Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 67 από 67

Θέμα: Ημαρτον Ρε!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάλι τα ίδια μου λές φίλε μου...

Και σου απαντώ....

Οι ίδιοι οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟ ,είπαν οτι ένιωθαν ασφάλεια με τον Νικοπολίδη πίσω τους....

Δεν το λέω εγώ...το λένε εκείνοι που αγωνιζόντουσαν μαζί του....

Απο εκεί και πέρα , μην μου μιλάς για εξέδρα ...σε κάθε ομάδα θα δείς και αρκετούς "Αλέφαντους" επάνω εκεί....

Χορτάσαμε απο δαύτους... Υπάρχει και το CH.L.Manager να ασχοληθούν....

Ας αφήσουν την ανάλυση τεχνικών στους ειδικούς...

Και μιλάω φυσικά και για αυτούς που είναι στην εξέδρα της δικής μου ομάδος....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

anyway , δεν προκειται να σε πεισω για την γνωμη μου ουτε εσυ για την δικη σου και δεν ειναι και αυτη η επιδιωξη μας.
    εγω λεω να δειτε τις τελευταιες φασεις με αλβανια, ξανθη, ουκρανια και να μου πειτε ποσες δικαιολογιες μπορουν να βρεθουν.
    και που σαι ακομα.
    μα τον αντωνη θα ασχολουνται για πολυ καιρο γιατι θα δεις οτι σιγα σιγα θα καταριπτονται οι αποψεις περι τερματοφυλακαρας.

μπα...αλλοίμονο.... σε κανένα δεν θέλω να επιβληθώ...απλά επειχηραματολογούμε.... τίποτα παραπάνω...

Τώρα για Αλβανία... δεν το συζητώ , μιας και εκεί το πρώτο ημίχρονο έπαιζαν σαν υπνωτισμένοι... Ειδικά εκείνη η μπαλιά του Κατσουράνη , ήταν σαν ειδική πρόσκληση..ακόμα και εγώ που είμαι άσχετος , θα το κόλαγα....

Για το άλλο shot.... εκεί δύσκολο να κρίνεις ..για να μπεί απο τα 40 μέτρα περίπου σημαίνει οτι είχε δύναμη , συν το οτι ήταν παγωμένοι απο την ψυχρολουσία του πρώτου goal... Λάθος του βέβαια .... αλλά έχουμε δεί και χειρότερα να μπαίνουν....

Για Ξάνθη... ρε παιδιά , εγώ θα την πώ την αμαρτία μου ... δεν μου φάνηκε για μέσα.... δεν είχε περάσει όλη η μπάλα και αυτό έδειξε ακόμη και η μεταμεσονύχτια προβολή αθλητικών απο άλλη κάμερα.....
    Ανήκουστη βέβαια η αντίδραση του αλλά του δίνω το ελαφρυντικό , οτι έγινε εν θερμώ....Οι περισσότεροι απο εμάς έχουν ασχοληθεί με τον ομαδικό αθλητισμό , έστω και ερασιτεχνικά και σίγουρα καταλαβαίνουμε πως νιώθει κάποιος όταν πιστεύει οτι αδικήται... Βέβαια αυτοί είναι επαγγελματίες... αλλά , είναι και λίγο η τάση των δικών μας ποδοσφαιριστών να αντιδρούν έτσι....

Με Ουκρανία όπως είπα και πριν ...έφαγε ενα και έβγαλε δέκα... Μπορεί να το έτρωγε σε ενα απο τα δέκα... δυστυχώς μπήκε απο λάθος... Δεν μπορείς να κρίνεις εκεί...

Πάντως όπως είπες , υπάρχουν μελλοντικοί αγώνες και θα δείξει....

Κάτι τελευταίο τώρα...

Λέμε για τον Τσιάρτα και εμείς (ΑΕΚτσήδες) λένε οι άλλοι, οτι είναι βεντέτα, οτι δεν παίζει άμυνα κτλ...

Έλα όμως που έχει ενα γαμ...νο πόδι διαβήτη και με το που μπαίνει μέσα , αρχίζουν κάτι σέντρες , που μόνο με αυτές του Ziddan μπορώ να τις συγκρίνω...σε ευστοχία και εξυπνάδα....

Για να μην μιλήσω για τα faul που αρχίζουν τα πατερημά αντίπαλες άμυνες και τερματοφύλακες...

Με Τσεχία , τους τρέλανε....
    Με Πορτογαλία το ίδιο.....
    Με Ουκρανία πάλι....

Θα είναι τελικά μέγιστη απώλεια , μόλις σταματήσει και το ανυσηχητικό είναι οτι δεν βλέπω άλλο τέτοιο παίχτη να έρχεται με τέτοιες ικανότητες πάσας...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

να σου πω και εγω την αμαρτια μου...... καλα κανει και δεν παιζει ο τσαρτας.
    Για μενα (γνωμη μου ενταξει) δεν νοειται παικτης να την εχει δει θεος, να μην τρεχει, να μην μαρκαρει κ.τ.λ. και να εχει μια δικαιολογια ¨ναι αλλα εχω ενα ποδι φαρμακι¨.
    Δηλαδη οι αλλοι( δεκαρια) που τρεχουν μαρκαρουν και τα κανουν ολα ειναι μαλακες και αυτος ειναι εξυπνος;;;
    Και αν σε 3-4 παιχνιδια δεν του πιανει τίποτα;;;
    ποιος ο ρολος του στο γηπεδο;;μπας και του πιασει καποια στιγμη;;Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα
    και δεν ειναι τυχαιο που τον αφηνει εξω ο ρεχαγκελ
    θα μου πεις οτι κανει δεν σημαινει οτι ειναι σωστο, αλλα.......

δεν θα διαφωνήσω στο γιατί παίζει ή δεν παίζει....

Απλά διαπίστωση κάνω...είναι ενας παίκτης που είτε μας αρέσει ,είτε οχι αποτελεί κίνδυνο για κάθε αντίπαλη εστία...

Δεν θα ξεχάσω εκείνο το corner-goal που είχε σκάσει στην Hibernian και οι Σκωτζέζοι παραμιλούσαν....

Έχει ενα διαβολικό πόδι... αλλά όπως είπες...δεν μαρκάρει και είναι ενας παίκτης μείον , όταν δυσκολέψουν τα πράγματα.. και οχι επειδή δεν θέλει απλά δεν μπορεί .... σημαδιακό ήταν το μαρκάρισμα που προσπάθησε κάποια στιγμή να κάνει σε ενα Tσέχο , που τον πέρασε λες και ήταν σταματημένος...

Aπο εκεί και πέρα όμως , δεν μπορώ να δώ κάποιον παίκτη που μπορεί να κάνει αυτό που κάνει και εκείνος ,...ίσως λίγο ο Γεωργάτος...αλλά αυτός και αν είναι "βεντέτα".....

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    ti?????
    Τρύπα στο αυτί...
    Δε καταλαβαίνεις κάτι?
    Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
    αλλά το ταξίδι...

ρε συ, διαβαζε τι γραφεις πριν πατησεις "Αποστολη" και μη μας τρελλαινεις

Καλός τερματοφύλακας είναι αυτός που έχει μπροστά του καλή άμυνα.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. ρε πατερα ημαρτον....
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2009, 11:12
  2. Ήμαρτον ρε... που λέει και ο Γεωργίου!!!
    από chria στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2009, 12:24
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 16:10
  4. Ρε Παιδια Ημαρτον
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 13:09
  5. Ρε ήμαρτον ρε!!!......Georgiou Speaking ...
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2004, 15:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF