Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
aytΑ δεν σε κανουν?![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι λίγο μεθυσμένη (χικ) και δεν τα είδα!!!![]()
![]()
Μετά το hangover θα κάνω έρευνα αγοράς!!![]()
(Heineken ή Kaiser??)
aytΑ δεν σε κανουν?![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι λίγο μεθυσμένη (χικ) και δεν τα είδα!!!![]()
![]()
(Heineken ή Kaiser??)
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
lager ειναι και οι δυο, το ιδιο θα γραψουν, αλλα οπως γνωριζεις προτιμω την 1η!Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
(Heineken ή Kaiser??)![]()
:smilea:
lager ειναι και οι δυο, το ιδιο θα γραψουν, αλλα οπως γνωριζεις προτιμω την 1η!![]()
![]()
H Kaiser είναι Pils (που απλά, ανήκει στην οικογένεια της Lager)!!
much better!!
Επίσης, δεν εννοούσα τί θα γράψει η κάθε μπίρα, αλλά ποιά μπίρα να αγοράσω!!![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
lager ειναι και οι δυο, το ιδιο θα γραψουν, αλλα οπως γνωριζεις προτιμω την 1η!![]()
H Kaiser είναι pils
:a34:
The journey is the reward!
ουΦ! θα με σκασετε και οι δυο σας!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sek
H Kaiser είναι pils
:a34:
στη μετρηση με το αλκοολομετρο εννοω!![]()
σιγα μην πινω πικρες μπυρες.... παρα μονο στην αναγκη..![]()
εβαλα 8 ουισκια, 2 ωρες πριν και μου εβγαλε αυταΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
για να παρουμε μια γευση του τι ΠΕΡΙΠΟΥ να περιμενουμε στις μετρησεις, παρ'τε και δοκιμαστε αυτο το link!!!
![]()
"Βρίσκεστε στο στάδιο του Ενθουσιασμού. Τα συμπτώματα είναι:
Συναισθηματική αστάθεια, απώλεια κριτικής σκέψης. Εξασθένιση της αντίληψης, της μνήμης και της κατανόησης. Μειωμένη αίσθηση αντίληψης, αυξημένος χρόνος αντίδρασης. Μείωση οπτικής οξύτητας, περιφερειακής ορατότητας και θάμβωσης. Αποσυντονισμός αισθητηρίων μηχανισμών, πρόβλημα ισορροπίας. Υπνηλία"
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εγω εχω αυτα τα συμπτωματα,χωρις να πιω...χικ.
:rotflmao:
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
μα, ειναι φυσικο και επομενο: η πραγματικοτητα οφειλεται στην ελλειψη αλκοολ...Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
εβαλα 8 ουισκια, 2 ωρες πριν και μου εβγαλε αυτα
"Βρίσκεστε στο στάδιο του Ενθουσιασμού. Τα συμπτώματα είναι:
Συναισθηματική αστάθεια, απώλεια κριτικής σκέψης. Εξασθένιση της αντίληψης, της μνήμης και της κατανόησης. Μειωμένη αίσθηση αντίληψης, αυξημένος χρόνος αντίδρασης. Μείωση οπτικής οξύτητας, περιφερειακής ορατότητας και θάμβωσης. Αποσυντονισμός αισθητηρίων μηχανισμών, πρόβλημα ισορροπίας. Υπνηλία"
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εγω εχω αυτα τα συμπτωματα,χωρις να πιω...χικ.
:rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
katarxin kalisperasaemena pou me piasane se mploko me rantar kai me alkol 0.47 kai me 202 xil ana ora mou dosane 2 klisis akolouthi i mia tin alin ? ti ginete ? mpas kai kseri kaneis ?
να μην επινες και να μην ετρεχες...
η να μη σταματαγες
![]()
![]()
![]()