ειναι μια λυση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Τους περιμενουμε στο τελος του στενου με καποιο ροπαλο.. η βαζουμε καρφια στο δρομο (τι σαμαρακια και μαλακιες..) Βρισκεται λυση και γι'αυτο..![]()
ειναι μια λυση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Τους περιμενουμε στο τελος του στενου με καποιο ροπαλο.. η βαζουμε καρφια στο δρομο (τι σαμαρακια και μαλακιες..) Βρισκεται λυση και γι'αυτο..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυγά! Με λίγη εξάσκηση θα μπορείτε -όσοι έχετε μπαλκόνια στους δρόμους απ'όπου περνάνε οι ενοχλητικοί- να πετυχαίνετε τον οδηγό ή καλύτερα τον συνοδηγό μέσα από το ανοιχτό του παράθυρο ακόμα και από τον 2ο όροφο της πολυκατοικίας. 1-2 δεν μπορεί, θα χαμπαριάσουν!
Και οταν μαθουμε σημαδι με τα αυγα,και ειμαστε σιγουροι πλεον οτι δεν θα αστοχισουμε...
το γυριζουμε σε χειροβομβιδες...ετσι κι αλλιως το ιδιο σχημα εχουν...![]()
Πριν αρκετούς μήνες είχε ξεκινήσει μία κίνηση συλλογής υπογραφών από τους πολίτες της Πετρούπολης ώστε να τοποθετηθούν σαμαράκια στη Σουλίου (κεντρικός - ανηφορικός δρόμος της περιοχής). Φυσικά ήταν εντελώς λάθος κίνηση γιατί αυτό που θα κατάφερναν θα ήταν να σταματούν στα σαμαράκια και μετά να είναι αναγκασμένοι να μαρσάρουν όλοι οι οδηγοί (τούμπανα και μη) για να ανέβουν την ανηφόρα. Επισης, περνάει και λεωφορείο από εκεί (και όχι τα σύγχρονα λεωφορεία που περνούν από άλλες περιοχές αλλά κάτι άθλια αιωνόβια μπλε λεωφορεία).Αρχικά δημιουργήθηκε από avenger_x
Εγώ φιλαράκι το ζω καθημερινά αυτό, μένοντας σε χαμηλό όροφο, ιδίως τώρα το καλοκαίρι, το χειμώνα παλεύεται ελαφρώς. Αλλά δεν νομίζω ότι παίρνει αυτούς τους 20 να αντιδράσουν με τον τρόπο αυτό. Το κεφάλι τους θα φάνε.
Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...
Πολλες φορες η αυτοδικια γινεται η μονη λυση...δυστυχως..
Τα σαμαρακια ειναι μια ΛΑΘΟΣ ΛΥΣΗ
Εγω καθε φορα που βλεπω σαμαρακια, παταω γκαζι(ξερογκαζιες) και κορναρω μεχρι να φυγω
Πειτε με καφρο πειτε οτι θελετε
Τα περισσοτερα σαμαρακια ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ, και αν θελετε ψαξτε να δειτε πως πρεπει να ειναι τα ΝΟΜΙΜΑ σαμαρακια, συγκεκριμενο σχημα και μεγεθος, ταμπελες σημανσης κτλ.
Εχω παει να πεσω απο πολλα σαμαρακια, φτανει πια
Εσενα η αυτοδικια σε ωφελησε δηλαδη στην ζωη σου οποτε την εφαρμοσες;Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
Πολλες φορες η αυτοδικια γινεται η μονη λυση...δυστυχως..
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
πες μου ότι θα έχετε και πυρσούς με φλόγες ένα μέτρο και θα ουρλιάζετε κιόλας! μόνο αυτό πες μου τέλος!Αρχικά δημιουργήθηκε από avenger_x
Καλημέρα σε όλους
Την XXXXXX και ώρα XXXXX αποφασίσαμε μια ομάδα από κατοίκους της Πετρούπολης και του Ιλιον να πάμε να σπάσουμε ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΚΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ, ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ.
Θα προβούμε στην συγκεκριμένη κινητοποίηση για παραδειγματισμό όλως εκείνων που ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι και εργάζονται τα πρωινά ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ "ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ"
Θα προβούμε σε αυτή τη κίνηση, διότι έχοντας καλέσει την αστυνομία τουλάχιστον 4 φορές αυτή μας έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνη, διότι το ΤΕΡΑ ΠΕΤΡΑ είναι δημοτικό αναψυκτήριο και βέβαι επωφελείται ο ΔΗΜΟΣ από αυτό.
Θα προβούμε σε αυτή την κίνηση, επειδή όλοι εμείς οι κάτοικοι Πετρούπολης και Ιλιου έχουμε να κοιμηθούμε και εμείς και τα μωρά παιδιά μας σαν άνθρωποι πολλά χρόνια τώρα.
Θα προωούμε σε αυτό τον βανδαλισμό επειδή δεν ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Ηδη έχουμε μαζευτεί 20 περίοικοι. όσοι πιστοί προσέλθετε (με τα ανάλογα.....βέβαια,) να κάνουμε κομμάτια αυτά τα ΚΙΝΗΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ
Ενας απελπισμένος πολίτης![]()
α κ άμα δεν καταφέρετε τίποτα, να πάτε στην ταράτσα του τέρα πέτρα και να κουνάτε ρυθμικά τους πυρσούς! Θα δει το σινιάλο ο μπάτμαν και θα έρθει να βοηθήσει τους αγανακτισμένους πολίτες που θέλουν να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ από την μοχθηρή συμμορία των ντεσιμπέλ! :rotflmao:
:a31:
Οχι παντα αλλα αρκετες φορες κρινεται αναγκαιο κακο..Οταν δεν προστατευεσαι πρεπει να προστατεψεις τον εαυτο σου..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εσενα η αυτοδικια σε ωφελησε δηλαδη στην ζωη σου οποτε την εφαρμοσες;
Εδω κανεις λαθος φιλε..Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
πες μου ότι θα έχετε και πυρσούς με φλόγες ένα μέτρο και θα ουρλιάζετε κιόλας! μόνο αυτό πες μου τέλος!![]()
α κ άμα δεν καταφέρετε τίποτα, να πάτε στην ταράτσα του τέρα πέτρα και να κουνάτε ρυθμικά τους πυρσούς! Θα δει το σινιάλο ο μπάτμαν και θα έρθει να βοηθήσει τους αγανακτισμένους πολίτες που θέλουν να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ από την μοχθηρή συμμορία των ντεσιμπέλ! :rotflmao:
:a31:![]()
Τον Batman με προβολεα που δειχνει το σημα της νυχτεριδας στο ουρανο τον φωναζουν, οχι με πυρσους..![]()
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ε καλά μέχρι να μαζέψουν υπογραφές για να τους αγοράσει ο δήμος τον νυχτεριδοπροβολέα ας βολευτούν με τους πυρσούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εδω κανεις λαθος φιλε..![]()
Τον Batman με προβολεα που δειχνει το σημα της νυχτεριδας στο ουρανο τον φωναζουν, οχι με πυρσους..![]()
![]()
![]()
![]()
α και να το πουν στον batman να το ξέρει....
![]()
Αλλο η αυτοαμυνα και αλλο η αυτοδικια.Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
Οχι παντα αλλα αρκετες φορες κρινεται αναγκαιο κακο..Οταν δεν προστατευεσαι πρεπει να προστατεψεις τον εαυτο σου..
Με την αυτοδικια δεν προστατευεις τον εαυτο σου εκδικεισαι για κατι.
Ετσι λεει το λεξικο τουλαχιστον.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εγω δεν μιλησα για αυτοαμυνα..Οταν οπως π.χ ειπαν τα παλικαρια πριν,βαζεις καρφια(λεμε τωρα) στον δρομο για τον μ...α που περναει τεζα απο κατω που παιζουν τα παιδια μου αυτοδικεις η αυτοαμυνεσαι??αν εχει προηγηθει ατυχημα ειναι το πρωτο ενω αν οχι το δευτερο..απλα οι δυο εννοιες πολλες φορες μπερδευονται..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αλλο η αυτοαμυνα και αλλο η αυτοδικια.
Με την αυτοδικια δεν προστατευεις τον εαυτο σου εκδικεισαι για κατι.
Ετσι λεει το λεξικο τουλαχιστον.
Χμμ ενδιαφέρον... που τα πουλάνε αυτά Ανδρέα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Να βαλουμε καννα τετοιο?![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
http://www.roadblade.com/Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ ενδιαφέρον... που τα πουλάνε αυτά Ανδρέα?![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"