Αφου ΔΕΝ καταλαβαινεις τι λεω, θα στο πω αλλιως.Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
DEN ANTEXO ALO 8A TRAVIKSO TIS KOTSIDES MOU
...............
Οργανωσε αυτο που λες.
Την γενικοτερη κοινωνικη κινητοποιηση.
Εγω ειμαι μεσα ηδη!
εννοείται αυτό..... ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Πέρι, ο πολύς κόσμος δεν έχει πάντα δίκιο.
Κι ευτυχώς εδώ μέσα επικρατεί η 'απλή αναλογική'
...άλλωστε εγώ αυτό που κατάλαβα για την επίμαχη συγκέντρωση είναι πως δεν θα είναι λέσχες και θα πάμε ομαδικά να παραστούμε στο σημείο του ατυχήματος...... γιατί???? μπας και "ενοχληθούν" αυτοί που πρέπει και κάνουν τίποτα για την καρμανιόλα.....
Ακραίες ενέργειες και πρακτικές δεν με βρίσκουν σύμφωνο......
Τώρα τα περισσότερα που γράφτηκαν εδώ μέσα είναι νομίζω άσχετα.....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Ρε χαμενε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Που σαι παλιάνθρωπα? Εγώ νομίζω πως το ύφος και η πορεία της συζήτησης πείραξε πολύ κόσμο...
Γι' αυτό είπα και πριν και το ξαναλέω όποιος θέλει έρχεται όποιος θέλει δεν έρχεται και γράφει και ένα ποστ στο αναζητησεις σκέψεις προβληματισμοί ότι έγω δεν συμφωνώ με αυτό και θέλω να κάνουμε το άλλο.... γιατί δηλαδή να ενοχληθεί κόσμος (βλέπε γκάνταλφ.....)
Δεν προσπαθει να πεισει κανενας κανεναν για να 'ρθει.
Οποιος ερθει θα το κανει γιατι ετσι αισθανεται.
Για τον Μαγο που πειραχτηκε, τον ρωτησα γιατι και δεν μου απαντησε.
Μπορει να "σηκωθηκαν" λιγο οι τονοι, αλλα ειναι και το θεμα τετοιο, που οποιος συμετεχει, συμετεχει "νευριασμενος" εξ' ορισμου!![]()
RE PIGENETE APO TIN ARXI POU VARIOSASTE NA DIAVASETE ALA MILATE
ATOMO TOU TDM CLUB ZITISE SIGNOMI GIATI TO CLUB 8A SIMETEXI OS FOREAS SE AFTIN TIN EKDILOSI KE 8A APODOSI ETIMATA OS TDM CLUB
TI DIAOLO KANETE EDO MESA?
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
τι λίγο..... πανικός έγινε..... θα τα πούμε από κοντά γιατί νομίζω πως είναι καλύτερα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε χαμενε ...
Δεν προσπαθει να πεισει κανενας κανεναν για να 'ρθει.
Οποιος ερθει θα το κανει γιατι ετσι αισθανεται.
Για τον Μαγο που πειραχτηκε, τον ρωτησα γιατι και δεν μου απαντησε.
Μπορει να "σηκωθηκαν" λιγο οι τονοι, αλλα ειναι και το θεμα τετοιο, που οποιος συμετεχει, συμετεχει "νευριασμενος" εξ' ορισμου!![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
AN VGI KAPIOS KE MILISI KE PI IMASTE APO TO TADE CLUB 8A 8EORI8OUME OLOI MELOI TOU CLUB DEN TO KATALAVATE APO TIN ARXI AFTO SAS LEO
GIATI AN ER8OUN TA KANALIA DEN 8A ROTISOUN 300 ATOMA PIOI ISTE ALA TOUS 3-5 POU 8A INE EKI GIA NA PROVLI8OUN
Το να εχεις ενα χιουμορ καυστικο ειναι θεμα προσωπικο.
Το να μπαινεις να κανεις πουτανα ποστ σε ολο το φορουμ αυτο με ενοχλει
Το να επιμενεις και να χαλας το κοσμο αν καποιος σου πειραξει ποστ ενω εσυ αμα μετακινησεις ποστ το κανεις ολοκληρο θεμα και μετα να μας λες οτι θα παρω το afrika friends και θα παω αλλου και μαζι θα ερθει και ο κοσμος που το παρακολουθει σε εκβιαστικο στυλ ναι αυτο με χαλαει
Το να μας βγαζεις προβληματικους ολους και να προσπαθεις να μας κανεις ηλιθια ψυχαναλυση αυτο με ενοχλει
Το να μας ζαλιζεις τον ερωτα να βριζεις κοσμο που δεν σε ξερει αυτο με ενοχλει
Το να ερχονται διαφοροι ειτε μεσω ΠΜ ειτε μεσω msn και να μου λενε καθε λιγο και λιγακι για το τι ειναι αυτος ο αφρο και ελεος δεν μπορουμε να μιλησουμε αυτο με ενοχλει
Με ενοχλει το γεγονος οτι δεν σεβεσαι ουτε τον κοπο αυτων εδω μεσα που κατι προσπαθουν να πουν και εσυ ερχεσαι και τους ξενερωνεις με τις ηλιθιες ατακες που νομιζεις οτι αποδιδουν πνευμα αλλα απαιτεις απο τους ιδιους που τους εχει κανει για πολλοστη φορα τα ποστ πουτανα να διατηρουν ταξη στα δικα σου
Με ενοχλει οτι οταν καποιος σε στριμωξει στη γωνια αντιδρας τον βριζεις και απειλεις θεους και δαιμονες.
Προσωπικα εμενα σαν σταθη δεν εχω καποιο προσωπικο ζητημα μαζι σου.Δεν μου εχεις σκοτωσει τη μανα να στο πω ετσι αλλα σαν moderator με ενοχλει να καταστρεφονται νοηματα σε ποστ στο ονομα της καθημερινης εργασιακης σου ανιας
Με ενοχλεις (μιλαω ως moderator) καθε λιγο και λιγακι πρεπει να ασχολουμαι μαζι σου διοτι καποιος εχει ενοχληθει απο την κακιστη συμπεριφορα σου απεναντι του.
Και αν και αρκετες φορες εχεις φαει ταπες ξεγυρισμενες εξακολουθεις το ιδιο στυλακι (να υπενθυμισω το ποστ της ilia μηπως!)
Δεν με ενδιαφερει το τι κανεις εκει εξω αλλα εδω με ενδιαφερει γιατι σεβομαι τον κοπο των ανθρωπων που εφτιαξαν αυτο το site και εσυ απο τη μια λες και προσπαθεις να κανεις κατι καλο βλεπε afrika section και απο την αλλη δειχνεις τον χειροτερο σου εαυτο σε ολο το υπολοιπο forum αποκαλωντας ανθρωπους ως τεμαχια
Και μετα ερχεσαι και απορεις;
Καλα αυτα που σου εγραψα τωρα αρνεισαι οτι τα εχεις κανει;
Και με ρωτας αν εχω προσωπικα μαζι σου;
Σου απαντω πως οχι δεν εχω αλλα μολις σου κανω μια παρατηρηση κατευθειαν θα απαντησεις εναντιον μου και εχεις κατι μαζι μου κλπ κλπ
Τι να κανουμε τωρα που το στυλακι ενοχλει τον κοσμο εδω μπορεις να το διρθωσεις λιγακι ναι η οχι;
Ναι εχουμε προφανως διαφορετικες αποψεις αλλα βλεπεις οτι ωρες ωρες δεν επεμβαινω δεν μιλαω δεν σε πειραζω αλλα εσυ δεν κανεις κατι για αυτο-Dayton my friend.
Σημερα ας πουμε θα μπορουσε να ειχε ληξει το θεμα με την αποσυρση του αρχικου ποστ αφου στην ειπαμε και οι δυο (jul και εγω) αλλα εσυ επρεπε να εχεις την τελευταια λεξη να μου την πεις.
Ε δεν θα σε αφησω ετσι λυπαμαι θα στη πω και εγω.
Νομίζω ότι χάθηκε η ουσία της αρχής του ποστ.
Ο λόγος της παρουσίας όποιων βρεθούμε-βρεθούνε εκεί είναι αυτός που ξέρουμε όλοι, κι όχι για την προβολή κανενός club, forum, φορέα, κλπ.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι προβολής για θέματα που αφορούν τους μηχανόβιους γενικότερα κι όχι το συγκεκριμένο περιστατικό.
Όποιος θέλει να πάει, να πάει για αυτό που έγινε εκεί και για τίποτε άλλο.
Αυτά, ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Εμένα τουλάχιστον αυτή τη εντύπωση μου άφησαν όλα αυτά που διάβασα εκτός από 1-2 εξαιρέσεις.
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
λοιπον το αν θα παει η λεσχη ΤΑΔΕ και δε ξερω ποια αλλη λεσχη δε με νοιαζει!!!!
αν θελει να προβληθει μεσα απο την προσπαθεια ΟΛΩΝ μας ασ το κανει
ΑΛΛΑ επειδη αυτη θα θελησει ΙΣΩΣ να προβληθει ΔΕ παει να πει πως εμεις ΔΕ θα παμε
ρε συ Λεωνιδα σορρυ αν ειπα πως δε θες να κανεις κατι, ΑΛΛΑ ο καθενας το κανει για τον εαυτο του
Αν θελει να βοηθησει καποιος με την παρουσια του θα το κανει επειδη το θελει και ΔΕ θα μεινει πισω επειδη ΚΑΠΟΙΑ λεσχη ισως θελησει να προβληθει
αυτα.....
αυτο που με λειπει ειναι οτι η κουβεντα μου θυμιζει πανελ βραδινου δελτιου ειδησεων
ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!
Όταν η πόλη κοιμάται.......
file 8a sto po apla den ime kanenas sostos poso malon teliosΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Το να εχεις ενα χιουμορ καυστικο ειναι θεμα προσωπικο.
Το να μπαινεις να κανεις πουτανα ποστ σε ολο το φορουμ αυτο με ενοχλει
oreos o dirty mas ema8e orea ekfrasi
to kano poutana ta post den to antilamvanome pliros
diladi otan ekfrazome sarkastika i me xioumor gia kapies apopsis kapiou ine enoxlitiko?
Το να επιμενεις και να χαλας το κοσμο αν καποιος σου πειραξει ποστ ενω εσυ αμα μετακινησεις ποστ το κανεις ολοκληρο θεμα και μετα να μας λες οτι θα παρω το afrika friends και θα παω αλλου και μαζι θα ερθει και ο κοσμος που το παρακολουθει σε εκβιαστικο στυλ ναι αυτο με χαλαει
sou diefkrinisa oti den ine ekviastiko giati to vlepis etsi
diladi an kapios se dioksi apo tin doulia sou ta prosopika dedomena tou pou exi o ipologistis sou 8a ta afisis eki? den 8a ta paris mazi sou?
ke 8elo na 8imi8is kala posa post dika mou exoun metakini8i ke exoun svisti ke tin apantisi sou oti 8elo svino
min to ksexnas afto
Το να μας βγαζεις προβληματικους ολους και να προσπαθεις να μας κανεις ηλιθια ψυχαναλυση αυτο με ενοχλει
ego den parousiazome san sostos i fotinos pantognostis ali me katatasoun eki nomizo oti ine 8ema xirismou tis glosas ke tis efstrofias ke tou tropou skepsis,an merikoi exoun ma8i na epikinonoun ligo na milane ligo na min lene to pragma me to onoma tou ke na xrisimopioun iponooumena tipou to iponooumeno tou iponooumenou.ego den ime etsi
mipos prepi na timori8o gia afto?
Το να μας ζαλιζεις τον ερωτα να βριζεις κοσμο που δεν σε ξερει αυτο με ενοχλει
ise erotevmenos file? mpravo
vrizo kosmo pou den ksero? diladi pos ton evriasa afton ton kosmo ime o trelos tou xoriou ke vgeno stin platia ke vrizo opion vro mprosta mou? den nomizo afto 8eli epixirimata ke analisi
ke ine epilipsimo ke dixni apo tin meria sou mia tasi ne genikopiois tis katastasis
Το να ερχονται διαφοροι ειτε μεσω ΠΜ ειτε μεσω msn και να μου λενε καθε λιγο και λιγακι για το τι ειναι αυτος ο αφρο και ελεος δεν μπορουμε να μιλησουμε αυτο με ενοχλει
oste etsi? exoume spasoklampanies stin parea xaxaxaxaxa
ke paraponiounte oti den mporoun na milisoun ta xrisoulia mou?
sou ipan ti 8eloun na pou ke den mporoun?
vlepis na tromokrato kanena oti an milisi 8a tou kano kati? me pio tropo den mporoun na milisoun ti tous kratai?
mipos fovounte oti 8a kri8oun? ke den 8eloun?
ke an tous krini kapios pios 8a ine aftos o 8eos?xaxaxaxa
se pernoun lipon mikropsixi xoris 8aros ke sou lene voi8ia afto to teras 8a mas fai xaxaxaxaxa
Με ενοχλει το γεγονος οτι δεν σεβεσαι ουτε τον κοπο αυτων εδω μεσα που κατι προσπαθουν να πουν και εσυ ερχεσαι και τους ξενερωνεις με τις ηλιθιες ατακες που νομιζεις οτι αποδιδουν πνευμα αλλα απαιτεις απο τους ιδιους που τους εχει κανει για πολλοστη φορα τα ποστ πουτανα να διατηρουν ταξη στα δικα σου
opios piraksi ta post mou 8a pe8ani xaxaxaxaxaxaxa
pali ta idia 8a po to xioumor ke i satira ine poli sovari topo8etisi apopsis. elate glikoulia mou min kseneronete min fovaste den dagkoni o 8ios afro
Με ενοχλει οτι οταν καποιος σε στριμωξει στη γωνια αντιδρας τον βριζεις και απειλεις θεους και δαιμονες.
ime kakoulis to paradexome exo dokimasi ta panta omos ke den mou pernai ti na kano
malon 8elis na pis oti kanenas den mpori na me strimoksi entaksi re file 8a afino pou ke pou merikous na me strimoxnoun gia na min paraponiounte
Προσωπικα εμενα σαν σταθη δεν εχω καποιο προσωπικο ζητημα μαζι σου.Δεν μου εχεις σκοτωσει τη μανα να στο πω ετσι αλλα σαν moderator με ενοχλει να καταστρεφονται νοηματα σε ποστ στο ονομα της καθημερινης εργασιακης σου ανιας
oreo afto me tin ania mouarese....
ego pantos den nomizo oti ta katastrefo ala ta kano pio endiaferonta ke ama dis olos o kalos o kosmos sixnazi eki ke diaskedazi ego ksero arketous pou exoun diaskedasi poli me afta ta post ke opos ekselixtikan
Με ενοχλεις (μιλαω ως moderator) καθε λιγο και λιγακι πρεπει να ασχολουμαι μαζι σου διοτι καποιος εχει ενοχληθει απο την κακιστη συμπεριφορα σου απεναντι του.
to katalaveno ine poli vareto oli tin ora parapona ine 8anatos
ala vre pedi mou giati den vgazis mia anakinosi min me enoxlite gia tixon provlimata metaksi sas... mipos sou aresi na se enoxloune?
ke i simperifora mou ine kakisti? afto 8a to paro os prosvoli
se kapia sinantisi 8a sakatepso kapion na dis ti simeni kakisti simperifora (astievome) xaxaxaxaxa ta parales omos
Και αν και αρκετες φορες εχεις φαει ταπες ξεγυρισμενες εξακολουθεις το ιδιο στυλακι (να υπενθυμισω το ποστ της ilia μηπως!)
ne i ilia afti i ilia ke na fantastis oti tin simpa8o
ala ti ine afta pou grafi vre pedi mou e?
re mpas ke i ginekes sou paraponiounte ke kanis tora ton kamposo gia na to peksis mouri? xaxaxaxaxaxa
pare ena tilefono an ine na kano ton malaka xaxaxaxaxa
Δεν με ενδιαφερει το τι κανεις εκει εξω αλλα εδω με ενδιαφερει γιατι σεβομαι τον κοπο των ανθρωπων που εφτιαξαν αυτο το site και εσυ απο τη μια λες και προσπαθεις να κανεις κατι καλο βλεπε afrika section και απο την αλλη δειχνεις τον χειροτερο σου εαυτο σε ολο το υπολοιπο forum αποκαλωντας ανθρωπους ως τεμαχια
orea ekfrasi omos e?
les na gini tis modas ke anti na leme kapion m@l@k@ na ton leme temaxio an gini afto 8a ise perifanos 8a les apo to forum mas ksekinise afto xaxaxaxa
den ine o xiroteros mou eaftos pistepse me ala ke afto 8a to paro os pareksigisimo mexri tora kal pame me stolizis me diafora
ke pistevis oti prepi na ta anexto
ine ligo paralogo mias ke den sou exo milisi pote etsi
ke apo tin ali pistevis oti prepi na anexto tous xaraktirismous sou
afto ke an ine parania
pistevo toi mia signomia po esena ine arketi mias ke den exoume kanena proigoumeno
Και μετα ερχεσαι και απορεις;
Καλα αυτα που σου εγραψα τωρα αρνεισαι οτι τα εχεις κανει;
Και με ρωτας αν εχω προσωπικα μαζι σου;
Σου απαντω πως οχι δεν εχω αλλα μολις σου κανω μια παρατηρηση κατευθειαν θα απαντησεις εναντιον μου και εχεις κατι μαζι μου κλπ κλπ
Τι να κανουμε τωρα που το στυλακι ενοχλει τον κοσμο εδω μπορεις να το διρθωσεις λιγακι ναι η οχι;
Ναι εχουμε προφανως διαφορετικες αποψεις αλλα βλεπεις οτι ωρες ωρες δεν επεμβαινω δεν μιλαω δεν σε πειραζω αλλα εσυ δεν κανεις κατι για αυτο-Dayton my friend.
Σημερα ας πουμε θα μπορουσε να ειχε ληξει το θεμα με την αποσυρση του αρχικου ποστ αφου στην ειπαμε και οι δυο (jul και εγω) αλλα εσυ επρεπε να εχεις την τελευταια λεξη να μου την πεις.
Ε δεν θα σε αφησω ετσι λυπαμαι θα στη πω και εγω.
ke afto pou ksero ine oti ime zontanos an8ropos me oles tis es8isis mou en energia ksero pote to parakano ke gia xarin tou geliou to exo parakani poles fores
omos
pedakia pou sou paraponiounte mou ine adiafora
me polous apo edo mesa exo kani ipomoni me tin ipsili noimosini tous.......
ka8os episis me tin aristi singrafiki tous ikanotita
parola afta den pistevo oti den prepi na grafoune afta ta 8espesia grafimata tous ala dimosievonte ke exoun apodekti olokliri tin kinonia
Εγω παντως στα ειπα δεν μου απαντησες σε κανενα θεμα σοβαρα απλα συνεχισες στο ιδιο μοτιβο.Και συνεχιζεις ακαθεκτος αποτι βλεπω και στο τελος χαλια μαυρα.
Λοιπον προειδοποιηθηκες εστω και με αυτον τον τροπο αμα καταλαβες καταλαβες
The clock is ticking!
den katalaveno giati prepi na aferesoume apo tin kinonia tin opiadipote apopsi i kriti gia na min pikra8i o opiosdipote singrafeas.an den 8eloume na kri8oume den dimosievoume
ala to kanoume telios gia logous provolis kita ego ti ksero ke posa mporo na po ara stin gonia karadoki i krisi den iparxi alos tropos
kanenas an8ropos pou egrapse dika tou prosopika pragmata den kri8ike ala edose to enavsma gia mia poli orea sizitisi
diladi to di8en fenete ke krinete ti na kanoume
na min milame akoma ke an afto mas prosvali tin noimosini
esi sta8i den exis pi pote se pion ta poulas afta?
to idio leme oloi analogos poso mas kovi
pou ine to paralogo
ego exo kri8i giati simetexo se aftin tin mikri kinonia ke giati leo tin gnomi mou tipota para pano den kano apo afto pistevo pos exo dikeoma na leo tin gnomi mou opos oloi pou meriki apo aftous den exoun gnomi ala tin lene
empasi periptosi den nomizo oti prepi na ktiso kapia standart efiias edo mesa oute anamesa se merikous mixanovious 8a vro to noima tis zois
ke i perisoteri pername tin ora mas me kapio tropo to idio kano ke ego mono pou tixeni na exo tin tasi na milao ilikrina ke na tin spao se merikous giati se oti ke na leo ime o eftos mou 8a mou pis xestikame emas mas enoxli orea tote oti sas enoxli kante to stin akri ala afto mou dini to dikeoma na po xaraktirismous asximous giati to mprostino aftokinito sas enoxli o mprostinos sas stin oura stin trapeza sas enoxli o mprostinos sas ston sinema sas enoxli.parte ena magiko ravdi ke ksefanizete an8ropous
ego afto to fenomeno to leo adinamia na antapeksel8ete se sinanastrofes me alous an8ropous,efkeriaki nootropia atrifti kinonika ke den leo ala giati den kani![]()
lipon me an8ropous pou 8eoro oti diaferoun sinanstrefome diaforetika afto ine dikeoma mou stin epilogi
ke se teliki se osous exo mpi sto post sou ke exo grapsi den pa8ane tipota tespa prepi na figo
file sta8i epidi den mporis na milas gia olous
ke an to kanis adiaforo
opios exi provlima na mou to leei o idios
exis pi kapies asxime kouventes ke 8eoro oti me 8igis
ke ego apo panta mono kala logia leo gia sena
8eoro oti prepi na mou zitisis ena signomi
ke pragmatika astous na vgaloun ta fidia apo tis tripes moni tous
ektos ke an 8elis na kanis ton kamposo tote exoume provlima...
ke ego 8a ftiakso mia lista aporipsis ke den 8a asxoloume me olous sto melon
pes tin fili sou na sinexisi na grafi apof8egmata alon afova
ke sto africa 8a epikratisi taksi den ksero tiles
apagorevonte i saxlamares eki
a ke pou ise 8es na stamatiso mia vdomada na ke dio ke tris na grafo sto forum na dis ti oreo nekrotafio pou 8a gini?:rotflmao: :rotflmao:
file mou den pana ticking:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Εγω παντως στα ειπα δεν μου απαντησες σε κανενα θεμα σοβαρα απλα συνεχισες στο ιδιο μοτιβο.Και συνεχιζεις ακαθεκτος αποτι βλεπω και στο τελος χαλια μαυρα.
Λοιπον προειδοποιηθηκες εστω και με αυτον τον τροπο αμα καταλαβες καταλαβες
The clock is ticking!
ke pou ise 8es na stamatiso mia vdomada na ke dio ke tris na grafo sto forum na dis ti oreo nekrotafio pou 8a gini
Θα μου εκανες ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ!
Τωρα το δεν παναticking αστο σε μενα
Παλικάρια...αν σας έβλεπαν τα παιδάκια που χάθηκαν άδικα δεν νομίζω οτι θα ήταν ευχαριστημένα.Πηγαίνετε εκεί όσοι μπορείτε περισσότεροι.Όλοι τον ίδιο σκοπό έχετε άλλωστε.Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Hasta La Victoria Siempre!