Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 71 από 71

Θέμα: Θορυβος αλλα δε ξερω απο τι ειναι...

Παλαιό μέλος
    Κι εμένα μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα στις 6.000 χλμ.
    Ένα σύντομο τίνγκ κατά την αποσύμπλεξη στην εκκίνηση με 1η σχέση!
    Το πήγα για το σέρβις των 6.000,ανέφερα το πρόβλημα στο συνεργείο,αλλά όταν πήρα την μότο πίσω το πρόβλημα παρέμενε!
    Τα συμπεράσματα δικά σας!

Την επόμενη μέρα το ξαναπήγα στο συνεργείο(πολύ γνωστό εξουσιοδοτημένο στην Θεσ/νίκη)
    και του είπα οτι ο θόρυβος παραμένει!
    Πάει στην μηχανή,σφίγγει μια βίδα και μου λέει οτι επειδή το μοτέρ του vstrom στην κυριολεξία
    κρέμεται απο το πλαίσιο,οι συντονισμοί χαλαρώνουν τις βίδες!!!
    Τέλος πάντων το πρόβλημα παραμένει μέχρι και σήμερα που ποστάρω!

Geomanous την βίδα αυτήν δεν δοκίμασα να την σφίξω ακόμα.
    Εσένα στον ξαναπαρουσίασε τον θόρυβο μετα το σφίξιμο???

Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
    Κι εμένα μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα στις 6.000 χλμ.
    Ένα σύντομο τίνγκ κατά την αποσύμπλεξη στην εκκίνηση με 1η σχέση!
    Το πήγα για το σέρβις των 6.000,ανέφερα το πρόβλημα στο συνεργείο,αλλά όταν πήρα την μότο πίσω το πρόβλημα παρέμενε!
    Τα συμπεράσματα δικά σας!

Την επόμενη μέρα το ξαναπήγα στο συνεργείο(πολύ γνωστό εξουσιοδοτημένο στην Θεσ/νίκη)
    και του είπα οτι ο θόρυβος παραμένει!
    Πάει στην μηχανή,σφίγγει μια βίδα και μου λέει οτι επειδή το μοτέρ του vstrom στην κυριολεξία
    κρέμεται απο το πλαίσιο,οι συντονισμοί χαλαρώνουν τις βίδες!!!
    Τέλος πάντων το πρόβλημα παραμένει μέχρι και σήμερα που ποστάρω!

Geomanous την βίδα αυτήν δεν δοκίμασα να την σφίξω ακόμα.
    Εσένα στον ξαναπαρουσίασε τον θόρυβο μετα το σφίξιμο???
    Οι συντομισμοι χαλαρωνουν τις βιδες,ε??? Να βαλουμε κανενα γκροβερ τοτε να μην χαλαρωνουν

Παντως εμενα μετα το σφιξιμο δε μου το εχει κανει ξανα... Ουτε την τσεκαρα και εγω εκ νεου... αλλα αφου δε μου κουδουναει... αστο να πηγαινει.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΒΙΔΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΣΦΙΓΜΕΝΗ. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΙΔΕΣ ΑΛΛ ΤΙΠΟΤΑ

Παλαιό μέλος
    Την κοίταξα κι εγώ χτες αυτήν την βίδα και είναι τσίτα σφιγμένη!
    Το μόνο που παραμένει τώρα να σκεφτεί κάποιος είναι οτι ο θόρυβος προέρχεται απο την αλυσίδα!

Πιθανότατα θέλει τέντωμα κα καλό λάδωμα!

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
    ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grgvstrom
    ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
    ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
    Φίλε grgvstrom απο οτι είδα και στο άλλο topic που σήκωσες,είσαι ακόμα στο στρώσιμο της μηχανής!
    Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να έχεις απορρυθμισμένες βαλβίδες!!!
    Τώρα όσον αφορά τις βίδες στήριξης του κινητήρα υπάρχει περίπτωση να θέλουν σφίξιμο,αλλα κα πάλι όχι στην περίπτωση σου!

Την αλυσίδα σου την συντηρείς καλά?

ΦΙΛΕ SNATCH ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΟ MANUAL ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΗΡΟΖΙΝΗ . ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ Η' ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ?

Σχεδόν όλα τα βενζινάδικα έχουν και τα μαγαζιά με είδη κιγκαλερίας
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Παλαιό μέλος
    ΦΙΛΕ SNATCH ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΟ MANUAL ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΗΡΟΖΙΝΗ . ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ Η' ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ?
    ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΧΕΙ ΚΗΡΟΖΙΝΗ.ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ..ΦΕΥΓΕΙ!!!!

Παλαιό μέλος
    Η αλυσίδα θέλει πολυ καλή συντήρηση φιλε μου!
    Μεταφέρει ολη την ισχυ του κινητήρα στον τροχό!Φαντασου πόσο καταπονείται!
    Λοιπόν καθε 500χλμ, καλο καθάρισμα με κυροζίνη και πινελάκι!Την αφήνεις να στεγνώσει 30 λεπτα και μετα λάδωμα με γρασοσπρεϊ κατάλληλο για αλυσίδες με O-Rings!

Εγω σου προτείνω το Motul Street ή Off Road τώρα με τις βροχές που θα γεμίζει η αλυσίδα λάσπες και χώματα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ . ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2011, 10:52
  2. Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2009, 14:46
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2008, 22:45
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα