Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 64 από 64

Θέμα: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Ηρωϊκός και... Άμυαλος ως το τέλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Από την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Αν και 94 ετών δεν το έβαζε κάτω . Πολλοί ηλικιωμένοι , φθάνοντας σε αυτή την ηλικία , δεν βγαίνουν καν από το σπίτι τους . Εκείνος όμως δεν αισθανόταν ότι οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει και οι λόγοι που του προέβαλλαν οι συγγενείς του , δηλαδή ότι βρισκόταν σε τόσο προχωρημένη ηλικία , δεν έκαμπταν τη θέλησή του . Συνήθιζε να μετακινείται με δίκυκλο , παρότι οι οικείοι του προσπαθούσαν συστηματικά να τον αποτρέψουν .

Εν τέλει , αυτή η εμμονή του τον σκότωσε . Αλλά ίσως βαθιά μέσα του να προτιμούσε έναν τέτοιο θάνατο , παρά την αίσθηση ότι τον αποβάλλει η ζωή .

Ο 94χρονος συνταξιούχος Βασίλειος Σκαρμίτζος , τη Δευτέρα το πρωί έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκαγιοπουλείου με το δίκυκλο για να πεταχτεί στο κέντρο για κάποια ψώνια . Λίγα μέτρα μετά , στη συμβολή της Ναυαρίνου με την Ιεροθέου , στις 10 : 15 το πρωί , συγκρούστηκε με ένα ΙΧ που οδηγούσε μια 30χρονη κοπέλα .

Σύμφωνα με την Τροχαία , ο ηλικιωμένος παραβίασε « στοπ » και έπεσε επάνω στο ΙΧ , κάτι που σε αυτή την ηλικία ήταν φυσιολογικό να συμβεί . Επιβαρυντικό για την κατάστασή του στάθηκε το ότι δεν φορούσε κράνος .

Το κτύπημα από την πρόσκρουση στο αυτοκίνητο δεν ήταν δυνατό και εάν ήταν μερικά χρόνια νεότερος , ενδεχομένως να το είχε ξεπεράσει . Μεταφέρθηκε προληπτικά στο « Άγιος Ανδρέας », αν και ο ίδιος αρχικά δήλωσε ότι αισθανόταν καλά .

Εκεί υποβλήθηκε σε αξονική χωρίς να εμφανίσει κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις , ίσως και να έβγαινε τις επόμενες ώρες από τότε που εισήχθη για εξετάσεις .

Ξαφνικά η κατάστασή του επιδεινώθηκε δραματικά με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην μπορέσουν να κάνουν κάτι . Χθες το πρωί ο 94χρονος πέθανε .

Και η πλακα θα ειναι να παραβιασε η κοπελα το στοπ να εστειλε τον παππου και μετα να τα μαγειρεψαν βαση ηλικιακου συμφεροντος.

Ο καπταιν ειπε το πιο σωστο αν ηταν ο γερος σε ΙΧ ...................θα τριζαν τα κοκκαλακια του τωρα.

Ε ρε ντερτια.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Κάνεις τεράστιο λάθος!

Μπορώ να αντιληφθώ τρομερά άνετα όπως και πολλοί άλλοι σε αυτό το forum κάθε φορά που γράφεις αποκαλώντας μας ρατσιστές που δεν έχουμε δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη και άλλα παρόμοια (εσύ ο σοφότερος αριστεροαναρχικός φασίστας και πατέρας) ως μια μόνιμη τακτική προκειμένου να υποστηρίξεις τις χαζομάρες σου, πως διαβάζω τα μηνύματα ενός ΜΑΛΑΚΑ!!!..του οποίου το πληκτρολόγιο πιθανόν να είναι χαλασμένο!

:a07:

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ.........ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ.......

Τό χειρότερο άπ΄όλα αύτό....!!!!!!!!
    Άς τό κόψουμε έδώ........

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Mας έχεις πει μικρόψυχους, μαλάκες,βλάκες,ρατσιστές,ματαιόδοξους, απαράδεκτους, αλόγιστους, δεν αντέχουμε κριτική...

...είσαι έτσι επικοινωνιακός και στην ζωή σου?

Εγώ δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω τίποτα. Ούτε άλλαξα τα λεγόμενα μου.
    Εσύ την ανάγκη αυτή την ένιωσες καθόλου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Έγώ θά καβαλλάω όσο βαστάω γιατί θά νιώθω ότι ζώ......
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.........!!!!!!!!!!

καί δέ θά νιώθω καί καμμία τύψη άν πέσω καί πάνω σέ κανέναν άφού θά έχω
    γλυτώσει ΑΝ γεράσω.................
    ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.............!!!!!!!!!!!!!!!

Και μετά προσπαθείς να με βγάλεις και μαλάκα απο πάνω.

