Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εμενα αποφευγουν ν' ανεβουν γιατι καινε το ποδι τους ! Μονο η κορη μου δεν εχει καει ακομα !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευτυχώς, δεν έχω σημαδι![]()
:wacko:
![]()
Εμενα αποφευγουν ν' ανεβουν γιατι καινε το ποδι τους ! Μονο η κορη μου δεν εχει καει ακομα !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
το λοιπόν,
έχω την εντύπωση, οτι και άντρες και γυναίκες, διοχετεύουν πολύ από τον χρόνο τους και την ενέργειά τους με λάθος ανθρώπους, προκειμένου να μην είναι μόνοι τους.
Να το θέσω ως αδυναμία?
Πώς να το χαρακτηρίσω?
Εδώ παρατηρώ οτι ζευγάρια με τα ίδια ενδιαφέροντα και δεν τα βρίσκουν απόλυτα. Υπάρχουν δυσανασχετήσεις αρκετές. Πόσο μάλλον, με διαφορετικά χόμπυ και τα συναφή.
Λοιπόν, ο τύπος που ακολούθησε την τύπισσα στο τζιπάκι και αγνόησε προσωρινά το θέαμα της μηχανής, εχει ως εξής:
να είναι καψουρεμένος με τον κοριτσάκι, με αποτέλεσμα να βάζει τα δικά της θέλω, πιό πάνω από τα δικά του. (τεράστιο λάθος, και θα βγει αργότερα στην σχεση αυτό)
ή απλά να μην έδωσε σημασία, για τον απλούστατο λόγο, είναι μαζί της για να περνάει την ώρα του.
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
χιχι το ειπα στη κορη μου (εχεις πολλα χαιρετισματα) και με ξεχεσε !! Υποχρεωτικα πρεπει να βαλω 2 x Devil λεει γιατι θα γινω ο πιο αντιπαθητικος καβασακιας !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χιχι το ειπα στη κορη μου (εχεις πολλα χαιρετισματα) και με ξεχεσε !! Υποχρεωτικα πρεπει να βαλω 2 x Devil λεει γιατι θα γινω ο πιο αντιπαθητικος καβασακιας !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να της δώσεις πολλά φιλιά!![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
Ρε παιδια δεν ηταν κακο που ακολουθησε την κοπελα να δουν και το τζιπ, τι θα επρεπε να επιμενει να λεει οχι κατσε εδω,εγω θελω το cbr,θα ελεγε και εκεινη ωραια εγω παω στο τζιπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
το λοιπόν,
έχω την εντύπωση, οτι και άντρες και γυναίκες, διοχετεύουν πολύ από τον χρόνο τους και την ενέργειά τους με λάθος ανθρώπους, προκειμένου να μην είναι μόνοι τους.
Να το θέσω ως αδυναμία?
Πώς να το χαρακτηρίσω?
Εδώ παρατηρώ οτι ζευγάρια με τα ίδια ενδιαφέροντα και δεν τα βρίσκουν απόλυτα. Υπάρχουν δυσανασχετήσεις αρκετές. Πόσο μάλλον, με διαφορετικά χόμπυ και τα συναφή.
Λοιπόν, ο τύπος που ακολούθησε την τύπισσα στο τζιπάκι και αγνόησε προσωρινά το θέαμα της μηχανής, εχει ως εξής:
να είναι καψουρεμένος με τον κοριτσάκι, με αποτέλεσμα να βάζει τα δικά της θέλω, πιό πάνω από τα δικά του. (τεράστιο λάθος, και θα βγει αργότερα στην σχεση αυτό)
ή απλά να μην έδωσε σημασία, για τον απλούστατο λόγο, είναι μαζί της για να περνάει την ώρα του.
![]()
Εγω ποτε δεν πιεσα καμια κοπελα να κανει κατι,η μαγκια ειναι να περνας αυτο που θελεις με τροπο χωρις τσακωμους και εγωϊσμους,καλα εκανε το αγορι σεβαστηκε την επιθυμια της και πηγε να δει και το τζιπ, δεν καταλαβα τι πηγε να του δειξει κανενα πτωμα; ενα ομορφο ακριβο τζιπ πηγε να του δειξει η κοπελα!
ΥΓ:Ειμαστε μηχανοβιοι αλλα με μέτρο,εμεις μπορει να αγαπαμε πολυ την μοτοσυκλετα καποιοι αλλοι την βλεπουν σαν ενα απλο μηχανημα με ροδες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Ρε παιδια δεν ηταν κακο που ακολουθησε την κοπελα να δουν και το τζιπ, τι θα επρεπε να επιμενει να λεει οχι κατσε εδω,εγω θελω το cbr,θα ελεγε και εκεινη ωραια εγω παω στο τζιπ.
Εγω ποτε δεν πιεσα καμια κοπελα να κανει κατι,η μαγκια ειναι να περνας αυτο που θελεις με τροπο χωρις τσακωμους και εγωϊσμους,καλα εκανε το αγορι σεβαστηκε την επιθυμια της και πηγε να δει και το τζιπ, δεν καταλαβα τι πηγε να του δειξει κανενα πτωμα; ενα ομορφο ακριβο τζιπ πηγε να του δειξει η κοπελα!
ΥΓ:Ειμαστε μηχανοβιοι αλλα με μέτρο,εμεις μπορει να αγαπαμε πολυ την μοτοσυκλετα καποιοι αλλοι την βλεπουν σαν ενα απλο μηχανημα με ροδες.
Το θέμα Ορέστη δεν είναι ότι πήγανε να δούνε το τζιπ,το θέμα είναι πως ούτε 20 δευτερόλεπτα δεν είχε το παλλικάρι που χάζευε το cbr,εγώ ας πούμε το χάζευα κανένα 5λεπτο και δεν μπορούσα να το χορτάσω (που να φανταστείς δεν είμαι και hondaκιας).Τον τράβηξε απ'την μύτη,μπορούσε και αυτός να πει:"Δώσε μου δυο λεπτά μωρό μου και θα πάμε",δεν θα γινόταν και τίποτα...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
μπορούσε και αυτός να πει:"Δώσε μου 14000 euro μωρό μου και θα πάμε ",δεν θα γινόταν και τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
μπορούσε και αυτός να πει:"Δώσε μου δυο λεπτά μωρό μου και θα πάμε",δεν θα γινόταν και τίποτα...![]()
pos kanete etsi? kakomathimenes
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
e ma, an den tin pieseis kai ligo, den exei plakaΑρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Εγω ποτε δεν πιεσα καμια κοπελα να κανει κατι,
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
φλώρε! :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Ρε παιδια δεν ηταν κακο που ακολουθησε την κοπελα να δουν και το τζιπ, τι θα επρεπε να επιμενει να λεει οχι κατσε εδω,εγω θελω το cbr,θα ελεγε και εκεινη ωραια εγω παω στο τζιπ.
μη παρεξηγηθείς,απλά έψαχνα αφορμή για να χρησημοποιήσω για πρώτη φορά το συγκεκριμένο εμότικον!
χαράς στο μπρίκι ρε που το κοίταζες και 5 λεπτά!Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
εγώ ας πούμε το χάζευα κανένα 5λεπτο και δεν μπορούσα να το χορτάσω (που να φανταστείς δεν είμαι και hondaκιας).![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
το λοιπόν,
Να το θέσω ως αδυναμία?
Πώς να το χαρακτηρίσω?
Aπλα οπως συμβιβαζομαστε με ολα στην ζωη μας ετσι κ μ'αυτο![]()
Η μοναξια ειναι ασχημο πραγμα και οπως εχουν γινει σημερα τα πραγματα με τις σχεσεις, τις
"ΜπουρναζοΓκομενες" και "ΜπουρναζοΓκομενους" ειναι ακομα χειροτερα . . .
Βοηθεια μας κ μακρια απο εμας!![]()
ΥΓ: Γυναικα κ ΜΟΤΟ ειναι deadly συνδυασμος, αλλα οταν προκειται για δικο μας προσωπο παντα αλλαζει . ..
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας από χτες έχει έκθεση αυτοκινήτων της Honda και σήμερα έφερε και το CBR 1000 Repsol το 2007.Σταμάτησα λοιπόν λίγο να το χαζέψω και εκείνη την ώρα σταματάει δίπλα μου ένα ζευγάρι.Ο νεαρός 25-26 χρονών κοιτούσε το CBR και έλεγε στην κοπέλα του:"Μωρό μου κοίτα εργαλείο,και μ@μώ".Η κοπέλα γυρίζει και του λέει:"Δεν μου αρέσει,έλα να δούμε το τζιπάκι αυτό μωρό μου,δεν είναι τέλειο;".Τράβηξε λοιπόν το παλλικάρι από το χέρι και τον έβαλε να κοιτάνε το τζιπάκι,ο νεαρός γύρισε 1-2 φορές και έριξε κοφτές ματιές στο CBR και μετά φύγανε...Αμάν αυτές οι γυναίκες...
ευνουχισμος.....![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Eχω βαρεθει, οι γυναικες, να με βλεπουν μονο σαν ενα κομματι κρεας με εξογκωμα!!!
![]()
![]()
![]()
Clerasil δοκίμασες??
:rotflmao: :rotflmao:
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata