την ωρα που το βλεπεις σηκωμενο!!!????!!!
(παρεξηγησιμη η εκφραση αλλα μιλαω για το tuono ή πριονι η όπως αλλιως θελεις!)
οπως σου ειπα και τοτε, και ας με διαψευσουν οι υπολοιποι, τα ηθελε και τα θελει ο κwλος σου!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ασε που οταν η tuonara βλεπει παπακια σαν το r μπροστα της κατι παθαινει και καθε φορα μου πιανεται η καρδια για να τη σταματησω.....
![]()
![]()
![]()
![]()
next time μαδαφακα!!!!!!........![]()
Mωρή κουλάντζα πάλι καλά που όταν κινδυνεύω είμαι γρήγορος...Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
ρε τιτανα της συμφορας ..... απλα δοκιμαζα τα αντανακλαστικα σου!!!!![]()
τι φταιω εγω αν μπαινεις μπροστα στο θηριο την ωρα που το βλεπεις σηκωμενο!!!????!!!
(παρεξηγησιμη η εκφραση αλλα μιλαω για το tuono ή πριονι η όπως αλλιως θελεις!)
οπως σου ειπα και τοτε, και ας με διαψευσουν οι υπολοιποι, τα ηθελε και τα θελει ο κwλος σου!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ασε που οταν η tuonara βλεπει παπακια σαν το r μπροστα της κατι παθαινει και καθε φορα μου πιανεται η καρδια για να τη σταματησω.....
![]()
![]()
![]()
![]()
next time μαδαφακα!!!!!!........![]()
γιατί του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!
Το Ρ1 ουτε σταματημένο δε το φτανεις!
Αφού είσαι χαζός πάς να το σηκωσεις σουζα με 2α με μόλις 20 χλμ μετά πλακώνεσαι στα φρένα και δε κάνεις ουτε καν κατεβασμα...
Άσε που τις σούζες τις κάνουν σε ευθείες όχι πάνω στη στροφή και το κόβουν ευθεία στους χωματόδρομους μετά προσπαθώντας να με πατήσεις πεζό γιατί δε μπορείς ναμε περάσεις όταν είμαι πάνω στο Ρο1...
ΟΥΣT you mother father!
Εγώ πάντως δεν οδηγώ(με το μηχανάκι) ΠΟΤΕ στη δεξια πλευρά γιατί
1) Αν πάω δεξιά βρίσκουν ευκαιρία να με προσπεράσουν ή τις περισσότερες φορές απλώς να έρθουν στο ύψος μου λες και έτσι θα κερδίσουν χρόνο!!! ακόμα και αν δεν χωρούν με αποτέλεσμα στους αυτοκινητόδρομους ή στους επαρχιακούς δρόμους να κλείνωμαι στα δεξιά του οδοστρώματος που είναι γεμάτο με παγίδες, χαλασμένο ή ακόμα και να λείπουν κομάτια που για μία μηχανή είναι ότι χειρότερο αφού εμείς ακολουθούμε μια γραμμή στο δρόμο και αν αυτή η γραμμή έχει οποιοδήποτε πρόβλημα τότε χάνουμε την σταθερότητα μας, ενώ τα αυτοκίνητα ακολουθούν 2 γραμμές και αν η 1 είναι χαλασμένη έχουν σταθερότητα από τη 2η. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό στις στροφές.
2) Αν πάω δεξιά μεσα στη πόλη τότε όλοι έρχονται στα δεξιά μου κλείνοντας με και έτσι πρέπει να ανησυχώ α) να μη χτυπήσω στο πεζούλι (ναι τόσο πολύ με κλείνουν) και β) να μην χτυπήσω του πεζούς που κατέβηκαν από το πεζοδρόμιο σην άσφαλτο.
Επίσης έχω ΠΑΝΤΑ την μεγάλη σκάλα αναμένη αφού έτσι 1ον) με βλέπουν περισσότεροι 2ον) ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι ότι λόγω ψυχολογίας (βαριέμαι να το αναλύσω) από αυτούς που με βλέπουν λιγότεροι πέρνουν το θάρρος να περάσουν το δρόμο.
Α και επίσης Η ΚΟΡΝΑ ΕΪΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ :rotflmao: (για όσους τους βλέπω θαρραλέους)
(τώρα που το σκέφτομαι από την πολύ χρήση δεν ακούγεται πολύ δυνατά πλέον :rotflmao: )
Η κόρνα? Χρόνια τώρα κολλητάρια! Αφου σκέφτομαι να πατεντάρω κόρνα από αμάξι !!!!!!![]()
Όσο για το δεξια, όλα είναι πολύ σχετικά πλέον! Ειδικά στο κέντρο της Αθήνας πρέπει να ξέρεις σε ποιούς δρόμους μπορείς να πας άνετα στην δεξιά και σε ποιούς δεν ξερεις τι θα σου πεταχτεί και πότε!Διατρβή έχουμε κάνει ένα χρόνο τώρα!!!!!![]()
![]()
![]()
Πάντως ομολογώ πως χτες (για όσους ήταν εκεί![]()
) δεν τόλμησε κανείς να κάνει ή να πει κάτι παραπάνω!!!!!
![]()
Κι ένας που είχε κολλήσει το χέρι του στο λεβιέ των φωτων![]()
![]()
![]()
Πρέπει να χλώμιασε λίγο με εκείνα ταστριγγλίσματα από τα λαστιχα!!!!![]()
![]()
Προσοχή και ...........................................
νομίζω ....................................
πως θέλουν πολύ ξύλο!!!!!![]()
![]()
![]()
Δεν είπα "πάντα". Εχουν όμως τις περισσότερες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Η κόρνα? Χρόνια τώρα κολλητάρια! Αφου σκέφτομαι να πατεντάρω κόρνα από αμάξι !!!!!!![]()
Όσο για το δεξια, όλα είναι πολύ σχετικά πλέον! Ειδικά στο κέντρο της Αθήνας πρέπει να ξέρεις σε ποιούς δρόμους μπορείς να πας άνετα στην δεξιά και σε ποιούς δεν ξερεις τι θα σου πεταχτεί και πότε!Διατρβή έχουμε κάνει ένα χρόνο τώρα!!!!!![]()
![]()
Πάντως ομολογώ πως χτες (για όσους ήταν εκεί![]()
) δεν τόλμησε κανείς να κάνει ή να πει κάτι παραπάνω!!!!!
![]()
Κι ένας που είχε κολλήσει το χέρι του στο λεβιέ των φωτων![]()
Πρέπει να χλώμιασε λίγο με εκείνα ταστριγγλίσματα από τα λαστιχα!!!!![]()
Προσοχή και ...........................................
νομίζω ....................................
πως θέλουν πολύ ξύλο!!!!!![]()
Η αλη8εια ειναι πως ολοι καναμε αισ8ητη την παρουσια μας και διεκδικησαμε επαξια τη 8εση μας στο δρομο ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
γκουχγκουχ.τρομοκρατες.μηχανοβιοι.γκουχγκουχ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Δεν είπα "πάντα". Εχουν όμως τις περισσότερες.![]()
Έχει δίκιο αυτός που πάει σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. Άρα λοιπόν οι πεζοί δεν έχουν τις περισσότερες φορές δίκιο! Έχουν δίκιο μόνο όταν κινούνται με βάση αυτόν!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Η αλη8εια ειναι πως ολοι καναμε αισ8ητη την παρουσια μας και διεκδικησαμε επαξια τη 8εση μας στο δρομο ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
γκουχγκουχ.τρομοκρατες.μηχανοβιοι.γκουχγκουχ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγάπη μου κρύωσες?????
![]()
![]()
![]()
και σου είπα πως είχε υγρασία εκει που καθόσουν!!!![]()
![]()
![]()