Και θεωρείς εμένα προβληματικό

γιά νά άπαντήσω σέ κάποιον σίγουρα......

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.........ό όποίος μιλώντας γιά έναν....
    ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ...........είπε........
    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ..........!!!!!!!!!

Και παρεπιπτώντος...κάτι που παρερμήνευσες...

Εγώ είπα να του κάνεις κωλοδάχτυλο...όχι να του βάλεις κωλοδάχτυλο.
    Έχει μεγάλη σημασία καθώς αναφερόμουνα στην χειρονομία έναντι του χαιρετισμού που είπε ο Afro.

Εσύ προφανώς, έψανες κωλοδάχτυλο σε παππούδες 94 χρονών, και το βρήκες...

....στο μυαλό σου.

Like I said...κατά τα άλλα εγώ έχω το πρόβλημα...
    Αλλά αυτό που μου αρέσει είναι που χρησιμοποιείς την λέξη "σίγουρα" κιόλας. Γιατί ότι λες είναι γεγονός.Εμ δεν μου το έλεγες εξ αρχής ότι ότι λες είναι νόμος, επιστήμη και θρησκεία?
    Να μην κάθομαι να εξηγώ πράγματα με κοινή λογική και επιχειρήματα.

ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ............καί
    ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑΡΘΕΙΣ......!!!!!!!!

Ναι ρε φίλε...και τι θέλεις να μας πεις?Ότι όταν θα είμαι ανήμπορος με το καλό να οδηγήσω θα απαιτήσω να βγαίνω έξω στους δρόμους διακινδυνεύοντας χιλιάδες ζωές ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μου επειδή...αρνούμαι να δεχτώ ότι η "η ζωή με αππέριψε"?
    Λυπάμαι, αυτή είναι λογική για τα ζώα.

Όταν θά γίνεις πατέρας........έλα νά τά ξαναπούμε γιά αύτό τό θέμα........τώρα τί νά λέμε,
    είναι σά νάχεις άποψη γιά τό χαλβά χωρίς νά έχεις φάει.......!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ένας ορθολογικός πατέρας λογικά θέλει το καλό των παιδιών του.
    Το καλό των παιδιών του είναι να είναι ζωντανά και άρτια.
    Η ζωντάνια και η υγεία των παιδιών απειλούνται απο κακούς οδηγούς.

Τώρα ένας μη ορθολογικός πατέρας, απαιτεί να κυκλοφορούν οι παππούδες-ζόμπι στους δρόμους ώστε να ζούνε το όνειρο τους, δεν θα νιώσει τύψεις άμα σκοτώσει το παιδί αλλουνού, ούτε θα αγχωθεί σε τι δρόμους κυκλοφορεί ο γιος του και παρόλαυτα πιστεύει πως όταν οι άλλοι γίνουνε μπαμπάδες θα τον καταλάβουνε.

Μήπως το όνομα σου είναι Heihachi?(Αστειάκι για πολύ λίγους)

Εγώ...χωρίς να ξέρω σε ποιό είδος μπαμπά κατατάσομαι, νομίζω πως θέλω να πηγαίνω στο εξοχικό μου χωρίς τον φόβο ότι ένας "υπέθυνος" "άνθρωπος" μπορεί να τα τελειώσει όλα επειδή δεν δέχεται πως "η ζωή τον αππέριψε" και άλλες δικαιολογίες τύπου "η τετράγωνη λογική...σκότωσε τον ρομαντισμό...το όνειρο...η Ιθάκη".

Και επειδή πάσχουμε απο αδυναμία αντίλειψης του προφανούς με τον όρο "υπέυθυνος""άνθρωπος" εννοώ ανεύθυνο ζώο.

Κάποια άλλη στιγμή πές μας καί σύ τή θέση σου........άν ύπάρχει τόλμη..........άλλιώς δέ
    δικαιούσαι νά σχολιάζεις ούτε γιά πλάκα........

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ........ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΟΝΤΕ..!!

Ναι ρε παιδιά...μην φοβάστε, ελάτε να συμφωνήσετε με το παλικάρι...να πείτε πόσο λογικό είναι να κυκλοφορεί ένας άνθρωπος που αγνοεί τι γίνεται γύρω του σε ταχύτητες των 50 έως 120 + χιλιομέτρων την ώρα.
    Για την ακρίβεια...ας απαιτήσουμε και άλλα πράγματα...
    Εγώ γουστάρω να οδηγάω μεθυσμένος και να μιλάω στο κινητό μου...ρομαντισμός... όνειρο...τετράγωνη λογική...δικαίωμα...μπλα μπλα μπλα...
    Ο κακομοίρης με το Parkingson? Δεν έχει δικαίωμα να οδηγάει μηχανή?...ρομαντισμός... όνειρο...τετράγωνη λογική...δικαίωμα...μπλα μπλα μπλα...

Τούς χαρακτηρισμούς του γιά όλους μας τούς άντιπαρέρχομαι......άλλά τήν έλλειψη σεβασμού
    σέ ένα γέρο τή θεωρώ...........

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ,.....ΑΙΣΧΡΗ,........ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ.........συμπεριφορά.. ..........!!!!!!!!
    Απορία:
    Μπορεί ένα άτομο σαν και εσένα μπορεί να κρίνει μία συμπεριφορά αηδιαστική, αισχρή και αναίσχυντη? Ένα άτομο που μπορεί να σκοτώσει μέσα στην ανευθυνότητα του και να μην νιώσει τύψεις και απο πάνω?

Έγώ θά καβαλλάω όσο βαστάω γιατί θά νιώθω ότι ζώ......
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.........!!!!!!!!!!

καί δέ θά νιώθω καί καμμία τύψη άν πέσω καί πάνω σέ κανέναν άφού θά έχω
    γλυτώσει ΑΝ γεράσω.................
    ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.............!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό που έχει πλάκα ωστόσο, εκτός απο την σιγουριά σου και το "ανοιχτό" σου μυαλό, είναι πως τονίζεις ορισμένα πράγματα λες και σε πνίγει το δίκιο.

Αυτό που με ανησυχείς είναι...τα πιστεύεις αυτά που λες?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Mας έχεις πει μικρόψυχους, μαλάκες,βλάκες,ρατσιστές,ματαιόδοξους, απαράδεκτους, αλόγιστους, δεν αντέχουμε κριτική...

...είσαι έτσι επικοινωνιακός και στην ζωή σου?

Εγώ δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω τίποτα. Ούτε άλλαξα τα λεγόμενα μου.
    Εσύ την ανάγκη αυτή την ένιωσες καθόλου?

Και μετά προσπαθείς να με βγάλεις και μαλάκα απο πάνω.

Και θεωρείς εμένα προβληματικό

Και παρεπιπτώντος...κάτι που παρερμήνευσες...

Εγώ είπα να του κάνεις κωλοδάχτυλο...όχι να του βάλεις κωλοδάχτυλο.
    Έχει μεγάλη σημασία καθώς αναφερόμουνα στην χειρονομία έναντι του χαιρετισμού που είπε ο Afro.

Εσύ προφανώς, έψανες κωλοδάχτυλο σε παππούδες 94 χρονών, και το βρήκες...

....στο μυαλό σου.

Like I said...κατά τα άλλα εγώ έχω το πρόβλημα...
    Αλλά αυτό που μου αρέσει είναι που χρησιμοποιείς την λέξη "σίγουρα" κιόλας. Γιατί ότι λες είναι γεγονός.Εμ δεν μου το έλεγες εξ αρχής ότι ότι λες είναι νόμος, επιστήμη και θρησκεία?
    Να μην κάθομαι να εξηγώ πράγματα με κοινή λογική και επιχειρήματα.

Ναι ρε φίλε...και τι θέλεις να μας πεις?Ότι όταν θα είμαι ανήμπορος με το καλό να οδηγήσω θα απαιτήσω να βγαίνω έξω στους δρόμους διακινδυνεύοντας χιλιάδες ζωές ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μου επειδή...αρνούμαι να δεχτώ ότι η "η ζωή με αππέριψε"?
    Λυπάμαι, αυτή είναι λογική για τα ζώα.

Ένας ορθολογικός πατέρας λογικά θέλει το καλό των παιδιών του.
    Το καλό των παιδιών του είναι να είναι ζωντανά και άρτια.
    Η ζωντάνια και η υγεία των παιδιών απειλούνται απο κακούς οδηγούς.

Τώρα ένας μη ορθολογικός πατέρας, απαιτεί να κυκλοφορούν οι παππούδες-ζόμπι στους δρόμους ώστε να ζούνε το όνειρο τους, δεν θα νιώσει τύψεις άμα σκοτώσει το παιδί αλλουνού, ούτε θα αγχωθεί σε τι δρόμους κυκλοφορεί ο γιος του και παρόλαυτα πιστεύει πως όταν οι άλλοι γίνουνε μπαμπάδες θα τον καταλάβουνε.

Μήπως το όνομα σου είναι Heihachi?(Αστειάκι για πολύ λίγους)

Εγώ...χωρίς να ξέρω σε ποιό είδος μπαμπά κατατάσομαι, νομίζω πως θέλω να πηγαίνω στο εξοχικό μου χωρίς τον φόβο ότι ένας "υπέθυνος" "άνθρωπος" μπορεί να τα τελειώσει όλα επειδή δεν δέχεται πως "η ζωή τον αππέριψε" και άλλες δικαιολογίες τύπου "η τετράγωνη λογική...σκότωσε τον ρομαντισμό...το όνειρο...η Ιθάκη".

Και επειδή πάσχουμε απο αδυναμία αντίλειψης του προφανούς με τον όρο "υπέυθυνος""άνθρωπος" εννοώ ανεύθυνο ζώο.

Ναι ρε παιδιά...μην φοβάστε, ελάτε να συμφωνήσετε με το παλικάρι...να πείτε πόσο λογικό είναι να κυκλοφορεί ένας άνθρωπος που αγνοεί τι γίνεται γύρω του σε ταχύτητες των 50 έως 120 + χιλιομέτρων την ώρα.
    Για την ακρίβεια...ας απαιτήσουμε και άλλα πράγματα...
    Εγώ γουστάρω να οδηγάω μεθυσμένος και να μιλάω στο κινητό μου...ρομαντισμός... όνειρο...τετράγωνη λογική...δικαίωμα...μπλα μπλα μπλα...
    Ο κακομοίρης με το Parkingson? Δεν έχει δικαίωμα να οδηγάει μηχανή?...ρομαντισμός... όνειρο...τετράγωνη λογική...δικαίωμα...μπλα μπλα μπλα...

Απορία:
    Μπορεί ένα άτομο σαν και εσένα μπορεί να κρίνει μία συμπεριφορά αηδιαστική, αισχρή και αναίσχυντη? Ένα άτομο που μπορεί να σκοτώσει μέσα στην ανευθυνότητα του και να μην νιώσει τύψεις και απο πάνω?

Αυτό που έχει πλάκα ωστόσο, εκτός απο την σιγουριά σου και το "ανοιχτό" σου μυαλό, είναι πως τονίζεις ορισμένα πράγματα λες και σε πνίγει το δίκιο.

Αυτό που με ανησυχείς είναι...τα πιστεύεις αυτά που λες?

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

Νά καυγαδίζουμε οί δυό μας............

Δυό φορές κόντεψα νά σκοτωθώ στή ζωή μου....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΩ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ....!!!!!!
    Δυό φορές μέ τράκαραν ένώ ήμουν μέ μηχανάκι.......
    Καί τίς δύο ......ΗΤΑΝ 20ΧΡΟΝΑ............πού ούτε κάν τούς είπα λέξη.....ΕΝΩ ΕΦΤΑΙΓΑΝ........
    Νοσοκομεία,κατάγματα .....κ.λ.π.....άπλά ήμουν κωλόφαρδος καί γλύτωσα...!!!!!

Κυκλοφορώ πάνω άπό 30 χρόνια μέ μηχανάκια..........καί τό μόνιμο μου άγχος κάθε μέρα
    είναι.........
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ..........
    ΠΡΟΞΕΝΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟ..................
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..........!!!!!!!!!!!!

Ποτέ δέν θά έβαζα........ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑ.......σέ κάποιον τρίτης ήλικίας ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ...
    γιατί στόν άδύναμο καί τόν άνήμπορο πού τόν έχω τού χεριού μου........

ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΙΣΧΡΟ, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ...............κ.λ.π...κ.λ.π.....

Καί νάσαι καί σίγουρος πώς όταν θά ένιωθα πώς δέν μπορώ......θά άποσυρόμουν μόνος μου
    χρησιμοποιώντας τήν κοινή λογική ,όσο σκληρό καί νάταν αύτό γιά μένα........
    καί δέν θά περίμενα...
    ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...........
    νά μέ προσβάλει,δείχνοντας ή βάζοντας με δάχτυλο......!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΣΕΒΗΣ.................ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ

Ένάμισυ χρόνο γράφω έδώ μέσα καί ήταν άπό τίς σπάνιες φορές πού είπα τέτοιους
    χαρακτηρισμούς.......
    Καί άν τό έχω κάνει 2-3 φορές έχω έπικοινωνήσει κατ΄ίδίαν μετανιώνοντας γιατί δέ μού άρεσει
    ή όξυνση.......!!!!!!!!!!!
    Δέ μάλωσα ποτέ στή ζωή μου,άκόμα είδικά δέ όταν προκλήθηκα άπό άνθρώπους πού
    τούς είχα γιά μιά μπάτσα.....!!!!!!!!!!

Μάθε λοιπόν πρώτα νά σέβεσαι ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ............καί μετά νά άνησυχείς μήπως καί σέ
    πατήσω έγώ άν πάω στά 90......!!!!!!!!!!

Άς μέ συγχωρέσουν οί φίλοι τού forum γιά τόν τρόπο πού έκφράστηκα,άλλά............
    ΝΤΡΑΠΗΚΑ........ΠΟΛΥ..........!!!!!!!!!!!

Καί άς εύχηθώ γιατί μόνο αύτό μπορώ νά κάνω,ότι..........
    μέχρι νά έρθει ή ώρα μας..............
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..............νά κάνουμε αύτό πού λαχταράμε,
    χωρίς νά πειράζουμε........
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ........

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF