Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 99

Θέμα: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Τους περιμενουμε στο τελος του στενου με καποιο ροπαλο.. η βαζουμε καρφια στο δρομο (τι σαμαρακια και μαλακιες..) Βρισκεται λυση και γι'αυτο..
    ειναι μια λυση...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυγά! Με λίγη εξάσκηση θα μπορείτε -όσοι έχετε μπαλκόνια στους δρόμους απ'όπου περνάνε οι ενοχλητικοί- να πετυχαίνετε τον οδηγό ή καλύτερα τον συνοδηγό μέσα από το ανοιχτό του παράθυρο ακόμα και από τον 2ο όροφο της πολυκατοικίας. 1-2 δεν μπορεί, θα χαμπαριάσουν!

Και οταν μαθουμε σημαδι με τα αυγα,και ειμαστε σιγουροι πλεον οτι δεν θα αστοχισουμε...

το γυριζουμε σε χειροβομβιδες...ετσι κι αλλιως το ιδιο σχημα εχουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από avenger_x
    Πριν αρκετούς μήνες είχε ξεκινήσει μία κίνηση συλλογής υπογραφών από τους πολίτες της Πετρούπολης ώστε να τοποθετηθούν σαμαράκια στη Σουλίου (κεντρικός - ανηφορικός δρόμος της περιοχής). Φυσικά ήταν εντελώς λάθος κίνηση γιατί αυτό που θα κατάφερναν θα ήταν να σταματούν στα σαμαράκια και μετά να είναι αναγκασμένοι να μαρσάρουν όλοι οι οδηγοί (τούμπανα και μη) για να ανέβουν την ανηφόρα. Επισης, περνάει και λεωφορείο από εκεί (και όχι τα σύγχρονα λεωφορεία που περνούν από άλλες περιοχές αλλά κάτι άθλια αιωνόβια μπλε λεωφορεία).

Εγώ φιλαράκι το ζω καθημερινά αυτό, μένοντας σε χαμηλό όροφο, ιδίως τώρα το καλοκαίρι, το χειμώνα παλεύεται ελαφρώς. Αλλά δεν νομίζω ότι παίρνει αυτούς τους 20 να αντιδράσουν με τον τρόπο αυτό. Το κεφάλι τους θα φάνε.
    Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Πολλες φορες η αυτοδικια γινεται η μονη λυση...δυστυχως..

Τα σαμαρακια ειναι μια ΛΑΘΟΣ ΛΥΣΗ

Εγω καθε φορα που βλεπω σαμαρακια, παταω γκαζι(ξερογκαζιες) και κορναρω μεχρι να φυγω

Πειτε με καφρο πειτε οτι θελετε

Τα περισσοτερα σαμαρακια ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ, και αν θελετε ψαξτε να δειτε πως πρεπει να ειναι τα ΝΟΜΙΜΑ σαμαρακια, συγκεκριμενο σχημα και μεγεθος, ταμπελες σημανσης κτλ.

Εχω παει να πεσω απο πολλα σαμαρακια, φτανει πια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Πολλες φορες η αυτοδικια γινεται η μονη λυση...δυστυχως..
    Εσενα η αυτοδικια σε ωφελησε δηλαδη στην ζωη σου οποτε την εφαρμοσες;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Να βαλουμε καννα τετοιο?

:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	27,5 KB 
ID:	98026
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από avenger_x
    Καλημέρα σε όλους
    Την XXXXXX και ώρα XXXXX αποφασίσαμε μια ομάδα από κατοίκους της Πετρούπολης και του Ιλιον να πάμε να σπάσουμε ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΚΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ, ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ.

Θα προβούμε στην συγκεκριμένη κινητοποίηση για παραδειγματισμό όλως εκείνων που ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι και εργάζονται τα πρωινά ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ "ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ"

Θα προβούμε σε αυτή τη κίνηση, διότι έχοντας καλέσει την αστυνομία τουλάχιστον 4 φορές αυτή μας έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνη, διότι το ΤΕΡΑ ΠΕΤΡΑ είναι δημοτικό αναψυκτήριο και βέβαι επωφελείται ο ΔΗΜΟΣ από αυτό.

Θα προβούμε σε αυτή την κίνηση, επειδή όλοι εμείς οι κάτοικοι Πετρούπολης και Ιλιου έχουμε να κοιμηθούμε και εμείς και τα μωρά παιδιά μας σαν άνθρωποι πολλά χρόνια τώρα.

Θα προωούμε σε αυτό τον βανδαλισμό επειδή δεν ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ηδη έχουμε μαζευτεί 20 περίοικοι. όσοι πιστοί προσέλθετε (με τα ανάλογα.....βέβαια,) να κάνουμε κομμάτια αυτά τα ΚΙΝΗΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ

Ενας απελπισμένος πολίτης
    πες μου ότι θα έχετε και πυρσούς με φλόγες ένα μέτρο και θα ουρλιάζετε κιόλας! μόνο αυτό πες μου τέλος!

α κ άμα δεν καταφέρετε τίποτα, να πάτε στην ταράτσα του τέρα πέτρα και να κουνάτε ρυθμικά τους πυρσούς! Θα δει το σινιάλο ο μπάτμαν και θα έρθει να βοηθήσει τους αγανακτισμένους πολίτες που θέλουν να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ από την μοχθηρή συμμορία των ντεσιμπέλ! :rotflmao:

:a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εσενα η αυτοδικια σε ωφελησε δηλαδη στην ζωη σου οποτε την εφαρμοσες;
    Οχι παντα αλλα αρκετες φορες κρινεται αναγκαιο κακο..Οταν δεν προστατευεσαι πρεπει να προστατεψεις τον εαυτο σου..

Re: Re: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    πες μου ότι θα έχετε και πυρσούς με φλόγες ένα μέτρο και θα ουρλιάζετε κιόλας! μόνο αυτό πες μου τέλος!

α κ άμα δεν καταφέρετε τίποτα, να πάτε στην ταράτσα του τέρα πέτρα και να κουνάτε ρυθμικά τους πυρσούς! Θα δει το σινιάλο ο μπάτμαν και θα έρθει να βοηθήσει τους αγανακτισμένους πολίτες που θέλουν να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ από την μοχθηρή συμμορία των ντεσιμπέλ! :rotflmao:

:a31:
    Εδω κανεις λαθος φιλε..

Τον Batman με προβολεα που δειχνει το σημα της νυχτεριδας στο ουρανο τον φωναζουν, οχι με πυρσους..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Re: ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Εδω κανεις λαθος φιλε..

Τον Batman με προβολεα που δειχνει το σημα της νυχτεριδας στο ουρανο τον φωναζουν, οχι με πυρσους..
    ε καλά μέχρι να μαζέψουν υπογραφές για να τους αγοράσει ο δήμος τον νυχτεριδοπροβολέα ας βολευτούν με τους πυρσούς.

α και να το πουν στον batman να το ξέρει....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Οχι παντα αλλα αρκετες φορες κρινεται αναγκαιο κακο..Οταν δεν προστατευεσαι πρεπει να προστατεψεις τον εαυτο σου..
    Αλλο η αυτοαμυνα και αλλο η αυτοδικια.
    Με την αυτοδικια δεν προστατευεις τον εαυτο σου εκδικεισαι για κατι.
    Ετσι λεει το λεξικο τουλαχιστον.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αλλο η αυτοαμυνα και αλλο η αυτοδικια.
    Με την αυτοδικια δεν προστατευεις τον εαυτο σου εκδικεισαι για κατι.
    Ετσι λεει το λεξικο τουλαχιστον.
    εγω δεν μιλησα για αυτοαμυνα..Οταν οπως π.χ ειπαν τα παλικαρια πριν,βαζεις καρφια(λεμε τωρα) στον δρομο για τον μ...α που περναει τεζα απο κατω που παιζουν τα παιδια μου αυτοδικεις η αυτοαμυνεσαι??αν εχει προηγηθει ατυχημα ειναι το πρωτο ενω αν οχι το δευτερο..απλα οι δυο εννοιες πολλες φορες μπερδευονται..

Να βαλουμε καννα τετοιο?

:rotflmao:
    Χμμ ενδιαφέρον... που τα πουλάνε αυτά Ανδρέα?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Χμμ ενδιαφέρον... που τα πουλάνε αυτά Ανδρέα?
    http://www.roadblade.com/

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2004, 10:15
  2. Η ΨυΧολογια Των Χρωματων
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 09:30
  3. Ο ΑρΧοντασ Των ΔαΧτυλιδιων
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:19
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 16:05
  5. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF