Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αμα βαλουνε και κανα κυλινδρο παραπανω εκει παραδιπλα....![]()
ΕΤΣΙ ΝΤΕ!!!!!![]()
Αμα βαλουνε και κανα κυλινδρο παραπανω εκει παραδιπλα....![]()
ΕΤΣΙ ΝΤΕ!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
ρε παιδια σορι που αλλαζω θεμα παλι...
ειναι δυνατον να κανει 6000 ευρω το 125????![]()
πως σκατα περιμενουν να χτυπησουν το cbr???![]()
Εγω πιστευω οτι το μηχανακι δεν παει να χτυπησει το cbr125, αλλα το Aprilia rs125, αν και πρεπει να το δω απο κοντα για να το πω αυτο
Tα ελαστικα του cbr125 ειναι 80 & 100, ενω του YZF125 ειναι 100 & 130
Απο αυτο και μονο καταλαβαινουμε οτι το yzf προοριζεται για να στριβει, σε αντιθεση με το cbr που ειναι ενα παπι με fairing
Ενδιαφέρον το Tenere (αν μου κάνει εντύπωση να σχεδίασε η yamaha τέτοιο φανάρι) όπως κ τα WR..
Πολύ καλές οι κινήσεις τις Yamaha..Αυτό που θα ήθελα να δω από τη yamaha είναι κι ένα sportouring ανταγωνιστή των Busa/XX/14..
Όσο για το μικρό (R125)..είναι (φαίνεται) ΚΑΥΛΑ..Όχι σαν τη μαλακία της honda..![]()
H yamaha είναι πολύ δυνατή και στηn κατηγορία των μικρών μηχανακίων (R125,Crypton,Ybr 250) αν και ίσως ξύπνησε λίγο αργά..
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το R125 να έχει 6000? αν/όταν έρθει στην Ελλάδα..
Πολύ όμορφο πάντως κ δεν δείχνει σαν παπί με φέρινγκ..Ε losttris..;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πολύ όμορφο πάντως κ δεν δείχνει σαν παπί με φέρινγκ..Ε losttris..;![]()
![]()
δε δειχνει και π οτι διαβαζω δεν ειναι κιολας
![]()
αν κανει και κοντα στα 4 χιλιαρικα (και πιο κατω δε με χαλαει δηλαδης)
θα ειναι κ@@@@υλα!!!
αντε με το καλο να μας ερθει να μαθουμε και την τιμουλα!![]()
ε, μετα θα εχουμε αλλα προβληματα οπως... η επιλογη χρωματος...:hypnotize
![]()
Απο αυτο και μονο καταλαβαινουμε οτι το yzf προοριζεται για να στριβει,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a39:
![]()
:a51:
losttris γιατι δεν παιρνεις ενα τ/φ την Μοτοδυναμικη αφου σε τρωει τοσο; απο οτι ακουσα κανενα απο τα νεα μοντελα δεν προκειται να ερθει πριν το 2008 παντως...
ωραιο ειναι παντως το 125.
αν ημουν πιστσιρικας θα παθαινα κλακαζ με αυτο...
Σωστά, τηλεφωνείς για να μάθεις και για το WRκαι μετά υπομονή. 6000? είναι η τιμή που περιμένουν να έχουν στην Βρετανία, που σημαίνει ότι εδώ θα είναι πολύ φτηνότερο.
![]()
λες να μου πουνε?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
losttris γιατι δεν παιρνεις ενα τ/φ την Μοτοδυναμικη αφου σε τρωει τοσο; απο οτι ακουσα κανενα απο τα νεα μοντελα δεν προκειται να ερθει πριν το 2008 παντως...
ωραιο ειναι παντως το 125.
αν ημουν πιστσιρικας θα παθαινα κλακαζ με αυτο...
αν ειναι θα παρω![]()
παντως μη νομιζεις κι εγω τα λεφτα θα τα εχω σιγουρα απο 2008 μιας και τη δουλεια την εχω ηδη..
οσο για το "κλακαζ"...
γ@μησε τα δε λεγεται ετσι αυτο που εχω παθει.. απλα δεν εχει βρεθει η καταλληλη λεξη που να το προσδιοριζει...![]()
πλακα πλακα ουτε για το RS ουτε για το daytona δεν εκανα ετσι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Σωστά, τηλεφωνείς για να μάθεις και για το WR :
τι θες να ρωτησω ρε?
ειλικρινα![]()
αν θα ερθει στο ελλαντα?![]()
Πάντως θα προτιμούσα το Tenere από το ΧΤ...
Είναι λίγο "μπροστά" σε σχεδίαση από τα παλαιότερα αλλά έχουν παράσει και σχεδόν 20 χρόνια από το πρώτο..!!![]()
Καλά κίνηση της Yamaha να αναβιώσει ένα θρύλο !!
Τώρα όντως είναι βαρύ... 179 γεμάτο είναι το 1VJ που είναι και τόσα χρόνια πίσω...
Μοιάζει αρκετά με 950 (σε μικρογραφία).
Το competition white θα πάρω!!!
ή θα περιμένω μήπως βγεί κανένα Adventure/Dakar μετά από κανένα χρόνο![]()
![]()
![]()
![]()
δε νομιζω να κανει 6.000 ρε παιδια ι τιμι ειναι υπερβολικη... πιο ακριβο και το απριλια θα ειναι ?![]()
![]()
και εγω το λευκο γουσταρω και επειδη η Yamaha ξεχασε το λογοτυπο ''tenere'' (υπαρχει μονο στο desert Khaki) θα φτιαξω ενα και θα το βαλω στο ρεζερβουαρ....μιλαμε +5 αλογα τουλαχιστονΑρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Πάντως θα προτιμούσα το Tenere από το ΧΤ...
Είναι λίγο "μπροστά" σε σχεδίαση από τα παλαιότερα αλλά έχουν παράσει και σχεδόν 20 χρόνια από το πρώτο..!!![]()
Καλά κίνηση της Yamaha να αναβιώσει ένα θρύλο !!
Τώρα όντως είναι βαρύ... 179 γεμάτο είναι το 1VJ που είναι και τόσα χρόνια πίσω...
Μοιάζει αρκετά με 950 (σε μικρογραφία).
Το competition white θα πάρω!!!
ή θα περιμένω μήπως βγεί κανένα Adventure/Dakar μετά από κανένα χρόνο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
δε νομιζω να κανει 6.000 ρε παιδια ι τιμι ειναι υπερβολικη... πιο ακριβο και το απριλια θα ειναι ?![]()
![]()
Motorcycle News
Yamaha YZF-R125
OK KIDS, it's time to smash your piggy banks, as Yamaha have just unveiled pictures of their new, and rather tasty, YZF-R125.
The bike uses an all-new liquid-cooled, four-valve, single cylinder engine, which Yamaha claim is most powerful 125cc four-stroke motorcycle available. That means about 14bhp in restricted form to you and me.
The bike takes strong styling cues from the company's flagship YZF-R1 with a Deltabox beam frame, aluminium swingarm, 33mm diameter forks and Brembo brake set up.
Sources say the bike's top speed, in restricted form, is rumoured to be in excess of 71mph.
Rev counter, like owner's bank balance, will mostly be in the red
Colours are blue/black, red/white, grey/black or yellow/black.
Estimated price is nudging £4000.
...δεν ειναι οριστικη η τιμη του YZF-R125 ,η εκτιμηση των εγγλεζων ομως κανει την ατμοσφαιρα βαρια...
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
αν θα ερθει στο ελλαντα?![]()
![]()
Πλάκα στην πλάκα, ακόμη και εάν δεν σχεδίαζαν την εισαγωγή κάποιων μοντέλων, με το ενδιαφέρον του κόσμου, όλο και κάτι μπορεί να γίνει.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
Estimated price is nudging £4000.
τιν τουτο παλι? νεα εκτιμηση?:wacko: