Το διάβασα ρε γι'αυτό σε πειράζω !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δε το διάβασες όλο το θρέντ φανταζομαι,ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το διάβασα ρε γι'αυτό σε πειράζω !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δε το διάβασες όλο το θρέντ φανταζομαι,ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω τι θα φας (περί ορέξεωςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Θα φάω κίτρινη αμα το ξανακάνω?) αλλα οι καλύτερες διαδρομές είναι αυτές που σκαρώνεις μόνος σου ακόμα και επιτόπου...
πΑγαινε πάρε δυο χάρτες της προκοπής ρε παλιοκάβουρα και όχι αυτούς που τυπώνουν στις μπλόυζες με τα νησιά πάνω :rotflmao: και όρμα
Καλύτερα να πας, να παιδευτείς, να ψιλοχαθείς απο το να γυρίσεις "ευχαριστώ παιδιά, πήγα ακριβώς εκεί που μου είπατε, ήταν τέλεια"
![]()
![]()
![]()
15 μέρες που γυρνάγαμε απο βαλκάνια και βόρεια, παρόλο που είχαμε ΟΛΗ τη διαδρομή μέχρι το τελευταίο μέτρο στο autoroute express, κάθε πρωί είχε συμβούλιο στον πρωινό καφέ με τους χάρτες
Κι έπαιξαν και αλλαγές
Εκεί ειναι ο χαβαλές![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ξέρω τι θα φας (περί ορέξεως) αλλα οι καλύτερες διαδρομές είναι αυτές που σκαρώνεις μόνος σου ακόμα και επιτόπου...
πΑγαινε πάρε δυο χάρτες της προκοπής ρε παλιοκάβουρα και όχι αυτούς που τυπώνουν στις μπλόυζες με τα νησιά πάνω :rotflmao: και όρμα
Καλύτερα να πας, να παιδευτείς, να ψιλοχαθείς απο το να γυρίσεις "ευχαριστώ παιδιά, πήγα ακριβώς εκεί που μου είπατε, ήταν τέλεια"
![]()
![]()
![]()
15 μέρες που γυρνάγαμε απο βαλκάνια και βόρεια, παρόλο που είχαμε ΟΛΗ τη διαδρομή μέχρι το τελευταίο μέτρο στο autoroute express, κάθε πρωί είχε συμβούλιο στον πρωινό καφέ με τους χάρτες
Κι έπαιξαν και αλλαγές
Εκεί ειναι ο χαβαλές![]()
Ναι ρε Ηλία! Δεν εχεις αδικο, το ξερω!
Απλώς, ειναι...ΗΤΑΝ.... που ο χρονος μου ειναι περιορισμένος και μεσα σε αυτον ηθελα να δω κάπως πιό συγκεκριμένα μέρη!
Στην πορεία θα άλλαζε σίγουρα, αλλα τουλάχιστον θα είχα ενα "μπουσουλα" να βαδίσω!
Π.χ, το να πάω μέχρι τη Λαμία μέσω Χαλκίδας-Αιδηψού και με καραβάκι απέναντι, δεν το είχα σκεφτει με τίποτα!
Καλα, δεν ειμαι και κανενας έξυπνος βέβαια! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο ξαναπες το! συμφωνα και επαυξανω!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αυτο ξαναπες το! συμφωνα και επαυξανω!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
πφφφφ.... copy paste...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Καλα, δεν ειμαι και κανενας έξυπνος βέβαια! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()