Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 122

Θέμα: Eurobasket 2007

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    εγώ πάλι δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για να είμαι ειλικρινής.
    +1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Δεν ειναι ετσι! Οσο υψηλοτερο το επιπεδο των παικτων, τοσο λιγοτερα συστηματα χρειαζονται!

Δες τον ΠΑΟ, ποσα συστηματα εχει;
    Θα γίνω πολύ κακός αν πω οτι μου φαίνεται οτι ο Γιαννάκης προασπαθεί να αντιγράψει το μπάσκετ του Ομπραντοβιτς..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    +1

Θα γίνω πολύ κακός αν πω οτι μου φαίνεται οτι ο Γιαννάκης προασπαθεί να αντιγράψει το μπάσκετ του Ομπραντοβιτς..;
    Καθολου κακος.

Ο Γιαννακης στηνει την ομαδα αναλογα με τους παικτες που εχει στην διαθεση του.

Απο την στιγμη που η περιφερεια της εθνικης ειναι η περιφερεια του ΠΑΟ ειναι λογικο να μην αλλαζει τιποτα ο Π.Γ. και η ομαδα να εχει πολλες ομοιοτητες με τον βαζελο, αφου στο μεγαλυτερο ποσοστο οι περιφερειακοι καθοριζουν το στυλ παιχνιδιου.

Εγω ειμαι μεν ολυμπιακος αλλα πιστεψε με, δεν με χαλαει καθολου το στυλ παιχνιδιου της ομαδας, ουτε το γεγονος οτι εχει τοσους παικτες του ΠΑΟ.

Ξαναλεω οτι η ομαδα παιζει πολυ καλο μπασκετ, απλα δεν εχουν μπει ακομα τα (ελευθερα) σουτ.

Εφοσον μπουν θα πανε ολα καλα!
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Εφοσον μπουν θα πανε ολα καλα!
    Ωραία τα λες..αλλά ΠΟΙΟΣ θα βάλει τα περιφερειακά σουτ..;Γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν κλασσικό σουτέρ στην Εθνική..πάρα μόνο τυχαίνει κάθε φορά κάποιος να είναι πιο εύστοχος από τους υπολοιπους..

Κ το πολύ καλό μπάσκετ ποιό είναι,το οτι ο Παπαλουκάς πρέπει νακάνει 5 φορές πάσα για να βρει έναν παίχτη..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Ωραία τα λες..αλλά ΠΟΙΟΣ θα βάλει τα περιφερειακά σουτ..;Γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν κλασσικό σουτέρ στην Εθνική..
    Σουτερ εχουμε......ελευθερα σουτ δεν γινονται....οταν παιζουν οι αντιπαλοι ασφυκτικη αμυνα......

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    +1

Δεν ειναι ετσι! Οσο υψηλοτερο το επιπεδο των παικτων, τοσο λιγοτερα συστηματα χρειαζονται!

Δες τον ΠΑΟ, ποσα συστηματα εχει;

Και η εθνικη και ο ΠΑΟ δεν εχουν συστηματα με την εννοια που υπηρχε παλια, εχουν plays δηλ καποιες απλες, βασικες κινησεις οπου εχουν σαν στοχο να απομονωσουν παικτες ωστε να εκμεταλλευτουν καποια πλεονεκτηματα τους, γι’αυτο βλεπεις τον Παπ να προσπαθει να παιξει πλατη 1-1 ή τον Σπανουλη με την μπαλα στην κορυφη να πηγαινει και αυτος στο 1-1.

Σιγουρα παντως, τις περισσοτερες περιπτωσεις, δεν ειναι μπασκετ αλανας!

Συγγνώμη δηλαδή γιατί θα τρελαθούμε! Εσύ στα ματς με Ισπανία και Ρωσία είδες απλό και όμορφο μπάσκετ; Εγώ είδα ατομικές προσπάθειες, πολλά λάθη και αδικαιολόγητο κράτημα της μπάλας μέχρι να φτάσουν τα τελευταία δευτερόλεπτα για να γίνει ένα σουτ τραβηγμένο από τα μαλλία.

Ωραίες οι θεωρίες περί απλού μπάσκετ αλλά πρέπει να έχει και εναλλακτικές αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά! Δηλαδή αν δε μπουν τα σουτ θα χάνουμε και από ομάδες τύπου Πορτογαλίας;

Ας μη βάζαμε (ο Διαμαντίδης δηλαδή όχι όλοι εμείς) μερικά ψιλοτρελά σουτάκια (off balance απ' τα 5,5 μέτρα, τρίποντο στα μούτρα του αμυντικού κλπ) και τώρα άλλα θα λέγαμε όλοι. Δεν προσπαθώ να κάνω τον προπονητή, απλά λέω ότι αυτό που βλέπω δε μου αρέσει και μου κάνει εντύπωση πώς με τους ίδιους (σχεδόν) παίκτες, χαιρόμουν να τους βλέπω πρόπερσι στη Σερβία και πέρισυ την Ιαπωνία. Επιθετικά γιατί αμυντικά τρώνε σίδερα!

Είπαμε! Γερά για τετράδα. Το έχουμε. Από κει και πέρα... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ Κ@ΛΟΙΣΠΑΝΟΥΣ ΕΝΑΝ Π@ΥΛ@ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ. Τα μ@λ@κισμένα όταν τους έδιναν αντιαθλητικά και ποινές στην 1η περίοδο εναντίον μας ήξεραν να χαίρονται. Μπινέδες!

ΥΓ Δεν ήξερα ότι υπάρχει κανονισμός για αντιαθλητικό αν πιάσει τη μπάλα κάποιος μετά από καλάθι... ή τουλάχιστον δεν είχα ξαναδεί να το σφυρίζουν... Σα να σου λέει το κοράκι "μεγάλε ότι και να κάνεις ματς δεν παίρνεις..."
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

η ομαδα φετος δεν φαινεται σε καλη καλασταση................
    οντως δεν εχουμε κανενα σουτερ κιλερ αλλα ουτε το 2005 ειχαμε.................

τουλαχιστον μετα το ματς με την κροατια η ψυχολογια εφτιαξε!

ο γιαννακης κατι μου λεει οτι εχει καποια ακομα συστηματα που τα κρυβει για τους αγωνες νοκουτ!

πλεον δεν ειμαστε φαβορι αλλα αουτσαιντερ μιας και οι εμφανισεις μας δεν ηταν καλες.............αλλα αυτο μπορει να λειτουργησει θετικα για μας, οταν στα κρισιμα ματς η ομαδα αποδοσει καλο μπασκετ και οι αντιπαλοι βρεθουν προ εκπληξεων!

συνηθως οι ομαδες που πανε τρενο, στα νοκαουτ φορτωνονται με μεγαλυτερο ανχος και εμεις αυτο δεν θα το εχουμε...........αντιθετα με σλοβενους, λιθουανους, ισπανους!

εχουμε ελπιδες περισσοτερες απ οτι φαινονται, υπο την προυποθεση φυσικα οτι θα φτιαξουν τα ελυθερα σουτ!

γερμανια με ισπανια μαλλον πανε πακετο για προημιτελικα..............πολυ γελιο θα ειχε να τους ξανακανει καμια κηδεια ο νοβιτσκι οπως το 2005...........δε λεω δυσκολο σεναριο αλλα με νοβιτσκι πολλα μπορουν να γινουν!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ΥΓ Δεν ήξερα ότι υπάρχει κανονισμός για αντιαθλητικό αν πιάσει τη μπάλα κάποιος μετά από καλάθι... ή τουλάχιστον δεν είχα ξαναδεί να το σφυρίζουν... Σα να σου λέει το κοράκι "μεγάλε ότι και να κάνεις ματς δεν παίρνεις..."
    Είναι παράγραφος της παραγράφου, του άρθρου του κανονισμού κτλ.... "ψιλά γράμματα" δηλαδή όπως είναι και τα "βήματα" στο ποδόσφαιρο για τον τερματοφύλακα στο ελεύθερο... Δείγμα οτι ο διαιτήτης είναι έτοιμος να σε "χειρουργήσει" δείχνει το σφύριγμα αυτό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Συγγνώμη δηλαδή γιατί θα τρελαθούμε! Εσύ στα ματς με Ισπανία και Ρωσία είδες απλό και όμορφο μπάσκετ; Εγώ είδα ατομικές προσπάθειες, πολλά λάθη και αδικαιολόγητο κράτημα της μπάλας μέχρι να φτάσουν τα τελευταία δευτερόλεπτα για να γίνει ένα σουτ τραβηγμένο από τα μαλλία.

