ειναι "σχετικα παλιο" αυτο ρε συ....
να βαλω καφε;
![]()
να βαλω καφε;
![]()
και αντε εγω να κατσω μπροστα σε νταλίκα, θα πρεπει να με πατησει επιδή ειναι νταλίκα????Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Μα είναι τόσο απλό...μιλάω για "αφηρημένους" οδηγούς που σκίζονται να φτάσουν μπροστά και όταν γίνει αυτό εμποδίζουν όλους τους υπόλοιπους, άσχετα με το αν αυτοί οι υπόλοιποι έχουν υπεραυτοκίνητα ή όχι..Προσπαθώ τόση ώρα να σας μεταφέρω το feeling κάποιου που ξαφνικά πάει να ξεκινήσει και πέφτει στα φρένα ... Δεν σου έχει τύχει ποτέ??...το θέμα το έχω συζητήσει και με φιλαράκια με θηρία δίτροχα και αυτοί και αν εκνευρίζονται με τους εν λόγω οδηγούς...Θα ρίσκαρες εσύ να πας να κάτσεις με ποδήλατο μπροστά από νταλίκα??
Ν.
δεν καταλαβαίνω την λογική σε αυτό...ο νόμους του ισχυρότερου???? δεν ειναι έτσι και το ξέρεις
1) αφηρημενοι υπάρχουν και με διτροχα και με τετρατροχα...
2) το αισθημα της καθυστερησης δεν ειναι ..πως να το πω...πραγματικο διοτι πολυ απλα με τον κυκλοφοριακο φορτο που υπαρχει στις πολεις μας, τον ιδιο χρονο θα κανεις απο φαναρι σε φαναρι, απο το σημειο Α στο σημειο Β, ειτε βρεις μπροστα σου ''αφηρημενο'' είτε όχι...
3)την επιταχυνση σου την ρυθμίζεις αναλογα με τις κυκλοφοριακες συνθήκες που βρισκεις...οποτε (και λογικο ειναι αυτο) επιταχύνεις αναλογα με το ποσο επιταχύνει το οχημα μπροστά σου....
τώρα αν εσυ( ή ο καθένας) επιταχύνεις με τερμα γκάζι και στα 10 μετρα πεφτεις στα φρένα γιατι ειναι μπροστά σου ενα αργα κινούμενο όχημα (πόσο αργα πια να κινηθεί καποιος για να γίνει εμπόδιο εντός πολής.....) μάλλον κάνεις κάτι λάθος....
4) γενικά μιλώντας: βρε παιδιά ειναι ανοφελο να μιλάμε για ποιός ειναι πιο γρηγορος/ πιο αργός οταν αναφερόμαστε σε εντός πολης κίνηση...ειναι τόσο πήγμένα πια πράγματα που το όποιο οφελος αντε να μετριεται σε δευτερόλεπτα το πολύ.
δηλ. αντε και δεν βρίσκεις τον αφηρημενο μπροστα σου ποοοοοσο χρονο πια θα γλυτώσεις? 1-2-3 δευετρα???? Ε, ΚΑΙ?!?!?!
δεν θα πρέπει καν να αφήνουμε να μας εκνευρίζουν τετοιου είδους πράγματα....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ouiΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
να βαλω καφε;
![]()
έχω κανενα μισάωρο.
έρχομαι
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Μιλάς με τη φωνή της λογικής και θα συμφωνήσω μαζί σου...Το θέμα δεν είναι η γρηγοράδα...Είναι η μη ύπαρξη της επιτάχνυνσης του προπορευόμενου οχήματος. Δεν λέω να το σπάσει αλλά να μην είναι και τελείως στα @@ του...Και αυτό το λέω γιατί αν ήμουν και εγώ τόσο αφηρημένος όσο αυτός απλά θα τον είχα πατήσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
και αντε εγω να κατσω μπροστα σε νταλίκα, θα πρεπει να με πατησει επιδή ειναι νταλίκα????
δεν καταλαβαίνω την λογική σε αυτό...ο νόμους του ισχυρότερου???? δεν ειναι έτσι και το ξέρεις
1) αφηρημενοι υπάρχουν και με διτροχα και με τετρατροχα...
2) το αισθημα της καθυστερησης δεν ειναι ..πως να το πω...πραγματικο διοτι πολυ απλα με τον κυκλοφοριακο φορτο που υπαρχει στις πολεις μας, τον ιδιο χρονο θα κανεις απο φαναρι σε φαναρι, απο το σημειο Α στο σημειο Β, ειτε βρεις μπροστα σου ''αφηρημενο'' είτε όχι...
3)την επιταχυνση σου την ρυθμίζεις αναλογα με τις κυκλοφοριακες συνθήκες που βρισκεις...οποτε (και λογικο ειναι αυτο) επιταχύνεις αναλογα με το ποσο επιταχύνει το οχημα μπροστά σου....
τώρα αν εσυ( ή ο καθένας) επιταχύνεις με τερμα γκάζι και στα 10 μετρα πεφτεις στα φρένα γιατι ειναι μπροστά σου ενα αργα κινούμενο όχημα (πόσο αργα πια να κινηθεί καποιος για να γίνει εμπόδιο εντός πολής.....) μάλλον κάνεις κάτι λάθος....
4) γενικά μιλώντας: βρε παιδιά ειναι ανοφελο να μιλάμε για ποιός ειναι πιο γρηγορος/ πιο αργός οταν αναφερόμαστε σε εντός πολης κίνηση...ειναι τόσο πήγμένα πια πράγματα που το όποιο οφελος αντε να μετριεται σε δευτερόλεπτα το πολύ.
δηλ. αντε και δεν βρίσκεις τον αφηρημενο μπροστα σου ποοοοοσο χρονο πια θα γλυτώσεις? 1-2-3 δευετρα???? Ε, ΚΑΙ?!?!?!
δεν θα πρέπει καν να αφήνουμε να μας εκνευρίζουν τετοιου είδους πράγματα....
Ν.
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
μη παιζουμε τις λεξεις αδερφέ...ουτως ή αλλως στο ιδιο συμπέρασμα καταλήγουμε (ερχόμενοι απο αντιθετες κατευθυνσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Μιλάς με τη φωνή της λογικής και θα συμφωνήσω μαζί σου...Το θέμα δεν είναι η γρηγοράδα...Είναι η μη ύπαρξη της επιτάχνυνσης του προπορευόμενου οχήματος. Δεν λέω να το σπάσει αλλά να μην είναι και τελείως στα @@ του...Και αυτό το λέω γιατί αν ήμουν και εγώ τόσο αφηρημένος όσο αυτός απλά θα τον είχα πατήσει...
Ν.)...
τσακο μιαγια μη καταλαβεις οτι πατησες το αργοσχολο μπροστα σου.....
:rotflmao:
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Να'σαι καλά φίλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
μη παιζουμε τις λεξεις αδερφέ...ουτως ή αλλως στο ιδιο συμπέρασμα καταλήγουμε (ερχόμενοι απο αντιθετες κατευθυνσεις)...
τσακο μιαγια μη καταλαβεις οτι πατησες το αργοσχολο μπροστα σου.....
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ν.
Δείξτε μου τις λύσεις
Ωραίο το μοτόρι, αλλά με έχουν κερδίσει εδώ και καιρό τα KTM...(όχι?)
Ν.
Δείξτε μου τις λύσεις
Εγώ πάντως αν δώ κουτάκια να κάνει που$τιά και να βγαίνει στο διάζομα που είναι φανάρι για να στρίψεις αριστερα και είναι έτοιμος να κάνει σφήνα πάω και κάθομαι μπροστά του... ανάβει πράσινο και δεν ξεκινάω αν δε περάσουν 2-3 αυτοκίνητα ωστε να μή μπορέσει να βγεί και να χάσει ίσως και χειρότερη θέση απ'ότι είχε και να φάει και το μπινελίκι απο αυτούς που θέλουν να πάνε πραγματικά αριστερά!
Ξέρω είμαι λίγο μ@υνόπ@νο αλλά τη φωτιά τη πολεμάς με φωτιά!
Στον kalesin πηγαινε το παραπάνω μήνυμα , φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Ωραίο το μοτόρι, αλλά με έχουν κερδίσει εδώ και καιρό τα KTM...(όχι?)
Ν.![]()
![]()
![]()
Άκου KTM!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Στον kalesin πηγαινε το παραπάνω μήνυμα , φίλε μου.![]()
![]()
![]()
Άκου KTM!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο οποιος σε περιμενει κ δεν εχει παει τραπεζες τοση ωρα..![]()
κ για να μπω στο θεμα [μην με πει κ κανενας σπαμερ]
ολοι δικιο εχετε
![]()
Από ότι είδες κρίνεσαι απ' αυτά που ΕΣΥ έγραψες.......... Ίσως ήθελες να πεις κάτι διαφορετικό ;;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Επειδή δεν μου αρέσει να απολογούμαι σου λέω απλά ότι μιλάω πάντα για οδήγηση πόλης με τους ρυθμούς που αυτή επιβάλλει...όσο για τον άρχοντα της πόλης, απλά θα σου πω ότι έχω συνειδητοποιήσει εδώ και χρόνια, ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος...οπότε γιατί να τα σπάμε τα ρημάδια τα μοτέρ??
Απλά αυτά...
Ν.
Μια φιλική συμβουλή προς όλους ........
Σταματήστε να κυνηγάτε τα δευτερόλεπτα, γιατί χάνετε ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!
![]()
Εγω να δεις τι βρισιδια τους ριχνω..Οσω και οποτε μπορω σταματαω πριν τη διαβαση και μεσα σε μερικα δευτερολεπτα εχει γεμισει η διαβαση με 35,5 διτροχα που κανενας δεν βλεπει το φαναρι. Στο πρασινο αναγκαστικα πρεπει να τους κορναρεις για να ξυπνησουν και να ξεκινησουν για να βρω τρυπα μετα για να προσπερασω γιατι κοιμουνται.. :hypnotize (ειμαι γκαζιαρης και'γω, τι να κανουμε..
![]()
)
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Από ότι είδες κρίνεσαι απ' αυτά που ΕΣΥ έγραψες.......... Ίσως ήθελες να πεις κάτι διαφορετικό ;;;;;;;;;
Μια φιλική συμβουλή προς όλους ........
Σταματήστε να κυνηγάτε τα δευτερόλεπτα, γιατί χάνετε ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!
![]()
+ 650 ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Εγώ πάντως αν δώ κουτάκια να κάνει που$τιά και να βγαίνει στο διάζομα που είναι φανάρι για να στρίψεις αριστερα και είναι έτοιμος να κάνει σφήνα πάω και κάθομαι μπροστά του... ανάβει πράσινο και δεν ξεκινάω αν δε περάσουν 2-3 αυτοκίνητα ωστε να μή μπορέσει να βγεί και να χάσει ίσως και χειρότερη θέση απ'ότι είχε και να φάει και το μπινελίκι απο αυτούς που θέλουν να πάνε πραγματικά αριστερά!
Ξέρω είμαι λίγο μ@υνόπ@νο αλλά τη φωτιά τη πολεμάς με φωτιά!
ΑΛΛΟ ΕΝΑ Μ@ΥΝΟΠ@ΝΟ ΕΔΩ!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ!!!![]()
Ασχετο.........Σχετικό
Δεν ερχεστε στην επαρχια να ζησετε ρε μάγκες.....:smilea:
Τσιου-τσιου τα πουλακια.....γαλήνη....ηρεμία
Ούτε πολλα φαναρια, ούτε κινηση, ούτε κορναρισματα...
:wacko: :wacko: :wacko:![]()
![]()