Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ήρεμα παιδιά... ο nikker μάλλον ανήκει στους 100 που ανέφερα πριν ώς harleymen και οχι ως χαρλεάδες.
Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου , σε αυτό που έχει διαλέξει αν το τηρεί όπως τα γράφει. Για μένα είναι πολύ πιο "μοτοσυκλετιστής" απο πολλούς που μπαίνουν εδώ και γράφουν για Z vs FZ vs GSXR και όλα τα υπόλοιπα "λατινικά γράμματα".
Παρόλα αυτά κάτι προς τον φίλο Nikker....
Ενα κουσούρι έχει η harley που πραγματικά δεν μπορεί να κρυφτεί οτι και να λές όσο τρελαμένος και να είσαι...
ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ
Μηχανή που δεν στρίβει φίλε... συγνώμη ... αλλά δεν νομίζω οτι είναι κάτι που θα με εξίταρε. Βέβαια όπως το θέτεις έχει άλλα στοιχεία, μα σίγουρα δεν είναι αυτό που λέμε οτι ανήκει στην σφαίρα της οδηγικής ικανοποίησης.
Για την άποψη σου τώρα περί μηχανικής , αντοχής, κτλ.... την σέβομαι αν και δεν την αποδέχομαι πλήρως.
Δεν θα μπώ όμως στον κόπο να το αναλύσω μιας και δεν ΄θα έχει κέρδος για κανένα αυτό.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Διευθυντής marketing είναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Και δε πρέπει να είναι μόνο αντιπρόσωπος... διευθυντικό μέλος της Χαρλει πρέπει να είναι..
Τόσες π@π@ριές μαζεμένες σε ένα post, μόνο στα press kit συναντάς.....
![]()
![]()
You BETA believe...
Aπο τη δικιά σου οπτική γωνία δεν έχεις άδικο... αλλά δες και τη δικιά μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Διευθυντής marketing είναι....
Τόσες π@π@ριές μαζεμένες σε ένα post, μόνο στα press kit συναντάς.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν γουστάρουν ΌΛΟΙ να βλέπουν τον ορίζοντα υπο κλίση, δεν αντέχουν ΟΛΟΙ να πηγαίνουν flat out στις ευθείες, δεν έχουν όλοι τη τρέλα του χώματος και άλλα πολλά... Ίσως γιατί φοβούνται, ίσως γιατί δεν νιώθουν την ανάγκη για αδρεναλίνη όπως εγώ, ή γιατί απλά ναι, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες για "κόλπα" (βλ. "χεράδες" και "big cohones").
Γιατί να μην καβαλήσουν μια χαρλευ λοιπόν? που έιναι το πρόβλημα δηλδη? Αυτή η μοτό μπορεί να ιδανική για αυτούς... Ναι δεν στρίβει, ναι δεν έχει ακτινικές δαγκάνες, δεν έχει γκάζια κ.ο.κ. Δεν νομίζω να υπάρχει αντικειμενικό άτομο που να διαφωνεί με αυτά.
Και εγω ανήκω σε αυτους που δεν θα αγόραζαν ποτέ χαρλευ, γιατί τους δικούς μου λογους, γιατί εμένα αυτή η μηχανή δεν έχει να μου πεί κάτι - έχω RR και παω τρακντεις και ενα ον-οφ για τα λοιπα γιατί έτσι τη βρίσκω ...
Όμως, αυτό που ενοχλεί με τούτο το θρεντάκι είναι ότι έτσι όπως παει, ο nikker - και ο χ,ψ nikker - μπορεί και να την κάνει για αλλού...
ωραίαααααα, είμαστε ενα φόρουμ "κλειστό" που δεν δέχεται παρά μόνο ομοιδεάτες? γιατι ενας χαρλεάς ή ένας χαρλευμαν να μην έχει θέση και λόγο εδω μέσα χωρίς να του την πέφτουν όλοι και απο παντού? και από που και ως που θα κρίνουμε χωρίς να τον ξέρουμε αν είναι λιγότερο ή
περισσότερο μοτοσικλετιστής? :a24:
Τι? απλά επειδή έχεις χαρλευ? εεε, εισαι λιγότερο μοτοσυκλετιστής απο εμάς... Ταμπέλες και στερεότυπα...![]()
όπως και με τους βαραντερόβιους, και τους αφρικάνους, και και και ...
σόρρυ αν ξέφυγα εκτός θέματος, ή αν τα πήρα λίγο...
nikker, καλές βόλτες
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Χαβαλε κανουμε φιλαρακι... δε το λεμε στα σοβαρα το καθε μηχανακι εχει τα καλα του και τα κακα τουΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν γουστάρουν ΌΛΟΙ να βλέπουν τον ορίζοντα υπο κλίση, δεν αντέχουν ΟΛΟΙ να πηγαίνουν flat out στις ευθείες, δεν έχουν όλοι τη τρέλα του χώματος και άλλα πολλά... Ίσως γιατί φοβούνται, ίσως γιατί δεν νιώθουν την ανάγκη για αδρεναλίνη όπως εγώ, ή γιατί απλά ναι, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες για "κόλπα" (βλ. "χεράδες" και "big cohones").
Γιατί να μην καβαλήσουν μια χαρλευ λοιπόν? που έιναι το πρόβλημα δηλδη? Αυτή η μοτό μπορεί να ιδανική για αυτούς... Ναι δεν στρίβει, ναι δεν έχει ακτινικές δαγκάνες, δεν έχει γκάζια κ.ο.κ. Δεν νομίζω να υπάρχει αντικειμενικό άτομο που να διαφωνεί με αυτά.
Και εγω ανήκω σε αυτους που δεν θα αγόραζαν ποτέ χαρλευ, γιατί τους δικούς μου λογους, γιατί εμένα αυτή η μηχανή δεν έχει να μου πεί κάτι - έχω RR και παω τρακντεις και ενα ον-οφ για τα λοιπα γιατί έτσι τη βρίσκω ...
Όμως, αυτό που ενοχλεί με τούτο το θρεντάκι είναι ότι έτσι όπως παει, ο nikker - και ο χ,ψ nikker - μπορεί και να την κάνει για αλλού...
ωραίαααααα, είμαστε ενα φόρουμ "κλειστό" που δεν δέχεται παρά μόνο ομοιδεάτες? γιατι ενας χαρλεάς ή ένας χαρλευμαν να μην έχει θέση και λόγο εδω μέσα χωρίς να του την πέφτουν όλοι και απο παντού? και από που και ως που θα κρίνουμε χωρίς να τον ξέρουμε αν είναι λιγότερο ή
Τι? απλά επειδή έχεις χαρλευ? εεε, εισαι λιγότερο μοτοσυκλετιστής απο εμάς... Ταμπέλες και στερεότυπα...![]()
nikker, καλές βόλτες![]()
ΝΑΙ ΚΑΛΑ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ενα κουσούρι έχει η harley που πραγματικά δεν μπορεί να κρυφτεί οτι και να λές όσο τρελαμένος και να είσαι...
ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ
Μηχανή που δεν στρίβει φίλε... συγνώμη ... αλλά δεν νομίζω οτι είναι κάτι που θα με εξίταρε. Βέβαια όπως το θέτεις έχει άλλα στοιχεία, μα σίγουρα δεν είναι αυτό που λέμε οτι ανήκει στην σφαίρα της οδηγικής ικανοποίησης.
Gandalf
Πρέπει βέβαια να είσαι λίγο καμμένος.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Ακριβως ετσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
nikker, καλές βόλτες
Συν τοις αλλοις εχει και ωραιο τροπο γραφης ο μπαγασας.
Χαραμιστηκε μονο που επελεξε ενα εμετικο θρεντ ηλιθιων σαν και αυτο, που το μονο που διαβαζουμε εδω και 170 σελιδες ειναι παει-δεν παει, μου ριχνεις-σου ριχνω.
Πιο ανουσια παπαρολογια δεν εχω ξαναδιαβασει σε αυτο το φορουμ.
Κανατε την κουβεντα του καφενειου, (ουτε καν καφενειου Βουτας ακομα και εκεινοι μπροστα σε μερικους απο δω φανταζουν Πρυτανεις) ,επιστημη.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
νόμιζα ότι είμαστε στις διαμάχεςΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Χαβαλε κανουμε φιλαρακι... δε το λεμε στα σοβαρα το καθε μηχανακι εχει τα καλα του και τα κακα του![]()
![]()
οκ, για το χαβαλέ, ο nikker που ειναι νέος χρήστης το ξέρει? εσυ και εγω είμαστε λίγο παραπάνω εδω και αντιλαμβανόμαστε το ύφος. Ο νέος όμως που μπαίνει για να ανταλάξει απόψεις, τα διαβάζει αυτά και ... φεύγει
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
.......
nikker, καλές βόλτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ακριβως ετσι.
Συν τοις αλλοις εχει και ωραιο τροπο γραφης ο μπαγασας.
Χαραμιστηκε μονο που επελεξε ενα εμετικο θρεντ ηλιθιων σαν και αυτο, που το μονο που διαβαζουμε εδω και 170 σελιδες ειναι παει-δεν παει, μου ριχνεις-σου ριχνω.
Πιο ανουσια παπαρολογια δεν εχω ξαναδιαβασει σε αυτο το φορουμ.
Κανατε την κουβεντα του καφενειου, (ουτε καν καφενειου Βουτας ακομα και εκεινοι μπροστα σε μερικους απο δω φανταζουν Πρυτανεις) ,επιστημη.
![]()
![]()
to both of you....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για ποιο λόγο υπάρχουν οι Harley Davidson:
Για να απαντηθεί αυτο το ερώτημα θα πρεπει πρώτα κάποιοι να πειστουν και να καταλάβουν οτι μηχανή...δεν σημαίνει για όλους συγκριτικό τεστ,διαγραμμα ιπποδυναμης,διαγραμμα ροπής,ποσα κλικ αποσβεσης επαναφοράς εχει , αν ξύνει δεν ξύνει και λοιπες λεπτομέρειες.
Γιατι στην Ελλάδα ακουγεται πάντα το εξής οξύμορο ?
Γιατι πήρες "αυτο" ? Το "ταδε" βγαζει παραπανω άλογα.
Ρε και τι με νοιαζει εμένα ? Μηχανή...πρεπει να αγοράζεις με την καρδιά...για την μετακίνηση υπάρχουν τα αυτοκίνητα και τα ταξί.
Ειναι δυνατον να ακούω αυτον τον μπάσο ήχο απο τα πολυβόλα ενος Harley και την επιβλιτική του όψη και να αναρωτηθώ γιατι φτιαχτήκαν ?
Υ.Γ.
Μισω παντελώς οποιοδηποτε τσοπεροειδή...αλλα καταλαβαινω απόλυτα οτι για κάποιους ειναι κατι παραπανω απο σίδερο και πλαστικα.
![]()
wiredgr
Να δώ να το κάνει αυτό στην Ελληνική άσφαλτο και δρόμους. Είπαμε το μηχανάκι λόγω κάστερ και μεταξονίου απλά δεν "στρίβει"... κατά τα άλλα όπως είπα στην αρχή αλλά και όπως είπαν μετά και οι υπόλοιποι , οι άνθρωποι που οδηγούν harley σαν μηχανή , για λόγους "status" .....
είναι ανάξιοι σχολίων , όπως και αυτοί που το κάνουν όταν οδηγούν BMW, Varadero κτλ... για τον λόγο οτι είναι απλά "ακριβές μηχανές" και δίνουν κύρος στο κόμπλεξ τους.
Για τον Nikker όπως είπα πριν , του αποδίδω απόλυτο σεβασμό αν τηρεί αυτά που γράφει.
Πάμε πάλι προς επανάληψη...
Η μηχανή είναι το μέσο ΜΟΝΟ!!!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εξηγουμαι...
Μιλουσα για αλλο θρεντ εκεινο με το τζαπαν βερσους Γιουροπ, αλλα ετσι και αλλιως και αυτο και εκεινο και κανα δυο ακομα για γελια ειναι.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
wiredgr
Να δώ να το κάνει αυτό στην Ελληνική άσφαλτο και δρόμους. Είπαμε το μηχανάκι λόγω κάστερ και μεταξονίου απλά δεν "στρίβει"... κατά τα άλλα όπως είπα στην αρχή αλλά και όπως είπαν μετά και οι υπόλοιποι , οι άνθρωποι που οδηγούν harley σαν μηχανή , για λόγους "status" .....
είναι ανάξιοι σχολίων , όπως και αυτοί που το κάνουν όταν οδηγούν BMW, Varadero κτλ... για τον λόγο οτι είναι απλά "ακριβές μηχανές" και δίνουν κύρος στο κόμπλεξ τους.
Για τον Nikker όπως είπα πριν , του αποδίδω απόλυτο σεβασμό αν τηρεί αυτά που γράφει.
Πάμε πάλι προς επανάληψη...
Η μηχανή είναι το μέσο ΜΟΝΟ!!!
Gandalf![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Ρε συ χαβαλές γίνεται εδώ. Και πίστεψέ με και ο Νικκερ κάνει χαβαλέ έχει ποστάρει πολύ χαβαλεδιάρικα πράγματα εκτός των όσων υποστιρίζει για τις Harley. Στο κάτω κάτω είναι εντελώς αξιοπρεπές το thread δεν έχει βρίσει κανείς ούτε έχει προσβάλει κανείς. Ούτως ή άλλως η κατηγορία διαμάχες αυτόν τον σκοπό δεν έχει?Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
nikker, καλές βόλτες
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.