Ωραίες οι θεωρίες περί απλού μπάσκετ αλλά πρέπει να έχει και εναλλακτικές αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά! Δηλαδή αν δε μπουν τα σουτ θα χάνουμε και από ομάδες τύπου Πορτογαλίας;

Ας μη βάζαμε (ο Διαμαντίδης δηλαδή όχι όλοι εμείς) μερικά ψιλοτρελά σουτάκια (off balance απ' τα 5,5 μέτρα, τρίποντο στα μούτρα του αμυντικού κλπ) και τώρα άλλα θα λέγαμε όλοι. Δεν προσπαθώ να κάνω τον προπονητή, απλά λέω ότι αυτό που βλέπω δε μου αρέσει και μου κάνει εντύπωση πώς με τους ίδιους (σχεδόν) παίκτες, χαιρόμουν να τους βλέπω πρόπερσι στη Σερβία και πέρισυ την Ιαπωνία. Επιθετικά γιατί αμυντικά τρώνε σίδερα!

...
    Το ματς με Ισπανια δεν το ειδα. Στα υπολοιπα ειδα μια ομαδα οπου κυκλοφορουσε την μπαλα παρα πολυ καλα, οταν η αντιπαλη αμυνα εκλεινε μεσα εβγαζε ελευθερα (πιο ελευθερα δεν γινεται) σουτ τα οποια απλα δεν μπηκαν.

Οταν συμβαινει αυτο ειναι λογικο η ομαδα να βγαινει απο τον ρυθμο της και να αρχιζουν τραβηγμενες προσπαθειες...

Αυτο που λες για το αν δεν μπουν τα σουτ ειναι δυστυχως αληθεια, ειναι τοσο απλο: οταν οι αντιπαλοι ταμπουρωνονται και σου αφηνουν τα σουτ, αν δεν τα βαλεις θα χασεις!!!

Εκτος εαν η διαφορες στα υπολοιπα (ριμπαουντ, κλεψιματα κλπ) ειναι πολυ μεγαλη υπερ σου, δηλ. εαν τα σπασεις αλλα παιζεις volley μετα ή κλεβεις τις μπαλες δυο δυο και βαζεις ευκολα καλαθια, εεε θα κερδισεις...

Με τους Κροατες η αληθεια ειναι οτι βαλαμε καποια δυσκολα σουτ (του Διαμαντιδη στην ληξη της επιθεσης απο το high post κλπ) αλλα τα πιο πολλα ηταν ΑΜΑΡΚΑΡΙΣΤΑ σουτ, γιατι σε αυτο το επιπεδο το να εχει παρει την μπαλα ο επιτιθεμενος, να το εχει "ζυγισει" και τοτε να τρεχει πανω του η αμυνα, ειναι οτι καλυτερο μπορει να ζητησει καποιος!!!
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Άρχισαν να μπαίνουν τα σουτ!

Δεν τους βλέπω καλά τους αντιπάλους μας...

Ρε λες να μας τρελάνουν πάλι; Πάντως καρδιακούς θα μας κάνουν σίγουρα!

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΓΕΡΑ!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Και τώρα αρχίζει το πραγματικό τουρνουά.

Παιχνίδια δίχως αύριο που θα ζητήσουν απο την ομάδα μας το μέγιστο.

Πρώτο παιχνίδι με Λιθουανία ή Σλοβενία... Αίντε να δούμε τι μας περιμένει.

ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ... ΨΥΧΗ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Ακούω το τελευταίο καιρό πολλούς, να γκρινιάζουν για τους περιφερειακούς της ομάδας και για την αστοχία που έχουν. Δεν πιστεύω ότι ξαφνικά έγιναν άχρηστοι. Υπήρχε στα πρώτα παιχνίδια (ειδικά) μία σχετική ατονία στην ομάδα αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπιζόταν κάτω από το καλάθι. Η απουσία στον επιθετικό τομέα του Σοφοκλή και του Φώτση που έπαιζε μερικές φορές και εκεί(κάτω από το καλάθι), μας έχει αποδυναμώσει σε ένα βαθμό. Αν ο Παπαδόπουλος δεν βρεθεί σε καλή μέρα όλη η πίεση και το άγχος πέφτει στους περιφερειακούς. Γι' αυτό οι παιχταράδες των τελευταίων ετών άρχισαν να πετάνε "τούβλα" από την περιφέρεια.

Αντιθέτως, στα τελευταία παιχνίδια που ο Παπαδόπουλος εξαπέλυε σουτ με κάθε τρόπο που έχει στη συλλογή του, αναγκάστηκαν οι αντίπαλοι μας να κλείσουν τις άμυνες τους και να παίζουν πιο κοντά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται ελεύθεροι - σχετικά - οι περιφερειακοί μας και να σκοράρουν κατά βούληση. Πάψαμε δηλαδή να είμαστε προβλέψιμοι στον επιθετικό τομέα. Για την άμυνα μας δεν χρειάζεται να πω τίποτα αφού είναι γνωστό ότι αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με γνώμονα κυρίως αυτό το τομέα.
    Πάντα όρθιοι

Δεν ξέρω ρε παιδιά...
    Μετά το Ισπανία-Γερμανία, αν παίξουμε με Ισπανία μας βλέπω να το χαιρετάμε το EUrobasket..
    Μιλάμε ότι οι Ισπανοί δεν πιάνονται...
    Και εντάξει αν είναι να χάσουμε ας χάσουμε, αλλά με μικρή διαφόρα για την τιμή των όπλων.
    Αν πάλι κερδίσουμε ΑΥΤΗΝ την Ισπάνία, χτυπάμε άνετα την πρώτη θέση.
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Και όμως αυτή η ισπανία για μένα δεν είναι φόβητρο.

Ειδικά αν τους συναντήσουμε στον ημιτελικό που δεν θα έχουμε και τρομερό άγχος πλέον όπως στους προηγούμενους αγώνες, αλλά και δεν θα έχουμε και εκείνη την απίστευτη κούραση όπως είχαμε με τις ΗΠΑ.

Θεωρώ οτι όλα είναι θέμα ημέρας. Ας μην ξεχνάμε οτι αυτοί οι Ισπανοί δυσκολεύτηκαν με το Ισραήλ και έχασαν απο την Κροατία , άρα δεν είναι και ανίκητοι.

Gandalf

Δεν ειναι κριτηριο γι την δυναμικοτητα της Ισπανιας ο αγωνας με την Γερμανια.

Οι Γερμανοι χθες ηταν παρα πολυ κακοι, ειχαν πολλα ευκολα λαθη και ηταν αστοχοι. Γενικα εδειξαν ομαδα με πολυ περιορισμενες δυνατοτητες, ειδικα αφου ο ντιρκ ηταν εκτος ρυθμου.

Ας περασουμε τους Σλοβενους και το παιχνιδι με τους Ισπανους ειναι οχι μονο ανοιχτο, αλλα "ορθανοιχτο" κατ’ εμε.

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Μακάρι να είναι έτσι ρε παιδιά...
    Εγώ ακόμα έχω να θυμάμαι τα περσινά στον τελικό του Παγκοσμίου...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 2007 GSXR1400 Hayabusa(mythos i alitheia?)
    από john74 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2007, 08:16
  2. 6 Cylinder HAYABUSA(2007)
    από john74 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2006, 16:15
  3. New Varadero 2007
    από kostasvar στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 19:24
  4. f1 2007
    από ruyjin στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2005, 18:41
  5. ISDE 2007 & Agwnes Hare Scramble
    από Avapxia στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2004, 10:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα