Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα....Αχαχχαχαχαχαχχαχχαχχαχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συγχωρεμένος!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα....Αχαχχαχαχαχαχχαχχαχχαχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συγχωρεμένος!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οχι ρε φουστη μου δε δινει μια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα ταιριαζε ενα λαικο ασμα αλλα δεν το βρισκω.....
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Σιγουρα υπαρχουν καποιοι οι οποιοι κρυμμενοι πισω απο τη στολη και με τα @@ που τους χαριζει η ασπιδα το κρανος και το γκλοπ κανουν αισχη αλλα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και καποιοι οπως ειπες που θα βγουν να φωναξουν το γνωστο μπατσοι γουρουνια.....κλπ κλπ οι οποιοι μαυριζουν κατα καιρους διαφορες πορειες και διαδηλωσεις. Απ' την αλλη ομως υπαρχει και αυτος ο κακομοιρης ο οποιος μπορει να ειναι πατερας σου και τον κατεβασαν στην πορεια για ασφαλεια και τρωει τις μολοτοφ με το τσουβαλι...... σε αυτη την περιπτωση θα βρεθει και ο αθωος διαδηλωτης με ανοιγμενο κεφαλι.... αν με πιανεις τι θελω να πωΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φιλε οχι οτι δεν ξερω πως καταχραζουν εξουσια διαφοροι σε διαφορες ειδικοτητες αλλα καμμια φορα η λογικη (δε μιλαω για το συγκεκριμενο περιστατικο) λεει οτι δε φταινε η μπατσοι για τους μαλακες που κανουν φασαριες αλλα οι μαλακες με καταλαβαινεις ετσι??????
δεν μιλαω για το συγκεκριμένο ξαναλεω γιατι δε ξερω τι εγινε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
μα τι καιροι ειναι αυτοι χαλεπή για τους νεους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Όχι εγώ θέλω BMW!!!![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αργεις!!!!!!!!
Συστηματικά?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι αλλά σήμερα διάβαζα πάνω από 12 ώρες!!!
Σε μιλάω για πολύ κάπσιμο !!![]()
![]()
Μας έφαγε η εξεταστική!!!
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Όχι εγώ θέλω BMW!!!![]()
![]()
Τρέχα τότε!!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Σιγουρα υπαρχουν καποιοι οι οποιοι κρυμμενοι πισω απο τη στολη και με τα @@ που τους χαριζει η ασπιδα το κρανος και το γκλοπ κανουν αισχη αλλα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και καποιοι οπως ειπες που θα βγουν να φωναξουν το γνωστο μπατσοι γουρουνια.....κλπ κλπ οι οποιοι μαυριζουν κατα καιρους διαφορες πορειες και διαδηλωσεις. Απ' την αλλη ομως υπαρχει και αυτος ο κακομοιρης ο οποιος μπορει να ειναι πατερας σου και τον κατεβασαν στην πορεια για ασφαλεια και τρωει τις μολοτοφ με το τσουβαλι...... σε αυτη την περιπτωση θα βρεθει και ο αθωος διαδηλωτης με ανοιγμενο κεφαλι.... αν με πιανεις τι θελω να πω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pantos pedia ama pigan na diadilosoun enantia stin kivernisi-kratos...
afti elave ta metra tis diladi ti na kanoun ta gourounia na katsoun na tis fane na amavro8i to onoma tous
piran entoli na kseropsisoun to podi anipoptou politi pros gnosi ke simorfosi
afto kseroun os taktiki
ti perimenate diladi na epitelesoun kinoniko ergo ta mat
na sa skoupizoun ton idrota na sas stivoun portokalades masazakia na ksana mpite dinamika ston agona ke sto telos tis diadilosis na sas xeretane dia xirapsias ke na sas dinoun ke miso kilo kima gia to spiti,,,,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Δυο????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ααα ρε βραδιάτικα.......
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Άσε δε βάζουν μυαλό με τπτ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μα τι καιροι ειναι αυτοι χαλεπή για τους νεους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Τους τα λέω εγώ αλλά .... :rotflmao:
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Σιγουρα υπαρχουν καποιοι οι οποιοι κρυμμενοι πισω απο τη στολη και με τα @@ που τους χαριζει η ασπιδα το κρανος και το γκλοπ κανουν αισχη αλλα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και καποιοι οπως ειπες που θα βγουν να φωναξουν το γνωστο μπατσοι γουρουνια.....κλπ κλπ οι οποιοι μαυριζουν κατα καιρους διαφορες πορειες και διαδηλωσεις. Απ' την αλλη ομως υπαρχει και αυτος ο κακομοιρης ο οποιος μπορει να ειναι πατερας σου και τον κατεβασαν στην πορεια για ασφαλεια και τρωει τις μολοτοφ με το τσουβαλι...... σε αυτη την περιπτωση θα βρεθει και ο αθωος διαδηλωτης με ανοιγμενο κεφαλι.... αν με πιανεις τι θελω να πω![]()
![]()
μωρε σε πιανω λεμε ακριβως τα ιδια λεω και εγω και με λενε φασιστρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ασε δε βρισκει και η αλλη το ασμα και στεναχωριεμε
κανε πλακα ρεεεεεεεε αφου δεν εγινε κατι τραγικο ας γελασουμε και λιγο τοσες μερες μιζερια![]()
![]()
και ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για το δελεαρ οχουουοουου
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Όχι αλλά σήμερα διάβαζα πάνω από 12 ώρες!!!
Σε μιλάω για πολύ κάπσιμο !!![]()
![]()
Μας έφαγε η εξεταστική!!!
Ε ντοπίστικε απαγορευμένη λέξη!!!!
Παρακαλώ προσέλθετε στο Δέλεαρ τη Δευτέρα παρουσία της μηχανής σας για παραδειγματισμό!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως εδω μεσα καταλαβαινω γιατι εχουμε καταντησει ετσι σαν κρατος
![]()
![]()
![]()
κ καποτε σε δουλειες κ σχολεια ελεγα οτι σιγα δεν ειναι παντου ετσι αλλα..![]()
![]()
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
ego pou ime pio palios ke pio morfomenos sou leo oti kiriolektika anaferete sto edio pou xtenizete me tin metaforiki enia veveos oxi oti i ginekes sini8izan na xtenizoun to dasitrixo tote edio tous ala me touta ta logia odigousan tin skepsi epakrivos se ekino to simio pou extenizeto gia xarin tis ekfrasis osonoupoΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Και έρχομαι να διαφωνίσω λοιπόν!!!!!
Η φράση αυτή στην οποία αναφερεσαι δεν μιλάει κυριολεκτικά (αναφέρεται στη γυναίκα που χτενίζεται). Βέβαια είναι λίγο μπερδεμένο στην προκειμένη αφού όντος ο κόσμος καίγεται!!!
den ksero an egina arketa disnoitos?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
πηγατε και δεν ηρθα;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
και ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για το δελεαρ οχουουοουου
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...